Pripreme Vojvodine u Turskoj

User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Pripreme Vojvodine u Turskoj

Post by Stoik »

Dnevnik
PRIPREME VOJVODINE U TURSKOJ
Dva gola Milana Maslića
Vojvodina - Zestafoni 3:1 (0:0)

BELEK: Sportski centar "Arkadija", sudija: Šonet (Turska). Strelci: Maslić u 71. i 82. i Lazarević u 79. za Vojvodinu, a Kvartitudze u 60. za Zestafoni.
VOJVODINA: Čanović, Mandić, Lazarević, Stepanov, Dunđerski, Vukelja, Kačar, Govedarica, Pavlović, Belić, Jovanović. Igrali su još: Rajić, Despotović, Maslić, Pekarić, A. Popović i Bihorac.
ZESTAFONI: Kvanlatija, Kvartitudze, Šagulidze, Hondradze, Sabašlivin, Šketijani, Kaligrava, Gučva, Lirmanidze, Esaroški, Johanidze. Igrali su još: Sulakadze, Nudni, Veranadze i Furukladze.
Fudbaleri Vojvodine pobedili su u prvoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Turskoj. Novosađani su nadvisili petoplasiranu ekipu gruzijskog šampionata Zestafoni 3:1 (0:0), a naročito se istakao dvostruki strelac Milan Maslić koji je ove zime stigao iz Srema iz Sremske Mitrovice.
Prema rečima Radisava Rabrenovića, u telefonskom izveštaju, ekipa za koju igra dojučerašnji saigrač nekadšnjih prvotimaca Vojvodine Habija i Bogdanovića u Debrecinu - Šketijani, bila je dostojan rival samo u prvih 45 minuta. Bilo je to tvrdo poluvreme u kojem su Belić, Jovanović, Stepanov i Pavlović propustili izgledne prilike.
U nastavku su oba tima izmenila sastave, a poveli su Gruzijci posle greške odbrane Novosađana. Strelac je bio Kvartutidze u 60. minutu. Od tog časa igralo se isključivo na polovini Zestafonija.
Vojvodina je izjednačila posle neuspele ofsajd zamke rivala, a Maslić je izašao sam ispred golmana i rutinski poslao loptu u mrežu. Na drugi gol čekalo se osam minuta. Posle kornera Branko Lazarević je sa druge stative glavom smestio loptu u suprotni ugao.
Bio je to znak predaje suparnika, a samo tri minuta kasnije vižljasti Maslić se vešto snašao u gužvi i odbijenu loptu sproveo u mrežu. Isti igrač do kraja je propustio još jednu lepu šansu.
Vojvodina sledeću utakmicu igra 26. januara s Obolonom iz Ukrajine, a od 30. januara do 5. februara učestvovaće na turniru "Arkadija kup". Radi se o pozivnom turniru čiji pobednik dobija besplatne dvonedeljne pripreme sledeće godine, a drugoplasirani tim 5.000 evra u kešu. S obzirom na besparicu, ovo je veliki motiv za Novosađane koji su u grupi B s Lokomotivom iz Plovdiva i VFB Štutgartom. U A grupi su Irtis (Kazahstan), Slavija (Prag) i Univerzitatea (Krajova). S. S.

Cisto da krene i ova tema...
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

A taj Arkadija kup,jel to onaj kup sto Eurosport prenosi svake godine??? Trebalo bi to proveriti?
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

FUDBAL
PRIPREME VOJVODINE U TURSKOJ
Đurović stiže za Obolon

Pred fudbalerima Vojvodine danas je nova provera na turskim pripremama. U Beleku nadomak Antalije, u Sportskom centru “Arkadija” Novosađani se sastaju s Obolonom. Reč je o ukrajinskom prvoligašu koji će sigurno biti jači suparnik od gruzijskog Zestafonija. Vojvodina je Gruzijce pobedila pre dva dana 3:1, a istakao se dvostruki strelac Milan Maslić, dok je jedan gol postigao Branko Lazarević.
Trener Milan Đuričić zadovoljan je prikazanim u prvom meču.
- Važno je da je poslednja linija dobro funkcionisala. Mandić, Dunđerski, Stepanov i Lazarević dobro su se slagali. Šteta je to što s nama nisu Francišković i Kizito i nadamo se da će stići što skorije. Obolon je nova provera a što više utakmica, to bolje za nas - kaže Đuričić.
Za meč s Obolonom Đuričić će moći da računa i na mladog centarfora Stefana Đurovića.
Sedamnaestogodišnji fudbaler, koji je nedavno s Kačarom i Pavlovićem potpisao profesionalni ugovor s novosadskim crveno-belima, boravio je nekoliko dana u Amsterdamu, gde je bio na probi u čuvenom Ajaksu. Juče je avionom iz Beograda optutovao za Tursku.
- Boravio sam pet dana u Amsterdamu i veoma sam zadovoljan učinkom. sada mi preostaje da se usredsredim na pripreme mog kluba. Želim da se nametnem treneru Đuričiću i da se u prolećnoj sezoni izborim za što veću minutažu u prvom timu. Ne znam da li ću već danas dobiti šansu u meču s Obolonom. O tome neka odluči trener Đuričić - kaže Đurović.
Današnji susret s ukrajinskim timom počinje u 15.30 časova, a očekuje se da Vojvodina počne meč u formaciji: Čanović, Mandić, Dunđerski, Stepanov, Lazarević, Vukelja, Govedarica, Dragutinović, Pavlović, Belić, Maslić. S. S.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Ovo bi trebalo sve da nas obraduje :D :!:

Francišković putuje danas

Prema nekim informacijama Ivica Francišković trebalo je juče takođe da se nađe u avionu za Tursku. Ipak, njegov polazak za Antaliju prolongiran je za danas.
- Sve je poznato. Čekam da mi klub isplati zaostala dugovanja. Imam obećanje da će to biti učinjeno danas, tako da sam spreman odmah da se priključim drugovima u Antaliji. Prošao me je i grip, osećam se mnogo bolje, tako da je klub na potezu - rekao je juče Francišković.
Nije tajna da besparica trese klub. Zbog nemogućnosti da izmiri ugovorne obaveze prema igračima novosadski prvoligaš već je ostao bez Saše Cilinšeka i Saše Todića. Utisak je da bi gubitak Ivice Franciškovića bio najteži udarac, gotovo nenadoknadiv gubitak, za ekipu i novog trenera Milana Đuričića.
Stoga treba očekivati da će klupsko rukovodstvo sve učiniti da obezbedi novac za kreatora Vojvodinine igre.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Dejane,mozda ne bi bilo lose da nam uvek naglasis iz kojih medija objavljujes text.Jer,ne verujem da ce uvek biti samo Dnevnik u pitanju!!!
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Dnevnik:
PRIPREME VOJVODINE U TURSKOJ
Govedarici poništen gol
Vojvodina - Obolon 0:1 (0:1)

BELEK: Sportski centar “Arkadija”. Sudija: Šonet (Turska). Strelac: Mišenko u 7. minutu.
VOJVODINA: Ristić, Dragutinović, Lazarević, Stepanov, Dunđerski, Kačar, Vukelja, Govedarica, Jovanović, Despotović, Pavlović. Igrali su još: Čanović, Mandić, Pekarić, Popović, Maslić, Belić, Bihorac.
OBOLON: Romanjenko, Kutas, NJivišnji, Krohmal, Nakanjični, Mišenko, Kozir, Gololobov, Ivašinka, Kerešenko, Korobkin. Igrali su još: Kobzar i Ivanov.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Dnevnik:
U VOJVODINI REŠILI GLAVNU BRIGU
Francišković u Antaliji

U Fudbalskom klubu Vojvodini rešili su glavnu brigu. Ivica Francišković juče je otputovao u Antaliju gde se kasno uveče pridružio ekipi na pripremama u Beleku.
Ideolog Vojvodinine igre nije krenuo na pripreme s ostalim igračima zbog bolesti. Ipak, to nije bio jedini razlog njegovog izostanka.
- Nije tajna da mi je klub dugovao. Bio sam veoma jasan, jer sam profesionalac i od fudbala živim. Na kraju je sve ispalo dobro, valjda obostrano. Od četvrtka ću biti u punom pogonu. Na raspolaganju sam treneru Milanu Đuričiću, a na njemu je da traži najbolju postavu. Verujem da nisam mnogo zaostao u treninzima za ostalim saigračima i da ću brzo dostići željenu formu. Dobro je to što se sve ovako završilo - rekao je Francišković uoči puta za Tursku.
Novosađani će u Antaliji boraviti do 9. februara. Do tog dana očekuju da će im se pridružiti još jedan igrač. Reč je o Jozefu Kizitu, koji je otputovao u Ugandu da sredi pasoš. Prema poslednjim informacijama Kizito bi trebalo da se vrati 30. januara i da dan kasnije produži za Tursku.
Upravo je tu dvojicu igrača apostrofirao Milan Đuričić u želji da uobliči tim koji bi trebalo na proleće da se predstavi navijačima. S. S.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Dnevnik:

PRIPREME VOJVODINE U TURSKOJ
Torpedo najjači rival

Fudbaleri Vojvodine danas imaju treću proveru na pripremama u Antaliji. U Sportskom centru “Arkadija” u Beleku rival će im biti ruski Torpedo, bez sumnje najjači rival sa liste ugovorenih mečeva tokom dvonedeljnog boravka.
Na zvaničnom klupskom sajtu crno-belih iz Moskve najavljen je susret s Novosađanima. U Torpedu igra Nikola Jolović, nekadašnji prvotimac Zemuna. NJegov tim je u Turskoj odigrao četiri utakmice. Sa Črnomorecom je bilo 1:1, Lokomotiva je pobeđena 3:1, a ZMG iz Tbilisija je dva puta pobeđen 6:1 i 3:1. Do kraja priprema, a Torpedo će u Turskoj boraviti još dva dana, ruska ekipa treba da igra i sa Bazelom.
Vojvodina je, od kada je Milan Đuričić obavio prozivku prvotimaca, odigrala četiri kontrolna meča. U Novom Sadu je pobeđena novosadska Slavija 3:0, a istim rezultatom pretrpljen je poraz od beogradskog Hajduka Lemić.
U Turskoj je Vojvodina, bar do sada, ostavila bolji utisak. U premijernom meču pobeđen je gruzijski Zestafoni 3:1, a potom je crveno-beli tim izgubio 0:1 od ukrajinskog Obolona. U toj utakmici poništen je gol Dejanu Govedarici, a prema svim ocenama naš tim prikazao je bolju igru.

Nenad Rajević u Veterniku
Vojvodina nastavlja praksu da talentovane igrače šalje na kaljenje u okolne klubove. Tako će u srpskoligašu iz Veternika do juna igrati veznjak Nenad Rajević, koji je u prošloj sezoni bio u Šajkašu iz Kovilja.
Interesantno je da će se Nenad pridružiti starijem bratu Danilu, koji je takođe završio školu FK Vojvodina, a potom je godinu dana igrao u Drugoj ligi Mađarske.


Primetno je da trener Đuričić insistira na čuvanju lopte, na tačnom pasu i sigurno je da će Vojvodina na proleće igrati potpuno drugačije. I formacija će biti poptuno drugačija, jer je očigledno da novi trener insistira na igri “u liniji” s četvoricom igrača u odbrani. Formacija “četiri-četiri-dva” ili “četiri-tri-tri” biće osnovna postavka igre Vojvodine za proleće. U takvom opredeljenju posebnu novinu predstavljaće uloga LJubiše Vukelje, koji igra desnog veznog, po dosadašnjim ocenama sasvim dobro. I današnji meč biće prilika da trener Đuričić isproba sve raspoložive snage, a moguće je da će prvi put na terenu biti i Ivica Francišković i Stefan Đurović koji su se kasnije priključili.
Utakmica Vojvodina - Torpedo igra se u prepodnevnim časovima, u 11.30 sati. S. S.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Dnevnik:

MEĐUNARODNA PRIJATELJSKA UTAKMICA
Poklekli u finišu
Vojvodina – Torpedo 0:1 (0:0)

ANTALIJA: Stadion “Glorija Verde”, gledalaca 100, sudija: Kuznjecov (Rusija), strelac: Nikolajev u 89. minutu.
VOJVODINA: Ristić, Mandić, Stepanov, Pekarić, Lazarević, Govedarica, Dunđerski, Vukelja, Francišković, Belić, Jovanović. Igrali su još: Rajić, Popović, Pavlović, Kačar, Maslić, Despotović, Đurović, Dragutinović i Bihorac.
TORPEDO: Abajev, Černogajev, Samusovans, Jager, Blidilin, Faljakovski, Filimonov, Pantjorov, Kamarovski, Osipov, Nikolajev. Igrali su još: Prvov, Kudinov i Volkov.
Poklekli su fudbaleri Vojvodine u prijateljskom odmeravanju snaga s Torpedom iz Moskve, na pripremama u Antaliji, u finišu meča, kada je Nikolajev zatresao mrežu. Protestvovali su crveno-beli smatrajući da se radilo o ofsajdu, ali ruski arbitar Kuznjecov bio je neumoljiv, pokazavši na belu tačku. U Vojvodini smatraju da su oštećeni i time što nije sviran penal nad Belićem u prvom poluvremenu. Novosađani su prvih 45 minuta meča dobro odigrali, Govedarica je imao lepu priliku, šutirao je glavom, ali nije uspeo da postigne pogodak. Torpedo je u dva navrata uzvratio, ali na mestu je bio golman Ristić.
U nastavku ruski sastav je krenuo u ofanzivu, ali odlično je mrežu čuvao Rajić. Šansu da dovede našu ekipu u vođstvo imao je Despotović, ali ostalo je 0:0. I na kraju, kada se već mislilo da će se utakmica završiti bez golova, Nikolajev je doneo pobedu Torpedu.
Vojvodina će u Arkadiji Belek nastupiti na turniru od sutra do 5. februara. U prvom, koplja će ukrstiti s Lokomotivom iz Plovdiva. V. B.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Prema pisanju Zurnala novi clan Vojvodine je od danas Milan Milutinovic doskorasnji clan Macve!Milan je za Zurnal rekao da ga raduje dolazak u Vojvodinu I da je 14 godina proveo u Macvi gde je zbog dobrih igara koje je pruzao dobijo nadimak Mateus!Milan je Vojvodinas nema veze sa turcima da neko pogresno ne razume nadimak :D Inace radi se o igracu koji je rodjen 1979 godine u Sapcu.Dosada je samo za nju nastupao i vec godinama vazi za najboljeg igraca i nosioca igre!Igra na poziciji polu-spica ili klasicnog veznjaka po desnoj strani sto ce nam dobro doci da se pojaca konkurencija!
Djumi

Milan Djuricic

Post by Djumi »

Milutinovic je rodjen 1983 godine !
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Dnevnik:
PRIPREME VOJVODINE U ANTALIJI
Juriš na „besplatne pripreme”

Ima li većeg izazova ovog časa za fudbalere Vojvodine od trijumfa na “Arkadija kupu” koji počinje danas u Beleku? Elem, na turskim pripremama nadomak Antalije svake godine organizuje se turnir po pozivu domaćina. Okuplja šest ekipa podeljenih u dve grupe koje igraju svaka sa svakom, a potom pobednici igraju za prvo, drugoplasirani za treće mesto.
Da sve ne bi ostalo u formi prijateljskih mečeva, poslovni organizator odredio je i vredne nagrade. Osvajač dobija besplatne pripreme sledeće godine, a drugoplasirani 5.000 evra. Malo li je, na ovu skupoću?
Žreb je hteo da naš klub bude u grupi B s bugarskom Lokomotivom iz Plovdiva i nemačkim trećeligašem VFB Štutgartom. U A grupi igraće češka Slavija iz Praga, rumunska Univerzitatea iz Krajove i kazahtanski Irtas.
Vojvodina je na dosadašnjim mečevima u Turskoj pobedila Zestafoni iz Gruzije 3:1 (strelci Maslić dva i Lazarević), a pretrpela je poraze - 0:1 od ukrajinskog Obolona iz Kijeva i ruskog Torpeda iz Moskve. Uprkos porazima trener Milan Đuričić zadovoljan je igrom.
- Naročito sam zadovoljan igrom najiskusnijih, pre svih Dejana Govedarice, LJubiše Dunđerskog i Milana Belića. LJubiša Vukelja sve bolje se snalazi u novoj ulozi veznog igrača po desnoj strani, a mnogo nam znači dolazak Ivice Franciškovića. Mlađe polako sustiže umor, a posebnu pohvalu zaslužuje Dragan Mandić. Igra briljantno po desnom boku i ukoliko ovako nastavi niko ga neće istisnuti iz tima - poručuje Đuričić.
Vojvodina se danas sastaje s Lokomotivom iz Plovdiva u 15.30 časova, a u utorak u isto vreme igra s VFB Štutgartom.
Očekuje se da trener Milan Đuričić u današnjem meču izvede ovu postavu: Ristić, Mandić, Stepanov, Dunđerski, Lazarević, Dragutinović, Govedarica, Francišković, Vukelja, Jovanović, Belić. S. S.
Minja
Administrator
Posts: 1903
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Dnevnik, 03.02.2005.

Post by Minja »

Dnevnik,
03.02.2005.
Autor teksta: Sava Savić

PRIPREME VOJVODINE U ANTALIJI
Dezinformacije štete klubu

U vreme dok su fudbaleri Vojvodine igrali na “Arkadija Belek kupu” u Turskoj, po Novom Sadu se za tili čas proširila preteća priča. Glasine iz “dobro obaveštenih izvora” nisu naslućivale ništa dobro za crveno-bele. Nije u pitanju bio rezultat, niti igra Novosađana u duelu s nemačkim amaterima, već informacija kojoj su se pojedinci po gradu naslađivali, a neki ozbiljno zamislili nad sudbinom igrača.
“Igračima i stručnom štabu Vojvodine” preti iseljenje iz hotela, navodno zbog neizmirenih obaveza! U nameri da proverimo verodostojnost ovakvih (dez)informacija pozvali smo Tursku.
- Ekipa se redovno priprema, nema ni govora o nekim pretnjama o iseljavanju i zaista se čudimo da takve priče kruže Novim Sadom. Vojvodina će na pripremama u Antaliji ostati prema utvrđenom planu. Dakle, polazak iz Turske planiran je za 9. februar i tako će i da bude - tvrdi sekretar stručnog štaba Radisav Rabrenović.
Toliko o “prevremenom iseljenju iz hotela”. Vojvodini je do kraja priprema preostalo da odigra još dve utakmice. S Alčevskim iz Ukrajine igraće 5. februara, a dan uoči povratka crveno-beli sastaće se s Terekom iz Groznog.
U prethodne četiri provere u Turskoj Vojvodina nije postigla gol: Obolon (Ukrajina) 0:1, Torpedo (Rusija) 0:1, Lokomotiva (Bugarska) 0:2, VFB Štutgart 0:0. Taj podatak svakako mora da brine, bez obzira na to što se radi o kontrolnim mečevima.
- U početku nismo imali mnogo šansi, ali u poslednja dva meča ispromašivali smo se - rekao je trener Milan Đuričić. - Nije i ne može da mi bude svejedno, ali se nadam da će napadači na vreme proraditi.
Lako može da se dogodi da Vojvodina ostane bez jednog špica. Naime, ekipu je napustio Marko Jovanović, koji je s jednom korejskom ekipom produžio na Kipar. Ukoliko zadovolji postaće njihov član. Podsećamo, Jovanović je igrao jednu sezonu u Kini.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Dejan nam malo zatajio!!! :(
Minja
Administrator
Posts: 1903
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Dnevnik, 05.02.2005.

Post by Minja »

Sava Savić
Dnevnik

FUDBAL
PRIPREME VOJVODINE U ANTALIJI
Ukrajinci za valjan test

Glavni zadatak fudbalerima Vojvodine na današnjoj utakmici s Alčevskim biće da postignu gol. To im je bio cilj i u prethodnih pet provera na turskim pripremama, ali su crveno-beli uspeli samo da zatresu mrežu Zestafonija. Podsećamo, u prvoj utakmici odmah posle dolaska u Belek Novosađani su pobedili ekipu iz Gruzije golovima Milana Maslića (dva) i Branka Lazarevića. U sledeće četiri provere strelci Vojvodine su zatajili.
Prema izveštajima iz Turske Novosađani su igrali sasvim dobro. U početku su teže stvarali šanse, a posle su se prilike ređale kao na traci, ali lopta nije htela u mrežu! Otuda i porazi od Ukrajinaca (0:1), Rusa (0:1), Bugara (0:2) i remi s nemačkim trećeligašom (0:0).
Alčevski iz Ukrajine novi je rival Vojvodini, a pobeda bi došla kao melem na ranu za izabranike Milana Đuričića.
- Tim je nov i još se uigravamo - poručuje iz Turske Milan Stepanov, koji je stub odbrane crveno-belih. - Verujem da će vremenom doći i rezultati, a najvažnije je da budemo pravi kada uslede utakmice za bodove. Ovo je sasvim dobar tim koji će igrati drugačije nego jesenas. Greše svi skeptici koji sumnjaju u mogućnosti nove postave.
Pored Stepanova u mladu reprezentaciju za prijateljski meč s Bugarima pozvan je i golman Aleksandar Čanović. Time je nastavljen kontinuitet da Novosađani obavezno u mladom plavom timu imaju ponekog predstavnika, i to je na neki način priznanje, ali i dalji podstrek za rad. Stepanov i Čanović sutra odlaze na okupljanje mladih reprezentativaca u Beograd i posle utakmice s Bugarima ekipu će sačekati u Novom Sadu. Vojvodina se vraća 9. februara.
Današnji susret s Alčevskim (početak u 15.30 časova) lepa je prilika da šef stručnog štaba Milan Đuričić na delu vidi novajliju Igora Đurića iz sremskomitrovačkog Srema, a očekuje se da vojvođanski prvoligaš meč počne u postavi: Čanović, Lazarević, Stepanov, Dunđerski, Pekarić, Mandić, Govedarica, Francišković, Vukelja, Belić, Maslić. S. S.

„DNEVNIK” SAZNAJE VOJVODINA OSTAJE BEZ PREDSEDNIKA
Marković se povlači?

Prema svoj prilici Fudbalski klub Vojvodina ponovo će ostati bez predsednika.
Iz izvora bliskih klubu, ali i vrhu DDOR-a obelodanjeno je da je predsednik novosadskog prvoligaša Dragan Marković čvrsto rešio da se povuče s mesta predsednika Upravnog odbora.
Navodno, razlozi koji su opredelili najmlađeg predsednika u istoriji crveno-belih da povuče ovakav potez su loša procena finansijske situacije.
Naime, Dragan Marković se hrabro prihvatio uloge spasioca; ali je vremenom uvideo da su dugovi ogromni(milion evra) i da je njihovo saniranje jednako nemogućoj misiji.
- Imamo spremna rešenja, ne samo da saniramo dugove; već i da obezbedimo stabilne izvore finansiranja - rekao je posle izbora Marković.
Podsećamo, Dragan Marković je na mesto predsednika Upravnog odbora izabran 28. oktobra prošle godine, kada je nasledio Srđana Mihajlovića. S. S.

CITAT
„Poručujem svim dušebrižnicima koji toliko vode računa o FK Vojvodina da se ne brinu za pripreme u Turskoj. Uprkos ogromnim nasleđenim dugovima i besparici, uspeli smo zahvaljujući DDOR-u da pokrijemo celokupne troškove boravka ekipe u Antaliji.”

Milan Đaković, direktor FK Vojvodina
Locked