Da li ste za povratak Ljubise Dundjerskog?

Locked

Da li ste ste za povratak Dundjerskog

Da
17
77%
ne
5
23%
 
Total votes: 22

User avatar
Turija
Posts: 10665
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Da li ste za povratak Ljubise Dundjerskog?

Post by Turija »

Pa, da! Baš je on taj igrač što nam najviše fali, a celo leto ga tražimoPrelazni rok traje do 31 avgusta i treba raditi brzo.I, još bez greške.
Ljubeta znamo.Nema šta da ga proveravamo.Voli Vošu, ima međunarodno iskustvo, kvalitet i autoritet da bude pravi vođa tima, koji nam sada najviše fali.To zbog godina nema dovoljno snage, nije nikakav problem iz 2 razloga: nemaju ni ostali i kondicija se može nabiti.Znanje fali i on je taj koji ga donosi.Da ne spominjem koliko bi bili jači u prekidima, dugim loptama, držanju lopte kad treba, iznuđivanja faula uz sigurnost i samopouzdanje.Otprilike, Ljube bi bio Šestić iz 88.
A, najveću korist bi imao MILOVAN RAJEVAC.Dobio bi pravu pomoć i sponu sa igračima.Ljubeta bi slušao Kizito, Davidov, Bošković, Nastić, Vujović, a tek mlađi Kahriman, Kačar, Ubiparip....
Čovek je razuman i realan i odlično bi držao igru i raspored.Još sa ovom trojicom što su došli sklopili bi ekipu.Nekako mi, po slikama veoma dobro deluju.Izgledaju sportski i sa predisponiranim kvalitetima.
Šta misli ovaj forum o povratku Dunđerskog?
PS za šta sam ja, jasno je ko dan.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

O njemu nema šta da se piše kada se sve zna. Klubovi u kojima je igrao sve govore o njemu. Voleo bih da se vrati iz prostog razloga što nije dostojno ispraćen. Jedino što se ne bih složio da bi ga igrači (neki) slušali. Pošto sam imao informacije da neki klinci, na početku prošle sezone, nisu imali respekta na njegove sugestije. Ljubeta "znam" , on je gospodin čovek (nije tipičan fudbaler :D ). Voleo bih da se vrati ali bi mu više legla neka funkcija u klubu.
Ako možeš postavi glasanje.
Ja sam ZA !
" Dečko je pun zmajova! "
kuzma liman
Posts: 529
Joined: Wed Aug 02, 2006 7:42 am

Post by kuzma liman »

i ja sam za !!! Mislim da nam treba iskusan igrac u veznom redu
User avatar
budababa
Posts: 4008
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

U principu sam protiv dovodjenja igraca koji su dobrano presli tridesetu, ali Ljube je druga prica. Ocigledno je da nam fali dobar kreator igre, vodja na terenu, neko ko ce da povuce kada treba. Ocekivao sam od Davidova da bude taj igrac, ali se on, evidentno, nije snasao u toj ulozi (e sad da li svojom krivicom ili krivicom trenera - to je druga prica). Bio bi red da damo Ljubetu priliku da se svojim dobrim igrama casno oprosti od fudbala u dresu kluba koji najvise voli. Ja sam za!
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Ostali smo dužni igraču koji je se prema VOjvodini uvek odnosi sa velikom ljubavlju i poštovajnem. Možda bi Đumi(pošto ga je trenirao) mogao da napiše koliko mu je značio kao igrač.
p.s. Koliko sam video na Veterniku video Davidov je još uvek povređen(vidno hramlje) a problem su ligamenti! :cry:
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Bio sam na mecu na kojem je Ljube ispracen u Atalantu... Zaista bi red bio da na takav nacin bude ispracen i u penziju,a do nje bi nam zaista mogao pokazati jos stosta iz svog repertoara.Ali ne znam koliko je realna ta opcija.Dajem svoj glas ZA.Takodje bih voleo da imamo takvog fudbalskog lisca na poziciji prednjeg veznog,mesto odmah iza spiceva,mislim da je to ipak karika koja nam nedostaje najvise.
Image
User avatar
Turija
Posts: 10665
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Cause wrote: Jedino što se ne bih složio da bi ga igrači (neki) slušali. Pošto sam imao informacije da neki klinci, na početku prošle sezone, nisu imali respekta na njegove sugestije. Ljubeta "znam" , on je gospodin čovek (nije tipičan fudbaler :D ). Voleo bih da se vrati ali bi mu više legla neka funkcija u klubu.!
Da pokušam da odgovorim od kraja.Baš i iz tog razloga bi ga trebalo vratiti u Klub. Pa, kad dođe vreme za funkciju samo će preći sa terena na drugi posao.
Znam da si u pravu, što se tiče informacije za klince od pre godinu dana.Međutim, treba to sve staviti o kontekst tadašnjih okolnosti, kada su neki klinci davali i autogolove.Ako bi Ljube sada došao, to bi značilo da ima podršku Predsednika.E, pa baš bih voleo da vidim koji ga klinci tada ne bi slušali i koji bi ih savetnici na to nagovarali.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Post by Djumi »

Ljubisa Dundjerski je institucija :!: Mislim da sam time sve rekao.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
neko iz mase
Posts: 59
Joined: Wed Feb 02, 2005 1:10 am
Location: Novi Sad

Post by neko iz mase »

treba nam vodja na terenu kakav je Ljube
Sick boys!!!
Locked