21. kolo: Vojvodina-Jagodina 0:0

Locked
User avatar
budababa
Posts: 4008
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

21. kolo: Vojvodina-Jagodina 0:0

Post by budababa »

Ova utakmica se slobodno može nazvati mini-derbijem kola, jer se sastaju dve ekipe koje se nalaze u prvih pet na tabeli Jelen Super Lige. Jagodinci su furiozno započeli prolećni deo, vezavši tri pobede, da bi zatim u naredne dve utakmice osvojili svega bod. Kao i prethodni protivnik koji je gostovao na "Karađorđu", i Jagodinci imaju bolji učinak u gostima - od 30 sakuljenih bodova čak 60% su osvojili na strani. U minulih pet međusobnih susreta, Vojvodina je slavila tri puta, a dva puta nije bilo pobednika. Najveća pretnja u timu gostiju biće svakako nekadašnja nada Vojvodine, Ognjen Mudrinski, koji je do sada na svoj i konto kluba upisao devet "recki". Sa druge strane, Voša hvata poslednji voz za izlazak iz krize pred dva vrlo važna meča - gostovanje partizanu i revanš polufinala kupa protiv Borca. Sigurno je da samo pobeda može da zadovolji navijače koji se u šest utakmica ove godine nisu nagledali kvalitetnog fudbala.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Само Војводина
Posts: 267
Joined: Thu Sep 29, 2011 4:44 pm
Location: Роткварија

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by Само Војводина »

Очекујем нашу велелепну победу. Најозбиљније, из кеца у кец. Јагодина игра солидно, заређала је три победе на старту пролећа и сада не морају да брину. Ми кашљуцамо, појавиле су се приче о промени тренера и треба нам сигурна победа за мир у кући. После утакмице сви закључују како смо коначно прорадили, улазимо у форму под командом стратега Вукићевића и томе слично.
User avatar
Stexman
Posts: 2564
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by Stexman »

Moje misljenje je da bi nam poraz ili neresen rezultat najvise odgovarao! Tako bi se maksimalno ozbiljno pripremili za kup utakmicu, ne bi se opustili posle pobede a mozda bi smenili i trenera. :oops:
Prelomni trenutak sezone je upravo ova utakmica-ne sa Borcem vec upravo ova!
User avatar
budababa
Posts: 4008
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by budababa »

Novosti wrote:Pantelić: U Vojvodini vladaju zavist i ljubomora!

TIM ima kvalitet, ali ne i "hemiju". Miodrag Pantelić, sportski direktor Vojvodine, ocenjuje da je bled učinak novosadskog superligaša od starta proleća, delom i refleksija atmosfere unutar ekipe koja nije orna i vesela kao s početka priprema.

Uz Dejana Vukićevića, stratega Novosađana, Pantelić je, kako ističe, obavio nekoliko razgovora sa fudbalerima kao i zajednički sastanak na kojem je preneo svoje utiske i viđenje kako bi moglo da se sve prevaziđe.

- Svaki igrač koji daje sebe na treningu i utakmici, svakako, imaće podršku i struke i Uprave, dok za one koji to ne budu činili, zna se, sebi samom prave najveći problem - kaže Pantelić.

- Nismo ni u malo prijatnoj situaciji, a rešenje je, nema tu filozofije, samo u pobedama i dobroj igri. Za igrače je najvažnije u ovom trenutku da shvate da moraju da budu jedinstveni kako bi ispunili klupske ciljeve i da igraju po sistemu "svi za jednog, jedan za sve".

Pantelić ističe da je "hemija" u timu izgubljena po povratku sa najskupljih priprema u istoriji kluba, zimus iz Antalije, a da se to najviše odrazilo na Karaburmi.

- Jednostavno, došlo je do tačke usijanja i igračima sam otvoreno rekao da je razlog slabom učinku upravo među njima, kada je poznato, što smo 100 puta ponovili, da im je sve obezbeđeno. Dakle, oni imaju zadatak da to reše, da se posvete cilju i rezultatu, jer u suprotnom, neće biti dobro - kaže Pantelić.

Sportski direktor novosadskog superligaša, ne ustručava se da kaže da ni u svlačionici nema pozitivne tenzije pred mečeve, već da umesto toga na površinu izlaze sitni interesi.

- Nema svađa, koje su inače, kada su u formi rasprave i razgovora konstruktivne i pozitivne. Međutim, imam utisak da je preovladala neka negativna ljubomora, zavist. Želja mi je da se ta ljubomora preobrazi u pozitivnu, da se na treningu i utakmici pokaže ko zaslužuje da nosi dres - kaže Pantelić.

Kada govori o "povratnoj informaciji", Pantelić ističe da su fudbaleri prihvatili sugestije struke.

- Smatram da tu nema posebenog rešanja problema i raščišćavanja, već jednostavno, zaboraviti sve, okrenuti novi list zaređati s pobedama i vratiti vedru atmosferu - zaključio je Pantelić.


O KAZNAMA NI REČ

MIODRAG Pantelić, sportski direktor Novosađana, ističe da o eventualnim kaznama za fudbalere, nije bilo reči.

- Nismo razmišljali u tom pravcu. Jer, dovoljno su kaznili i sebe i nas u rukovodstvu i navijače. Najveća kazna biće ako izostanu rezultati i ako ne uđemo u finale kupa Srbije. Svaki fudbaler igra i "živi" za trofej, a da ne govorim kakva bi velika bruka bila da ne ostvare taj cilj, mnogo veća nego novčana kazna. Takođe, kako će oni koji bi na leto da promene sredinu i odu u inostranstvo da realizuju transfer, a nemaju upisan uspeh u biografiji - komentariše Pantelić.
O ovome se šuškalo i dosta ranije, možda je dobro da se izašlo u javnost sa time. Neće valjati ako se nešto vrlo brzo ne promeni.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
prijatelj fudbala
Posts: 457
Joined: Thu Oct 15, 2009 10:28 am

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by prijatelj fudbala »

Zašto u tri, majku mu?
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by laki »

Pa da bi se poklpalo s ruckom, sta pitas i ti svasta?! 8)
Image
kowalski
Posts: 786
Joined: Wed Dec 01, 2010 4:44 pm
Location: Tatooine

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by kowalski »

Montiraju neki mini cirkus pored stadiona, pa će naši bezmudi momci imati i konkurenciju u subotu, a publika alternativu.
Image
User avatar
Marcello
Posts: 954
Joined: Wed Jan 10, 2007 2:21 pm
Location: uvek na našoj strani

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by Marcello »

E, jbg...ja navikao da gledam ragbi sa istoka :mrgreen:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
lazarr
Posts: 816
Joined: Wed Oct 20, 2010 10:01 am

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by lazarr »

Stvarno je veliki mazohizam biti navijac Vojvodine. Vec sam nekoliko puta ovog proleca rekao "nikad vise" a sad opet ne mogu da docekam subotu. Sta cu kad volem!!!!
Super je ona fora sa kartonskim strelicama sto su napravili oni Nemci. Kakvi su nam kapaciteti da nesto slicno uradimo????

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.h ... gde-je-gol" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
churguzijanac
Posts: 2037
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by churguzijanac »

Subota u 3, pravo vreme da se pozdravi zalaganje igraca i samo nasem treneru znana strategija, kao i statut najbolje uprave na svetu!
_____________________
Zdravko Rajkov
FK Vojvodina 1950-1962
DUB
Posts: 775
Joined: Thu Feb 03, 2005 7:49 pm
Location: Kafana

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by DUB »

[video]http://www.youtube.com/watch?v=vv5lcimBXyE[/video]

Hocemo 11 Ferdinanda!!!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
User avatar
Schteph_F89
Posts: 478
Joined: Sun Sep 25, 2011 2:17 pm

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by Schteph_F89 »

Ako neko iskopa neki link za prenos (koliko vidim za sada nema nigde) ili radio prenos neka ga podeli sa nama koji kako zbog posla tako i zbog termina same utakmice ne mogu da prisustvuju istoj!Pre bi da se nerviram gledajuci/slusajuci prenos nego da se nerviram sto nema ni jednog ni drugog!
User avatar
madda fakka
Posts: 1114
Joined: Wed Jun 04, 2008 7:15 pm
Location: Adice

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by madda fakka »

Само Војводина wrote:Очекујем нашу велелепну победу. Најозбиљније, из кеца у кец. Јагодина игра солидно, заређала је три победе на старту пролећа и сада не морају да брину. Ми кашљуцамо, појавиле су се приче о промени тренера и треба нам сигурна победа за мир у кући. После утакмице сви закључују како смо коначно прорадили, улазимо у форму под командом стратега Вукићевића и томе слично.

Uze mi rec iz usta.. Nekako imam osecaj da cemo pokazati bolju igru tj da je igracima i treneru poraz na karaburmi bio onaj pravi roditeljski samar da su se okrenuli za 360 stepeni :D
I Bog je Slaninar...
rotacija
Posts: 69
Joined: Wed Feb 01, 2012 2:23 pm

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by rotacija »

Svi se mi nadamo pobedi....izgleda da Abu nece igrati .....tako da...
User avatar
njaks
Posts: 366
Joined: Tue Jan 12, 2010 12:37 am
Location: Detelinara

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by njaks »

rotacija wrote:Svi se mi nadamo pobedi....izgleda da Abu nece igrati .....tako da...
Sta kao od Abua nam zavisi igra??? Covek jos nije dao gol jedan tako da...svejedno ko ce igrati...
Locked