6. kolo: Jagodina-Vojvodina 1:1

Locked

Prognoze:

1
3
6%
x
20
43%
2
24
51%
 
Total votes: 47

User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

6. kolo: Jagodina-Vojvodina 1:1

Post by Zeljafcv »

Igrač utakmice po izboru navijača Vojvodine na prošlom gostovanju u Jagodini:
Image

Najveći problem današnje FK Vojvodine je igrati ofanzivno, to nema dileme. Surovo prizemljenje protiv Donjeg Srema, gomila nerezonskih taktičkih i tehničkih grešaka, tesna pobeda u Pećincima u 1/16 Kupa je čini mi se stigla u pravo vreme, pred dve utakmice koji mogu odlučivati ulazimo li u seriju loših rezultata ili nastavljamo sa pobedničkom serijom. Novosadska publika neće imati više strpljenja za novi kiks, zato se mora pobediti! Ima dosta elemenata u igri koje treba ispravljati, prostora za napredak ima dosta. Svi sa nestrpljenjem očekujemo utakmice koje slede i nadamo se da ćemo posle 7. kola zaokrušiti uvodni deo prvenstva i imati skor od 2 remija i 5 pobeda. Opet, šteta je što su se bodovi prosuli u Užicu, ali šta je tu je idemo dalje.

Subota je dan kada se igra 6. kolo JSL, a FK Vojvodina će sa početkom u 16 časova u sportskom centru Jagodina pod "Đurđevim brdom" odmeriti snage sa domaćinom FK Jagodinom. Obe ekipe ulaze u 6. kolo posle pobeda, Vojvodina nad OFK-om od 2:0, a Jagodina protiv Rada sa 2:1 i to u gostima. FK Vojvodina se bori za vrh, dok će FK Jagodina po svemu sudeći voditi borbu za opstanak i što bolji plasman u središtu tabele. Trenutno je FK Vojvodina 4. sa 11 bodova, a FK Jagodina 12. sa 4 boda.

Ovako je to izgledalo prošli put u Jagodini:
[video]http://www.youtube.com/watch?v=nFr0jeC_ ... re=related[/video]

Podsetimo li se prošle godine i međusobnih utakmica sa Jagodincima, ne možemo reći da ćemo lako stići do pobede tamo. Prošlogodišnji skor ova dva kluba kaže da je FK Vojvodina zabeležila 2 pobede, od kojih je jedna u Kupu (tesno posle gola minut pre samog kraja utakmice), i jedan remi u prvom kolu prošle sezone (uz gorak ukus u ustima, jer smo bili na granici poraza). Dakle, FK Jagodina važi ekipu koja igra čvrst fudbal, tako da ne očekujem neku lepu igru. Tamo se ni branioc trofeja nije naigrao fudbala i pobedio je posle sumnjivom penala. 3 "Jagodinska" garantuju podizanje igračkog i navijačkog samopouzdanja pred derbi 7. kola kada nam dolazi omraženi crni blizanac. Pokazali su se kao korektna ekipa i protiv nkp su imali više šanse nego crni. Remi ili poraz, znatno nam otežavaju situaciju i daju prednost rivalima u borbi za najviši plasman. Neće biti lako, ali moramo pobediti u FK Jagodini. To bi bio dobar "zalog" za nastavak prvenstvene borbe i nastavak niza dobrih rezultata na početku sezone.

Što se tiče kadrovskih pitanja, FK Vojvodina će biti kompletna, a ko će utakmicu početi na klupi, a ko u od starta prepustičemo Vukićeviću da odluči. Šef stručnog štaba FK Jagodine je Simo Krunić. Što se tiče FK Jagodine, za njih trenutno odlično nastupa Mudrinski i videćemo oće biti raspoložen i protiv "svojih" da igra? Da li će igrati Ljubinković? Hoće li Brana Ilić koji je u lošoj formi biti na klupi, a Bojović ex Jagodinac dobiti prednost? Ostaje nam da vidimo u subotu.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: 6. kolo: Jagodina-Vojvodina, subota 16h

Post by Helm »

Jagodina se dobro pokazala protiv Slobode, Partizana i Rada, a sa Hajdukom su koliko znam bezveze izgubili, zato mislim da nikako nisu ekipa protiv koje se moze ocekivati sigurna pobeda, pogotovo ne na njihovom terenu i posle pritiska koji su ciljano izvrsili na sudije posle gostovanja crnih. Svakako nas ceka tvrda utakmica, ali zadrzavam onaj lokalpatriotski optimizam i ocekujem nasu pobedu sa dva gola razlike :mrgreen:
Vuke
Posts: 495
Joined: Fri Mar 16, 2007 4:27 pm

Re: 6. kolo: Jagodina-Vojvodina, subota 16h

Post by Vuke »

Izuzetno bitna utakmica za dalji tok sezone! Jagodina jedina nije igrala kup utakmicu i maksimalno spremno i motivisano decekuju nas klub(ostrije i smelije najave nego sto je to uobicajno).

Tim Jagodine je dosta izmenjen u odnosu na proslu sezonu, nema vise nosilaca igre Djilasa, Beljica, Ognjenovica, Bojovica i Novkovica, pojacali su ih Goran Gogic, Vladimir Vujovic iz Slobode i Filip Arsenijevic iz Grcke. Upravo su Arsenijevic i brzonogi Djenic udarne igle Curana. A predvodi ih, medijski promovisani Krunic.

Cesto su vazna gostovanja pred derbi u Novom Sadu predstavljale teze utakmice, od cekanog derbija... Vazno je da u sto vecem broju odemo u Jagodinu i donesemo tri boda u Novi Sad. O crnom blizancu ne treba razmisljati, cak ni pominjati ga!
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Re: 6. kolo: Jagodina-Vojvodina, subota 16h

Post by Zeljafcv »

Kakvo crno "odrađivanje posla" protiv Sremaca, kada smo gol ućarili posle "sumnjivog" ofsajda, a mogli smo ga primiti samo tako?! Stomak mi se prevrne kada ovako nešto pročitam, nemoj da me shvatiš pogrešno. Užas jedan, bez namere da se neko oseti uvređenim, ali toliko se iznerviram ne zbog igre na terenu, već zbog onih koji na ovakve svakojake gluposti nasedaju i to sve u režiji hoštaplera koja nam vodi klub. Ajde još mogu i da razumem kada nasedate na demagogiju i gluposti lopuža iz kluba, ali da se večito prašta ta bahatost, brukanje i seljačko ponašanje i olako prelazi preko svega, to ne mogu.

Videćemo šta će se dešavati pod "Đurđevim brdom". Ako odigramo sa pristupom kao protiv Donjeg Srema, Slobode, Kragujevca, Vaduza, cigana, nepiše nam se dobro. Nažalost Vuke danas svako sa pravom ima povoda da nas uzme u usta, opljune po Voši kako god poželi, posle sve utakmice u Pećincima, lakrdije na Skupštini, ispadanja od drugoligaša, cepanje parole OFK-ovaca itd. Na osnovu naših igara, igrica, lizanja sa oba blizanca (prošle sa crvenim, a od ove i sa crnim) i predstava kako na terenu, tako i van njega, a ne izjava trenera Jagodine, plašim se za ishod i ovog meča, narednog protiv nkp (eno ga brkati preko roze smeća već kritikuje sudije, i priprema teren za novi cirkus, a zaboravlja koliko puta je kukavički povulačio tužbe) i daljeg nastavka sezone. Mislim da bi svi trebali da se pripremamo za novu buru. Iako sam prognozirao dvojku, na osnovu svega nisam ubeđen u to, jer situacija u klubu je izuzetno crna. Videćemo šta nosi ovaj vikend...
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
User avatar
andi_fkv
Posts: 146
Joined: Thu Aug 18, 2011 11:54 pm
Location: Makedonija

Re: 6. kolo: Jagodina-Vojvodina, subota 16h

Post by andi_fkv »

Respekt za Jagodinu. Pokazali su da igraju fudbal i pruzili su otpor i protiv Slobode, Rada pa i beogradskog blizanca (sporan detalj - penal). Ali u ovom momentu imperativ je pobeda. Da u dobroj atmosferi docekamo predstojeci derbi u Novom Sadu.
Једем лук и сланине навијач сам Војводине
Vuke
Posts: 495
Joined: Fri Mar 16, 2007 4:27 pm

Re: 6. kolo: Jagodina-Vojvodina, subota 16h

Post by Vuke »

Hajde mi da se ovde drzimo teme o utakmici sa Jagodinom. Da svi Vojvodinasi koji su u prilici za vikend odu u Jagodinu i bodre nase igrace u jako vaznoj utakmici, po meni vaznijoj i tezoj od one naredne u Novom Sadu!


@Zeljafcv, cenim i postujem tvoje misljenje, ali nema potrebe da se ovde pise o stvarima za koje su otvorene teme na ovom forumu i koje su prikladne za temu o kojoj pises.
lazarr
Posts: 816
Joined: Wed Oct 20, 2010 10:01 am

Re: 6. kolo: Jagodina-Vojvodina, subota 16h

Post by lazarr »

Citam po nekim novinama da Jagodinci najavljuju sigurnu pobedu. Pitam se na cemu grade svoj optimizam i setim se jedne ne tako retke situacije koja se vec dugo desava u nasim ligama. Iako nisam pristalica raznih "teorija zavere" podseticu vas na jedan od oprobanih recepata za namestanje utakmica koje sprovode bg blizanci. Pre 2 kola su partizani tamo gostovali i uz malu pomoc Mazica uspeli da pobede. Jagodina kazu ostecena, ali tada se pribegava jednoj vrsti kompenzacije. Partizan delegira svog sudiju za mec sa nama sa ciljem da nas osakati. Tada dobija tri stvari:
1. Vraca dug Jagodini i smiruje tenzije u odnosu sa tim klubom
2. Kartonira nase igrace pred mec sa njima
3. Nasim eventualnim neuspehom smiruje atmosferu u nasem timu i na nasim tribinama, jer nije isto igrati sa timom koji pobedi u gostima i onda te docekuje kod kuce i sa timom koji porazom u Jagodini gubi na atmosferi u svojoj ekipi.
A pogotovo bi neuspeh u Jagodini pogodio nas navijace tako da bi se i to na tribini osetilo i podrska ne bi bila toliko dobra kao kad bi stigli sa pobedom.

Zato mislim da je partizanu jako vazno da mi ne pobedimo u Jagodini i da ce sve uciniti da se to ne desi.
Mnogi ce sad reci da preterujem ali ja se veoma bojim takvog scenarija, tim pre sto nasa ekipa ne igra dobro i nije u stanju da se svojom igrom suprotstavi i protivniku i sudijama.

Daj Bože da gresim.
trelos gia fcv
Posts: 665
Joined: Tue Jan 05, 2010 4:24 pm
Location: U pravo vreme na pravom mestu

Re: 6. kolo: Jagodina-Vojvodina, subota 16h

Post by trelos gia fcv »

lazarr wrote:Citam po nekim novinama da Jagodinci najavljuju sigurnu pobedu. Pitam se na cemu grade svoj optimizam i setim se jedne ne tako retke situacije koja se vec dugo desava u nasim ligama. Iako nisam pristalica raznih "teorija zavere" podseticu vas na jedan od oprobanih recepata za namestanje utakmica koje sprovode bg blizanci. Pre 2 kola su partizani tamo gostovali i uz malu pomoc Mazica uspeli da pobede. Jagodina kazu ostecena, ali tada se pribegava jednoj vrsti kompenzacije. Partizan delegira svog sudiju za mec sa nama sa ciljem da nas osakati. Tada dobija tri stvari:
1. Vraca dug Jagodini i smiruje tenzije u odnosu sa tim klubom
2. Kartonira nase igrace pred mec sa njima
3. Nasim eventualnim neuspehom smiruje atmosferu u nasem timu i na nasim tribinama, jer nije isto igrati sa timom koji pobedi u gostima i onda te docekuje kod kuce i sa timom koji porazom u Jagodini gubi na atmosferi u svojoj ekipi.
A pogotovo bi neuspeh u Jagodini pogodio nas navijace tako da bi se i to na tribini osetilo i podrska ne bi bila toliko dobra kao kad bi stigli sa pobedom.

Zato mislim da je partizanu jako vazno da mi ne pobedimo u Jagodini i da ce sve uciniti da se to ne desi.
Mnogi ce sad reci da preterujem ali ja se veoma bojim takvog scenarija, tim pre sto nasa ekipa ne igra dobro i nije u stanju da se svojom igrom suprotstavi i protivniku i sudijama.

Upravo to će se i dogoditi!
Oni su SEKTA i niko im ništa ne može. Na žalost!

Daj Bože da gresim.
Upravo to će se i dogoditi!
Oni su SEKTA i niko im ništa ne može. Na žalost!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
User avatar
slanobarac
Posts: 3497
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: 6. kolo: Jagodina-Vojvodina, subota 16h

Post by slanobarac »

trelos gia fcv wrote:
lazarr wrote:Citam po nekim novinama da Jagodinci najavljuju sigurnu pobedu. Pitam se na cemu grade svoj optimizam i setim se jedne ne tako retke situacije koja se vec dugo desava u nasim ligama. Iako nisam pristalica raznih "teorija zavere" podseticu vas na jedan od oprobanih recepata za namestanje utakmica koje sprovode bg blizanci. Pre 2 kola su partizani tamo gostovali i uz malu pomoc Mazica uspeli da pobede. Jagodina kazu ostecena, ali tada se pribegava jednoj vrsti kompenzacije. Partizan delegira svog sudiju za mec sa nama sa ciljem da nas osakati. Tada dobija tri stvari:
1. Vraca dug Jagodini i smiruje tenzije u odnosu sa tim klubom
2. Kartonira nase igrace pred mec sa njima
3. Nasim eventualnim neuspehom smiruje atmosferu u nasem timu i na nasim tribinama, jer nije isto igrati sa timom koji pobedi u gostima i onda te docekuje kod kuce i sa timom koji porazom u Jagodini gubi na atmosferi u svojoj ekipi.
A pogotovo bi neuspeh u Jagodini pogodio nas navijace tako da bi se i to na tribini osetilo i podrska ne bi bila toliko dobra kao kad bi stigli sa pobedom.

Zato mislim da je partizanu jako vazno da mi ne pobedimo u Jagodini i da ce sve uciniti da se to ne desi.
Mnogi ce sad reci da preterujem ali ja se veoma bojim takvog scenarija, tim pre sto nasa ekipa ne igra dobro i nije u stanju da se svojom igrom suprotstavi i protivniku i sudijama.

Upravo to će se i dogoditi!
Oni su SEKTA i niko im ništa ne može. Na žalost!

Daj Bože da gresim.
Upravo to će se i dogoditi!
Oni su SEKTA i niko im ništa ne može. Na žalost!
E, baš se neće to dogoditi! Razbićemo ih, i one sledeće pa one tamo.......mislite pozitivno i odvojte žito od kukolja(igrače od uprave) i dosta više o blizancima. Hajde da ih pobedimo na terenu a oni nek rade šta hoće van terena.Ne želim da potcenjujem Jagodinu ali kakve su naše ambicije ako se zadovoljavamo bodom? Samo pobeda dolazi u obzir. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
trelos gia fcv
Posts: 665
Joined: Tue Jan 05, 2010 4:24 pm
Location: U pravo vreme na pravom mestu

Re: 6. kolo: Jagodina-Vojvodina, subota 16h

Post by trelos gia fcv »

slanobarac wrote: E, baš se neće to dogoditi! Razbićemo ih, i one sledeće pa one tamo.......mislite pozitivno i odvojte žito od kukolja(igrače od uprave) i dosta više o blizancima. Hajde da ih pobedimo na terenu a oni nek rade šta hoće van terena.Ne želim da potcenjujem Jagodinu ali kakve su naše ambicije ako se zadovoljavamo bodom? Samo pobeda dolazi u obzir. :cheers:
Uh, Slanobarac, da je ova tvoja rečenica u glavama naših igrača pred svaku utakmicu! Gde bi nam bio kraj...eee...
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
User avatar
slanobarac
Posts: 3497
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: 6. kolo: Jagodina-Vojvodina, subota 16h

Post by slanobarac »

trelos gia fcv wrote:
slanobarac wrote: E, baš se neće to dogoditi! Razbićemo ih, i one sledeće pa one tamo.......mislite pozitivno i odvojte žito od kukolja(igrače od uprave) i dosta više o blizancima. Hajde da ih pobedimo na terenu a oni nek rade šta hoće van terena.Ne želim da potcenjujem Jagodinu ali kakve su naše ambicije ako se zadovoljavamo bodom? Samo pobeda dolazi u obzir. :cheers:
Uh, Slanobarac, da je ova tvoja rečenica u glavama naših igrača pred svaku utakmicu! Gde bi nam bio kraj...eee...
Nadam se da je tako, ustvari ne mogu zamisliti sportistu koji je onako mrtav-ladan, moraju misliti tako i biti pozitivno "drski i bezobrazni" kao npr. onomad u Bg sa crnim blizancem kada je Pavlović njihovoj klupi dobacio :ŠTA JE, MRŠ? :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
soderstorm
Posts: 450
Joined: Wed Aug 26, 2009 1:33 am

Re: 6. kolo: Jagodina-Vojvodina, subota 16h

Post by soderstorm »

Nemojte da paranoišete bez razloga može se lako naći podatak o tome.
Evo vam podatak o žutim kartonima nijednom igraču ne preti suspenzija osim Supiću

Trajković Branislav 2 - žuta kartona
Stevanović Miroslav 2- žuta kartona
Merebashvili Giorgi 2- žuta kartona
Supić Nemanja 3 - žuta kartona

Izdvojio sam one najugroženiji igrače tako da sakaćenje tima može se desiti samo ukoliko neko dobije crveni karton.

Tako da ne tražite đavola gde ga nema.
lazarr
Posts: 816
Joined: Wed Oct 20, 2010 10:01 am

Re: 6. kolo: Jagodina-Vojvodina, subota 16h

Post by lazarr »

soderstorm wrote:Nemojte da paranoišete bez razloga može se lako naći podatak o tome.
Evo vam podatak o žutim kartonima nijednom igraču ne preti suspenzija osim Supiću

Trajković Branislav 2 - žuta kartona
Stevanović Miroslav 2- žuta kartona
Merebashvili Giorgi 2- žuta kartona
Supić Nemanja 3 - žuta kartona

Izdvojio sam one najugroženiji igrače tako da sakaćenje tima može se desiti samo ukoliko neko dobije crveni karton.

Tako da ne tražite đavola gde ga nema.
Tipican nas mentalitet. Brzo zaboravljamo sve sto nam urade i pomislimo, ma sigurno ovog puta nece.
Koliko puta su nas do sada osakatili? Milion puta.
Koliko puta su nam namestili rezultat koji njima odgovara? Milion puta.
Voleo bih da sam u svemu sto sam rekao pogresio ali na zalost nisam. Gomila sitaucija iz proslosti nam to dokazuje.
Ako mislis da im je broj kupljenih i namestenih titula dovoljan i da se vise time ne bave, varas se.
Sad su jos gori i beskrupulozniji jer znaju da na terenu nisu nadmocniji.
User avatar
slanobarac
Posts: 3497
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: 6. kolo: Jagodina-Vojvodina, subota 16h

Post by slanobarac »

Јагодина : Војводина 24. септембар 2011, 16:00

Главни судија: Крстић Драган

Помоћни судија 1: Радојчић Игор

Помоћни судија 2: Ристић Милован

Четврти судија: Пауновић Игор

Посматрач: Аврамовић Сава

Делегат: Панић Миодраг

Mislim da je ovaj dobar sudija, sad jeste da radi u BIA-i ali niko nije savršen. :mrgreen:
Prvi pomoćni je "naš".
@lazarr...........Hajde da sačekamo subotu pa ćemo onda o teorijama zavere. Silno bi voleo da nisi u pravu. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
trešnjar
Posts: 35
Joined: Thu Sep 08, 2011 10:30 pm

Re: 6. kolo: Jagodina-Vojvodina, subota 16h

Post by trešnjar »

Stekli su se svi preduslovi da izgubimo danas/u najboljem slučaju nerešeno/.Razlozi su sledeći:
Naša loša igra koja traje i traje, što bi rekli krčag ide na vodu dok se ne razbije.Ađuru/kreator/ u timu/dobar momak ali igra očito samo zato jer ga treba nekom uvaliti,Vuk i Boba doktori za njega/,nezamenljivi Brana/doduše ni ja ne znam koga bi drugog stavio na krilo/,Supić na golu/svi kažu da je Janušević za njega Lav Jašin/ posebno daju veću šansu domaćinu.Od neke naše igre ne možemo sigurno očekivati ništa, mi eventualno možemo da nešto uradimo danas samo ako i Jagodina bude kriminalna.Znači, mi igru sa ovim igračima nikada ne možemo i nećemo imati/Merebu koji ima jedini u ovom timu neku ideju malo istuku i priča gotova/.
Zatim, sigurno nećemo imati naklonost sudija, pogotovo pošto je Jagodina oštećena protiv Partizana a mi nagrađeni golom iz ofsajda u Pećincima.
Daj bože da grešim.
Locked