15. kolo: Crvena Zvezda-Vojvodina

Locked

Gol utakmice po vama je...

Poll ended at Wed Dec 08, 2010 10:32 pm

2:1 Jao Antwi
0
No votes
2:2 Oumaru Abubakar
40
100%
 
Total votes: 40

User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

15. kolo: Crvena Zvezda-Vojvodina

Post by Voja »

Pobednik ovog duela ide direkno u konkurenciju za gol godine (tako ispada)

Glasanje 4 dana
Image
uporan
Posts: 562
Joined: Mon Apr 04, 2005 7:49 pm
Location: CENTAR
Contact:

Post by uporan »

Nešto razmišljam, da bi mogli uvesti i kategoriju najbolja asistencija. Ovo posebno zbog lopti kao što su ona Brane Ilića u Subotici i ovaj korner danas...
UH!
User avatar
Turija
Posts: 10666
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Drugi gol je za udžbenike - nije bilo spasa za golmana..
Maestralno izveden korner ka prvoj stativi, i trojica naših igrača su maltene uneli loptu u gol (Meda ispred, Abu u sredini i Tumba iza njega: jednostavno lopta nije mogla proći, a da je neko ne zakuca u gol)!
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Alan Ford
Posts: 397
Joined: Fri Oct 24, 2008 6:13 pm
Location: Novi Sad - Vojvodina

Post by Alan Ford »

Turija wrote:Drugi gol je za udžbenike - nije bilo spasa za golmana..
Maestralno izveden korner ka prvoj stativi, i trojica naših igrača su maltene uneli loptu u gol (Meda ispred, Abu u sredini i Tumba iza njega: jednostavno lopta nije mogla proći, a da je neko ne zakuca u gol)!
To sam i ja odmah primetio, ovo pokazuje moc jedne ekipe. Tri igraca u skoku na prvoj stativi i unose loptu u gol. Ponovicu, za domacu ligu imamo odlicnu ekipu i ne bi smeli vise igrati ziheraski fudbal. Zavrsnica na stadionu cz je samo dokaz tome.
Mnoge stvari su se konacno poklopile, uprava je prelezala decije bolesti i vuce sve bolje poteze. To je pokazao prethodni prelazni rok, i jos neki potezi tokom prvenstva. Primetno je da trener ima vecu slobodu u odlucivanju i radu od svojih prethodnika. Steta sto je Milinkovic prvenstvo krenuo veoma bojazljivo i kukavicki, medjutim polako su stvari legle, tako da dolazimo do dominantnije igre i veceg poseda lopte.
Uprava je konacno stala iza trenera i dozvolila mu da napravi ono sto je za ekipu najvaznije, a to je atmosfera. Posle duzeg vremena i svlacionica je ok, suspendovani su oni koji su morali biti, a sansu su dobili oni koji je zasluzuju, a pri tom imaju vecu zelju i kvalitet.
Ne treba zuriti, ova sezona je idealna za stvaranje buduce mocne Vojvodine. Vojvodine koja ove sezone treba da napadne kup, a sledece sezone Evropu. Ne zanositi se titulom, znamo zbog koga i zbog cega.
Pamet u glavu, a sreca prati hrabre.
Last edited by Alan Ford on Mon Dec 06, 2010 2:43 pm, edited 1 time in total.
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

Drugi gol, više mi je na frku postignut, postignut kao plod snalažljivosti naših igrača. Ekipe iz Kalča su po tome specifične, po izvođenju prekida na brzaka. Fudbaleri petokrake se nisu ni stigli postaviti. Bravo za Kataia, i izvođenje kornera u stilu "Princa Rima".
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
kowalski
Posts: 786
Joined: Wed Dec 01, 2010 4:44 pm
Location: Tatooine

Post by kowalski »

Napisao sam vec na temi o utakmici, takva reakcija odbrane nije vidjena nikada ni na radnickim sportskim igrama, cak i kada neka ekipa dodje mega pijana da igra :D
Image
Locked