13. kolo: Rad-Vojvodina 1:0

User avatar
budababa
Posts: 4010
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

13. kolo: Rad-Vojvodina 1:0

Post by budababa »

Nakon sto smo uspesno spremili teglu Lav Kupa medju zimnicu, ostalo nam je da sto bolje odradimo zavrsnicu jesenjeg dela sampionata. Gostujemo duzniku od prosle godine, Radu, protiv koga smo u tri utakmice uzeli samo bod. Imamo slicnu situaciju od prosle sezone, Rad na dnu tabele i mi kao "pretendenti na titulu". Tada su "gradjevinari" (cini mi se) ostvarili prvu pobedu bas nad nama, a i sada u prvenstvu imaju samo jednu pobedu. Da li ce Vosa uspeti da pruzi jos jednu dobru igru na strani i konacno srusi neprijatnu tradiciju na Banjici? Nadamo se, jer se ovog vikenda odrzava i najveci vasar u Srbiji, na Marakani, te je ovo dobra prilika da konacno smanjimo zaostatak barem za jednim blizancem (a mozda i oba). Mec se igra u nedelju od 13h, a na utakmicu mozete i u Firminoj organizaciji.
Last edited by budababa on Fri Dec 04, 2009 11:39 am, edited 2 times in total.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Stvarno je vreme da već jednom dobijemo tamo i pošaljemo ovaj beogradski klub u Prvu ligu.Pa dokle više da se oni uvek vade na nama?Ovaj put NE MOŽE i tako bi igrači i stručni štab trebali da se postave i da od prvog minuta kidišu na pobedu i da se nametnu agresivnom igrom.Kvalitetniji smo ionako,u uzlaznoj formi,Rad je u problemima,većim nego prošle sezone i mislim da bi trebalo da ih demoliramo i pošaljemo jednom za svagda poruku i ostalima da na Voši nema vađenja.
Očekujem istu startnu postavu i da Brka nastavi niz.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
sever-jug
Posts: 33
Joined: Tue Nov 24, 2009 5:24 pm

Post by sever-jug »

Gledao sam par puta Rad na Banjici.
Oni su ove sezone znatno slabiji nego prošle i njihova igra se kad moram tako reći bazira na nasilnom igranju i pritisku da se po svaku cenu dobije. Ali to naravno ne pali uvek tako da će po trenutnom stanju u super ligi Rad biti jedan od glavnih kandidata za ispadanje iz lige.
Vojvodina će imati nezgodnog protivnika baš zbog te činjenice, jer je Radu svaka naredna utakmica derbi.
I pored svega mislim da će na onom kratkom igralištu Vojvodina izvući povoljan rezultat, minimum bod, e sad ako su srelci raspoloženi biće i golova u mreži Rada.
ssnigd
Posts: 3386
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Radov problem ove godine je losa odbrana i nedovoljno ubedljiv napad, sredina jos tu i tamo. Medjutim i prosle godine bila je slicna situacija pa su nas dobili a da se mi nismo ni videli na terenu. Samo budala dva puta na istoj prepreci pada.
Davno ih nismo pobedili na Banjici i zaista ne vidim nijedan razlog da se ne vratimo sa tri boda kuci. Jako, snazno, borbeno, na krilima dobrih rezultata i pesme Firmasa da pobede.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
aNS
Posts: 327
Joined: Sun Jun 28, 2009 2:00 pm

Post by aNS »

Ако их сада не победимо нећемо никада. Једноставно се не сећам када смо били у оваквој форми, да се игра од ноге до ноге и да су сви наложени.
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Ciganija je izgubila,eto prilike da se pobedom na Banjici ponovo vratimo u trku.Očekujem da će blizanci do kraja napraviti po još jedan kiks,međutim neće biti lako ni nama u Kruševcu.Ali na Banjici moramo dobiti.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Turija
Posts: 10717
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Posted: Sun Nov 08, 2009 9:23 am Post subject:

--------------------------------------------------------------------------------

Milan wrote:
Turija wrote:
To je najvažnije u ovom trenutku, jer se i blizanci već žešće nerviraju što ih pratimo.Tj što ne gubimo utakmice.

Ovde si samo donekle u pravu. Treba imati na umu da već sada zaostajemo za ciganima velikih 10 bodova...

Ako budemo držali korak, mislim da to nije velika razlika.Imamo Rad i Napredak u gostima, i Borac i Javor kući, što objektivno treba da pobedimo.Blizanci imaju međusobni susret u kome ja očekujem pobedu partizana.Bodovna razlika u polusezoni mogla bi biti 5 (što objektivno za prolećnu trku nije mnogo zaostatka).Zato se oni i nerviraju i čekaju kiks Vojvodine, a jagodina je bila njihova najveća nada (zato toliko i potenciraju ovu utakmicu i naglašavaju kako smo gubili 0:2 do pred sam kraj).Iz tog razloga, meni ovaj bod vredi kao 3.

Sutra moramo pobediti Rad, kao što smo, onomad, morali pobediti Smederevce.Time bi bili na dobrom putu da se ostvare moja očekivanja od 8 novembra, gore iznesena.

PS
Partizani su danas pobedili petokraku, ali nisam hteo da prenesem i drugi deo svog posta, da ne bih kvario dobru atmosferu. Mada, moja zebnja za nailazeći prelazni rok i dalje ostaje - i otprilike je ista kao Somborčeva.
Međuitim, još uvek ima šanse da prelazni rok odradimo pametno i da uđemo u prolećni deo takmičenja sa, zaista osnovanim, visokim aspiracijama.U to, još uvek ne verujem puno, ali nadam da je uprava za 3 godine stekla iskustvo i izvukla pouke.A najveća nada su mi naši mladi igrači, koje ćemo verujem vrati ove zime, i dati im pravu šansu.
Reče juče Siniša, što mi ovde već 2 godine govorimo, da su blizanci nikad slabiji.Što u prevodu znači: da iole ukomponovana Vojvodina, može lako preuzeti domaće Trofeje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

Да сам играч и сутра кикснем против Рада ја би се убио :lol: Како ми МОРАМО победити сутра по сваку цену, па радовце нисмо савладали јако дуго, надам се да ће коло среће сутра да се окрене у нашу корист. Не памтим када смо успели да искористимо кикс близанаца и мало им се приближимо. Сутра се мора пробити и тај лед! После Рада долази Јавор, то ће бити доста тежи меч и играчи сутра морају да играју фудбал. У задњем колу идемо у Крушевац, колико чујем Напредак је у великим проблемима, доста су уздрамани у вођству клуба. Сутра од прве секунде у напад!

СРЕЋНО ИГРАЧИ И ИГРАЈТЕ НАЈБОЉЕ ШТО ЗНАТЕ, ХОЋЕМО ПОБЕДУ ПО СВАКУ ЦЕНУ :!:
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Somborac
Posts: 641
Joined: Sat Jul 29, 2006 3:35 pm
Location: Sombor

Post by Somborac »

Sutra dobijamo gradevinare, ali bi za promenu mogli da odemo i podrzimo ih u malo vecem broju! Bilo bi lepo da misa dobije priliku!
User avatar
Turija
Posts: 10717
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Moram da pohvalim današnju Konferenciju za štampu ( pred utakmicu sa Radom) :!:
Kako su samo lepo i odmereno pričali trener Babić, Vulićević i Aleksić (hvala Stoiku na omogućenoj prilici da to sve vidimo i Savi na interesantnim pitanjima).
Očigledno je da su mnoge stvari, sa dolaskom Babića, dovedene u red, i sklad sa tradicijom Vojvodine :!: A i na terenu se dobro reflektuju takvi novi trendovi.
Nadam se da nas neće poterati neki velik maler i sve to pokvariti.Bila bi prava šteta, da ne kažem grehota.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

Turija wrote:Moram da pohvalim današnju Konferenciju za štampu ( pred utakmicu sa Radom) :!: (hvala Stoiku na omogućenoj prilici da to sve vidimo i Savi na interesantnim pitanjima).
Služimo narodu :D 8)
User avatar
WestSide
Posts: 188
Joined: Thu Jul 23, 2009 8:27 pm
Location: Istok:)

Post by WestSide »

:oops:
Jelen pivo, malobrojni znaju zasto...
soderstorm
Posts: 450
Joined: Wed Aug 26, 2009 1:33 am

Post by soderstorm »

WestSide wrote::oops:
To je nije strasno. Strasna cinjenica je da mi nemamo rezervnog napadac i kada se desi nesto kao sto se desilo danas sve pada u vodu. Sampionat se ne igra sa 14 igraca vec sa 22. Ogromna greska je izmena Aleksic - Stjepanovic OGROMNA.

Zaboravio sam da ovo navedem

Резервни играчи

12 Кесић
5 Пековић
7 Гвозденовић
11 Стјепановић
24 Каран
28 Лакић

Soso velika skola. Osim ako iz ovog meca nista ne izvuce.
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Post by shecky »

Kako sam cuo preko SOSa bili smo bolji tim ali ko ne zna da da gol taj ga primi... i to od Kaludjerovica kojeg kako sam vec ranije reko bih voleo videti u Vosi.
Iskreno ..jesmo za klasu bolji tim ali sam znao da ce nas Rad dobiti jel mi smo 1nostavno takvi.. nas uvek dobije onaj koji nikog zivog ne moze pobediti...i zato i nismo toliko veliki kao sto smatramo sebe!
Ovo mi dodje nesto kao u mojoj firmi...nas ne treba neko da je...e.. mi sami sebe je....mo!
Vecito treci i to je to ..boli al je istina ..osceas se kao go**o al bar se osecas...
Nadam se da ce im Bata dati i Januarske plate msm...cisto da im ne zafali za docek..
User avatar
Marcello
Posts: 954
Joined: Wed Jan 10, 2007 2:21 pm
Location: uvek na našoj strani

Post by Marcello »

Ovo postaje već indikativno!

Rad se muči sa tamo, nekim, Javorima, Metalcima...ne može golu da im priđe, ali zato nama redovno utrpa 1 komad, što je jel'te, dovoljno za pobedu, pošto imaju granitnu odbranu!!!

Ispade Banjica neko zajebano gostovanje, ali samo za nas! Godinama - samo za nas!

Hajde, neka me neko ubedi, da onaj klovn od našeg "prećednika" ne prodaje tekme "Građevinarima" već godinama unazad!

Mislim, jezivo! :roll:
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Locked