Pripreme u Antaliji

Locked
Minja
Administrator
Posts: 1903
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Pripreme u Antaliji

Post by Minja »

Ekipa 21. januara ide na pripreme u Antaliju. U ovom topiku bavićemo se aktivnostima ekipe u Turskoj, a pre svega prijateljskim utakmicama, kojih će, najverovatnije biti šest.

Za sada, gospodinu Đuričiću i ekipi možemo da poželimo srećan put i još bolji rad!

Najavljene prijateljske utakmice:

23.01.2005. Zestafoni (Gruzija) [3 : 1] Maslić (2), Lazarević (1)
26.01.2005. Obolon (Ukrajina) [0 : 1]
28.01.2005. Torpedo (Rusija) [0 : 1]

__________________________________________

Arkadija Kup (30.01. - 05.02.)

30.01.2005. Lokomotiva Plovdiv [0 : 2]
01.02.2005. Štutgart amateri [0 : 0] - pobeda Štutgarta posle penala

__________________________________________

05.02.2005. Alčevski (Ukrajina) [2 : 2] Belić (1), Vukelja (1)
08.02.2005. Terek (Rusija) [0 : 3]
Last edited by Minja on Tue Feb 15, 2005 10:38 am, edited 10 times in total.
Duke
Posts: 236
Joined: Wed Jan 19, 2005 7:19 pm
Location: Podbara

Post by Duke »

A zar nije praksa da se najpre ode negde na brdo radi sticanja kondicije i snage, pa tek onda da se radi s loptom na terenu (u toplijim krajevima) i taktici?
You'll never walk alone!
FNN
Posts: 3
Joined: Wed Jan 19, 2005 4:05 pm
Location: novo naselje

Post by FNN »

Da jbt, tu je Fruska gora, ima ono odmaraliste Elektrovojvodine, ako se nema para za Taru.
gabric_a

Post by gabric_a »

Vazno je da ce se barem ici na neke pripreme,posto su ranije neki mediji spominjali da Vosa nema para ni za pripreme posto su uhapsili glavnog finansijera priprema!
:)
Posts: 568
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:43 pm
Location: Na zapadu

Post by :) »

Duke wrote:A zar nije praksa da se najpre ode negde na brdo radi sticanja kondicije i snage, pa tek onda da se radi s loptom na terenu (u toplijim krajevima) i taktici?
Jeste, tako bi trebalo da bude, samo ne znam zasto nije, i bilo bi bolje da su trcali dve, tri nedelje po planini i onda dosli ovde, ne bi im trebala aklimatizacija, bilo bi im toplije nego na planini i ustedeli bi novce koje bi mogli da daju todicu npr, a o kondiciji da ne pricam, upuceni znaju sta znace visinske pripreme u ovom i sportovima sa slicnim fizickim potrebama.
Ali nasi fudbalercici se stede, ovde im je hladno, mora se u Tursku... eeeeeeee
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

U stara dobra vremena fudbaleri voljenog kluba spremali su se na Andrevlju a onda smo igrali i finale srednje evropskog kupa,1/4 finale kupa sampiona i osvojili smo titulu. Ovo sa Turskom je valjda po sistemu gde svi turci tu i mali Mujo!Zar nije bolje da se od tih para podigao balon ili sala za vestackom travom u kojoj bi, pod klimatskim uslovima koje sami odredimo, mogli da treniramo cele godine? Mozda je Antalija toliko znacajna jer samo tamo mozemo da nadjemo kvalitetne sparing partnere kao sto su Amike i Bocun?Sve u svemu u Turskoj smo bili koliko puta i zasta su bili nasi fudbaleri spremni?Normalno za sve a ne samo za fudbal!Te inostrane pripreme na kraju ispadnu ipak izgovor za necije kurvanje,neko da uzme kes i dobre zurke!
Duke
Posts: 236
Joined: Wed Jan 19, 2005 7:19 pm
Location: Podbara

Post by Duke »

Podbara je u pravu! Kad je Roki u filmu mogao da vija kokosku ne bi li razmrdao reflekse, mogli bi i nasi. Na Fruskoj gori uslovi idealni za trcanje ako ni za sta drugo... A nije ni toliko hladno ovde, suvo je, moze da se radi... Ali mene brine nesto drugo - klub je u buli a ide se u Tursku. Je l' to na "dodjem ti" ili ima novaca? Bolje da isplate igracima taj novac. Garantujem da, kad bi ih pitali, svi do jednog bi radije ostali ovde i dobili neki kes, nego isli dole. sve kosta, a bolje za ostatak love da klub kupi "sedmicu" za semafor, da se ne brukamo, kao protiv San Marina. Cenim da se niko nije potresao u klubu zbog toga...
You'll never walk alone!
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

FUDBAL
ODREĐENI IGRAČI VOJVODINE ZA PRIPREME U ANTALIJI
I Lazareski na spisku

Sačinjen je spisak fudbalera Vojvodine za pripreme u turskoj turističkoj metropoli Antaliji, a na njemu su: Čanović, Ristić, Jović (golmani), Mandić, Stepanov, Dunđerski, Pekarić, Dragutinović, Lazarević, Bihorac, Govedarica, Francišković, Aleksandar Popović, Vukelja, Belić, Despotović, Maslić, Pavlović, Kačar, Đurović i Lazareski, s tim da će se Kizito kasnije pridružiti ekipi (otišao u Ugandu da produži pasoš). Na spisku putnika je, dakle, i Nenad Lazareski, daroviti mladi igrač po desnom boku. Pričalo se da će preći iz redova drugoligaša Novog Sada u Vojvodinu, a, eto, to se i obistinilo.
Novosađani danas po treći put odlaze u Antaliji. Uslovi za rad u ovom mediteranskom gradu su odlični, mnoge ekipe se tamo pripremaju za prolećni deo sezone. Ostaće crveno-beli u Turskoj do 9. februara, a poznati su rivali s kojima će tamo ukrstiti koplja. Prvi suparnik, u nedelju, biće im gruzijski sastav Zestafoni, tri dana kasnije igraće s ukrajinskim Obolonom, 28. januara sastaće se s ruskim Torpedom, 30. s Amikom spor iz Poljske, 2. februara s Fakelom i 8. s Terekom, ove dve poslednje ekipe takođe su iz Rusije.
Počeo je novosadski prvoligaš s pripremama 10. januara i odigrao dve kontrolne utakmice, a u obe je rezultat bio 3:0. Najpre je u FC “Vujadin Boškov” savladan tim vojvođanskog ligaša Slavije, a potom je od Hajduka Lemića s Liona pretrpljen poraz na Gradskom stadionu. Susret s Beograđanima je prekinut u 69. minutu, a ponovo su vinovnici bili navijači crveno-belih, slično kao letos u Kovilju, kada su se u pripremnom meču fudbaleri Vojvodine sastali s “kanarincima”.
- Ove dve utakmice pokazale su i dobre i loše strane ekipe. Krivicu za poraz od Hajduka preuzimam na sebe, hteo sam da vidim na koga mogu ozbiljno da računa - reči su šefa stručnog štaba crveno-belih Milana Đuričića. - Ovi dani, od početka priprema, poslužili su mi za upoznavanje, a u Antaliji sledi pravi rad. Radiće se s loptom non-stop, pa ćemo i fizičke pripreme sprovesti kroz rad s “bubamarom”. Primarni cilj nam je da popravimo igru, a imaćemo šest prijateljskih mečeva za to
User avatar
KDA
Posts: 215
Joined: Wed Jan 19, 2005 3:08 pm

Post by KDA »

I jesu li otisli u Tursku? U Dnevniku nista ne pise o Vosi, pise samo da je Hajduk iz Kule otisao. I sta je to sa Lazareskim? On tvrdi da se nista nije ni dogovorio sa FKV.
Locked