Postavite pitanje Slavoljubu Djordjevicu

User avatar
Djisa
Posts: 1202
Joined: Sun Mar 07, 2010 10:14 am

Postavite pitanje Slavoljubu Djordjevicu

Post by Djisa »

Evo da ja pocnem

Prvo da pozdravim trenera Vojvodine,

1. Da li smatrate da Vojvodina igra dekadentan fudbal?
2. Da li bi to promenili da imate adekvatan igracki kadar po vasem izboru ili je to vas stil fudbala?
3. Molim vas nemojte nikad vise davati izjave kao posle poraza u Backoj Topoli da su se protivnicki fudbaleri valjali po terenu i ubijali igru, kad su oni sutnuli prema nasem golu 10 puta, a mi ni jednom u celom drugom poluvremenu. To ne stoji treneru Vojvodine i baca ljagu na nas klub.

Moja poruka je sledeca: Ili pocnite da igrate gledljiv fudbal ili vodite neki drugi tim!
Pa da se ne ljubimo!
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Postavite pitanje Slavoljubu Djordjevicu

Post by Voja »

Evo i ja da se pridruzim pozdravima treneru,za koga verujem da daje sve od sebe na nasoj klupi i da se ne stedi.
Par pitanja:

1. Da li smatrate da Vojvodina igra dekadentan fudbal?
2. Da li vas plasi da se u timu pojavi fudbalski znalac na mestu "desetke" u smislu da cete imanje manje autoriteta nad igracima i da li ga zato i ne trazite ili smo mi ovde (na forumu) fudbalski nepismeni jer jednoglasno smatramo da ovom timu treba desetka. Ako ne treba,molim obrazlozenje
3. Nije li Vojvodina preveliki zalogaj!?

Pozdrav i sve najbolje u daljoj karijeri!
Image
User avatar
Pera Centar
Posts: 820
Joined: Sat Jan 18, 2014 12:01 pm
Location: Novi Sad

Re: Postavite pitanje Slavoljubu Djordjevicu

Post by Pera Centar »

Pozdrav treneru i drago mi je da je saznao da postoji ovaj portal.

1.Zasto nam je tako losa organizacija igre? Prenos lopte na protivnicku polovinu nam je blago receno bezidejan.
2.Sta se desilo sa Milanom Vidakovim, zasto nije vracen iz Mladosti GAT?
3.Kada ce FK Vojvodina igrati lepsi fudbal?

Unapred hvala na odgovorima, ako ih bude.
Vladimir
Posts: 121
Joined: Sun Aug 21, 2016 9:35 pm
Location: Telep

Re: Postavite pitanje Slavoljubu Djordjevicu

Post by Vladimir »

Pozdrav treneru...

Kakav je status Miljana Vukadinovića?
Телеп
User avatar
Krle
Posts: 1365
Joined: Mon Jun 16, 2008 4:36 pm

Re: Postavite pitanje Slavoljubu Djordjevicu

Post by Krle »

Želim da pozdravim gospodina Đorđevića i da mu se zahvalim za remi na debiju. POsle te utakmice ipak, mnoge mi stvari nisu jasne, pa bih ga molio da, ako može, da odgovore na sledeća pitanja.

1. Zašto Vojvodina igra bunker na domaćem terenu, da ne govorim o gostovanjima?
2. Zašto i pored takve igre, imamo 28 primljenih, uz samo 29 datih golova?
3. Ko je tražio dovođenje Kopitovića, Busnića, Cucina i zašto?
4. Zašto je vraćen Matić, kad već imamo Mrkajića, Čovića, Kabića i talentovanu decu na pozajmicama?
5. Gde nam je igra u polju, po čemu je ovaj klub oduvek bio poznat?

Ima toga još, ali i ovo me za sada najviše zanima. Hvala unapred i svako dobro.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
User avatar
slanobarac
Posts: 3497
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: Postavite pitanje Slavoljubu Djordjevicu

Post by slanobarac »

Situacija je ovakva. Nedelja popodne, posle dobrog ručka, na tv igra Voša. Da li bi ste glrdali ovakvu igru duže od 5 minuta ili se okenuli na drugu stranu i nastavili da dremkate?
Drugo pitanje: Zašto pobogu lopta ide samo u nazad? Zašto toliko vraćanja lopte golmanu?
Treće: Mislite li da vi i igrači zaslužujete plate koje dobijate u klubu? Ako vas zanima mišljenje jednog navijača koji je na stadionu od 73/74 odgovor bi bio NE.
Hvala na odgovorima. Nisam imao ništa protiv vašeg dolaska ali sad sam za vaš odlazak. Vojvodina traži mnogo više a vi to ne možete doneti. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4788
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Postavite pitanje Slavoljubu Djordjevicu

Post by gospodinFKV »

Razmišljao sam neko vreme da li treba izbojkotovati ovo, jer trener pojma nema da postoji ovaj forum, ali sam onda primenio princip sagledavanja bojkota u široj slici situacije u Srbiji i shvatio da od bojkota leba nema. Sutra se niko neće sećati da su forumaši izbojkotovali Slavoljuba, ali će se itekako Slavoljub setiti rešetanja, kako je krenulo. :deal: Da, po mom mišljenju, Vojvodina i Đorđević i nisu spoj, nisu, ali tu smo gde smo, i to ne umanjuje činjenicu da se slažem sa tim šta je Voja rekao glede toga šta dajete na klupi. Taj deo nije upitan - upitne su mnoge druge stvari, koje će se naći među silnim pitanjima ovde. Imam 1001 zamerku upravi, i praviti od Đorđevića toliki problem je ne videti od drveta šumu, ali na neka pitanja je potrebno dati odgovore. Dobar deo pitanja na koje sam ja hteo cuti odgovor je postavljen, pa cu probati da postavim neka druga.

1. S obzirom da je norma u bilo kojem organizovanom klubu napolju, pogotovo na zapadu, da trener gradi odnos sa navijačima, zašto to do ovog trenutka nije urađeno s vaše strane? Kriviti upravu koja nije sprovela indukciju u FKV možemo samo donekle. Da li je u pitanju prosto nedostatak interesovanja, činjenica da navijači u Srbiji nisu bitni za funkcionisanje fudbalskih klubova, ili ne očekujete da ćete se zadržati ovde? Mislim da je ovo pitanje sasvim prikladno, ako uzmemo u obzir da pojma nemate ni da postoji forum navijača FKV. Tome treba dodati i vaš igrački CV, pa samim tim bi neka norma bila da se pred navijače izađe i kaže ''Igrao sam tu gde sam igrao, ali sad sam trener FKV, 'ajde da izgradimo neki odnos''. U najmanju ruku, kao što je Turija napisao, najobičnija gugl pretraga ''FK Vojvodina'' bi vas dovela do ove adrese bez problema. Posao trenera odavno nije samo treniranje.

2. Šta je ovom timu potrebno da podignemo defanzivni blok i odigramo efikasniji visoki presing? Dešavalo nam se čak i kod kuće nekad da nam defanzivna linija maltene stoji na penalu. Neke smo golove tako i dobili - prosečan superligaški balvan opauči po lopti s 14-15 metara, ni ne gleda gde šutira, ona prođe kroz šumu nogu defanzivnog bloka na penalu i bude prekasno za Simića da reaguje.

3. Imamo klinca za kojeg se nude veliki novci za uslove FKV, ali je on skupio jedva šaku minuta ove polusezone. Šta je potrebno Kabiću da dobije više minuta, na uštrb igrača od kojih Vojvodina ne može da zaradi? Ne očekujem da se kaže bilo šta loše za Bastajića, ali ja od njega recimo zaista nisam video bog zna šta, pogotovo dovoljno da opravda to što zauzima mesto možda i najvećem talentu kojeg imamo. Imao je par dobrih partija, pogotovo pred kraj polusezone, gde je dosta defanzivno pomogao, ali mi kao srpski klub smo nažalost prinudjeni da živimo od prodaje igrača, a za Bastajića se neće javiti Torino s ponudom.

Cini mi se da zbog stila igre kao trener gubite i to malo podrške što ste imali kod navijača, tako da se nadam da ćemo kao odgovor na to videti bolju i ofanzivniju Vojvodinu na proleće. Još jedna stvar, navijačima par utakmica u Evropi ne znače ništa, ako ćemo igrati gadan fudbal koji nam neće doneti rezultate. Takođe, tih par utakmica u Evropi ne prodaju igrače, ako oni ne dobijaju više minuta i iskustva u prvom timu. Babića, Gaćinovića i Sergeja nisu prodale utakmice u Evropi, prodale su ih igre u reprezentaciji i u prvenstvu, gde ih je Sosa Babić forsirao kao nezdrav, pa su isponižavali zadnju liniju partizana tika takom.
ssnigd
Posts: 3365
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Re: Postavite pitanje Slavoljubu Djordjevicu

Post by ssnigd »

Gospodine Djordjevicu, pozdrav i dobrodosli na forum. Hvala sto ste prihvatili ovu vrstu interakcije sa navijacima Vojvodine, pitanja nece biti laka i stoga ocekujemo od Vas iskrene odgovore.

1. Da li ste se procitali istoriju Vojvodine pre prihvatanja pozicije sefa strucnog staba? Ako jeste, sta Vam je ostavilo najjaci utisak. Ako niste, kada planirate to da uradite.
2. Da li ste zadovoljni kvalitetom fudbala, koji igraci prikazuju na terenu i voljnim momentom?
3. Zasto nam je igra spora i cesto se svodi na ispucavanje lopte na Covica ili Mrkaica? I da li je to uzrok nikada gore posete na stadionu?
4. Kopitovic, Busnic, Cucin, Stevanovic, Bastajic, sada Vukcevic, Rockov, Matic, koje igrace ste vi eksplicitno zeleli, a koje ste samo "dobili" za rad?
5. Zasto smo platili za Stevanovica 150.000 EUR (navodi iz medija), a zauzvrat nismo dobili kvalitet koji je ocekivan za toliki transfer. Moje iskreno misljenje je da je Stevanovic daleko od kvaliteta naseg kluba i onome kakve stopere moramo da imamo.
6. Zasto su utakmice omladinaca "gledljivije" od prvog tima?
7. Da li se radi sa Zukicem i Topicem na duel igri i razbijanju straha?
8. Ko je od omladinaca ostavio najveci utisak na Vas?
9. Zasto klub prihvata termine od 15h ponedeljkom?!?! Koliko bezobziran treba biti prema svojim navijacima i pristati na ovakvo bezumlje arenesport?

Hvala unapred na odgovorima, srecno i sve najbolje i pardoniram ako je bilo duplih pitanja
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Postavite pitanje Slavoljubu Djordjevicu

Post by Voja »

Samo da trener ne odreaguje na nas,kao onomad na bosansku himnu
Image
User avatar
Deep Purple
Posts: 3838
Joined: Thu Aug 13, 2020 11:42 am

Re: Postavite pitanje Slavoljubu Djordjevicu

Post by Deep Purple »

Pozdrav treneru i hvala što ste izdvojili vaše vreme da odgovorite na neka naša pitanja.

1.
Da li ste do ovog trenutka u prelaznom roku tražili ofanzivnog veznog igrača jer je svima nama jasno da nam fali kreativni vezni igrač koji bi pravio razliku na terenu i činio sve igrače oko sebe boljim?

2.
Da li planirate da igrate ofanzivniji fudbal u drugom delu sezone? (Video se napredak u presingu na pripremama)

3.
Ovde vam većina zamera jer gajite sličan stil kao i dok ste vodili Radnik iz Surdulice ? A složićemo se da Vojvodina ne sme da igra takav fudbal.

4. Rekli ste da vam se Vukčević svideo i da se dobro pokazao u Turskoj, da li se on sad nalazi u ovom trenutku ispred Matića u vašim planovima za nastavak sezone?


Hvala vam na vašem izdvojenom vremenu i želim vam da završite u top 4 i osvojite kup i samim tim preokrenete mišljenje navijača Vojvodine o vama i ekipi !
vdn slaninar
Posts: 1007
Joined: Fri Mar 30, 2012 9:46 am

Re: Postavite pitanje Slavoljubu Djordjevicu

Post by vdn slaninar »

Поздрављам тренера,ево пар питања:
1.Да ли пратите и на који начин рад и игре омладинаца и играча на позајмици?
2.Коју позицију игра Зукић,коју Нешковић?
3. Шта смо добили у Матићу а да већ нисмо имали у Мркајићу?
4.Набројте нам 5 наших легенди пре 1989.?
5.Ми очекујемо да Војводина игра тотални фудбал,да игром осваја део по део терена и ствара шансе,колико смо далеко од тога?Да ли је то уопште ваш циљ?
6.Где видите себе за 5 година?
Хвала на одговорима пуно среће и успеха у нашој Војводини.
User avatar
Turija
Posts: 10668
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Postavite pitanje Slavoljubu Djordjevicu

Post by Turija »

Pozdravljam jedino dolazak na Forum (ako ga bude), kao pozitivan pomak trenera Djordjevica od letosnjeg dolaska u Vosu. Da trener ( ovom prilikom), najzad, upozna Vosu i kakvu Vojvodinu i igru zele njeni navijaci.

Nemam pitanja ( a, imao bih ih dosta), jer po ( do sada) vidjenom to nema nikakve svrhe. Bice od sad, k'o i do sad.
Pa, recimo, na pitanje ko nije hteo Nemanju Nikolica u Vosi ( a, hoce Matica), da bi se podigla organizacija napada, efikasnost i razvoj mladih igraca, ne verujem da cu dobiti odgovor?

Jedino imam da kazem treneru Djordjevicu da, najzad, upozna FK Vojvodinu i pogleda utakmicu :
Vojvodina- Crvena Zvezda 3:1 u prolece 1989 godine, kako bi spoznao u koji je klub dosao i sta se ocekuje od trenera Vojvodine.

Sva pitanja ce, kao i odnos navijaca prema treneru Djordjevicu, i koncepciji igre, tada biti potuno jasna. Sve to uz jedno hipoteticko pitanje:
Da ste, recimo, sada trener CZ da li bi takvu dzu-bu, bezidejnu bunker igru, sa masom golova u sopstvenoj mrezi, forsirali i tamo? I sta mislite koliko dugo bi se zadrzali na trenerskoj klupi?

Vojvodina je klub u prva tri u Srbiji i velika je sramota da ovako igra.
I u SFRJ je bila u tom vrhu i nezasluzeno izgubila nekoliko zasluzenih, na terenu, sampionskih titula ( npr. onu sa trenerom Tozom Veselinovicem 74/75, kad je CZ ,,castila" Hajduk u Bg). Nedopustivo je da sada igra amaterski seoski fudbal.
Last edited by Turija on Tue Feb 08, 2022 7:43 pm, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
fare
Posts: 2787
Joined: Fri Apr 06, 2012 11:32 pm
Location: LALIC

Re: Postavite pitanje Slavoljubu Djordjevicu

Post by fare »

Pozdrav za trenera imam par pitanja
1. Da li misli da da više minuta mladim igračima ( pogotovu Kabiću) jer će samo minutima i utakmicama njegova cena rasti a ako bude na klupi i tribinama samo padati?
2. Jel vidi on ono što mi svi vidimo da nam fali klasična 10 ka?
3.Zašto se odrekao usluga Kovačevića (koji je naše dete i srce bi dao za Vošu) a ne recimo Kopitovića koji apsolutno ništa nije pokazao?
4. Oćemo li svečano dočekati pobedu protiv blizanaca?
5. Kako je zadovoljan fizičkom spremom ekipe? Pošto u 1 delu prvenstva je bila očajna.
Svako dobro u nastavku karijere.
User avatar
slanobarac
Posts: 3497
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: Postavite pitanje Slavoljubu Djordjevicu

Post by slanobarac »

Kada vam ističe ugovor?
Šta mislte o mazohizmu navijača koji još uvek dolaze na Karađorđe da gledaju ovaj jadni fudbal koji mi igramo?
Zašto ste uvek namršteni?
Šta mislite o upravi i predsedniku kluba?
Očekujete li u budućnosti poziv zvezde?
Hvala.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
User avatar
Turija
Posts: 10668
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Postavite pitanje Slavoljubu Djordjevicu

Post by Turija »

slanobarac wrote:Kada vam ističe ugovor?
Šta mislte o mazohizmu navijača koji još uvek dolaze na Karađorđe da gledaju ovaj jadni fudbal koji mi igramo?
Zašto ste uvek namršteni?
Šta mislite o upravi i predsedniku kluba?
Očekujete li u budućnosti poziv zvezde?
Hvala.
Samo da se nadovezem na ovaj post, ne kao dopunsko pitanje, vec dopunsko pojasnjenje kakav FKV klub.

Kada smo igrali najlepsi fudbal 50ih u Jugoslaviji, iz Beograda je dosao u Vosu za trenera Gospodin ( sa veliko G) Bane Sekulic i uzdigao Vosu do zlatnih visina sa legendarnim igracima, reprezentativcima i kasnije i svetskim trenerskim imenima Boskov, Toza Veselinovic, Rajkov, braca Krstic, Milovanov, Ivos, Z Nikolic...pa trener Gustav Lechner.
Pa, 1966 trener Branko Stanokovic i Direktor Vujadin Boskov, prva Titula i repreznetativci Pantelic, Trivic, Takac... Izbacen iz KESa Atletiko Madrid, pa pobeda od 1:0 Seltika u NS u cetrvrt finalu KESa i preko 25.000 gledalaca u NS i posle nezasluzeno ispadanje u Glazgovu u poslednjim minutima, nakon faula nad golmanom Pantelicem, pa pomenuta 74/75 itd, itd. 1989 vec znate kakav je bio tim.

Eto, zasto navijaci Vojvodine ne mogu da se pomire sa ovakvom igrom i stanjem u Klubu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked