Ime trofeja
Ime trofeja
AKcija je zazivela i uspela! Sada treba da se kupi pehar i da mu se da ime.
Posto su Vujke i Nesticki dobili vec neke nazive, ja predlazem sledece igrace pa kako se vecina slozi!
1. Jozef Velker- najbolji igrac Vojvodine pre drugog svetskog rata (uradicu pricu o njemu, bio je fenomenalan covek)
2. Lazar Vasic legendarni golman
3. Krstic, uvek zaboravim ime, igrac koji je najvise odigrao utakmica
Glasamo po sistemu 1, 2 i 3 poena!
p.s. Ili ako ima neko bolje ime nek slobodno predlozi!
Posto su Vujke i Nesticki dobili vec neke nazive, ja predlazem sledece igrace pa kako se vecina slozi!
1. Jozef Velker- najbolji igrac Vojvodine pre drugog svetskog rata (uradicu pricu o njemu, bio je fenomenalan covek)
2. Lazar Vasic legendarni golman
3. Krstic, uvek zaboravim ime, igrac koji je najvise odigrao utakmica
Glasamo po sistemu 1, 2 i 3 poena!
p.s. Ili ako ima neko bolje ime nek slobodno predlozi!
Last edited by Владика on Fri Aug 05, 2005 1:50 am, edited 1 time in total.
-
Slažem se da trofej treba da dobije ime neke Vošine legende, a glasam ovako:
1.Lazar Vasić
2.Velker
3.Krstić
Opredelio sam se za Vasića kao jednu izuzetnu svestranu ličnost:sportista, novinar, pesnik, muzičar, intelektualac...Zaista će biti teško dočekati vreme da neki naš igrač istovremeno bude sve to.
Ja imam veliku, zasad neostvarenu želju, da naše legende dođu na ovaj forum.Mislim da bi oni to rado učinili, samo bi trebalo neko, ko je blizak sa njima, da ih obavesti o svemu ovome.
1.Lazar Vasić
2.Velker
3.Krstić
Opredelio sam se za Vasića kao jednu izuzetnu svestranu ličnost:sportista, novinar, pesnik, muzičar, intelektualac...Zaista će biti teško dočekati vreme da neki naš igrač istovremeno bude sve to.
Ja imam veliku, zasad neostvarenu želju, da naše legende dođu na ovaj forum.Mislim da bi oni to rado učinili, samo bi trebalo neko, ko je blizak sa njima, da ih obavesti o svemu ovome.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Ljudi,ova akcija polako prelazi u tradiciju.Milan wrote:Šta, kako, gde? Treba na vreme obavestiti ljude...podbara wrote: П.С. Покрећемо акцију да купимо прелазни трофеј за Играча сезоне.
Podbara,a i ostali,kako mislis prelazni pehar!?Kako ce nam ga Kizito dostaviti iz Nemacke ili Ugande
Mislim,da postoje i idealnija resenja,i zaista bi bilo lepo da odradimo to, tj. da zaokruzimo celu ovu akciju.Treba da svi ucestvujemo u ovom finisiranju oko sitnica,a zaista mislim,da bi bilo korektno da ime trofeja ponese neko od dosadasnjih slavodobitnika,jer jedino na taj nacin ce i ostati upamceni.
-
Budući da će Kiza sasvim sigurno po drugi put biti proglašen za igrača sezone, a najverovatnije nas napušta na leto, predlažem da trofej ponese ime momka koji je svojim igrama, karakterom i odnosom ostavio neizbrisiv trag i već zaslužio status legende FK Vojvodine.
Dakle, neka trofej za najboljeg igrača sezone u izboru članova foruma fkvojvodina.com ponese ime Joseph Kizito!
Dakle, neka trofej za najboljeg igrača sezone u izboru članova foruma fkvojvodina.com ponese ime Joseph Kizito!
Ja bih ovo podrzao,jer mislim da ovo i nije neka preterano velika akcija,da bi se za nju koristila imena velikana kao sto su Boskov i ostali.021 wrote:Dakle, neka trofej za najboljeg igrača sezone u izboru članova foruma fkvojvodina.com ponese ime Joseph Kizito!
A kad bi pehar dobio ime po Kizi,samim tim Kiza bi nam jos dugo ostao u srcima