Djurovski, Tumbasevic i Korac - pojacanja ili ...?

Locked
milan belic
Posts: 12
Joined: Tue Jul 03, 2007 6:16 pm

Djurovski, Tumbasevic i Korac - pojacanja ili ...?

Post by milan belic »

Da li ce promeniti nesto u nasoj igri?
markof89
Posts: 84
Joined: Mon Jul 03, 2006 2:04 am

Re: Djurovski, Tumbasevic i Korac, pojacanja ili ...?

Post by markof89 »

Po meni su dobra pojacanja.Djurovskog sam primetio na utakmici sa Bezanijom u Beogradu,istakao se u timu Bezanije i bas sam ga video kao pojacanja a i bila mi je zelja da dodje jer je stvarno dobar igrac.A Korac je najbolji strelac CG lige u prosloj sezoni i bilo bi lepo kad bi igrao sa Despotom u tandemu.Tumbasevic igra za reprezentaciju CG i samim tim mislim da je dobro pojacanje naravno ako se uklopi u ekipu.Sigurno nije za bacanje jer ipak igra za CG repku...
U srcu mome jedina si ti!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8835
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Kakvi su da su ne mogu biti gori od izraubovanih Lerinca i Drakulica - svaka cast obojici ali njihovo vreme je proslo i oni u ovom trenutku vise ne mogu da pruze igre na nivou koji je neophodan za ekipu koja ima sampionske ambicije.

Odlaskom Davidova je ostala rupa u timu koju moramo nekako popuniti (Leo to ne moze, videli smo) pa treba Boga moliti da Mario proradi na toj poziciji a iako smo stihijski gomilali igrace u ovom prelaznom roku cini mi se da nam je klupa ipak ostala tanka jer "pojacanja" dovedena na pocetku prelaznog roka u vecini nisu opravdali poverenje. Mozda ce Crnogorci uspeti da se nametnu, kakva je da je crnogorska liga i reprezentacija ipak nemamo mi 20 A reprezentativaca u timu, to ima neku tezinu na kraju krajeva.

Mada dugorocna resenja po meni treba draziti u nasem podmlatku i fokusirati se na rano otkrivanje talenata i ubacivanje u nas omladinski program i njihov pravilan razvoj i usmeravanje. Nismo mi Celzi (a ni zvezda ili partizan) pa da mozemo da priustimo u svakom trenutku da kupimo sta nam treba, rad sa omladincima je mnogo isplativija strategija za klub poput naseg...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
slavko085
Posts: 187
Joined: Wed Mar 08, 2006 5:54 pm
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

Mislim da je ovaj topic malo prerano otvoren,iz prostog razloga sto ni jednog od njih nisamo videli do sada u timu,a realn procenu mozemo da damo tek kroz 5-6 kola. Iskreno ocekujem da ce Djurovski biti standardno dobar i da se uz predan rad od njega moze napraviti sjajan igrac. Sto se Tumbasevica tice,on je provereno odlican,pa na kirin kupu je bio standardan uz Vucinica i mislim da ce se on i najlakse uklopiti. Sto se Koraca tice,mislim da u ovom trenutku nemam jasnu sliku o njemu osim one promasene sjajne prilike u Glazgovu,ali je i tamo potvrdio da lako ulazi u sansu a mislim da ce u paru sa Despotom kroz odredjeno vreme biti dobar. Sve u svemu,jos je prerano.
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
Keva
Posts: 137
Joined: Sat Aug 11, 2007 1:24 pm

Post by Keva »

Pa dobro red je da damo neke procene pre nego sto ih vidimo. :)
Ma ne naravno da pvre procene idu tek za par kola, ali prava pada tek na kraju godine, jer nasim igracima ne treba suditi do zime, oni se tek posle bude...
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Za Djurovskog sam odavno na forumu govorio da ga treba kupiti,to se na srecu i dogodilo.Sjajan plejmejker,kreativac,neko ko ima kvaliteta da zameni Davida!Jedino sto brine je ta nediscipliina,nedovoljno zalaganje,zbog cega je oteran iz Bezanije.Nadam se da taj problem nece imati u Vojvodini!Korac je vrstan golgeter,koji moze ciniti sjajan tandem sa Despotovicem.Tumbasevica da budem iskren nisam gledao,ali je nesumnjivo da igrac koji je bio kapiten jedne sjajne,borbene Zete moze samo predstavljati osvezenje i pojacanje za nas tim!!!

P.S.Zao mi je sto nam je Partizan preoteo Stjepanovica i Cetkovica :roll:
User avatar
Turija
Posts: 10666
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Iz Sporta:

KORAĆ NA OPERACIJI

Povreda mladog igrača Vojvodine
Novi Sad – U fudbalskom centru Vujadin Boškov, fudbaleri
Vojvodine nastavili su pripreme za završnicu jesenje polusezone,

a prepliću se loše i dobre vesti. Prvo o onim lošima šef stručnog štaba Ivica Brzić:

-Povredio se mladi Žarko Korać, i najverovatnije će morati na operaciju prepona. Što se tiče kapitena Nina Pekarića, on je trenutno opterećen u teretani jer nije još zalečio povredu i što se njega tiče moramo biti veoma strpljivi.

Ipak, ima i dobrih vesti.

-Golman Željko Brkić je ozdravio i redovno radi, a sve je bolja situacija sa povređenima Jankom Tumbasevićem i Milošem Stojčevim i očekujem da će oni do sledećeg prvenstvenog meča na staroj Karaburmi biti potpuno fit – kaže šef struke Vojvodine.


Šteta za Koraća.Bio je na korak od prvog tima.Za ono malo minuta na terenu ostavio je sasvim povoljan utisak.Nadam se da će se oporaviti do početka prolećne polusezone.

Čitam post iznad i rečenicu Mihailova:
P.S.Zao mi je sto nam je Partizan preoteo Stjepanovica i Cetkovica

Mislim da je njima dvojici sigurno mnogo više žao, kad vide kako su primljeni kod nas Tumbasović i Korać.
Ja ne žalim zbog Ćetkovića, ali Stjepanović bi nam, itekako, značio po levoj strani.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Zao mi je Koraca,svideo mi se za to vreme koliko je proveo na terenu.Mislim da je polako napredovao i pripremao svoju poziciju za neki naredni period,a sada se povredio.Ali sva sreca,sledi uskoro pauza pa se nadam da ce se momak oporaviti na vreme do proleca.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Post by shecky »

Posto su sva trojica malo igrala rekao bi da je nerealno ocenjivati njihov ucinak al ajde...
Mario je malo igrao deluje nespremno i reko bi da se nije dobro snasao u Vojvodini mada ima kvalitet za nas klub i siguran sam da ce na prolece on biti poznati Super Mario!
Korac takodje malo igra mada s obzirom na istu cinjenicu zadovoljoan sam kolko je pokazao za mali period igre i mozda se i nepravedno zapostavio zbog Rankovih kredita iz prosle sezone :)
Janko je pokazao da je fajter ali i da zna dati gol dosta je slican igrac Kacaru i mislim da je on zapravo Gojkova zamena.
Ujedno sam i snjim najzadovoljinji.
lesa
Posts: 371
Joined: Thu Jun 15, 2006 2:01 am
Location: Novi Sad,Podbara
Contact:

Post by lesa »

jel korac ziv :?: :!: :?: :!:

p.s. s obzirom na danasnju predstavu Aleksica na utakmicama kadeta Srbije i Slovacke (2 gola) mislim da je on idealno resenja kao drugi spic pored Sepuje. To mu je i onako prirodna pozicija i to ceo zivot igra (citavih 9-10 godina :D ) taman onda i Smiljnanic moze na levo krilo
...ti si nasa prva ljubav...
Anonimus
Posts: 407
Joined: Fri May 26, 2006 9:30 pm
Location: Novi Sad

Post by Anonimus »

Mozda bi ipak bilo bolje da Tadic igra levo,a Smiljanic desno krilo.Buaca malo na klupu dok se ne sredi. :!:
STOP MAFIJI!!!
User avatar
FREAKS1994
Posts: 131
Joined: Sun Feb 24, 2008 11:29 am

Post by FREAKS1994 »

lesa wrote:jel korac ziv :?: :!: :?: :!:
Има тешку повреду и за њега је сезона завршена. Штета!
lesa
Posts: 371
Joined: Thu Jun 15, 2006 2:01 am
Location: Novi Sad,Podbara
Contact:

Post by lesa »

ma moze i to samo da Dacha bude drugi spic bar na jednoj tekmi
...ti si nasa prva ljubav...
Locked