Bata Butorovic na TV Panonija veceras

Locked
User avatar
slanina
Posts: 809
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:04 am

Bata Butorovic na TV Panonija veceras

Post by slanina »

Veceras na Panoniji ako se ne varam od 22:45 Bata Butorovic gost emisije pa da vidimo sta ima da nam kaze 8) 8) !!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8835
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Ajd' neka neko prenese nama iz daleka shta je pametno kaz'o El Prezidente...
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Uglavnom je samo prepričano ono što je rekao na skupštini. O dugovanjima i kako će ih rešiti, o izgradnji sportskog centra, uređenju stadiona i budućem odnosu prema klubu. Sada je samo ozvaničeno ono što je na forumu već bilo prenešeno.
" Dečko je pun zmajova! "
BondNS
Posts: 189
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:32 pm
Location: 10 minuta od stadiona

Post by BondNS »

Čovek je luđi nego što izgleda (znam da je to teško za poverovati, ali je tako). Pričalo se uglavnom o obećanjima koje je dao na Skupštini. Rekao je da dugujemo 150 mil dinara i da se te pare moraju vratiti (ako sam dobro razumeo, ali nemojte me uzeti za reč, spominjao je neki rok od dve nedelje za povraćaj dugova). Rekao je da će se "nagoditi" sa Šapurom :twisted: , odnosno da mu neće računati kamate, samo treba da vrati keš koji "čuva". Spominjan je i S.C. Vujadin Boškov i stadion koji će dobiti novi semafor, ali i nazad reflektore koji su "mimo znanja kluba skinuti i prodati, poklonjeni..." čak se spominjala i tužba protiv grada. Takođe se pričalo o mnogo većem učešću grada u životu kluba (kako je to BB nazvao "veće razumevanje grada"), investicijama ali i konačnom rešenju vlasništva nad dva objekta (stadion i Veternik). Snimao sam emisiju, doduše ne od samog početka (propušteno je možda prvih 5-10 minuta), pa ako je neko zainteresovan može dobiti na DVD-u ili 2 CD-a, jer nemam pojma o kompresiji :oops:
Preskočio sam dosta stvari o kojima se pričalo jer trenutno nemam vremena sve da ispišem.
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
Locked