EP za mlade u Portugalu

Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

EP za mlade u Portugalu

Post by Stara Garda »

Do pocetka SP ima jos nekih 18 dana i pomalo se zagrevamo gledajuci mladu reprezentaciju,pa da ovde prokomentarisemo igru Okukinih izabranika.
Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Nemacka-SCG 1-0

Post by Stara Garda »

Geledajuci ovu danasnju utakmicu sa Nemcima i ako se po jutru dan poznaje,nisam misljenja da cemo nesto konkretnije uraditi na ovom EP.
Zasto?
Pa recimo da imam informaciju da je atmosfera u reprezentaciji jako losa,da je uticaj cz klana prejak jer je to razumljivo posto reprezentaciju cini vise od pola igraca iz cz i da mogu igrali bi sami taj fudbal a zvali se reprezentacija nepoostojece zemlje.
Celokupan tim mi lici na ekipu sa nazivom "samo jos ovaj put".
Elem,odbrana koliko toliko solidno odigrala,srednji red samo zadovoljio u defanzivi,gol primili posle poigravanja Ivanovica na desnoj strani,napad odsecen,vezni red bez dva,tri povezana pasa,lopta preduvana,teren tvrd :),Vukcevic i Vucinic euforicni zbog toga sto ce biti vedete nove reprezentacije,mali nadrkanko sto promasuje 100% sansu...Sve u svemu,male su nam sanse(moje licno misljenje).

Ono sto sam zapazio je Stepijeva veoma zrela igra u odbrani i vidi se da je za polusezonu sazreo kao igrac,ima sigurnost,odlicno postavljanje,intervencije...
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Re: Nemacka-SCG 1-0

Post by Cause »

Stara Garda wrote: Pa recimo da imam informaciju da je atmosfera u reprezentaciji jako losa

Ono sto sam zapazio je Stepijeva veoma zrela igra u odbrani i vidi se da je za polusezonu sazreo kao igrac,ima sigurnost,odlicno postavljanje,intervencije...
" Dečko je pun zmajova! "
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Post by Djumi »

Mislim da smo odigrali mnogo slabu utakmicu i da je ocigledno da u ekipi nije dobra atmosvera.S druge strane to je zalosno jer mislim da dugo nismo imali zanimljiviju mladu reprezentaciju.Vucinic i Vukcevic su izuzetno solirali a bogami ni ostali nisu zaostajali.Mislim da je i Okuka vrlo lose izbalansirao tim tako da mislim da nemamo velike sanse za prolaz u drugi krug jer cemo vrlo tesko pobediti Portugaliju(domacin) i favorizovane Francuze.
p.s.Nemci su nam ocitali cas iz kolektivnosti i pokazali kako se bori za boje svoje zemlje!
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8835
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Djumi wrote:Vucinic i Vukcevic su izuzetno solirali...
Djetici su verovatno saznali rezultate referenduma pa su se vec otcijepili. Igraju za sebe, mozhda ih vidi neki skaut ili menadzer pa se prodaju, j**e im se za reprezentaciju. Mogu da mislim shta ce biti na "velikom" svetskom, narochito jer nam je grupa iovako zajebana, pa ce svi imati izgovor u sluchaju losheg rezultata. A nikome se ne igra za zemlju koje nema.

Uvek se neko ovakvo sranje desi sa politikom kadgod imamo jaku reprezentaciju, setite se samo 92 i evropskog prvenstva kada umesto nas odoshe Danci kojima smo u kvalifikacijama pravili malu decu, i onda postadoshe prvaci...
mile bronx
Posts: 259
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:56 pm
Location: liman

Post by mile bronx »

Taj Vukcevic zna da igra fudbal samo na (placenim) stranicama Zurnala. Kada vidim da je na terenu, samo prebacim kanal. To nemam zivaca da gledam.
Nemci nisu nista posebno, ali i takvi su za klasu iznad nas. Ovo je slika i prilika kako se (ne)radi u nasem fudbalu....
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Tuča u taboru SCG, tvrde Portugalci

Reuters


Na dan okršaja sa mladom selekcijom SCG portugalski novinari lanisrali su priču o tuči dva fudbalera naše reprezentacije. Do navodne tuče je došlo na treningu, ali novinari nisu uspeli da prepoznaju aktere. Reakcije iz tabora SCG nije bilo.

Tokom konferencije za medije održane u sredu domaći novinari isključivo su se bavili vansportskim temama, uz akcenat na rezultatima referenduma i uticaju političkih događaja na atmosferu u ekipi dojučerašnje Državne zajednice.

Iako to niko nije zvanično rekao, jasno je da se domaći novinari, selektor i ekipa otpisali “plave”. Oni misle da je politička situacija unela razdor u naš tim i da i sâm izlazak na teren garantuje pobedu. Optimizam im ne remeti ni činjenica da su u poslednja dva okršaja naših i portugalskih timova (Partizana sa Sportingom iz Lisabona i Zvezde sa Sportingom iz Brage) naše ekipe bile uspešnije.

Što se Okukinog tima tiče, još uvek nije poznato kojih 11 igrača će izaći na teren u četvrtak od 20.45 po vremenu u dve otadžbine. Mirko Vučinić nije u kombinaciji za tim zbog povrede, a slaba igra u prvom meču verovatno će na klupi ostaviti Simona Vukčevića i Dejana Milovanovića.

Zanimljivost dana mogla je da se pronađe u portugalskom sportskom dnevniku A bola, koji je pokušao da utvrdi čiji skauti su gledali meč mladih selekcija SCG i Nemačke. Evo tog spiska:

Barselona, Real Madrid, Selta, Marsej, Monako, Juventus, Mančester Junajted, Totenhem, Čelsi, Ajaks, Fejenord, Bajern, Herta, Borusija Dortmund, Porto, Eštrelja Amadora.

Impresivno, zar ne? Sličan skup očekujte i u četvrtak od 20.45, u meču koji možete pratiti direktno na TV B92.
PRIJATELJ
Posts: 286
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:08 am
Location: svugde

Post by PRIJATELJ »

E,ne mogu da ne izdrzim a da ne prokomentarisem igru nasa dva bivsa kapitena.Svaka cast.O Krasicu je suvisno i trositi reci ali Stepi je odigrao exstra.Da li se to opet pokazuje da ko god ode od nas procveta.Ne pamtim kad sam ga gledao ovako sigurnog i samouverenog.Lepo je bilo cuti kada komentator kaze:dva bivsa kapitena Vojvodine.Zato jos jednom bravo za nase kapitene a i sve ostale mlade reprezentativce.Pozdrav
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

stepanov je stvarno stasao u odlicnog fudbalera,odgovoran i siguran a krasic takodje odigrao odlicno,nezaustavljiv u prodorima
Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Post by Stara Garda »

Sa vecom slobodom u igri danas,Krasic je pokazao kako se fudbal igra i u ofanzivi i u defanzivi,preorao je teren.Stepi standardno dobar,malo glavom,malo nogama,malo rukama je zaustavljao bezobrzne Portugalce.
Danasnjom postavkom igre videlo se da nam uopste ne nedostaje cg dvojac,a za jednog od te dvojice sam siguran da je izazivac incidenta na jucerasnjem terenu.Mali nadrkanko nastavlja da promasuje 100% sanse,moze nas debelo kostati njegova nonsalantnost.Jos jedan igrac koga komentator nije mnogo spominjao a odigrao je odlicno-Ivan Todorovic.
Malo sam bio zbunjen odlukom Okuke sto je tek prvu izmenu napravio u 91,92 minutu,mislim da je izmena bila zrela nekih 20tak min. pre kraja kad smo poceli da padamo.Ubedjen sam da kojim slucajem nismo dali gol posle promasenog penala,dobili bi bar jedan,najmanje.
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Krasa RULE !!!!!!!!
" Dečko je pun zmajova! "
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Stepanov je proglasen za igraca utakmice u pobedi nad Portugalom :!:


Dobra atmosfera pred odlučujući meč

Od dopisnika B92 iz Portugalije Aleksandra Stojanovića

Posle pobede nad reprezentacijom Portugalije, ekspedicija Srbije i Crne Gore ostala je u društvu porodice i prijatelja, razgovarajući o utakmici i o onome što naš mladi tim čeka u poslednjem kolu EP.

Uz reprezentativce i stručni štab bili su članovi porodica Simona Vukčevića, Nenada Milijaša, ali i bivši proslavljeni asovi našeg fudbala: Milonja Đukić, Ljubinko Drulović, Jovan Stanković, Goran Đorović, Igor Taševski... Veći deo naše ekipe ostao je do ranih jutarnjih časova u razgovoru i bilo je primetno mnogo bolje raspoloženje u našem taboru.

Fudbaleri koji nisu nastupili u meču sa domaćom selekcijom trenirali su u petak na stadionu u Barselošu, dok su igrači koji su učestvovali u pobedi nad Portugalijom ostali su u Vili de Konde, gde su se relaksirali.

Ekipu privremeno napušta Zvezdan Terzić, koji se vraća u domovinu kako bi prisustvovao proslavi jubileja FSS-a, čiji je predsednik, ali će biti sa reprezentacijom u nedelju, kada će naš tim igrati odlučujući meč na šampionatu sa ekipom Francuske.

Mirko Vučinić napušta tim i vraća se u Italiju, gde će ga pregledati tim lekara koji će odlučiti hoće li mladi igrač biti u stanju da nastupi na predstojećem svetskom prvenstvu.

Naši igrači će prvi put od dolaska u Portugaliju napustiti centar u kom su smešteni i posetiće Porto u popodnevnim časovima.
Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Post by Stara Garda »

User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

PRIJATELJ wrote:E,ne mogu da ne izdrzim a da ne prokomentarisem igru nasa dva bivsa kapitena.Svaka cast.O Krasicu je suvisno i trositi reci ali Stepi je odigrao exstra.Da li se to opet pokazuje da ko god ode od nas procveta.Ne pamtim kad sam ga gledao ovako sigurnog i samouverenog.Lepo je bilo cuti kada komentator kaze:dva bivsa kapitena Vojvodine.Zato jos jednom bravo za nase kapitene a i sve ostale mlade reprezentativce.Pozdrav
Image
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

izgubismo veceras ali ipak idemo dalje posto je portugal golom u 94 min. pobedio nemce.ni krivi ni duzni odosmo u polufinale :lol:
Locked