Naš predsednik

Locked
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Naš predsednik

Post by van der iV a.k.a Totti »

Ovo je copy/paste sa Firminog foruma

BATA ZAKAZAO – RODITELjSKI!

Vojvodina ne prestaje sa iznenađenjima.
Uprava Vojvodine je, za večeras u 19.00 časova, u FC „Vujadin Boškov“
u Veterniku, zakazala roditeljski sastanak, ali ne za pionire i omladince,
već za – seniore! Na njega će, bar sa jednim roditeljem, morati da dođu
svi prvotimci, bez obzira na godine starosti ili status u klubu.



-Želimo da sa fudbalerima i njihovim roditeljima otvoreno razgovaramo o svim problemima, pa i da, tamo gde je potrebno, dodatno pomognemo – objašnjava motive za ovakav potez predsednik „stare dame“ našeg fudbala Ratko Butorović.

Na dnevnom redu ovog sastanka će se, dodaje on, uz ostalo naći učinak celog kluba i pojedinih fudbalera, zatim isplata prinadležnosti na koje su oni imali pravo, a koja je već završena, zatim stambeni problemi i, konačno, pitanje školovanja igrača našeg najstarijeg superligaša.

-Naš stav je, i do sada, bio da u Vojvodini ne može da igra neko ko ne pohađa bar srednju, a sada smo odlučili da od svih naših fudbalera zahtevamo i da studiraju, odnosno da završe bar više škole – precizira prvi čovek Vojvodine.

Troškove studiranja će, podvlači on, snositi klub. Iako studiranje neće moći da bude beskonačno, zbog mnoštva profesionalnih obaveza neće se insistirati ni na završetku studija u roku.

-Neka dvogodišnju višu školu, uz težak posao kojim se bave, završe i za pet-šest godina, bićemo zadovoljni, važno je da se obrazuju i steknu diplome koje će im sigurno mnogo značiti po završetku karijere – jasan je Butorović.

Ovogodišnji uspesi Vojvodine, najprijatnijeg iznenađenja fudbalskog proleća u Srbiji su, razume se, rezultat stručnog rada i zalaganja takmičarskog pogona, ali, reklo bi se u istoj meri, više nego očiglednog organizacionog izdizanja kluba. Deo tog izdizanja je, bez sumnje, i praksa tesne saradnje sa porodicama fudbalera koja će biti započeta večeras.



Đ. VUKMIROVIĆ 24.05.2007 16:55:10

Stvarno,Bata me sve vise odusevljava,postajemo pravi evropski klub!!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
lesa
Posts: 371
Joined: Thu Jun 15, 2006 2:01 am
Location: Novi Sad,Podbara
Contact:

Re: Nas predsednik

Post by lesa »

svaka cast!!!
...ti si nasa prva ljubav...
User avatar
Turija
Posts: 10668
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Roditeljski i škola :!:
Nemam reči.Oduševljen sam.
Ne treba objašnjavati široki spektar koji tim potezom otvara Predsednik.Umesto, užasne dokolice igrača, kafića, pića i kartanja:
KNJIGA.
Fantastično.Mnogi klubovi će sada ovoga da se ,,sete,, tj da treba od tih mladih momaka napraviti i LJUDE.
Bata je veoma iskusan i sposoban čovek. Prošao kroz svašta u životu i koristi iskustvena rešenja koja garantuju uspeh.
Imao sam, u toku školovanja, jednog profesora koji nam je često puta govorio:
Nemojte gledati šta ja radim, slušajte šta ja kažem i nećete pogrešiti.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

zaista lep i pametan potez,svaka cast!
User avatar
Marcello
Posts: 954
Joined: Wed Jan 10, 2007 2:21 pm
Location: uvek na našoj strani

Post by Marcello »

Polako sa tim izjavama odusevljenja...Nemojte da posle bude:"Jaoj, a mi mislili..."
User avatar
slanina
Posts: 809
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:04 am

Post by slanina »

Butorović odlazi iz FSS i Vojvodine!
Petak, 6. jul 2007. 09:54

Prvi čovek Vojvodine Ratko Butorović podneo je neopozivu ostavku na članstvo u Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Srbije i takodje najavio odlazak iz novosadskih crveno-belih, a kao razlog naveo što mu predsednik FSS Zvezdan Terzić "na iskrenost nije vratio iskrenošću".

Butorović se od zvanične uloge u srpskoj "kući fudbala" oprostio otvorenim pismom Terziću, u kojem mu poručuje da nikada ne bi mogao da glasa protiv njega, jer ga je on i doveo u IO.

"Sve Vaše komentare pred drugima u vezi mene sam znao, ali sam ipak mislio da u sebi mislite drugačije. Niste me doveli, niti bilo čime uticali da budem predsednik FK Vojvodina, ali ću i na tu funkciju dati ostavku, jer bih inače morao da Vam se suprotstavim u nekim Vašim odnosima prema FK Vojvodina, kao što je uticaj na selektora da ne zove neke naše igrače ili žalba OFK Beograda na sudjenje protiv FK Vojvodina", napisao je Butorović.

On je dodao da ne želi konfrontaciju, jer "zna da ceni prijateljstvo i drugarstvo". Butorović je zamerio Terziću na raspitivanju o regularnosti utakmica novosadskog tima, sudjenju, kao i kritikovanju "naših čistih pobeda".

"Čast mi je što je FK Vojvodina odigrala najpoštenije svaku utakmicu i uticala na regularnost ovog prvenstva, a da nije imala ni Vašu, ni pomoć bilo koga iz Saveza. Drugarski savet - bolje da imate iste kriterijume za svakoga, jer Vi jako dobro znate koji klubovi i ljudi su najveće zlo u srpskom fudbalu. To su Vaši jako dobri drugovi koje ne kritikujete. Znajte da će Vas oni brzo izdati, a ja neću, jer i da mogu, vidite da sam daleko od Vas", poručio je Butorović Terziću, moleći ga da ne izdaje drugove i prijatelje, kojih ionako ima malo.

Predsednik "lala" podsetio je da je od predsednika FSS tražio samo jednu stvar.

"Zamolio sam Vas da kao predsednik utičete na odluku Sudijskog odbora na žalbu FK Hajduk na sudjenje protiv FK Vojvodina, ne zbog zaštite sudije, već zbog moje želje da Savez pokaže snagu prema čoveku koji Vas vredja i ponižava kad god poželi. Hvala na pomoći, jer je sudija dobio jedinicu, a ne znam već koji put ste Vi ili FSS zaštitili ljude koji daju jako loš imidž fudbalu u Srbiji".

:shock: :shock:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Brane
Posts: 517
Joined: Wed Jan 26, 2005 5:18 am
Location: Otava, Kanada

Post by Brane »

Laki je malo nervozan.
Dobar je ovaj nas predsednik samo ponekad plane iz cista mira. Ne valja mu to. Svi znamo da FSS nije FA i da engleski klubovi ne moraju da se lizu sa predsednikom njihove federacije ali mi izgleda moramo.
Meni je bar od pocetka jasno kakav je Terza igrac. Pa do juce su ubijali funkcionere FSS u sacekusama, nije valjda on prvi svetac medju njima.
Dakle, ako su timovi svesni relacije sa FSS ne vidim razloga za ovakva naprasna iznenadjenja.
"On meni nije iskren prijatelj"! Pa sta, i ne treba da ti bude iskren prijatelj.
Zar uspesi FK Vojvodine zavise od tog prijateljstva?

Kakva je logika u davanju ostavke u FK vojvodina da bi se naudilo Terzicu? Nadam se da je ovo samo jos jedna prenaglasena reakcija naseg predsednika. Svaka sledeca mi sve manje i manje prija.
Anonimus
Posts: 407
Joined: Fri May 26, 2006 9:30 pm
Location: Novi Sad

Post by Anonimus »

Meni to lici na jos jednu u nizu medijskih zajebancija... :roll:
STOP MAFIJI!!!
limanfkv
Posts: 2834
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

slanina wrote:Butorović je zamerio Terziću na raspitivanju o regularnosti utakmica novosadskog tima, sudjenju, kao i kritikovanju "naših čistih pobeda".
:lol:
User avatar
Turija
Posts: 10668
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

limanfkv wrote:
slanina wrote:Butorović je zamerio Terziću na raspitivanju o regularnosti utakmica novosadskog tima, sudjenju, kao i kritikovanju "naših čistih pobeda".
:lol:
Ne znam šta znače ovi navodnici i ko ih je postavio, ali znam da je ovaj Forum još u martu (pred)osetio da će preko suđenja početi da nas ,,buše,,.
Ono što sam ja gledao utakmica Vojvodine, a gledao sam skoro sve (na stadionu ili TV) Vojvodini ništa nije namaknuto, odnosno poklonjeno.
Kada se Voši ranije sudilo sa istim aršinima, na koje su se naši protivnici sada žale, bilo je suđenje ocenjivano kao najregularnije.Ono što hoću da kažem je, da se Vojvodini ovog proleća sudilo kako se uvek dosad sudilo prvoplasiranoj trojci.Sve ove godine unazad, nije bačena ni senka sumnje na suđenje ekipama plasiranim za Evropu.Znao sam da sada hoće.I, mi moramo računati na to.Za mene ,,istraga,, nije iznenađenje.Bilo bi (ali, pozitivno) da je suprotno.
Predsednik je za sadašnjeg mandata, posao uradio odlično.Ja imam samo dve zamerke, od koje obe mogu da se isprave.A, to je:
1. nismo dobro pikovali igrače za koje ćemo ,,odrešiti kesu,,
2.nismo se operativno-organizaciono ojačali
Zato bi u slučaju (hipotetičkog) odlaska Vošinog predsednika u Klubu nastao potop. Jer, zbog dva gornja razloga, sve se nalazi na staklenim, odnosno predsednikovim nogama.I ekipa i rukovodstvo.
Mislim da Bata, ipak, neće otići iz Vojvodine. On je čovek iz one stare garde, vaspitavane da postoji i društveni interes (pored privatnog), za razliku od ovih mladih biznismena.
Ako bi (ipak) otišao sa funkcije, ponovila bi se 1998.Posle velikog uspeha ( Intertoto kup) raspad.Da li je sličnost slučajna :?:
Danas, takav scenario bi bio bio katastrofa..Dobro znamo već kako to izgleda: Šoklovački, pa drugi Šoklovački, pa treći... i tako redom: štrajkovi, Riđošić, Rabrenović, hleb i meso od Govedarice (njemu jedino HVALA).....Ne smem dalje -JEZIVO.
Last edited by Turija on Fri Jul 06, 2007 10:01 pm, edited 3 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Anonimus
Posts: 407
Joined: Fri May 26, 2006 9:30 pm
Location: Novi Sad

Post by Anonimus »

Turija wrote: Ono što sam ja gledao utakmica Vojvodine, a gledao sam skoro sve (na stadionu ili TV) Vojvodini ništa nije namaknuto, odnosno poklonjeno.
Varas se! :wink:
STOP MAFIJI!!!
User avatar
Turija
Posts: 10668
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Anonimus wrote:
Turija wrote: Ono što sam ja gledao utakmica Vojvodine, a gledao sam skoro sve (na stadionu ili TV) Vojvodini ništa nije namaknuto, odnosno poklonjeno.
Varas se! :wink:
Primer :?: Navedi situaciju.Nije davno bilo možemo se setiti, pa čak neko i postaviti klip.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

Ima dosta primera, pogotovo kad ti sudija kaže: "Samo uđi u šesnaest i padni!" :lol: Ali nije se toliko ni osetilo preko suđenja preko stvari koje su se izdešavale i mimo njih. Mislim, to svi znaju, ali mislim da se ne zna kako je recimo najbolji strelac Radničkog iz Pirota, Zoran Stojanović odjednom odveden u tamo neku Azijsku zemlju samo da ne bi igrao 1/4 finale kupa, a papiri su mu sređivani u savezu u neku subotu, danom kada je savez inače zakljucan! Jeste, banalan je primer :lol:

Turija, znam da duboko veruješ u sportski duh igre, i znaj da nisi jedini, ali danas je nešto mnogo jače i od toga.

P.S. Gledam u naslov, ali ja nisam iz FKV i on nije moj predsednik, ali možda ga neka tako i doživljava.
User avatar
021
Posts: 852
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Nemam pojma šta da kažem na ovo, gledao sam skoro sve utakmice prošle sezone, i jedina za koju mogu da kažem da nam je sudija bio naklonjen je polufinale kupa protiv Banata. Bilo je naravno i utakmica gde smo oštećeni, naročito protiv cz i partizana. Zvuči neverovatno da strepimo od Pirota :shock: , posebno što smo utakmicu pre toga dobili cigane 3-0 (to je sigurno bilo regularno, kao i sve 3 pobede protiv partizana, a meni je to sasvim dovoljno). Činjenica je da mnoge stvari u našem fudbalu nisu čiste. Šta ćeš, takva je država, zbog toga nam je izgleda u prirodi da nikad nismo zadovoljni i da uvek sumnjamo. U svakom slučaju, ove godine igramo Evropu, prave vrednosti će se pokazati.
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Ni mi nismo cvećke ali smo sigurno igrali, ako se tako može reći, najpoštenije. Nemamo tako jaku logistiku da se peremo kao Partizan i Zvezda. Na SOS-u i novinama.Da nam režu sporne situacije ili da ih uopšte ne sponjinu i repriziraju, da voditelj kaže čista lopta, ispravna odluka sudije a naš igrač na zemlji i dva meseca van stroja-ovaj ni žuti, lažira se statistika- neko je ranije naveo primer protiv Partizana, Premeštanje kamere-ofssajd situacija kamera na šesnaestercu ispred igrača a režija pušta kameru iza gde se ništa ne vidi, zovu se kvazi stručnjaci koji sve objašnjavaju sa- slobodna procena-mogao je i da svira ali ...
Neki od klubova se za dotične utakmice sa pravom ljute kao u ostalom i mi za neke ali šta vredi kada nema poštenih pa ko ima prava da ustane i lupi šakom o sto. Da se sve sankcioniše i svi klubovi kažnjavaju ne bi bilo prve lige. Ja bi i po cenu da ne osvojimo ništa samo da se igra pošteno pa ko koga dobije. To može ali samo u Soniju.
" Dečko je pun zmajova! "
Locked