10. kolo: Vojvodina-Spartak 1:1

Locked

Kako prolazimo u nedelju?

Poll ended at Sat Oct 29, 2011 9:11 pm

Pobeda, dašta!
41
100%
Kiks, remi...
0
No votes
Glavom u zid, poraz.
0
No votes
 
Total votes: 41

User avatar
budababa
Posts: 4008
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

10. kolo: Vojvodina-Spartak 1:1

Post by budababa »

Nakon uspešno obavljenog posla u Sremu, u nedelju trećim činom zaokružujemo duele sa vojvođanskim klubovima (tri u svega desetak dana). Iako na prvu loptu možemo reći da smo izraziti favoriti u ovoj utakmici, pogled na tabelu nas upozorava da je razlika između nas i nedeljnog gosta svega tri boda, te bi subotički "golubovi" eventualnim trijumfom na "Karađorđu" (a znali su da nas iznenade, i to neprijatno) stali rame uz rame timu koji pikira sam vrh tabele. Sa druge strane, jedina opcija koja nama navijačima, a verujem i igračima dolazi u obzir za razmatranje, jeste na koji način udvostručiti bodovnu razliku između dva tima. Gosti važe za ekipu koja igra tvrdo, na rezultat, imaju svega dva poraza (od Jagodine i partizana). Slabo daju, ali i primaju golove (gol razlika 8:9, nakon devet odigranih kola). Kao i mi, u poslednja četiri kola su ostvarili samo jednu pobedu, sa tom razlikom što smo mi dobili poslednju utakmicu od te četiri, a oni prvu. Između ostalog, predstavljaju i jednog od potencijalnih nam protivnika u četvrtfinalu Kupa Srbije, pošto su eliminisali kragujevački Radnički nakon penala. Njihove boje brane i dva naša bivša igrača, Vidak Bratić i Nemanja Čović, za koje ne sumnjamo da će imati poseban motiv kada istrče na teren stadiona "Karađorđe", a opasnost svakako predstavljaju i Torbica i Mirić. Što se nas tiče, svakako da se iz utakmice u utakmicu otvaraju nove karte, te da polako dolazimo u situaciju da imamo više od 12-13 igrača koji mogu kvalitetno da iznesu teret igranja na dva fronta. Prelazak na ofanzivnu formaciju počeo je da daje rezultate, a može da nas hrabri i podatak da smo do sada u ovoj sezoni na svim zvaničnim utakmicama (uključujući tu prvenstvene, kup utakmice i nesrećni dvomeč sa Vaduzom) postigli barem po gol. Uz želju da napadači urade isto i ovaj put, a da odbrana funkcioniše kao veći deo prethodne sezone, trijumf ne bi trebao da se dovodi u pitanje. Dakle, za nedeljni ručak dezert su - golubovi. Vidimo se na "Karađorđu".
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Re: 10. kolo: Vojvodina-Spartak, nedelja 16h

Post by Владика »

Ваља искористити тромост видака (штрајкача) братића и ту пронаћи пут до мреже Суботичана. Очекујем лаких 3:0, али под условом да нападнемо од првог минута!
johnny
Posts: 386
Joined: Sat Mar 19, 2011 1:56 pm
Location: wild east

Re: 10. kolo: Vojvodina-Spartak, nedelja 16h

Post by johnny »

Očekujem da Brana bude starter, čovek ušao u formu! :roll:
User avatar
novosadjanin
Posts: 1352
Joined: Mon Nov 13, 2006 12:30 pm
Location: CURVA OCCIDENTALE

Re: 10. kolo: Vojvodina-Spartak, nedelja 16h

Post by novosadjanin »

Ne bih ja bas potcenjivao Spartak. Gledao sam ih protiv nkp-a. Bili su bolji, drzali loptu, imali tri precke... To im je jedini poraz uz onu namestaljku sa Jagodinom (0:4). Imaju dobre igrace: Torbica, Miric, Covic, Joksimovic, Bratic, Stevanovic, Aleksic...
Bas me zanima kako ce to izgledati protiv ovako kvalitetne ekipe ako krenemo ofanzivno kao protiv Hajduka.

Ne znam da li ce Trajkovic imati pravo nastupa? Kasalica iz Slobode je takodje proslo kolo dobio crveni karton, pauzirao je u kupu i igrace protiv cz. Jedina razlika je ta sto je Trajkovic pred proslo kolo imao 4 zuta kartona, a Kasalica 3.

Sudije:
Image
Last edited by novosadjanin on Fri Oct 28, 2011 1:43 pm, edited 1 time in total.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: 10. kolo: Vojvodina-Spartak, nedelja 16h

Post by laki »

Manite se Brane, bre vise! Jel moze pozitivna atmosfera bar pred jednu utakmicu?! A da vam pravo i kazem, na tom levom krilu retko ko odigra dobru utakmicu u nasem timu. Katai je poslednji na toj poziciji bio pravi. Cak i Abu bude nevidljiv kad ga trener stavi na to mesto.
Brana pa Brana... :roll:
Image
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Re: 10. kolo: Vojvodina-Spartak, nedelja 16h

Post by mihailov »

Mislim da se definitivno preteruje na ovom forumu, Brana je igrao loše u prethodnom periodu, trener je pokušao da ga istrpi(verovatno i duže nego što je trebalo). Kada je stvarno uvideo da neće naći pravu formu, poslao ga je na klupu za rezerve...
U Indjiji takodje nije započeo meč, zamenio je do tada očajnog Bojovića i na kraju rešio pitanje pobednika na individualni kvalitet!
Nisam primetio da se ikad poneo nekorektno prema klubu i navijačima, čak štaviše sećamo se da je na svoj trošak iznajmio autobus za svoje Sremce u finalu Kupa...

Biće teško protiv Spartaka, najviše zbog toga što oni imaju imperativ pobede u nedelju. Važno je da dobro otvorimo utakmicu i pokušamo da dodjemo u vodstvo već u prvoj trećini meča. Sa takvim razvojem događaja, mislim da 3 boda ne bi izostala na kraju!
Stekao sam utisak da uvek imamo problem da načnemo rivala i često promašujemo nemoguće. Kad učačkamo prvi gol, stvari postaju mnogo lakše po naš tim i igrači dobijaju neophodno samopouzdanje koje im pomogne da sledeći put mnogo opasnije priprete protivničkom golmanu(naravno, nisam nikakvu mudrost "prosuo", svuda je to tako, ali se kod nas čini mi se, prilično oseća!).
Najavljuje se sunčano vreme tokom celog vikenda, lepo bi bilo da se što više novosadske publike okupi na Karadjordju :!:
Napred Voso!
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: 10. kolo: Vojvodina-Spartak, nedelja 16h

Post by Helm »

Ocekujem istu postavu kao protiv Hajduka uz za nijansu opreznije napade posto Spartak moze lako da kazni neku rupu koja bi nastala nekim klizanjem ili lezanjem Mojsova. Koliko znam Trajce ima pravo nastupa posto je kaznu odradio u kupu. Nadam se da ce i Bojovic da proradi ali ako ni u nedelju ne postigne gol pocecu polako da ga gledam kao dzokera a ne kao startera. Sve u svemu, mislim da nas ocekuje najteza utakmica do sada, po svemu prikazanom Spartak je pokazao da uz Slobodu i nas ima najjaci tim i najbolju igru.
shone11srb
Posts: 2
Joined: Mon Sep 19, 2011 11:08 am

Re: 10. kolo: Vojvodina-Spartak, nedelja 16h

Post by shone11srb »

lazarr
Posts: 814
Joined: Wed Oct 20, 2010 10:01 am

Re: 10. kolo: Vojvodina-Spartak, nedelja 16h

Post by lazarr »

Skoro sve je vec receno. Ocekuje nas ozbiljan protivnik ali ipak ne neko koga bi trebalo da se bojimo. Napad je najbolja odbrana i zato treba nastaviti sa ofanzivnom postavkom iz poslednje dve-tri utakmice. Najavljuje se lepo i suvo vreme, pa bi bilo lepo da se pristojno popune tribine. Ostale su jos 3 utakmice kod kuce do kraja + 1 u kupu i kraj za ovu godinu. Znate da neke igrace jos samo par utakmica gledamo u nasem dresu i treba im se oduziti. Koliko god su nas nekad nervirali, ova generacija nam je donela i dosta radosti. Zato na tribine i da ih podrzimo. Ne zelim ni da pomislim da Merebu, Medu, Abua i jos neke gledamo jos samo par puta u dresu Vojvodine, ali to je realnost i znam da ce svaka ponuda za njih biti prihvacena.
Sto se tice mnogo pominjanog Brane, izrazavam veliko postovanje prema njegovom odnosu prema klubu i navijacima. Sigurno mu nije bilo prijatno da slusa uvrede sa tribina i da cita sva ova nasa pisanija na forumu (znam da ga svi igraci citaju) ali nicim nije pokazao svoju frustraciju i bes. Seo je na klupu, sagnuo glavu i cekao svoju novu sansu. Ona je stigla vec u proslu sredu a on se oduzio prelepim i super vaznim golom. Zato mu odajem veliko postovanje za razliku od naseg golmana za kojeg je malo reci da mi se ne dopada. Posle incidenta sa navijacima protiv Radnickog u prvom kolu, isto je ponovio i u sredu u Indjiji. Covek jednostavno svojim ponasanjem izaziva publiku. Znam da nije lepo sto mu pojedinci svasta dobacuju, ali znam da mu je u opisu posla da na takve stvari ne sme da reaguje.Upravo zbog toga je Brana jos veci u mojim ocima.
User avatar
andi_fkv
Posts: 146
Joined: Thu Aug 18, 2011 11:54 pm
Location: Makedonija

Re: 10. kolo: Vojvodina-Spartak, nedelja 16h

Post by andi_fkv »

Pobeda, normalno 8)
Једем лук и сланине навијач сам Војводине
User avatar
torrente
Posts: 503
Joined: Thu Aug 06, 2009 3:16 pm
Location: Srem bato

Re: 10. kolo: Vojvodina-Spartak, nedelja 16h

Post by torrente »

ides debeli majstore iz Golubinaca,mogu samo da te mrze...
ljudi vezali ste se Brane kao da je on uzrok svega lošeg.Ok nije odigrao nikako i ja kazem protiv onih Lihtenstajnaca.Ali sta je sa majstorcinom iz Makedonije Mojsovim :shit: koji je kao kiksno i protiv istih i protiv patljidzana itd...I da kazem kao sto pretpostavljam da znate da na dan tekme protiv Vaduza kod mene u kraju tj.u Zemunu nema ko nije igrao dvojku na Vaduz...to sam i rekao u mom postu posle tekme ali ko to jos čita...
i naravno asmo pobeda protiv Spartaka dolazi u obzir i da ga metne Brana...pa makar i iz penala ...glavom :lol:
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
limanfkv
Posts: 2834
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: 10. kolo: Vojvodina-Spartak, nedelja 16h

Post by limanfkv »

lazarr wrote: Sto se tice mnogo pominjanog Brane, izrazavam veliko postovanje prema njegovom odnosu prema klubu i navijacima. Sigurno mu nije bilo prijatno da slusa uvrede sa tribina i da cita sva ova nasa pisanija na forumu (znam da ga svi igraci citaju) ali nicim nije pokazao svoju frustraciju i bes. Seo je na klupu, sagnuo glavu i cekao svoju novu sansu. Ona je stigla vec u proslu sredu a on se oduzio prelepim i super vaznim golom.
Aposlutno se slazem. Iako nisam ljubitelj njegove igre, mnogo utakmica prosle sezone upravo je on, po meni, donosio prevagu. Pre svega imam postovanje prema njegovom pristupu jer je veliki borac. Inace nisam zadovoljan njegovim kvalitetima, ali mi je daleko od onoga kako se ovde uglavnom opisuje. Licno bih voleo da ga vidim protiv Spaleta jer sam primetio da imaju vise problema sa brzim igracima poput njega i Abua, nego protiv igraca tipa Bojovica i Skulete. Nadam se i po kojoj promeni u ekipi da se igraci naviknu na konkurenciju. Nadam se samo da cemo gledati utakmicu, a ne "utakmicu".
1892
Posts: 1052
Joined: Fri Jan 28, 2005 3:34 pm
Location: Novi Sad

Re: 10. kolo: Vojvodina-Spartak, nedelja 16h

Post by 1892 »

Nisam procitao prethodne postove najbolje (vise sam, sto se kaze, preleteo preko njih :mrgreen: ) pa se izvinjavam ako je napisano, elem, moje pitanje glasi : Da li to sto je utakmica u nedelju znaci da ce biti na TV ekranima ?
Come on you Reds!
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: 10. kolo: Vojvodina-Spartak, nedelja 16h

Post by Helm »

1892 wrote:Nisam procitao prethodne postove najbolje (vise sam, sto se kaze, preleteo preko njih :mrgreen: ) pa se izvinjavam ako je napisano, elem, moje pitanje glasi : Da li to sto je utakmica u nedelju znaci da ce biti na TV ekranima ?
Bice na areni ;)
User avatar
borrissey
Posts: 1063
Joined: Fri Aug 26, 2011 9:25 pm
Location: ograda na Istoku

Re: 10. kolo: Vojvodina-Spartak, nedelja 16h

Post by borrissey »

Helm wrote:
1892 wrote:Nisam procitao prethodne postove najbolje (vise sam, sto se kaze, preleteo preko njih :mrgreen: ) pa se izvinjavam ako je napisano, elem, moje pitanje glasi : Da li to sto je utakmica u nedelju znaci da ce biti na TV ekranima ?
Bice na areni ;)
Uprkos tome, nadam se što većem broju slaninara na Karađorđu! Očekuje se solidno vreme, nema nijedan razlog da ostanemo kod kuće...
Locked