Pitajte Djumija!

Locked
Cika_toma

Pitajte Djumija!

Post by Cika_toma »

Postovani posetioci foruma, kao sto verovatno vec znate (a mozda i ne znate), gosn Djumi :) je prihvatio da odradimo intervju za www.sportskevesti.net.

E,sada, da vam izadjem u susret, evo vam sanse da ga zvanicno, u formalnom maniru, pitate sta god zelite. Sest pitanja ce biti vase (ako se skupi toliko :)) ), a cetiri nasa.

Naravno, kada objavimo intervju, napisacu (imate moju rec) da je "intervju organizovan uz veliku pomoc www.fkvojvodina.com i svih ucesnika diskusije na istom forumu, kao i da su neka pitanja delo tih ucesnika".

Eto.
Ajd, udrite!
O bilo cemu, kreativna sloboda je vasa....
Cika_toma

Post by Cika_toma »

Evo Turijinih pitanja:
Ima, za početak dva, uz jedan mali Uvod, bez koga ne vrede pitanja:

Milan Djuričić –Djumi (nick sa foruma FK Vojvodine) čovek koji je uradio nešto što niko od trenera nije smeo (bar do sada kod nas ):
IZAŠAO PRED NAVIJAČE SAM I POGLEDAO IH U OČI (PREKO EKRANA) BEZ IJEDNE ZAŠTITNE MERE.
Trebalo je svima nama, na Forumu, nekoliko dana, da poverujemo da iza tog nicka stoji NAŠ TRENER.A, onda su pljuštala pitanja (bez recenzije) i svako je dobio odgovor u svojoj sobi preko novih komunikacionih tehnologija.Bilo je to vreme kada su obarani rekordi na Netu, koji još dugo, dugo neće biti ,,srušeni,,
Ostali su rekordi, ali ,,srušen,, je Trener.
Trener koji je zadužio Vojvodinu i skoro ceo današnji igrački kadar doveo u nju.Odmah preveo talentovanu decu iz podmlatka trenera Grujić u naš Prvi Tim.Sve, gotovo, bez dinara, jer nije bilo para ni za kiselu vodu.Danas su to ti igrači koji podeđuju Zvezdu, Partizan, OFK Beograd....Stepanov , Krasić (u međuvremenu otišli u inostranstvo i postali Reprezentativci) Kačar, Tadić, Stošić, Đurić, Kizito, Nastić, Milutinović, Vukobratović, nesrećni Pavlović..Kad je dobio otkaz POCEPAO UGOVOR, DA NE BI KLUB MORAO DA MU ISPLATI NOVAC ZA CEO UGOVORENI PERIOD.
Da ne dužim više.Pitanja su:
1.KAKO SVE OVO IZGLEDA SAVREMENOM I ŠKOLOVANOM TRENERU DANAS, SA VREMENSKE DISTANCE I PLAĆENE CENE I, DA LI SE TRENERIMA U SRPSKOM FUDBALU ISPLATI ZNANJE, KORIŠĆENJE RAČUNARA, HRABROST I OTVORENOST?
2.DA LI OČEKUJE DA ĆE SE U BLISKOJ BUDUĆNOSTI (a već je prošlo 2 godine od kad je on to učinio) JOŠ NEKI NAŠ TRENER SMETI ,,OKAČITI,, NA KLATNO NETA?
Hvala.
Iskreni pozdravi našem treneru.Želim mu zdravlja, uspeha i mnogo više sreće u radu i životu.
Cika_toma

Post by Cika_toma »

3. Koliko, bez lazne skromnosti, oseca udeo rezultata svog rada u sadasnjim rezultatima Vojvodine?
4. Pricalo se (jos uvek se prica) za njega da je veoma dobar motivator, a mi ne sumnjamo u istinitost tih glasina. Medjutim, moze li nam preneti neki konkretan primer. Ciro Blazevic je svojevremeno razbio zlatan Rolex, Muta Nikolic je citao govor majora Gavrilovica...da li ste i vi imali takvih pokusaja?
5. Da li je ikada bilo pokusaja i ucena da se namesti neka utakmica i da li ste zbog toga dosli u sukob sa nekim?
6. Koga od kolega ste posebno postovali i imali dobre odnose sa njima. Ko od igraca se isticao moralnim vrednostima?
7. Verujem da dok drugi sanjaju o angazmanu u Zvezdi i Partizanu, vi biste najradje opet na klupu Vojvodine. Ipak, imate li bilo kakvih konkretnih planova za buducnost?

bice jos, bice jos...
User avatar
nboya
Administrator
Posts: 1208
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:45 pm
Location: Sabac

Post by nboya »

Despotovic?

Ja sam, priznajem, sumnjao u njega. Da li je i on?
UPRAVA NAPOLJE!!!
Cika_toma

Post by Cika_toma »

Najvece razocarenje tokom trenerske karijere? Najdrazi trenutak?

Koji igrac, sa kojim je radio, ima najbolje ljudske i moralne osobine i koliko igraca u timu je navijalo (iskreno) za Vojvodinu?

Da li je Vojvodina Batina ili je Bata Vojvodin?

eto, toliko od mene...ako bude previse pitanja, moracu da vrsim selekciju, tako da ako necije otpadne, bez uvrede :D
Cika_toma

Post by Cika_toma »

zbog kratkog vremenskog roka koji mi je dat "odozgo", moracu da objavim intervju sa aktuelnim pitanjima. Hvala svima na saradnji.
Cika_toma

Post by Cika_toma »

Intervju je objavljen na http://www.sportskevesti.net/articles/5 ... jubav.html

, da ne prenosim sada sve ovde....

Necu se sada zahvaljivati onima koji su pomogli u realizaciji intervjua, jer sam se vec zahvalio u okviru samog teksta.

Djumi, ako osetis potrebu da napises ili kazes bilo sta o fudbalu, napravis neku analizu, blog, bilo sta, a vreme ti to dozvoljava, nemoj me nista ni pitati, vec odmah salji poruku sa tekstom, kako bih mogao da to objavim (naravno, pod tvojim imenom).

I ako i sada imamo veoma dobru, da ne kazem odlicno posetu, malo mi je krivo sto ovaj intervju nisu radili neki tamo b92.net/sport ili slicni... Medjutim, verujem (znam) da ce hiljade i hiljade nasih posetilaca procitati ovo i da ce im se tvoje ime i tvoji postupci urezati u secanje.
Locked