Kizito suspendovan, Pantic u Vojvodini?
Kizito suspendovan, Pantic u Vojvodini?
Kizito suspendovan.Zvaničan razlog: nepojavljivanje na treninzima.Ekspresno predat na disciplinski postupak..Menadžer godine tvrdi da nema dugovanja, a ja se, ipak, plašim ,,pandemije,, dok ne stignu dolari iz Turske.
Najava dolaska Đorđa Pantića na pozajmicu od 6 meseci u Vojvodinu, uz izdržavanje kazne od mesec dana humanitarnog rada (kako ovo apsurdno zvuči), počev od 20 januara, zbog nasrtaja na B Jankovića, meni je prihvatljiva, samo ako ćemo trampiti za njega našeg najboljeg strelca (za kojeg, uzgred rečeno, nisam čuo da neko bar pita: jel na prodaju?).Dakle, jedan za jedan, pa koga oće sreća.
Po mojim kriterijumima, Pantić je golman u skladu sa renomeom Vojvodine..
Međutim, ne znam stvarne kvalitete Ristića, ali ako su oni na nivou odbrana u Čačku, onda je šteta da sedi na klupi.S druge strane, mi nememo pouzdanog rezervnog golmana (možda je to Grlić iz Bečeja).Na kraju krajeva, 6 meseci ,,pečenja zanata,, nije neprihvatljiva cena za Ristića.Zato mi se i čini da je varijanta sa Pantićem dobar posao.Uostalom, mnogo me podseća na Žilića.
Takođe, mislim da bi Pantić, posle svih događanja, itekako, imao motiva u Voši.
Najava dolaska Đorđa Pantića na pozajmicu od 6 meseci u Vojvodinu, uz izdržavanje kazne od mesec dana humanitarnog rada (kako ovo apsurdno zvuči), počev od 20 januara, zbog nasrtaja na B Jankovića, meni je prihvatljiva, samo ako ćemo trampiti za njega našeg najboljeg strelca (za kojeg, uzgred rečeno, nisam čuo da neko bar pita: jel na prodaju?).Dakle, jedan za jedan, pa koga oće sreća.
Po mojim kriterijumima, Pantić je golman u skladu sa renomeom Vojvodine..
Međutim, ne znam stvarne kvalitete Ristića, ali ako su oni na nivou odbrana u Čačku, onda je šteta da sedi na klupi.S druge strane, mi nememo pouzdanog rezervnog golmana (možda je to Grlić iz Bečeja).Na kraju krajeva, 6 meseci ,,pečenja zanata,, nije neprihvatljiva cena za Ristića.Zato mi se i čini da je varijanta sa Pantićem dobar posao.Uostalom, mnogo me podseća na Žilića.
Takođe, mislim da bi Pantić, posle svih događanja, itekako, imao motiva u Voši.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Kizito je danas trenirao i koliko ja znam nije trenirao zbog izvesnih dugovanja prema njemu.Kad je saznao da je Stepi prodat pohitao je na trening
Sto se tice Pantica nazalost Turija ne bih se slozio sa tobom da bi On bio pojacanje za Vosu.Licno mislim da je Ristic bolji golman od Pantica a posto ih poznajem licno obojicu tesko da mogu da pogresim.Ako vec hocemo da dovedemo iskusnijeg golmana onda bi morali pokusati sa dovodjenjem Olivera Kovacevica koji nema klub a istovremeno je reprezentativac Srbije i C.Gore.Spominje se ponovo golman N.Sada Bogunovic sto je ponovo prica za sebe.Jasno je jedno da nazalost nema koncepcije koga treba dovesti i ko je moguca perspektiva Vose ako vec nije trenutno pojacanje.
Cak i na stranicama ovoga foruma zalazemo se da igrace Vose ne treba davati Partizanu i Zvezdi a s druge strane hocemo golmana Partizana na 6 meseci pozajmice.
Sto se tice Pantica nazalost Turija ne bih se slozio sa tobom da bi On bio pojacanje za Vosu.Licno mislim da je Ristic bolji golman od Pantica a posto ih poznajem licno obojicu tesko da mogu da pogresim.Ako vec hocemo da dovedemo iskusnijeg golmana onda bi morali pokusati sa dovodjenjem Olivera Kovacevica koji nema klub a istovremeno je reprezentativac Srbije i C.Gore.Spominje se ponovo golman N.Sada Bogunovic sto je ponovo prica za sebe.Jasno je jedno da nazalost nema koncepcije koga treba dovesti i ko je moguca perspektiva Vose ako vec nije trenutno pojacanje.
Cak i na stranicama ovoga foruma zalazemo se da igrace Vose ne treba davati Partizanu i Zvezdi a s druge strane hocemo golmana Partizana na 6 meseci pozajmice.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Izgleda da Kiza baš ne voli pripreme,posebno ove zimske,nije navikao čovek na hladnoću. A opasni Cvetko kao odmah pokreće disciplinsi postupak...
Što se Pantića tiče,on je sada treći golman u partizanu i realno je da će promeniti klub.Lično nemam ništa protiv njega,čak mislim da je vrlo dobar golman,mada bi uvek prednost dao igraču poniklom u Voši nego nekom sa strane,pogotovo ako je iz beograda.Sada se tek vidi koliko je bio loš potez što smo olako pustili Jovića u Zetu.
Što se Pantića tiče,on je sada treći golman u partizanu i realno je da će promeniti klub.Lično nemam ništa protiv njega,čak mislim da je vrlo dobar golman,mada bi uvek prednost dao igraču poniklom u Voši nego nekom sa strane,pogotovo ako je iz beograda.Sada se tek vidi koliko je bio loš potez što smo olako pustili Jovića u Zetu.
Djumi wrote:Ako vec hocemo da dovedemo iskusnijeg golmana onda bi morali pokusati sa dovodjenjem Olivera Kovacevica koji nema klub a istovremeno je reprezentativac Srbije i C.Gore.
Koliko ja znam Oliver Kovačević je potpisao pre dva - tri dana za neku bugarsku ekipu,a ako se ne varam u pitanju je Liteks.
Što se tiče Pantića,u slučaju da ga nude na pozajmicu,mislim da bi bilo bolje da se obrati pažnja više na naše igrače,jer ipak razlika u kvalitetu nije tolika da bi morali da žrtvujemo sopstvene snage.
Oliver Kovacevic ide mesto Pante u Bugarsku!A sto se Pante tice moze pod uslovom da potpise pravi ugovor,a ne pozajmica!Mada imamo Ristica kojem bi trebalo pruziti sansu,ne znam sta je sa onim Brkicem...Treba naci resenje na duze staze...
Ne znam gde je onaj Dejan Pesic on je bio kao golman koji je puno obecavao...
Ne znam gde je onaj Dejan Pesic on je bio kao golman koji je puno obecavao...
-
Varas se, u pitanju je sofijski CSKA za koji je u prosloj sezoni branio, ako se sad ja ne varam, bivsi golman Macve i covek koji je jesenas prilicno namucio Liverpul - Maksic.Red Firm wrote: Koliko ja znam Oliver Kovačević je potpisao pre dva - tri dana za neku bugarsku ekipu,a ako se ne varam u pitanju je Liteks.
UPRAVA NAPOLJE!!!
ne bih voleo nikakva posla da imamo sa turcima!
Evo dva golmana pred kojim je sigurno lepa buducnost i sa njima bi dobili resenje na duze staze...
Ivan Janjusevic 86 godiste ekstra-talentovani Niksicanin celu svoju karijeru je proveo u Sutjesci stvarno odlican golman,visok oko 195cm!
Nenad Novakovic82(cini mi se da su njega vec pokusavali da dovedu u Vosu),ali spletom sposobnosti Cvetka to nije uradjeno!Novakovic je golman Napredka(K),rodom iz Lucana igrao jos i za Radnicki (k)...
Po meni ovu su dva najbolja trenutno mlada golmana a da postoji sansa da se dovedu...
Evo dva golmana pred kojim je sigurno lepa buducnost i sa njima bi dobili resenje na duze staze...
Ivan Janjusevic 86 godiste ekstra-talentovani Niksicanin celu svoju karijeru je proveo u Sutjesci stvarno odlican golman,visok oko 195cm!
Nenad Novakovic82(cini mi se da su njega vec pokusavali da dovedu u Vosu),ali spletom sposobnosti Cvetka to nije uradjeno!Novakovic je golman Napredka(K),rodom iz Lucana igrao jos i za Radnicki (k)...
Po meni ovu su dva najbolja trenutno mlada golmana a da postoji sansa da se dovedu...
Da li je ovaj manji incident sa Kizitom najava jednog teškog i dugog proleća? Drago mi je da medađer godine zna koje su tuđe prava i odgovornosti pa možda će se uskoro sam zapiti šta bi on ustvari trebao da radi?
Što se tiče Pantića tu sam apsolutno protiv, i to ne samo što je on 3. golman partizana(Što bi rekla stara izreka -da on nešto valja ostao bi tamo-), što izgleda kao autentični beogradski šaban, što je osuđivani huligan(moramo mislit i na imidž našeg voljenog kluba ) već i zbog toga kakav bi on uticaj imao na mlađe igrače u našem timu. Zamislite scenu, mart je mesec plata nema a Pantiću stižu plata redovno iz Beograda. Dotle on puni našim klincima glavu pričama kako je sve dobro ogranizovano tamo i kao rezultat dobijamo još veće nezadovljstvo u timu.
Ne znam što se tako lako odričemo Grlića? Već je godinama u blizini prvog tima a složićemo svi da on stvarno liči na dobrog golmana!
Što se tiče Pantića tu sam apsolutno protiv, i to ne samo što je on 3. golman partizana(Što bi rekla stara izreka -da on nešto valja ostao bi tamo-), što izgleda kao autentični beogradski šaban, što je osuđivani huligan(moramo mislit i na imidž našeg voljenog kluba ) već i zbog toga kakav bi on uticaj imao na mlađe igrače u našem timu. Zamislite scenu, mart je mesec plata nema a Pantiću stižu plata redovno iz Beograda. Dotle on puni našim klincima glavu pričama kako je sve dobro ogranizovano tamo i kao rezultat dobijamo još veće nezadovljstvo u timu.
Ne znam što se tako lako odričemo Grlića? Već je godinama u blizini prvog tima a složićemo svi da on stvarno liči na dobrog golmana!
-
nboya wrote:Varas se, u pitanju je sofijski CSKA za koji je u prosloj sezoni branio, ako se sad ja ne varam, bivsi golman Macve i covek koji je jesenas prilicno namucio Liverpul - Maksic.Red Firm wrote: Koliko ja znam Oliver Kovačević je potpisao pre dva - tri dana za neku bugarsku ekipu,a ako se ne varam u pitanju je Liteks.
U pravu si.U pitanju je CSK-a,ali postoji mogućnost da taj ugovor propadne jer klub nije isplatio u potpunosti jednog češkog fudbalera i postoji šansa da ljudi iz svetske kuće fudbala zabrane registrovanje novih fudbalera za taj klub.
Kakav Pantic,Kovacevic,kakvi bakraci..... Pa mi pisali peticiju Petkovicu da pozove Saleta koji je bolji od Olivera,a sada treba da nam je on u mislima.... Treba angazovati mladog golmana iz nasih redova i dati mu sansu,vezati ga dobrim ugovorom i stvarati od njega golmana.... istrpeti i kikseve,i lose odbrane,ali stvoriti kvalitet iz svega toga.Pa Vosa je uvek bila rasadnik dobrih golmana.Meni je samo zao sto ne poznajem nijednog naseg golmana sem Todica,ali se nadam da ce jedan dobiti sansu i u ovom prvenstvu u kome je Maradona standardan,mislim da ne bi bio problem istrpiti golmana.Mislim da nijedan ne moze biti losiji od onog,sto je sad u Zeti,jel Jovic bese?Jos pamtim golove protiv Obilica sto je primao,a jaoooo..... Vosa od ove polusezone treba da krene u proces stvaranja novog Vlade Avramova.Ali za to je najbitniji proces koji se odigrava van terena,znaci,psiholoski pristup i stvaranje kompletne licnosti... krenuvsi od samog bontona,pa nadalje..... ja bih podrzao takvo opredeljenje!!!!
p.s.Djumi,a koji je to minimum kvaliteta koji mora da ima neko od igraca da bi zasluzio dres Vose u zadnjih 10 godina???
p.s.Djumi,a koji je to minimum kvaliteta koji mora da ima neko od igraca da bi zasluzio dres Vose u zadnjih 10 godina???
Samo cu dodati sledeci niz-Maras, Brzakovic, Curko, Kocic, Savic, Mijanovic, Avramov i Todic! Ocigledano je da u zadnjih 18 godina nismo imali problema sa golmanima i zato se pridruzujem Vojinom apelu da sansu dobije neko nas a ne neki tamo beogradski otpadak!Voja wrote:Treba angazovati mladog golmana iz nasih redova i dati mu sansu,vezati ga dobrim ugovorom i stvarati od njega golmana.... istrpeti i kikseve,i lose odbrane,ali stvoriti kvalitet iz svega toga.