Kup UEFA ili Inter Toto kup?

Locked
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Kup UEFA ili Inter Toto kup?

Post by Dejan »

1. liga sampiona
2. kup uefa
3. kup uefa
4. inter toto
5.OFK-a kao finalista domaceg kupa ide u UEFA kup :!:

Treba napomenuti da Vozdovac nije podneo zahtev za dobijanje licence za ove kupove :!:

U sedištu UEFA u Nionu održan je žreb za Intertoto kup u kome će od ove godine biti primenjen novi sistem takmičenja. Srbija i Crna Gora će imati jednog predstavnika, koji će takmičenje započeti u 2. kolu.

Žrebom je određeno da naš predstavnik u 2. kolu za protivnika ima pobednika meča između predstavnika Slovenije i Andore. U slučaju plasmana u 3. kolo predstavnik Srbije i Crne Gore će se sastati sa predstavnikom Španije.

Jedanaest pobednika 3. kola Intertoto kupa izboriće plasman u 2. kolo kvalifikacija za Kup UEFA.

Utakmice 1. kola Intertoto kupa se igraju 17/18. i 24/25. juna. Druga runda u kojoj startuje i naš predstavnik na programu je 1/2. i 8/9. jula, a poslednje kolo se igra 15/16. i 22. jula.

Imena klubova koji će se takmičiti u Intertoto kupu biće poznata po završetku nacionalnih prvenstava!
BondNS
Posts: 189
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:32 pm
Location: 10 minuta od stadiona

Post by BondNS »

Kako je krenulo, u narednoj sezoni jedini kup koji ćemo igrati biće domaći kup.
JEDNA STVAR MI NIJE JAZNA,ZASTO NASI KLUBOVI POSLUJU SA CIGANIMA KAD NIKAD NISTA NE ISPLACUJU,SVOJEVREMENO SU POSLALI UZICKU SLOBODU U DRUGU LIGU ZBOG TOGA,A I JAVOR NIJE NISTA BOLJE PROSAO...

Prosto k'o pasulj,u upravama im sede razni Scepanovici itd...
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8907
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

BondNS wrote:Kako je krenulo, u narednoj sezoni jedini kup koji ćemo igrati biće domaći kup.
:!:
Palic Crew
Posts: 83
Joined: Mon Nov 28, 2005 12:25 am
Location: Sever nizije
Contact:

Post by Palic Crew »

Znaci Vozdovac je treci,ali nece igrati UEFA kup,OFK je 4.,ali su obezbedili UEFA kup preko domaceg kupa...pa to onda znaci (ako bi redosled klubova od 1. do 4. mesta ostao kao sada) da bi klub koji je na 5. mestu isao u UEFA kup,a 6. u Intertoto...interesantno...
• Koliko?
• Dvadeset.
• Šta 20?
• A šta koliko?
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Vec sam pisao da su pobede protiv Hajduka i Vozdovca i bod sa Zetom dovoljne da budemo ispred Golubovcana(sem ako oni ne dobiju Zvezdu u zadnjem kolu,a moze nereseno),a mozda je dovoljno i da budemo ispred Hajduka ako oni kiksnu na jednoj od tri utakmice koju igraju do kraja(ne racunam utakmicu protiv nas),a igraju sa ekipama koje se bore za opstanak.
Inter-toto kup nije los,Slovence bi smo valjda prosli a onda bi nas cekali najverovatnije La Korunja ili Sevilja,a mozda i Viljareal i Selta.Ipak,za klub je bolji kup UEFA.Sta ce biti od svega toga,videcemo,a valjda ce eventualni plasman u Evropu mobilisati sve strukture kluba.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Mailman
Posts: 58
Joined: Sat Oct 15, 2005 12:10 pm
Location: u ananansu na dnu mora

Post by Mailman »

Mislim da je svaki izlazak u Evropu uspeh jer mora se priznati da smo dugo cekali. Da li je to ITK ili Kup UEFA meni licno je sve jedno.


SAMO HRABRO DO NOVE POBEDE
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Pazljivo!

Post by Djumi »

Prosle godine kada smo mogli da igramo IT kup ali se nismo prijavili za evropu pa je Smederevo igralo umesto nas iako su bili slabije plasirani.Druga ekipa koja je igrala je Buducnost iz Podgorice.
Mislim da je Inter Toto kup veoma opasan za nase ekipe jer pocinje pocetkom Jula kada u Srbiji pocinju pripreme.To se potvrdilo i ove godine jer i Buducnost i Smederevo ispadaju iz lige.Da je kalendar naseg takmicenja bolji pa i u redu ali ovako moze biti vrlo opasno.Onaj ko zeli da igra to takmicenje ozbiljno nemoze imati pauzu posle prvenstva a nesme ni da optereti ekipu pred takve utakmice.Svi koji se bave ovim poslom znaju da se forma u prvenstvu regulise u pripremnom periodu tako da ja licno ne bih voleo IT kup ali mislim da jos uvek imamo sanse za kup UEFA koji bi Nam stvarno dobro dosao u svakom pogledu.

KUP UEFA :!:
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
User avatar
Turija
Posts: 10800
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Potpuno se slažem sa Djumijem.
Izgledno ostvarenje dugogodišnjih želja za igranjem u Evropi, bar preko ITC a, bio bi dvosekli mač, koji bi više posekao nas nego protivnike.
Prvo, jedva da imamo kvalitet da se i sa svežom prvom jedanaestoricom ravnopravno nosimo sa rivalima i u takvom evropskom takmičenju.
Drugo, eventualni neuspeh poljuljao bi krhko samopouzdanje kod mladih igrača.
Treće, svi u Klubu bi se previše fizički i emotivno istrošili, bez hvatanja vazduha.
Zato bolje da se sada doda gas i ostvari plasman u UEFA kup.Kupili bi vreme da izvršimo doselekciju igrača, tj da se pojačamo.Kvalitetni igrači na berzi imali bi motiv da pređu u Vošu, uhvate ritam evropskog i domaćeg takmičenja i pokažu se u pravo vreme, na pravom mestu.
Vrata UEFA kupa otključava dobar rezultat u Podgorici.Dobar rezultat je sve osim poraza.A, onda nam preostaje da ih otvorimo i držimo da se ne zalupe do kraja prvenstva.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8907
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Nakon ove zadnje dve utakmice je potpuno jasno da je ovaj klub - ukljuchujem tu ceo tim, struchni shtab i rukovodstvo/upravu sebi za cilj zacrtao opstanak u ligi i svi oni ce biti super zadovoljni ako to ostvare bez obzira shto izgleda da postoji potencijal da se ode u Evropu. Chini mi se da su oni svoje (prilichno skromne) ambicije i apetite zadovoljili i da jednostavno nemaju volje da pruzhe josh ono malo shto je potrebno da se u ovakvom rasporedu snaga u nashem prvenstvu dokopaju izlaska na medjunarodnu scenu. Sada je jasno zashto je Djumi bio toliki trn u oku svima u klubu - chovek je hteo da radi i da se bori i to isto je ochekivao i zahtevao od svih ostalih u klubu dok je njima bilo dovoljno da se ne ispadne a za vishe od toga se nisu hteli puno zamarati. I kako neko realno da ochekuje da klub koji je u dugovima do gushe a olako se odriche "sice" od pola miliona evra (shto je pravi odraz koliko se ljudi odgovorni za klub brinu i staraju za njegovo blagostanje) uopshte ima ambicija da napravi neki rezultat preko onog minimalnog?

Da se nisam vec navik'o, bio bih jako razocharan. A ovako... :roll:
Locked