22. kolo: partizan-Vojvodina 4:1

Locked
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

22. kolo: partizan-Vojvodina 4:1

Post by Владика »

U okivru 22. kola državnog prvenstva fudbaleri Vojvodine odmeriće snage sa trenutno vodećem ekipom na tabeli. U prvom delu sezone, gosti iz Beograda su relativno lako stigli do trijumfa nakon par kontroverznih odluka ljudi koji su trebali da dele pravdu na stadionu Karađorđe.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=QZ4_5ll8A18[/video]

Domaćini predvođeni trenerom Grantom sigurno će jurišati na pobedu. Sa druge strane, očekujemo emocionalni povratak Vukićevića na stadionu gde je stekao svoju igračku slavu. Nadajmo se da će Vojvodina manje igrati šematski, da će se igrači odvažiti da upute koji šut sa distance i da ćemo konačno videti i koji valjani centaršut? Evo kako je to bilo poslednji put kada smo igrali na JNA:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=3zs9QtXnEi0[/video]

I naravno ovo je dakako najbolja pozivnica za sve one koji mogu ili žele da odu na utakmicu.
[video]http://www.youtube.com/watch?v=LyVmDYvm_HY[/video]
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2677
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Re: 22. kolo partizan ?-? Vojvodina, sreda 18:30h

Post by Grof Žekula »

Da dodam da će direktan prenos za sve koji ne idu u Beograd, biti na kanalu Arenasport 1.

Lično ne očekujem ništa dobro, jer mi celog proleća ne igramo nikako, da bi se to sad promenilo za tri dana (ono što nije za bezmalo tri meseca). Voleo bih da na terenu vidim igrače koji će imati petlju da se bore svih 90 minuta, a očekujem da će Vukićević (koji će opet predvoditi tim, iako to u sredu sigurno nije trebao zbog otkaza koji je morao dati/dobiti još u subotu) i malo "izmeša karte" jer sledi ritam utakmica koji nam nikako ne odgovara, a računaće i sam da je bolje da bod(ove) izgubi u sredu i kaže da protiv "prvaka, šampiona i brenda" nije ni moglo bolje "u ovom trenutku", da mu se ne desi da ih ponovo "prospe" na "Karađorđu" sledećeg vikenda (jer bi mu ime ponovo odzvanjalo istim po završetku meča). Nakon toga sledi i najvažnija utakmica do sad - revanš protiv Borca, gde sve pomenute karte, moraju biti na stolu.

I u sredu se ne vraća samo Vukićević na mesto gde je stekao igračku slavu, već i naša "desetka".

Elem (ako neko od ovih nema kartone):
Supić (ako mu se vrat otkočio) - Vule, Trajče, Mojsov, Paja - Vuk, Boba, Poletanović, Moreira (od 60' Branković) - Oumaru, Stevanović (od 75' Smiljanić) + kao treću izmenu čuvati Milovića, ako kojim slučajem bude dobar rez.
Ostali su SLOBODNI!
Minja
Administrator
Posts: 1903
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Re: 22. kolo: partizan-Vojvodina, sreda 18:30h

Post by Minja »

Ja bas mislim suprotno. Da li cemo proci dobro u Bgd ili ne, nisam siguran, ali igracemo dobru utakmicu. Zivi bili pa videli. Ovaj tim ima mogucnost za to, jedino nema pravog vodju.


...Vukićević (koji će opet predvoditi tim, iako to u sredu sigurno nije trebao zbog otkaza koji je morao dati/dobiti još u subotu)...

Sa ovim se slazem 101%
kowalski
Posts: 786
Joined: Wed Dec 01, 2010 4:44 pm
Location: Tatooine

Re: 22. kolo: partizan-Vojvodina, sreda 18:30h

Post by kowalski »

I ako izgubimo 12:0 nikakvih promena nece biti, ni u timu, ni u upravi/struci, jer sve smo podredili kupu. Ocekujem jos jedan blam, ovaj put upotpunjen nasom punom mrezom, eventualno jednim ili dva crvena kartona, da ne bude bas sve monotono kao do sada.
Image
User avatar
nboya
Administrator
Posts: 1208
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:45 pm
Location: Sabac

Re: 22. kolo: partizan-Vojvodina, sreda 18:30h

Post by nboya »

Naprotiv, ja ocekujem najmanje nereseno.
UPRAVA NAPOLJE!!!
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: 22. kolo: partizan-Vojvodina, sreda 18:30h

Post by Helm »

Iskreno, sve sto je bolje od poraza sa 2 ili vise golova razlike ocekujem u slucaju nekog dogovora. Mada, koliko smo mi dobri, crnima se ni ne isplati da dogovaraju bilo sta.
User avatar
kej
Posts: 618
Joined: Sat Aug 08, 2009 10:58 am

Re: 22. kolo: partizan-Vojvodina, sreda 18:30h

Post by kej »

Dobroj ekipi koja ima rezultatsku krizu dobro dođe ovakva utakmica, jer može biti potcenjena od protivnika, a u isto vreme i silno naložena da se iskupi svojim navijačima. I zato je prava šteta što mi nismo dobra ekipa!
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
User avatar
Milan
Posts: 4154
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: 22. kolo: partizan-Vojvodina, sreda 18:30h

Post by Milan »

Ja još od prvog kola govorim kako će nas prva ekipa koja ne bude zadivljena našim "imidžom" nakantati bez po muke i da će to verovatno biti partizan. E pa došla je i ta utakmica na red i bojim se da ćemo biti svedoci ozbiljnog debakla. Mi igru nemamo ni u najavi, a groblje svoju formu polako diže i kada uzmemo u obzir da su protiv nas uvek nadprosečno napaljeni, crno nam se piše. Voleo bih da nisam u pravu, ali poraz od nekoliko golova razlike ćemo teško izbeći...
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
vosa do groba
Posts: 375
Joined: Thu Dec 15, 2011 10:09 pm

Re: 22. kolo: partizan-Vojvodina, sreda 18:30h

Post by vosa do groba »

Iskreno,ocekujem nasu najbolju partiju u ovoj polusezoni jer se groblje nece sigurno zatvoriti kao sve ekipe do sada,sto nam omogucava da se nadigravamo sa protivnikom,a tim za to sigurno imamo.
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
User avatar
Daljac
Posts: 632
Joined: Mon May 09, 2011 8:12 pm
Location: Војводина

Re: 22. kolo: partizan-Vojvodina, sreda 18:30h

Post by Daljac »

Image

Ne znam čemu da se u sredu nadam, ali znam da ni ekipa sa slike neće sedeti skreštenih ruku.

(dajte malo i da se razvedrimo, da probamo da privučemo ikakvu pozitivnu energiju na teren...)
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Re: 22. kolo: partizan-Vojvodina, sreda 18:30h

Post by shecky »

*****..:) (Admin: i u sali, nije umesno)
Btw pohvale za to sto je crno **** pisano malim slovima :)

E sad sto se tekme tice..nekako sam i ja uveren da cemo iznenaditi sami sebe.
Od pocetka sezone tvrdim i pisao sam bar 10x o tome al vidim da niko nije komentarisao moje komentare pa aj da ponovim opet...
Mi NE znamo da igramo igru gde gradimo napad, nase najjace oruzije je kontra preko kojih smo dali verovatno vecinu golova.
A naravno da se na ovoj utakmici upravo ocekuje veci posed lopte crnih ,gde mi uskacemo sa brzim kontrama.
Tako da ako je Dejan iole pametan ,stavice iskljucivo brze igrace sto znaci da nema mesta za Bojketa Skuletu 69 ...nego za Abua Bosketa Novakovica i Moreiru ali ne od pocetka nego kao zamenu Poletanovicu koji bi trebao da bude starter.
Ovo je jedini nacin da imamo cemu da se nadamo,i realno ako mene neko pita ovo nam je najlaksa utakmica u sezoni,jer posle dugo vremena igracemo protiv nekog ko ce verovatno imati veci posed lopte od nas.
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: 22. kolo: partizan-Vojvodina, sreda 18:30h

Post by laki »

Nadam se dobrom rezultatu! Nadam se da ce Abu da proradi i da ce da da gol iz prve sanse koju stvorimo i da cemo se onda zatvoriti kao picketine i da cemo im ucackati jos jedan gol iz kontre! Nadam se da cemo ih poniziti kao go**a ona poslednja, posto to i jesu! Nadam se da cu biti u mogucnosti da odem na utakmicu. Ne znam koji je recept da pobedimo na ovoj utakmici, to i nije moj posao nego naseg trenera. Ajde, Vukicevicu, smisli nesto, uradi sta god treba, pa da ih oderemo na sred groblja. Nemojte samo da citam na forumu kako je on grobar i slicno. Zelim da verujem da nije. Zelim da verujem da ce mi sreda vece biti savrseno vece!

PS: Ako neko ide sopstvenim prevozom i ako mu ja nisam jako antipatican, neka me kontaktira preko pm da se organizujemo, posto iz zdravstvenih razloga ne mogu da idem busom u poslednje vreme. Imam jos 2 drugara koji hoce da idu, naravno.
Image
User avatar
kej
Posts: 618
Joined: Sat Aug 08, 2009 10:58 am

Re: 22. kolo: partizan-Vojvodina, sreda 18:30h

Post by kej »

Sve sam nešto rešio da mračim pred utakmicu, ali ne mogu. Nešto mi ne da, ko će ga znati šta. Čekaj, a da nije možda to što igramo protiv SMRDLJIVE DRŽAVNE GAMADI??
Ajmo bre po tih suvih 0:1 i to golom suvog Sixty Nine-a i to u 69.minutu. Ajmo više raspala družino, ne bili bila fora da ih baš sad prcnete kad se raspadamo po svim šavovima u i oko kluba? Ajmo tamo da prikažemo atomski antifudbal, al' da im ga munemo ni iz čega pa da ležimo kao oni najgori namazani pogani seljani, na svakih pet minuta! A posle Vukićević da 3 sata sere analize na konferenciji(kako samo on zna) dok se onaj Grant pored njega ne osuši. Volimo mi u poslednje vreme taj šareni stadion!
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
User avatar
ristoo7
Posts: 398
Joined: Tue Mar 09, 2010 7:39 pm
Location: Banana drzava

Re: 22. kolo: partizan-Vojvodina, sreda 18:30h

Post by ristoo7 »

Мислим да би 5-0 било боље за нас него за њих, што и јесте реалност. Грант можда није врхунски тренер, али је тренер за разлику од станојевића. На овој утакмици је важније оно што ће бити ван терена, него оно што ће бити на терену. Реакција је на нама и по мени може имати већи ефекат него претходни догађај.
Somborac
Posts: 641
Joined: Sat Jul 29, 2006 3:35 pm
Location: Sombor

Re: 22. kolo: partizan-Vojvodina, sreda 18:30h

Post by Somborac »

Vojvodinaski inat i prkos me u ozbiljnim godinama trese i vodi na stadion JUGOSLOVENSKE NARODNE ARMIJE! Ocekujem da igraci ostave srce na terenu i da dobijemo nogometni klub partizan kad to niko od nas ne ocekuje.

Razloga je mnogo, a izbor samo jedan! Pravac u smrdljivi bg!
Locked