Pokušaji nametanja teme privilegovanog suđenja Voši

User avatar
Turija
Posts: 10665
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Pokušaji nametanja teme privilegovanog suđenja Voši

Post by Turija »

Kad te neko godinama krade, pa kad prestane da to čini, dođe ti kao da ti se nešto u životu počelo poklanjati i dovede čoveka do apsurdne situacije da se oseća neprijatno.E, to se nama danas događa.
Svaka slučajna greška sudije i par faulova više u našu korist, doživljava se kao velika nelagodnost zbog ,,pristrasnosti,, arbitra, zaboravljajući koliko puta nam je (na očigled) uzimano naše i niko se nije osećao neprijatno.Ni na kraj pameti mi nije da se zalažem da sad mi činimo nepravdu drugima.
Zato otvaram ovu temu i postavljam pitanja:
Da li je neko oštećen u utakmici sa nama?Da li je sviran koji nepostojeći penal za Vošu, da li je Voša kome dala gol iz ofsajda, da li je nekom poništen regularan gol dat Voši, da li je bio neki postojeći, a nedosuđen penal, za našeg protivnika?Da li je bar nešto od toga svega bilo, pa da sad mi zbog jednog izveštača iz Pirota koji je naveo pristrasno suđenje Delevića kao uzrok poraza Radničkog, pokrećemo takvo nepostojeće pitanje?
Da je toga bilo i u najmanjoj meri u Pirotu, zar mislite da bi 8000 ljudi, prešlo mirno preko toga i pozdravilo učesnike meča?Prema više od 90% izveštaja iz Pirota, Vošina pobeda je ocenjena kao rutinska i zaslužena.
Kada sam govorio o Batinim zaslugama za sveobuhvatno podizanje Kluba, od infrastrukture, organizacije poslovanja, kao vrlo bitnu stvar za takmičarski uspon kluba, naveo sam pošteno suđenje.Vojvodina je prvi put posle mnogo, mnogo godina u svakoj utakmici imala RAVNOPRAVAN TRETMAN.
Ako je neko gledao analizu suđenja na SOS-u naše utakmice protiv Zvezde u Beogradu, nijedna nazovi sporna situacija nije bila na štetu Zvezde.Čak smo mi bili oštećeni za nepostojeći ofsajd i možda penal.Ali, ja mislim da i u tim situacijama nije bilo namere.Jednostavno sudiji se tako učinilo.I to je ono što je dobro: sudija može da pogreši, ali će mu se mnogo lakše oprostiti (iako će se dugo žaliti zbog posledica), ako nije bilo vidljive namere.Možda se nekom činilo da smo i protiv Apatina imali par dosuđenih faulova u kontaktu igrača na 20-30m, ali odgovorno tvrdim da nijedanput živi zid nije bio na propisnom rastojanju.
Zato ne bi trebalo nipošto sebi da namećemo NEPOSTOJEĆU KRIVICU zbog sitnica koje su se nekom učinile da su namerno išle u našu korist.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Post by Djumi »

Turija nemamo mi kome da se pravdamo ili da osecamo kriviicu zbog dosudjenih par faulova.Posle ovog tvog posta nekako mi naviru utakmice na kojima sam sedeo na klupi Vose i trpeo mnoge nepravde.Obilic,OFK (gol rukom),Cacak(ponisten gol Vukelji),Zemun(ponisten gol Despotovicu),Niksic(nevidjeno sudjenje),Cacak u N.sadu(golu Davidova prethodio faul nad Stepanovom) i jos mnoge druge nepravde.Tada smo pisali saopstenja za javnost i nikoga nije bilo briga.
Zato gospoda neka sada pisu saopstenja a nas bas briga za to :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

ja kad sam procitao onaj deo u politici samo sto nisam pao sa stolice.naravno da smo svi mi navikli na neobjektivnu sliku vojvodine u medijima ali najmanje sam ocekivao da posle jedne takve utakmice,kao sto je bila u pirotu(koja je bila praznik fudbala ne samo za pirot vec za celu drzavu jer ja se nesecam kad je jedan stadion u srbiji bio pun gledalaca) novinar komentarise par faulova na sredini terena a ne praznicnu atmosveru na jugu srbije.posle jedne takve utakmice najmanje sto je potrebno je to blacenje i pokusaj omalovazavanja rezultata vojvodine.meni ni najmanje nije bitno da li je sudija bio na nasoj strani,pa sta i ako jeste,kao sto turija kaze nije bilo ni penala ni nekih katastrofalnih gresaka sudije koje bi odlucile konacni rezultat.kad sam video pomenuti tekst u momentu sam se setio poslednje utakmice sa partizanima u beogradu i kradje na ocigled cele drzave,niko se tada nije setio da bar napomene da je sudija pokusavao da odluci pobednika,na srecu pobedili smo sa 1-0 i partizan i sudiju.neka je sudija bio na nasoj strani u pirotu(pa majku mu mi smo prvoligas,trenutno najbolji klub u drzavi),neka na sledecoj utakmici bude jos vise na nasoj strani a kome smeta neka crkne od muke
User avatar
021
Posts: 852
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Priča se nastavlja...Sutrašnji sport:
NEMA STRAHA, AKO BUDE ČISTO

Mirko Poledica protiv svoje Vojvodine.
Posle “odležane” kazne od utakmice neigranja, Mirko Poledica
se vraća u tim “oklopnika” i to za utakmicu sa Vojvodinom
, u kojoj je stekao afirmaciju pre odlaska u inostranstvo

- Za Novi Sad me vezuju lepe uspomene, drago mi je i da se Vojvodina vraća na pravi put, ali, uprkos svemu tome, očekujem da Smederevo pobedi. Dobro poznajem mentalitet rivala i ne vidim da je kvalitetniji od nas. Ubeđen sam da je, bez obzira na situaciju u kojoj se nalazi, naša ekipa dobra i da je pitanje trenutka kada će to izaći na videlo – optimist je levi bek Smedereva.

Zbog kartona izostaje kapiten Zečević, a u stroj se vraćaju Poledica i Bogdanović. Prema najavi trenera Ivanovića, priliku će dobiti igrači koji su do sada bili, uslovno, u drugom planu.

- Igrački, nema razloga da strahujemo od Vojvodine, samo ako ne bude nekih drugih stvari – dodaje Poledica. - Ne želim ništa da prejudiciram, ali takav nam je fudbal. Eto, propustio sam prethodnu utakmicu, zbog isključenja u Humskoj. Napravim, ukupno, jedan oštriji faul, a zaradim tri kartona... Ipak, da se ne osvrćem u prošlost, očekuje nas plej-aut i važno je da u njemu startujemo sa što većom zalihom bodova.
...
Ova priča sa suđenjem je stvarno neviđeni bezobrazluk.Sigurno da ćemo uz sve bolje rezultate biti suočeni sa većim pritiscima od strane svih medija.Nije reč samo o suđenju, i zato bi možda, po ko zna koji put, trebalo preispitati temu Voša vs. mediji.Ako je od beogradskih glasila očekivano da favorizuju svoje "miljenike", šta reći za domaće, "novosadske"?Sve i jedne novine, radio i TV stanice nas tretiraju kao nižerazredni klub.Tu pre svega mislim na Dnevnik.Pa valjda je očekivano da se posle onakve pobede nad ciganštinama napiše i nešto malo više...A ne kukanje - bajević otišao i slična sranja.Najviše me nervira onaj Rangelov što piše tekstove o zvezdi, sećam se prošle godine kad su nas pobedili bio je tekst na celoj strani, opisivao je koje su boje bile konfete,go**o cigansko.Redovna je pojava da ovde na forumu imamo opširnije izveštaje nego u medijima(neka se samo ugledaju na Red Firm-a).Jedino gradska TV Apolo zaslužuje pohvalu.
Klub bi trebao da krene malo agresivnije sa marketingom-reklame na TV-u, bilbordi i sl.Ali ono što stoji, dok god budemo pobeđivali i igrali dobro, ne mogu nam ništa.NIKO NAS NE VOLI,NIKO NAS NE VOLI...
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8835
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Probao sam juce da dodam komentar na ovo ali je bilo nekih problema sa forumom.

Sve u svemu, cini mi se da iza ovoga stoje cigani i grobari koje mnogo zulja to sto su izgubili od nas, a kanda su se usrali da nece ni u Kupu bolje da prodju. Zato sada preko svojih novinarsko-placenickih govana sa jedne strane stvaraju alibi za poraze (tukli smo ih samo zato sto je sudija vukao na nasu stranu a ne zato sto smo ih nadigrali) a takodje se unapred stvara i pritisak na sudije u buducim utakmicama gde se oni vec unapred optuzuju da ce da navlace za nas. Stvara se atmosfera linca u kojoj ce svaka sudijska odluka u nasu korist biti automatski sumnjiva i povod da se ospe drvlje i kamenje na sudiju. Sumnjam da bi u takvoj situaciji i Kolina mogao ostati 100% hladne glave i objektivan a ne ove nase (objektivno ne bas najbolje na svetu) sudije sto sude domace prvenstvo. Secam se kako je bilo kada smo zadnji put igrali finale Kupa, koliko je sudjenje bilo perfidno. Ni sada nas ne ceka nista bolje, cak naprotiv, mislim da ce da nas kradu i sakom i kapom, samo da bi dokazali koliko su "objektivni" i da ne navijaju za nas.

Ipak je ovo pre svega dokaz nemoci i straha cigana i grobara i koliko su se uplasili od nas. Pitanje je samo da li Vosa ima snage do kraja godine da pobedjuje i protivnicke igrace i sudije i delegate i novinasku djubrad - protiv nas u sledecim utakmicama nece igrati 11 nego 111 "igraca"...
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Post by shecky »

Drago mi je da je neko naceo ovu temu jer se i ja osecam isto ,ali ali...
Ne mogu da verujem da se ovo zaista "prica"!
Evo npr. mene kolege na poslu zajebavaju na konto nasih utakmica da su namestene!
Kao ono daaa Vosa ce da plati Zvezdi za 3 boda ili gorbarima za 6!! kako da ne..pre ce biti da je obrnuto ..tako je i bilo dok su u upravi bili bg smeca.
Zar da se osecamo neprijatno zato sto smo dobri i sto pobedjujemo?!?!?
A sto se medija tice oni su posebna prica...dao Bog da im te pare budu za lekove...
Bash sam popizde pa sorry ako sam preterao i nadam se petardi sutra.
lesa
Posts: 371
Joined: Thu Jun 15, 2006 2:01 am
Location: Novi Sad,Podbara
Contact:

Post by lesa »

"Radoye"
Sumnjam da bi u takvoj situaciji i Kolina mogao ostati 100% hladne glave i objektivan "

kolina je uvek hladne glave :D
salu na stranu, (ne)daj boze da dobijemo banat u kupu! kako ce tek onda da krenu price da je i to bilo namesteno. vec mogu da naslutim price po kuloarima...
i mene do ludila dovodi degradiranje rezultata koje je klub postigao u poslednjih 4-5 meseci i sve vise pocinjem da verujem u onu babinu i dedinu da nekom smeta jaka vojvodina ( bez obziram o kom drustvenom polju je rec )
...ti si nasa prva ljubav...
User avatar
Marcello
Posts: 954
Joined: Wed Jan 10, 2007 2:21 pm
Location: uvek na našoj strani

Post by Marcello »

Ja se u potpunosti slazem sa vama, ali se plasim da smo najebali! Kad se stvori takva hajka po medijima, to ne moze na dobro da izadje! Bojim se da smo suvise nemocni, jer beogradska bagra je politickim putem jos od 45-te pustila korenje u sve pore nasih zivota, pa i u nasu FKV.

Mislim da postoji opasnost da nam opet novinarska go**a i ovi smradovi iz FSS zaprze corbu, iako se zna ko ovde vec 60 godina placa sudije i namesta utakmice!!! :evil:
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

Marcello wrote:Ja se u potpunosti slazem sa vama, ali se plasim da smo najebali! Kad se stvori takva hajka po medijima, to ne moze na dobro da izadje! Bojim se da smo suvise nemocni, jer beogradska bagra je politickim putem jos od 45-te pustila korenje u sve pore nasih zivota, pa i u nasu FKV.

Mislim da postoji opasnost da nam opet novinarska go**a i ovi smradovi iz FSS zaprze corbu, iako se zna ko ovde vec 60 godina placa sudije i namesta utakmice!!! :evil:
8)
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Mene brine nešto drugo.
Ako recimo napravimo tim koji za cilj ove ili sledeće godine ima zadatak da osvoji prvenstvo. Kakve su nam šanse da iz te priče izađemo čistog obraza :?:
" Dečko je pun zmajova! "
Cika_toma

Post by Cika_toma »

ma nek uzme Vosa titulu u inat naredne sezone, pa nek se oni tamo (kad kazem oni tamo mislim i na moj Partizan i na Zvezdu) zale, kaju i pljuju sudije do mile volje. Ko gubi, ima pravo da se ljuti. A ko se ljuti, uvali mu Vosa kruti!
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Cika_toma wrote:Ko gubi, ima pravo da se ljuti. A ko se ljuti, uvali mu Vosa kruti!
Aaaaaaaaaa!!!!! hahahahahahahaaaaaa :D
" Dečko je pun zmajova! "
slavko085
Posts: 187
Joined: Wed Mar 08, 2006 5:54 pm
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

MIRKO VUCUREVIC - SRAMOTA SRBIJE

Post by slavko085 »

A POGLDAJTE STA OVAJ MAJMUN GOVORI. I TO JOS KAD CUJES OD LOPOVA ,ZIVOT DA TI SE SMUCI. A NE SAMO DA SMO ZA KLASU BOLJI OD NJEGOVOG BANATA,VEC I OD NJEGOVOG PARTIZANA KOG SMO JEBALI 2 PUTA,JEBACEMO GA OPET! :twisted: :twisted:



PLATIĆU DA NAM SUDE STRANCI!?

Gazda Banata Mirko Vučurević pred meč u Novom Sadu
Čuo sam da je već unapred određeno da utakmicu sudi
Dejan Filipović i da je Vojvodini obećan plasman u finale

Mirko Vučurević, finansijer zrenjaninskog Banata ogorčen je onim što se njegovom klubu događa u našem prvenstvu. Zato je usledilo i jučerašnje saopštenje Banata, a potom i poziv redakciji Sporta.

- Više puta smo se oglasili i naveli nepobitne činjenice da smo drastično oštećeni, ali relevantnog odgovora od Sudijske organizacije i FS Srbije nema – govori Vučurović.

U sredu igrate polufinalni meč nacionalnog Kupa protiv Vojvodine u Novom Sadu?

- Zaista se plašimo da nam se ne ponovo stvari kao u mečevima sa Kuljanima i romantičarima. Drastično su nas oštetili arbitri Vukadinović i Matić. I nikom ništa. Da se čoveku smuči život. I fudbal.

Ne idete sa belom zastavom u Novi Sad ?

- Nipošto. Hoćemo da se nađemo u finalu našeg najmasovnijeg takmičenja. I sve ćemo uraditi da tako i bude.

Otkud onda zabrinutost?

- Već sam čuo da je za glavnog sudiju određen Dejan Filipović, da je Zvezdan Terzić obećao finale Ratku Butoreviću, predsedniku lala i još mnogo toga.

Šta je po vama rešenje?

- Strane sudije. Daću sam pare za njihov rad, a neka sudijska organizacija i FS Srbije odrede ko će oni biti. I iz koje zemlje. Sve za totalnu regularnost.

Snimaćete novosadski meč?

- Obavezno.Moramo da imamo pravi snimak tog susreta. Kod nas je kuhinja uvek ista, samo su drugi začini.

Polufinale u Novom Sadu biće besplatno za gledaoce?

- Tako smo se dogovorili. Želimo što više navijača. Međutim, sve ih je manje na našim stadionima, jer se mnogi pobednici znaju unapred. Naš narod je fudbalski obrazovan. Ne pristaje na prevare – zaključuje Mirko Vučurović.

A, koliko je u pravu, procenite sami...
___________________________________________---

A ja kazem- PORCENILI BI SAMI DA AUTOR OVOG TEKSTA NIJE POTKUPLJEN NOVINAR i KAZEM: PROCENILI BI SAMI DA VUCUREVIC NIJE LUPEZ!!!

SRAMITE SE go**a
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8835
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Samo cu ponoviti sta sam vec ranije rekao ovde:
Radoye wrote:Sve u svemu, cini mi se da iza ovoga stoje cigani i grobari koje mnogo zulja to sto su izgubili od nas, a kanda su se usrali da nece ni u Kupu bolje da prodju. Zato sada preko svojih novinarsko-placenickih govana sa jedne strane stvaraju alibi za poraze (tukli smo ih samo zato sto je sudija vukao na nasu stranu a ne zato sto smo ih nadigrali) a takodje se unapred stvara i pritisak na sudije u buducim utakmicama gde se oni vec unapred optuzuju da ce da navlace za nas. Stvara se atmosfera linca u kojoj ce svaka sudijska odluka u nasu korist biti automatski sumnjiva i povod da se ospe drvlje i kamenje na sudiju. Sumnjam da bi u takvoj situaciji i Kolina mogao ostati 100% hladne glave i objektivan a ne ove nase (objektivno ne bas najbolje na svetu) sudije sto sude domace prvenstvo. Secam se kako je bilo kada smo zadnji put igrali finale Kupa, koliko je sudjenje bilo perfidno. Ni sada nas ne ceka nista bolje, cak naprotiv, mislim da ce da nas kradu i sakom i kapom, samo da bi dokazali koliko su "objektivni" i da ne navijaju za nas.

Ipak je ovo pre svega dokaz nemoci i straha cigana i grobara i koliko su se uplasili od nas. Pitanje je samo da li Vosa ima snage do kraja godine da pobedjuje i protivnicke igrace i sudije i delegate i novinasku djubrad - protiv nas u sledecim utakmicama nece igrati 11 nego 111 "igraca"...
Naravno da ovom debilu ne pada na pamet da mu sude stranci, samo se vec unapred stvara pritisak na sudiju. A ako prodjemo Banat, bez obzira kako, svi ce reci da smo prosli samo zbog sudija. Na koga god da naletimo u finalu, moramo biti spremni da ce da nas kradu i sakom i kapom od prvog minuta - pazi sta sam vam rekao.
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Radoye wrote: Na koga god da naletimo u finalu, moramo biti spremni da ce da nas kradu i sakom i kapom od prvog minuta - pazi sta sam vam rekao.
Ipak je ovo naša liga i sami znamo kakve su sve face prodefilovale kroz ložu za vreme nekih utakmica. Naravno, kao što sam u predhodnom postu napisao pitanje je kako ćemo iz sve te priče izaći čistog obraza. I da je sva ta priča istinita, ništa nije moguće bez nekog dila sa Partizanom, Zvezdom, ili Terzom. Sami nismo toliko moćni kao navedena trojka.
" Dečko je pun zmajova! "
Locked