Ocekivanja i predvidjanja za pred novu sezonu?

User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Ocekivanja i predvidjanja za pred novu sezonu?

Post by Voja »

Nije li vreme da pocnemo da mislimo malo intezivnije o novoj sezoni?
Pa 'ajd' da napisemo po koju uvodnu rec,pa da vidimo ko ima najbolji uvid u situaciju... dakle,kakav tim ocekujete tj. koje igrace u prvih 11,od koga ocekujete najvise,za koga smatrate da ce biti najprijatnije iznenadjenje,ko ce biti igrac sezone,na koga obratiti paznju,kako igrati,kako ce se Dzimi u svemu snaci.... pitanja ima milion.... koju poziciju predvidjate ovom timu,sta mu nedostaje,po cemu ce biti prepoznatljiv.... ovaj topic moze biti od koristi i drugim navijacima ili upravama klubova,jer ce u njemu moci da saznaju sa kim se ove sezone hvataju u kostac :lol:
Image
Anonimus
Posts: 407
Joined: Fri May 26, 2006 9:30 pm
Location: Novi Sad

Post by Anonimus »

Ja vise ne znam sta da ocekujem,s' obzirom da i dalje nemamo pravog spica,al ajd',valjda cemo naci nekog. Moj predlog za prvu postavu:4-4-2
Kahriman,Nastic,Pekaric,Djuric,Kizito,Kacar,Boskovic,Davidov,Opsenica, Despotovic,Vukovic(?). Najvise ocekujem od Boskovica i Kacara,mislim da ce oni uneti neku svezinu u vezni red.....Od Dzimija ocekujem da odustane od defanzivne taktike i da malo ekipa igra otvorenije,slobodnije.Bar jedan kvalitetan napadac i ocekujem borbu za 3. mesto! 8)
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Slabo poznajem pridošlice sem Davidova za koga smatram da je dobar igrač ali kako čujem on je slabo odradio pripreme. Puno se priča o promeni igre. Mislim da ono čega se trener plaši su lenji igrači koji ne izvršavaju defanzivne zadatke pa je primoran da liniju srednjeg reda drži bliže našem a ne protivničkom golu. Nadam se da su ovi novi igrači malo bolji i da neće daviti previše loptu. Nije loše igrati napadački fudbal, imao sam priliku to da gledam jednu sezonu. Pitanje je samo da li navijači mogu da podnesu koji primljeni gol više i da li postojeći kadar može da izgura takav način igre. Prošli nije mogao tako da igra a ovaj novi, videćemo. Očekujem treće ili četvrto mesto i mislim da je to realno s obzirom kakva nam je liga. Jedini s kim treba da se borimo za to mesto je OFK. A prva dva su odavno kaparisana.
" Dečko je pun zmajova! "
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

ja ne ocekujem nista vec pretpostavljam da ce sezona biti kao i prosla e sad da li cemo uspeti osvojiti tri boda vise nego prosle sezone,pa da zakacimo to trece mesto koje vodi u kup uefa, veliko je pitanje.ofk beograd ima ove godine mozda jos jacu ekipu nego prosle sezone a on nam je glavni konkurent za to trece mesto.dosta toga zavisi i od zimskog prelaznog roka,koji igraci ce otici a koji doci.moje misljenje je da se vec jednom ozbiljno udje u kup takmicenje.kako su iz FS Srbije najavili vrlo je moguce da ce kup imati sponzora pa ce osvajac kupa zaraditi i nesto novaca.cini mi se da je kup i najlaksi put do kupa uefa samo ako se ozbiljno shvati i naravno ako zreb nebude bas krajnje los po nas
Somborac
Posts: 641
Joined: Sat Jul 29, 2006 3:35 pm
Location: Sombor

Post by Somborac »

Ja ocekujem da sledeca sezona bude sezona ekspanzija nase Vose!Nadam se da cemo konacno zaigrati napadacki,hrabar i odvazan fudbal!Bez previse kalkulacija i bezpotrebnog branjenja jadnih 0-0!
Takodje se nadam da ce polako sa rezultatima doci i mnogo vise navijaca Vojvodine iz nase VOJVODINE!!!
Nadam se da ce biti navijaca iz Subotice,Sombora,Kikinde...Zrenjenina sada malo teze,ali kada bude igrala Vosa u zr sigurno ce imati veliku podrsku!
markof89
Posts: 84
Joined: Mon Jul 03, 2006 2:04 am

Post by markof89 »

Ma bice isto kao i predhodnih sezona.Nisu u stanju ni stolice da postave a kamoli da se bore za 3. mesto.
Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Post by Stara Garda »

markof89 wrote:Ma bice isto kao i predhodnih sezona.Nisu u stanju ni stolice da postave a kamoli da se bore za 3. mesto.
Ne zavise stolice od FK,stolice kasne zbog procedure,carine i ostalih detalja oko kojih je zaduzen fudbalski savez(niko jos nije dobio stolice od prvoligaskih klubova),a sto se tice semafora,on je kupljen i dimenzija je 3x7 metara i bice postavljen do prvog kola u NS,tj. do utakmice sa Borcem iz Cacka.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Stara Garda wrote:a sto se tice semafora,on je kupljen i dimenzija je 3x7 metara i bice postavljen do prvog kola u NS,tj. do utakmice sa Borcem iz Cacka.
Jesi li ti video to? Bog te,pa zauzece pola tribine :lol:
Eto,ja ocekujem da na ovom semaforu,bar 10 puta ove godine bude ispisana brojka 3,sto se tice datih golova sa domacinove strane :D
Image
f89
Posts: 14
Joined: Tue Jun 20, 2006 12:38 am
Location: Detelinara
Contact:

Post by f89 »

stolice su postavljene u zrenjeninu,cacku i na jos par mesta
nasi su spominjali 6.000 stolica to je za istok i za trecinu severa

pa ja vas pitam da li ce stolice uopste biti,i ako ce biti da li ce
biti pokriven ceo stadion(naravno osim juga)
mrzim beograd
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Po onome šta sam načuo (kazli su) u timu će biti dosta pretumbavanja. Pojedina pojačanja se u pripremnom periodu i nisu baš pokazala u najboljem svetlu. Nadam se da ćemo se "otvoriti" dobro a ne kao prošle god. da nam evropa izmakne zbog budućih drugoligaša. Ono što me opet brine to je ta postavka igre. Biće svega. Nadam se dobru! :wink:
" Dečko je pun zmajova! "
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Pošto su se teme dosta isprepletale ja ću napisati ovde šta mislim o aktuelnim dešavanjima u klubu a mislim da se tiču ovog topika.
Ono što sam potajno želeo od kluba nije se obistinilo usled realnih analiza i gledanja na stvari kako su se odvijale.
Ne može da ti bude dobro kada trener već u pripremnom periodu moli za opstanak. Kuka za igračima koji su otišli a koji kada su bili tu nisu zadovoljavali. Iskreno ne krivim toliko trenera za sve ovo što se izdogađalo. Činjenica je da nije adekvatno vodio tim i nažalost nije uspeo da ga oformi pred ovu sezonu. Mene interesuje samo kako niko nije ozbiljno sve to shvatio. Trener od koga se očekuje da odvede klub u Evropu pušta u etar vesti o borbi za opstanak. Imao je ceo prelazni rok odrešene ruke da dovede igrače koji će konkurisati ili poboljšati postojeći kadar igrača. Da li je? Ko je uslovio dolazak pojačanja i čija je to želja bila? Pošto stvarno ne znam da li su svi igrači došli na predlog trenera ili nekog iz uprave. Igrač kada se kupuje (dovodi) barem prema mojim nekim saznanjima prati se nekoliko utakmica pa ako zadovolji onda ide u razmatranje kod uprave pa ga i oni onda prate i gledaju. Ovo pišem (kucam) iz prostog razloga što nam pojačanja nisu neka renomirana fudbalska imena o kojima se manje više sve zna. Kako su ti igrači dovedeni i zašto ?
Ne volim da prozivam igrače po imence i mislim da to nije ni umesno pogotovo ako je u negativnom kontekstu (ovom prilikom se izvinjavam!) ali radi čistog interesa voleo bi da mi neko odgovori na par pitanja.
Po levoj strani smo imali u prošloj sezoni aktivne igrače Kizita, Petkovića, Popović je bio zamena - Po čemu su pridošle novajlije bolje od ovih koje sam pomenuo ? Desna strana Mandić, Nastić, Krasić, Despotović - važi isto pitanje !!! Priča je završena. Arsen Venger prvo što radi sa novim igračima je štoperica pa tek onda ostalo. Ako hoćemo u Evropu moramo se okrenuti pravilima koja ona nalaže a ne da se vodimo po starom principu rekla-kazala.
Prijatno me iznenadila i odluka sada već bivšeg trenera da se lepo, džentlmenski oprosti od publike. Da li je u pitanju sarkazam ili stvarno osećanje ja ću živeti u ubeđenju da je ovo drugo.
Remizirali smo a bogami apsolvirali ono što se kao znalo samo niko nije o tome pričao: trener je loš, nevaljaju igrači, ... Pitanje je ŠTA DALJE ? Pa sad dolazi i tema koga za novog trenera? Moje mišljenje je da bi trener trebao biti neki "šmeker", čovek trenutnog dejstva koji bi mogao za par utakmica da pomeri ovu letargiju koja je zadesila igrače. Oni su sad totalno slomljeni, ne znam kako to drugi vide, trudili se jesu ali izgleda kao što sam i pisao ranije jednostavno nisu kadri.
Da li navijači, simpatizeri (ja sam u ovoj grupi) imaju hrabrosti i volje u istom broju kao i do sada bodriti tim sa saznanjem da se ništa radikalnije neće promeniti za par kola? Pošto mislim da je i to teško kada se pružaju ovakve partije!
" Dečko je pun zmajova! "
kuzma liman
Posts: 529
Joined: Wed Aug 02, 2006 7:42 am

Post by kuzma liman »

1, Mladost 2 2 0 0 4:1 6
2. C. zvezda 1 1 0 0 2:0 3
3. Bežanija 2 1 0 1 5:4 3
4. Partizan 1 1 0 0 4:3 3
5. Borac 2 1 0 1 2:1 3
6. OFK Beograd 1 1 0 0 2:1 3
7. Hajduk 1 1 0 0 1:0 3
8. Banat 2 1 0 1 1:2 3
9. Smederevo 1 0 0 1 1:2 0
10. Voždovac 1 0 0 1 0:2 0
11. Zemun 2 0 0 2 1:4 0
12. Vojvodina 2 0 0 2 0:3 0


Sta ocekivati ?
Anonimus
Posts: 407
Joined: Fri May 26, 2006 9:30 pm
Location: Novi Sad

Post by Anonimus »

Tek su dva kola prosla,uz neku veliku promenu u igri,mozemo se izvuci!
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

KATASTROFA!!!Ono u Kuli se moze nazvati leprsavom i lepom igrom,ako se ovo od juce i moze nazvati igrom.Maric je otisao,po meni je trebao i ranije,ali sta je tu je.Prelazni rok je do 31.08.i to se mora iskoristiti.U ekipi mnogo sta ne valja a najhitnije je sledece:1)Golman-Kahriman je jedna obicna buzdovancina od golmana koji dobija dobre ocene po novinama zato sto je tzv.mladi reprezentativac.To je jedan od najgorih golmana u ligi,koji je svojevremeno pobegao glavom bez obzira kada je RADAKOVIC! dosao u Zemun.Vec 2 gola je primio iz akcija gde su lopte prosle kroz ceo peterac(u Kuli je poklonio gol,a u NS-u je najveci krivac).On je jako nesiguran,koliko je puta samo promasio loptu koju mu vrate po zemlji,koliko je puta proplivao na centarsut,ispucava ocajno-ili lopta zavrsi u autu ili prema Ubiparipu iako je pored njega Boskovic,refleksi su mu ravni nuli.Smatram da bi trebalo dovesti DANILA PUSTINJAKOVICA koji je po meni,trenutno,jedan od boljih u zemlji,a trenutno trune u Banatu.
2)Desni bek-steta je da Nastic igra desnog beka jer je mnogo opasniji kao desni vezni.Kakav je Radovic,stvarno ne znam jer decko nije dobio priliku da odigra ni minuta.
3)Centarhalf-Stosic i Pekaric su odlicni,Djuric je slaba rezerva,a da ne govorim o Susaku.Pekara je sklon povredama,tako da moramo u svakom trenutku moramo imati 3 odlicna centarhalfa,bar zbog zutih kartona
4)Zadnji vezni-Vukobratovic i Kacar su jako slabi,a ni Dobric nije mnogo bolji.Treba dovesti igraca koji mnogo trci i kvari igru,pa potom loptu predaje Davidovu i Vujovicu,koji jedini u ovoj ekipi mogu da organizuju igru.
5)Levi vezni-Petkovic bi trebao da sad ode zajedno sa Maricem,jer je najgori igrac u ovom timu.On ne moze da se izbori sa samin mobom,a kamoli sa loptom i protivnikom.Koliko je smesan najbolje se videlo juce.Za Opsenicu vazi isto sto i za Radovica,jer je situacija identicna.
6)Napadac-Boskovic bi trebao da ide na klupu,jer je umislio da je ne zamenljiv,a Ubiparip je premlad i preslab da bi stalno igrao u prvoj postavi.Slazem se sa Turijom i smatram da bi trebali da igramo 4-5-1.Nadam se da ce Despot imati vise kredita kod sledeceg trenera.Iako ga nismo videli,zao mi je sto je Maric oterao Brown-a,jer tesko da moze biti gori od Maradone i Vukselje,kao i ovih sto su trenutno ovde.

SITUACIJA JE ALARMANTNA,BATO PREDUZMI NESTO HITNO!!!!!!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
kuzma liman
Posts: 529
Joined: Wed Aug 02, 2006 7:42 am

Post by kuzma liman »

Kahriman je jedini igrao ko svet u subotu !!!!!!! ja ne znam sta si ti gledao?
Locked