Idealan sastav FK Vojvodina, pomozimo Rajevcu!

User avatar
Friend
Posts: 664
Joined: Wed Sep 20, 2006 12:18 am

Idealan sastav FK Vojvodina, pomozimo Rajevcu!

Post by Friend »

Vec nekoliko dana se igram sa ovom tematikom koji bi to po meni bio idealan tim sa ovim igrackim kadrom.Slusam razne komentare po tribini ko bi trebao da igra a ko ne,takodje isto to citam i ovde,pa dodjoh na ideju da otvorim topik i sam dam moj idealan sastav naseg vojlenog kluba,a isto to ocekujem i od vas.U ovom sastavu ce biti mesta samo za trenutno po meni najspremnije igrace.Sastav u formaciji 4-3-1-2! Golman; KAHRIMAN. Zadnja linija; NASTIC(d.bek),PEKARIC(c.bek),STOSIC(c. bek),KIZITO(l.bek) Srednji red:KACAR(zad.vezni),OPSENICA(levi vezni),MILUTINOVIC(desni vezni) Polu spic ili plej mejker: DAVIDOV(iza dva napadaca) Napadaci; DESPOTOVIC i SIKIMIC Rezerve; BABALJ,DJURIC,KRASIC,DOBRIC,VUKOBRATOVIC,TADIC,BUAC. Ovo bi po meni bio trenutno najbolji sastav.Najvise problema sam imao sa pozicijom drugog napadaca,zato sto nemamo bas veliki izbor kvalitetnih igraca koji zadovoljavaju moje kriterijume,pa sam ipak uvrstio Sikimica zato sto on bar fizicki lici na napadaca za razliku od drugih nasih navalnih igraca.Takodje nisam ni zadovoljan sa golmanom,jer mi se Kahriman bas i nesvidja(da ne ulazim u dublju analizu zasto),a ove druge nisam imao prilike da gledam pa mi se on namece kao logicno resenje.Voleo bi da i vi iznesete vase vidjenje i komentare na ovu temu,a posebno bi molio gospodina Djumija da iznese svoj komentar. Hvala
User avatar
Turija
Posts: 10666
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Uh, tesko je biti u ulozi trenera Vojvodine:
KAHRIMAN (ipak)

STOSIC PEKARIC DURIC KIZITO (OPSENICA)

KACAR MILUTINOVIC

NASTIC (BUAC) DOBRIC DAVIDOV (TADIC)

DESPOTOVIC


Rezerve:Babalj (Brkic dobija dobre ocene u Proleteru, pretpostavljam da je on taj golman)
Vukobratovic, Pavlovic, Boskovic, Susak.
Mislim da sa ovakvim sastavom imamo prostora za prekompozicije u nepredvidenim situacijama i okolnostima (povrede, nepovoljan rezultat ili los dan pojedinaca, iskljucenje i sl.Dok neki zbog nedostatka snage treba da podele vreme provedeno na terenu sa imenima navedenim u zagradi) Ipak, nisu bez sansi ni oni na klupi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Post by shecky »

Ovo ce bas biti zanimljivo jer cu ja izvesti neki treci sastav a pre toga da kazem da je neko od prethodnih stavio Opsenicu u odbranu?!?

KAHRIMAN
STOSIC PEKARIC DJURIC PETKOVIC
NASTIC DAVIDOV OPSENICA KIZITO
DESPOTOVIC BUAC (UBIPARIP)

uz rezerve : PAVLOVIC/KACAR/VUKOBRATOVIC/DOBRIC/SIKIMIC/KRASIC/SUSAK

ps. moram reci da mi se sve vise svidja Stosic ,deluje sigurno ,smireno i racionalno
mile bronx
Posts: 259
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:56 pm
Location: liman

Post by mile bronx »

Navijač posavetovao trenera za 25.000 dolara!

Navijač poznatog brazilskog fudbalskog kluba Fluminense potrošio je preko 25.000 dolara da bi treneru prvog tima Paulu Cesaru Gusmau dao savet kako da sastavi ekipu.

Nepoznati navijač zakupio je, za 25.700 dolara, reklamni prostor u dnevniku "O Globo" i na čitavoj stranici dao neke savete Gusmau, koji je šesti trener Fluminensea u tekućoj sezoni.

"Apel koji vam šaljem je jednostavan. Nadjite napadača koji može da igra u paru sa Tutom. To može da bude Aleks. Ili Beto. Ali nikako ne stavljajte Lenija, protiv Botafoga on je samo cupkao oko lopte. Moliv vas ne dozvolite da Fluminense i dalje tone. Milioni navijača biće vam zahvalni. Mnogi od njih su deca i na zaslužuju da žive u agoniji", napisano je u plaćenom oglasu navijača kluba iz Rio de Žaneira.

Fluminense, u konkurenciji 20 timova, zauzima 16. mesto na tabeli brazilskog prvenstva sa 36 osvojenih bodova i nalazi se u zoni ispadanja. U derbiju začelja poznati klub u sledećem kolu igra protiv ekipe Ponte Preta i ukoliko ne pobedi u poslednjih pet kola vodiće grčevitu borbu za opstanak u elitnoj ligi.

Trener Fluminensea izjavio da mu je savet koji je dobio preko dnevnika "O Globo" simpatičan, jer odražava "emocije većine navijača kluba".

"Poštujem svačije mišljenje, ali, ipak ću sam odlučiti ko će igrati na sledećim mečevima", kazao je Gusmao.
User avatar
Buca
Posts: 753
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:50 pm

Post by Buca »

Kahriman

Stosic Pekaric Djuric Petkovic


Kacar Milutinovic


Nastic Kizito

Davidov

Despotovic

Izmene:Babalj,Susak.Cotra,Dobric,Opsenica,Boskovic(Ubiparip)
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Re: Idealan sastav Fk Vojvodine,pomozimo Rajevcu!

Post by Djumi »

FRIEND wrote:Voleo bi da i vi iznesete vase vidjenje i komentare na ovu temu,a posebno bi molio gospodina Djumija da iznese svoj komentar. Hvala
Friend sastav koji bi ja sastavio nije mnogo bitan i veruj mi da bi sa moje strane bilo neozbiljno da to radim.Sastav koji pobedjuje je najbolji(sto bi rekao PRIJATELJ).
U Cacku ce se pokazati da li smo izasli iz krize ili ne.
p.s.Put od ekipe do tima je veoma tezak i podrazumeva 8-9 igraca koji non-stop igraju i 2-3 koji igraju u zavisnosti od protivnika.
Kahriman,Nastic,Kizito,Pekaric,Djuric,Davidov,Milutinovic,Kacar,Vujovic su igraci koji bi kod mene uvek igrali.
Dobric,Vukobratovic,Buac,Pavlovic,Stosic,Ubiparip,Popovic,Brkic su igraci koji bi bili uvek medju 18 .
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
limanfkv
Posts: 2834
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Kahriman (Brkic)
Stosic Pekaric Djuric Nastic Kacar(Dobric) Milutinovic Buac Kizito Davidov Despotovic

AJ MEJD MAJ ChOJS! :twisted:
Bockanac 71
Posts: 28
Joined: Sun Oct 29, 2006 9:01 pm
Location: Sremska Kamenica

Post by Bockanac 71 »

limanfkv wrote:Kahriman (Brkic)
Limanci uz Kabelovce... :)


Kahrima, astic,Pekaric,Djuric,Petkovic(treba nam 1 kvalitetan LB)Kacar,Dobric,Kizito,Davidov,Despotovic,Sikimic

Trenutno idealna postavka :oops:
Walk on, walk on,
With hope in your hearts,
And you'll never walk alone,
You'll never walk alone!
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

PUT POSUT TRNJEM

U 14 jesenjih kola dres Vojvodine nosilo 27 fudbalera
Milovan Rajevac: Tačno je da smo dugo tragali za prvim sastavom,
mnogo eksperimentisali, ali se nadam da je tome došao kraj. U to me
uveravaju poslednje igre i rezultati

U proteklih 14 prvenstvenih kola dres Vojvodine nosilo je čak 27 fudbalera! Ovakva "promenada" u startnoj postavi "stare dame" našeg fudbala odavno nije zabeležena, pa i u njoj valja tražiti uzroke blede jeseni i neveselog plasmana na tabeli (10. mesto, sa svega 15 bodova).

- Tačno je, dugo smo tragali za pravim sastavom, mnogo eksperimentisali, ali se nadam da je to­me došao kraj - ne poriče šef stručnog štaba "lala" Milovan Rajevac. - U to me uveravaju i igre i re­zultati u poslednjih nekoliko kola.

A evo kako je izgledalo to, često bolno traganje za postavom dostojnom renomea našeg najstari­jeg superligaša. U najvećem delu prvenstva, na golu je bio mladi reprezentativac Kahriman, koga je, zbog pada forme, u poslednjem meču sa Bežanijom, uspešno zamenio Babalj. Na bočnim pozi­cijama u odbrambenoj liniji, sezonu su počele novajlije Radović i Čotra, kojih danas nema ni na klupi. U međuvremenu, na tim mestima uspešno su se smenjivali Nastić, Petković i Stošić.

Posebno zanimljiv i, reklo bi se dragocen, bio je učinak ovog poslednjeg. Sezonu je počeo na pozi­ciji štopera, zatim, u nedostatku boljeg rešenja, vrlo korektno odigrao na poziciji levog, a u posled­nja dva meča, zbog povrede Nastića, ne manje uspešno, i na poziciji desnog beka.

Ovo Stošićevo "šetanje" najviše je koristilo mladom Đuriću, koji je sa klupe uskočio na upražnjeno mesto u centralnom delu odbrane i sa kapitenom Pekarićem postao nezamenljiv u štoperskom tandemu Vojvodine.

Što se veznog reda tiče, u njemu više nema do juče standardnih Dobrića i Milutinovića. Oni su pozi­cije morali definitivno da prepuste Danilovu i Tadiću. Gorčinu selidbe na klupu je, doduše na krat­ko, osetio i mladi reprezentativac Kačar, ali su mu briljantnih 15 "džokerskih" minuta i pobedonosni gol protiv Zemuna vratili status nezamenljivog zadnjeg veznog.

U manevru "lala" siguran više nije čak ni Uganđanin Kizito. Njegovo odsustvo zbog povrede veoma dobro je iskoristio Popović, za koga je gotovo do juče, i kluba bila san, pa je pitanje ko će, ubuduće, igrati na levoj strani veznog reda Vojvodine. Za razliku od Popovića, prilike koje su dobijali u toj liniji tima nisu baš najbolje iskoristili Opsenica, Vukobratović i Vujović.

Najzad, puno eksperimenata, i promašenih očekivanja, bilo je i u špicu. Na dve isturene napadač­ke pozicije najpre su se smenjivale novajlije Bošković i Sikimić i mladi Ubiparip, dok Despotović i Buač nisu mogli da dođu ni do klupe. Danas je situacija sasvim obrnuta, pa su poslednja dvojica starteri, dok Boškovića i Sikimića (ovog drugog, doduše, zbog tek zalečene povrede), nema ni na klupi za rezerve.
User avatar
Turija
Posts: 10666
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Dejan wrote:PUT POSUT TRNJEM

U 14 jesenjih kola dres Vojvodine nosilo 27 fudbalera
Milovan Rajevac: Tačno je da smo dugo tragali za prvim sastavom,
mnogo eksperimentisali, ali se nadam da je tome došao kraj.
A evo kako je izgledalo to, često bolno traganje za postavom dostojnom renomea našeg najstari­jeg superligaša. U najvećem delu prvenstva, na golu je bio mladi reprezentativac Kahriman, koga je, zbog pada forme, u poslednjem meču sa Bežanijom, uspešno zamenio Babalj. Na bočnim pozi­cijama u odbrambenoj liniji, sezonu su počele novajlije Radović i Čotra, kojih danas nema ni na klupi. U međuvremenu, na tim mestima uspešno su se smenjivali Nastić, Petković i Stošić.

Posebno zanimljiv i, reklo bi se dragocen, bio je učinak ovog poslednjeg. Sezonu je počeo na pozi­ciji štopera, zatim, u nedostatku boljeg rešenja, vrlo korektno odigrao na poziciji levog, a u posled­nja dva meča, zbog povrede Nastića, ne manje uspešno, i na poziciji desnog beka.

Ovo Stošićevo "šetanje" najviše je koristilo mladom Đuriću, koji je sa klupe uskočio na upražnjeno mesto u centralnom delu odbrane i sa kapitenom Pekarićem postao nezamenljiv u štoperskom tandemu Vojvodine.

Što se veznog reda tiče, u njemu više nema do juče standardnih Dobrića i Milutinovića. Oni su pozi­cije morali definitivno da prepuste Danilovu i Tadiću. Gorčinu selidbe na klupu je, doduše na krat­ko, osetio i mladi reprezentativac Kačar, ali su mu briljantnih 15 "džokerskih" minuta i pobedonosni gol protiv Zemuna vratili status nezamenljivog zadnjeg veznog.

U manevru "lala" siguran više nije čak ni Uganđanin Kizito. Njegovo odsustvo zbog povrede veoma dobro je iskoristio Popović, za koga je gotovo do juče, i kluba bila san, pa je pitanje ko će, ubuduće, igrati na levoj strani veznog reda Vojvodine. Za razliku od Popovića, prilike koje su dobijali u toj liniji tima nisu baš najbolje iskoristili Opsenica, Vukobratović i Vujović.

Najzad, puno eksperimenata, i promašenih očekivanja, bilo je i u špicu. Na dve isturene napadač­ke pozicije najpre su se smenjivale novajlije Bošković i Sikimić i mladi Ubiparip, dok Despotović i Buač nisu mogli da dođu ni do klupe. Danas je situacija sasvim obrnuta, pa su poslednja dvojica starteri, dok Boškovića i Sikimića (ovog drugog, doduše, zbog tek zalečene povrede), nema ni na klupi za rezerve.
Potpisujem analizu.
Meni sve ovo govori da su se mnoge stvari promenile nabolje, po dolasku BB na čelo kluba.
1.Ovoliko prodefilovanih imena kroz Prvi Tim najočitije govori da u selektiranju igrača nije bilo nikakve strategije i plana, a ne da je trener lutao.Jednostavno, svaki bi morao da pređe taj put do Istine.
2.Da je Vošin trener, najzad, dobio slobodu da sastavi najboljih 11 i da je on na tome radio, bez obzira na privid da ništa ne preduzima sa klupe.Znate, brojke su činjenice, a ništa tvrdoglavije od činjenica.Kad ih neko ovako navede, odjednom na istom mestu, tek onda se primete, čak i ako smo ih dotle nehotice prevideli.
3.Da su novinari dobili slobodu i da hvale, ali i da kritikuju.
4.Da su gledaoci dobili mogućnost da vide sa kakvim igračima Klub raspolaže
5.Da je cela Uprava videla na delu neposredne proizvođače, kako bi znali šta im je činiti.Verovati svojim očima, a ne nečijim rečima.
6.Da je svim igračima data šansa da pokažu koliko mogu i da je to rezultiralo da se nametnu igrači koji su bili sedam milja daleko od prvog Tima (najočitiji primer Despotović), a dotle sigurni, isto toliko, udalje od terena.Da takve odluke budu argumentovane njihovim učinkom, a ne (samo)voljom moćnih.
7.Da će samo rad, forma, disciplina, ponašanje i rezultat određivati ko će se naći na zelenom terenu.A, to je ono što svi žarko želimo: POVRATAK TRADICIJI KLUBA.
SAMO SA NJOM DOLAZE REZULTATI I PUBLIKA.Kako će se zvati oni što sede na klupi, ili fotelji, igraju na terenu, neće biti bitno, jer će se tamo, tada, naći samo oni koji imaju potencijal da nose breme imena kluba na svojim plećima.
Nadam se da smo uhvatili ispravan pravac i da više nikad nećemo zarad nekih interesa ,,okrenuti ćurak,, jer bi nas to totalno dotuklo.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Post by Djumi »

Turija wrote: POVRATAK TRADICIJI KLUBA.
SAMO SA NJOM DOLAZE REZULTATI I PUBLIKA.Kako će se zvati oni što sede na klupi, ili fotelji, igraju na terenu, neće biti bitno, jer će se tamo, tada, naći samo oni koji imaju potencijal da nose breme imena kluba na svojim plećima.
Nadam se da smo uhvatili ispravan pravac i da više nikad nećemo zarad nekih interesa ,,okrenuti ćurak,, jer bi nas to totalno dotuklo.
Toliko jednostavno a toliko tesko :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
User avatar
Turija
Posts: 10666
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Mislim da je o(p)stanak Rajevca (kako je potvrdio Građanski List) na čelu Stručnog štaba, trenutno, najlogičnije i najbolje rešenje za Vojvodinu.Pozdravljam Odluku, jer i i Bekvalac i Kosanović, po mojoj proceni ne bi bili toliko lojalni Klubu.Rajevac je od svih navedenih kandidata najpošteniji čovek.A, to će biti u sledećeoj sezoni jako važan činilac.Pogotovo ako u Vošu dođu neka najavljena imena.
Što se mene tiče, od svih spomenutih igrača, prvi pik bi mi bio
ALBERT NAĐ.
Njega bih jedino voleo da vidim kod nas i to iz više razloga.Ima međunarodno iskustvo, igra na poziciji gde se moramo pojačati i kvantitativno i kvalitativno, tip je igrača koji pošteno odradi posao, poseduje dobru tehniku i pregled igre koju uspešno kvari i organizuje. Mislim i da je korektan čovek.
Voleo bih Marinkovića (onog boljeg), međutim, taj transfer mi izgleda dosta nerealno.
Basta ne bi loše došao, ali tu je najvažniji faktor: momenat selidbe (kao u slučaju Vladimira Bateza u OK Vojvodinu).Posle najnovijih događanja sa sponzorima CZ, možda to i nije nemoguća misija.
Kralj :?: Jednog već takvog imamo.Samo mlađeg i malo manjeg.Jedino ako bi ga udomili, pa da ostanemo sa 3 golmana na raspolaganju.Tu treba triput meriti, pa preseći.BRKA je naša perspektiva i ne smemo ga zaboraviti kao Pavlovića.
Dovođenje ostalih ne bi napravilo kvalitativnog pomaka u sadašnjoj ekipi.Vukelja bi je čak UNAZADIO.Pojačanja iz drugih klubova i inostranstva bila bi daleko bolja rešenja.
Za kraj bih naveo rečenicu iz Djumijevog potpisa:
naša sudbina se oblikuje u onim trenucima kada DONOSIMO ODLUKE.
Mi se ovog leta nalazimo u (tom kritičnom) TRENUTKU SUDBINSKE ODLUKE.
Dragi putnici: vežite se!Polećemo :!:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
slavko085
Posts: 187
Joined: Wed Mar 08, 2006 5:54 pm
Location: VOJVODINA - REAL MADRID 2-2 CHAMPIONS LEAGUE 2008/2009

Post by slavko085 »

Turija,zasto ti neko ne ponudi posao glavnog urednika neke sportske redakcije? :lol:

Zbilju na stranu,na ovom forumu ima toliko kvalitetnih zapazanja,tekstova,komentara,analiza da je ja mislim,ovo jedinstveno mesto u srbiji ,a i sire,gde se moze pronaci ovakav materijal. Da ne bih bio previse subjektivan,mislim da bi mnogi,mnogi novinari (sportskog kova) morali doci na ovo mesto radi usavrsavanja i UCENJA! Kako se pise i kako se daju komentari,kako biti objektivan. Da ne duzim- imamo najkulturniji grad,ljude generalno i navijace kao poseban problem nasih sportskih terena, i ponosan sam sto smo kao navijaci pokazali da je jedan sjajan kvalitet vise u nas.
Poz. :lol:
FK VOJVODINA NOVI SAD - FC REAL MADRID
Stadion: Karadjordje
Kapacitet: 22.100
Sudije: Frisck / Malunov / Janik
Pocetak: 20:45
ulaznice: ZAPAD - 2000 din
(veliki) ISTOK - 1800 din
(veliki) JUG i SEVER - 1000 din
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Ja bih voleo videti i Kralja i Nadja i Marinkovica i Bastu.Raskovica i ovu sitnu buraniju ne!!!Da grobari i cigani napokon osete kakav je osecaj kad vas neko u koga se kunete izda!!!!
Image
User avatar
Turija
Posts: 10666
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

milan belic



Joined: 03 Jul 2007
Posts: 6



Interesuje me misljenje navijaca, da li ima mesta za neke igrace koji su manje do sad igrali (Nastic, Kizito,...). Sastavite najboljih 11!!!


Posted: Sat Aug 18, 2007 11:24 am

Turija

Joined: 03 Feb 2005
Posts: 668
Location: Vojvodina


Milane, topik sa ovom temom je otvoren pod nazivom:
,,Idealan sastav FK Vojvodine, pomozimo Rajevcu,,
prebaci svoj post tamo, a ovo ćemo obrisati, da ne dupliramo teme.


_________________
DJUMIJA ZA DIREKTORA!



Posted: Sat Aug 18, 2007 12:46 pm

lesa


Joined: 15 Jun 2006
Posts: 41
Location: Novi Sad,Podbara

kahriman-stosic,pekaric,djuric,kizito-tadic,popovic,kacar,smiljanic-despot,buac
(a ako kiza jos ne moze da igra stosic levo a nastic desno + obavezno guranje mladog aleksica)

neka varijanta 4-4-2 s'tim da bi buac bio u obavezi da pomaze vezi u fazi odbrane znaci transformacija iz 4-5-1 u defanzivi na 4-4-2 u ofanzivi


_________________
...ti si nasa prva ljubav...



Posted: Sat Aug 18, 2007 1:31 pm

Radoye


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 422
Location: preko okeana


Kol'ko sam ukapirao Rajevca Kiza bi igrao samo da je 100% zdrav. Imao je onu frku kad mu je pozlilo pa je zavrsio u bolnici.

Nastic je isto OK samo sto ako on igra onda Tadic ispada zar ne?


Posted: Sat Aug 18, 2007 1:37 pm

Anonimus


Joined: 26 May 2006
Posts: 239
Location: Novi Sad


Ne. Nastic je desni bek,a Tadic krilo(levo).


_________________
STOP MAFIJI!!!



Posted: Sat Aug 18, 2007 5:01 pm

Radoye


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 422
Location: preko okeana


Ja onda pobrk'o mislio sam da je i Tadic desno (znam da je on ofanzivniji a nastic defanzivniji ali danas vise nema klasican bek ili krilo, sve je to po boku manje-vise isto).


Pošto u veznom redu nemamo igrača tipa Franciškovića i Davidova, moramo imati na sredini terena više igrača (u prelaznom roku smo ih baš dosta doveli:Stevanović, Trivunović, za Radosavljeva ne znam da li je vezni ili napadač) kako bi mogli napraviti igru i dati GOL. Tj, trebali bi igrati u formaciji 4-4-2.
Moj izbor danas bi bio sledeći:
Brkić (Kesić)
Stošić (Mir Milutinović), Pekarić, Đurić, Kizito (Čotra)
Kačar, Popović (Marković), Milan Milutinović (Trivunović), Stevanović (Tadić)
Nastić (Smiljanić, Buač), Despotović (Stojčev, Aleksić)

Naravno, računam da ćemo Kahrimana prodati posle Atletika, što bi bilo najbolje i za njega i za Vošu.
Računam da će biti i povreda i kartona, ali da su navedeni igrači ti koji treba da postanu okosnica ekipe.Drakulić Lerinc i igrači iz podmlatka trebaju se planski koristiti u određenim situacijam i okolnistima.
Šarulju (pre)prodati odmah.

Molim sve koji žele da pišu na ovu temu to nastave da rade u ovom topiku, pošto ću sutra obrisati novi (duplirani) na istovetnu temu.
Hvala.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked