I.S. 2014/15: 1/8 finala kupa: Vojvodina - Sloboda (UE)
I.S. 2014/15: 1/8 finala kupa: Vojvodina - Sloboda (UE)
Tabela nakon utakmice protiv Vozdovca:
1. Enver Alivodić 11
2. Marko Poletanović 10
3. Mijat Gaćinović 10
4. Mirko Ivanić 9
5. Lazar Veselinović 9
6. Nino Pekarić 7
7. Bojan Nastić 4
8. Slobodan Novaković 3
9. Janko Tumbasević 2
10. Srđan Babić 2
11. Vanja Milinković-Savić 1
1. Enver Alivodić 11
2. Marko Poletanović 10
3. Mijat Gaćinović 10
4. Mirko Ivanić 9
5. Lazar Veselinović 9
6. Nino Pekarić 7
7. Bojan Nastić 4
8. Slobodan Novaković 3
9. Janko Tumbasević 2
10. Srđan Babić 2
11. Vanja Milinković-Savić 1
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Re: I.S. 2014/15: 1/8 finala kupa: Vojvodina - Sloboda (UE)
Posle trecine sezone vidi se da ce biti pakleno do kraja izabrati najboljeg igraca, daj Boze da bude sto teze
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Pankov 3
Alivodic 2
Poletanovic 1
Alivodic 2
Poletanovic 1
- vosa do groba
3 boda Alivodic
2 boda Mare
1 bod Vanja
2 boda Mare
1 bod Vanja
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
- gospodinFKV
3 Pankov - ladan kao spricer, siguran...
2 Vanja - dva odbranjena zicera, dovoljno za 2 boda....
1 Enver - gol, ali nista posebno nije odigrao....
2 Vanja - dva odbranjena zicera, dovoljno za 2 boda....
1 Enver - gol, ali nista posebno nije odigrao....
3 boda - Puškarić
2 boda - Pankov
1 bod - Alivodić
Šteta, niti smo odmorili Mareta, Alija i Mijata - niti su oni odigrali na svom nivou...
Nešto sam skontao: ukoliko Vanja nakupi žutih kartona, Puška je glavni kandidat da stane na gol
Malo energije potrošeno, rezultat ostvaren - svi zadovoljni
2 boda - Pankov
1 bod - Alivodić
Šteta, niti smo odmorili Mareta, Alija i Mijata - niti su oni odigrali na svom nivou...
Nešto sam skontao: ukoliko Vanja nakupi žutih kartona, Puška je glavni kandidat da stane na gol
Malo energije potrošeno, rezultat ostvaren - svi zadovoljni
AJMO CRVEN-BELI !!!
Glasam na osnovu pogledanog drugog poluvremena:
1. Pankov 3 boda - za vreme meca koji sam ja gledao,decko je izdominirao.Obicno strelcu jedinog gola za pobedu dam 3 boda,ovaj put nece biti tako.
2.Alivodic 2 boda - da ne bese njegovog gola i pravovremenih intervencija Pankova verovatno bi se osecali kao navijaci Partizana i Zvezde danas
3.Puskaric 1 bod - steta sto ne izvodi kornere i slobodnjake. A kad gledam njega na terenu,cesto se setim Jezdimirovica. Mozda i srce tima u ovom trenutku
1. Pankov 3 boda - za vreme meca koji sam ja gledao,decko je izdominirao.Obicno strelcu jedinog gola za pobedu dam 3 boda,ovaj put nece biti tako.
2.Alivodic 2 boda - da ne bese njegovog gola i pravovremenih intervencija Pankova verovatno bi se osecali kao navijaci Partizana i Zvezde danas
3.Puskaric 1 bod - steta sto ne izvodi kornere i slobodnjake. A kad gledam njega na terenu,cesto se setim Jezdimirovica. Mozda i srce tima u ovom trenutku
3-Vanja Danas jedini na visini zadatka.Odbranio nekoliko teskih udaraca na pocetku utakmice.Odlicna ispucavanja prema napadacima
2-Puskaric Dobro se snasao na poziciji stopera vidi se da covek zna da igra fudbal.Nesto je sporiji ali to kompezuje svojim iskustvom i znanjem
1-Pankov Odradio sve dobro sem jedne situacije u I pol kad je izgubio loptu pa je Vanja morao da intervenise kako bi spasao gol
2-Puskaric Dobro se snasao na poziciji stopera vidi se da covek zna da igra fudbal.Nesto je sporiji ali to kompezuje svojim iskustvom i znanjem
1-Pankov Odradio sve dobro sem jedne situacije u I pol kad je izgubio loptu pa je Vanja morao da intervenise kako bi spasao gol
1.Vanja Milinković Savić 3
Jako je vazno za Vojvodinu, kao i za njega, što je odbranio ona 2 zicera i sprečio neugodnost na otvaranju meča.Odlični degažmani, ali nam fali igrač koji bi to znao da materijalizuje.Laza se trudi, međutim, jednolično zaustavlja svaku loptu i dugo drži kod sebe (bar da pokuša nekad iz prve - danas to kad je uradio u 2 navrata napravili smo divne akcije).Zato, ako izvučemo faul od Vanjinog degažmana to je puna kapa.Šteta, jer može mnogo više.
2.Alivodić 2
gol koji je rešio utakmicu, a sve je uradio sam.
3.Poletanović 1
za trud i odnos.Međutim i dalje smatram da imamo barem 2 bolja izvođača prekida od Mareta (Puškarić sigurno, a možda i Boba Novaković).Maretove lopte, i kada su dobro odmerene, jako su spore i teško upotrebljive, jer ne stignu do naših igrača u 16m pre protivnika.
Pankov je odigrao dobro drugo poluvreme, ali zbog promaje u prvom pokvario je dojam za bodove.Dobar je štoper, međutim malo je nizak za vrhunskog, te ima poteškoća u skok igri, kao i sa brzim napadačem.Pekara i Babić su trenutno ,,zakon" na tim pozicijama u Voši.
Puškarić, takođe odigrao dobro drugo poluvreme, ali je u prvom je bilo problema, dok se nisu ,,naštelovali" on i Pankov, pa i Puška ostaje bez boda od mene.
Jako je vazno za Vojvodinu, kao i za njega, što je odbranio ona 2 zicera i sprečio neugodnost na otvaranju meča.Odlični degažmani, ali nam fali igrač koji bi to znao da materijalizuje.Laza se trudi, međutim, jednolično zaustavlja svaku loptu i dugo drži kod sebe (bar da pokuša nekad iz prve - danas to kad je uradio u 2 navrata napravili smo divne akcije).Zato, ako izvučemo faul od Vanjinog degažmana to je puna kapa.Šteta, jer može mnogo više.
2.Alivodić 2
gol koji je rešio utakmicu, a sve je uradio sam.
3.Poletanović 1
za trud i odnos.Međutim i dalje smatram da imamo barem 2 bolja izvođača prekida od Mareta (Puškarić sigurno, a možda i Boba Novaković).Maretove lopte, i kada su dobro odmerene, jako su spore i teško upotrebljive, jer ne stignu do naših igrača u 16m pre protivnika.
Pankov je odigrao dobro drugo poluvreme, ali zbog promaje u prvom pokvario je dojam za bodove.Dobar je štoper, međutim malo je nizak za vrhunskog, te ima poteškoća u skok igri, kao i sa brzim napadačem.Pekara i Babić su trenutno ,,zakon" na tim pozicijama u Voši.
Puškarić, takođe odigrao dobro drugo poluvreme, ali je u prvom je bilo problema, dok se nisu ,,naštelovali" on i Pankov, pa i Puška ostaje bez boda od mene.
Last edited by Turija on Thu Oct 30, 2014 12:44 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Vanja 3
Rasa 2
Puska 1
Rasa 2
Puska 1
3 Вања: реално, спасао нас је данас својим интервенцијама. Јесмо били бољи ривал на терену, али да Вања није у првом полувремену спасао нашу мрежу, ко зна где би отишла утакмица. Значе и њену сигурно ове успешне интервенције, поготово пред недељни меч, и надам се да ћемо на ЈНА искористити коначно његове теледириговане дегажмане на прави начин.
2 Панков: Сигуран, постојан, стамен, улива поверење самом појавом на терену. Затварао где је Николић био несигуран, био пожртвован и заслужио свакако бисоку оцену за данашњи наступ.
1 Аливодић: победоносни гол који је маестрано извукао из свог гњурачко-рингишпилског асортимана у шеснаестерцу. Када би само мало подигао главу, преглед игре би му ишао у пару са заиста вансеријском креативношћу, и био би најкомплетнији фудбалер у Србији.
2 Панков: Сигуран, постојан, стамен, улива поверење самом појавом на терену. Затварао где је Николић био несигуран, био пожртвован и заслужио свакако бисоку оцену за данашњи наступ.
1 Аливодић: победоносни гол који је маестрано извукао из свог гњурачко-рингишпилског асортимана у шеснаестерцу. Када би само мало подигао главу, преглед игре би му ишао у пару са заиста вансеријском креативношћу, и био би најкомплетнији фудбалер у Србији.
3-Милинковић-Савић
2-Аливодић
1-Панков
2-Аливодић
1-Панков
Панков - 3 бода
Аливодић - 2 бода
Полетановић - 1 бод
Аливодић - 2 бода
Полетановић - 1 бод
+1Daljac wrote:3 Вања: реално, спасао нас је данас својим интервенцијама. Јесмо били бољи ривал на терену, али да Вања није у првом полувремену спасао нашу мрежу, ко зна где би отишла утакмица. Значе и њену сигурно ове успешне интервенције, поготово пред недељни меч, и надам се да ћемо на ЈНА искористити коначно његове теледириговане дегажмане на прави начин.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
- Grof Žekula
- Administrator
И ја!!!ogi wrote:+1Daljac wrote:3 Вања: реално, спасао нас је данас својим интервенцијама. Јесмо били бољи ривал на терену, али да Вања није у првом полувремену спасао нашу мрежу, ко зна где би отишла утакмица. Значе и њену сигурно ове успешне интервенције, поготово пред недељни меч, и надам се да ћемо на ЈНА искористити коначно његове теледириговане дегажмане на прави начин.