17. kolo: Vojvodina-Voždovac 2:0
- Neizlecivi
Re: XVII kolo: Vojvodina - Vozdovac, subota, 13.30 časova
Ovo je prva "slavljenicka" utakmica kod kuce! Vidimo se!
- Toto Riina
- gospodinFKV
Prvo izdanje konfuzije pred domacom publikom What else you gonna do on a saturday
za razliku od prethodnog posta,ja očekujem šanžiranje Voždovca!
pozdrav svim optimistima !
pozdrav svim optimistima !
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Ima li neko na kraju informaciju da li se moze uci i sa "starom" sezonskom kartom za 2013/14?
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Резултат у другом плану. Настављамо где смо стали у Пећинцима. УПРАВА НАПОЉЕ!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
sutra se moze uci i sa starom jer jos nisu sve karte uradili
- churguzijanac
Realno, X je maksimala koju sutra mozemo da izvucemo.
Bice to dobra prilika da se "pozdravi" supa rupa i uprava u istom paketu. Posle loseg rezultata, ocekujem od uprave izjave tipa publika je kriva. Ne podrzava tim dovoljno i slicna sranja...
Bice to dobra prilika da se "pozdravi" supa rupa i uprava u istom paketu. Posle loseg rezultata, ocekujem od uprave izjave tipa publika je kriva. Ne podrzava tim dovoljno i slicna sranja...
- Robi_D_Slanna
Pozdrav svima na forumu, ja sam ovde nov, pa rek'o da se oglasim... Dočekasmo i ovu utakmicu... Možda sam blesav, a možda se samo tako češljam, ali ja sam kupio sezonsku za proleće i ne planiram da propuštam tekme u ns... Vidimo se na Karađorđu!
Jedem belog luka i slanine, trebalo ne trebalo, jer tako sam u mogućnosti...
Konačno će u našem timu igrati naši omladinci. Vezni red Radoja, Poletanović, Ivanić, Sergej. Da li će odmah da pokažu kvalitet? Teško, ali ne i nemoguće. Samo da ih ne pritiskamo. Gaćinović i Nastić konačno standardni. Spremo kao zapeta puška. Ne znamo još koliko ovaj tim može. Moglo bi proleće biti crveno-belo. Pobeđujemo Voždovac! I da, da ne zaboravim. Uprava napolje. Živeli!
Vojvodina, jedna jedina!
- Robi_D_Slanna
Eh da... Ako ništa drugo, Babiću odajem priznanje da je stisao zube i pustiće klince da se igraju. Ako bude ovakav sastav kao što najavljuju ovde http://www.dnevnik.rs/sport/vosa-domaci ... ju-podrsku" onclick="window.open(this.href);return false; to će biti interesantno. Ja se samo nadam da će preovladati podrška klincima, da ne bude prvo što će čuti kada istrče na teren "uprava napolje". Nek to dođe kasnije...
Jedem belog luka i slanine, trebalo ne trebalo, jer tako sam u mogućnosti...
I ja sam (prilično velik) optimista u vezi našeg mladog tima.Ogromna je šteta što će igrati u ovako lošoj atmosferi, a što je još gore, sve to u godini velikog jubileja.Niti su oni, niti navijači, doveli do toga, ali samo oni, i iskreni navijači našeg Kluba, mogu sačuvati Vojvodinu od propasti.
PS
Realno, glas tribina ,,uprava napolje" ne bi trebalo da dotiče igrače, čak ni u momentima (potencijalno) lošeg razvoja situacije na terenu, jer se to ne odnosi na njih.
PS
Realno, glas tribina ,,uprava napolje" ne bi trebalo da dotiče igrače, čak ni u momentima (potencijalno) lošeg razvoja situacije na terenu, jer se to ne odnosi na njih.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voleo bi da istrpimo ovaj mladi tim bez obzira na stanje u klubu (uprava). Gazili su sve pred sobom u omladinskoj ligi i samo je pitanje vremena kada ce da stasaju za seniore. Druga stvar zasto je bitno da ih trpimo bez obzira na kikseve pojedinaca je to sto konacno (plus-minus) imamo "tim" a ne "igrace" ...
Nije on imao sta da stiska zube ili ne. Drugog izbora ni nema...Robi_D_Slanna wrote:Eh da... Ako ništa drugo, Babiću odajem priznanje da je stisao zube i pustiće klince da se igraju.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Po mozzartu nema Djurica a po spikeru radio Novog Sada nema Pekarica sta je istina sada ? Laza je krenuo vec vodimo sa 1:0 , i jos jedan paradoks po spikeru radia oko 1000 ljudi a po mozzartu preko 3000 i jos uvek pristizu .