Kopacke o klin

van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Kopacke o klin

Post by van der iV a.k.a Totti »

Ovim putem bih zeleo da apelujem na sve u klubu,da se Panta mora oprostiti od fudbala kako to dolikuje jednom majstoru.Sramota je sta su uradili ovom coveku,poslednja utakmica,a on nije usao ni na 5 minuta.STIDI SE DZIMI!!!Mora se organizovati neka revijalna utakmica,pa makar i protiv tog sela iz kog Panta potice!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Re: Miodrag Pantelic zasluzuje pravi oprostaj od fudbala

Post by Владика »

van der iV a.k.a Totti wrote:Ovim putem bih zeleo da apelujem na sve u klubu,da se Panta mora oprostiti od fudbala kako to dolikuje jednom majstoru.Sramota je sta su uradili ovom coveku,poslednja utakmica,a on nije usao ni na 5 minuta.STIDI SE DZIMI!!!Mora se organizovati neka revijalna utakmica,pa makar i protiv tog sela iz kog Panta potice!
Војводина-Славија Праг. Да се традиција испоштује и да у Нови Сад допутује учесник Лиге шампиона. Да ли има боље?
User avatar
budababa
Posts: 4008
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

Promenio sam ime topika, pa neka on od sada bude "dezuran" za sve igrace koji se oproste od fudbala u crveno-belom dresu...
van der iV a.k.a Totti wrote:Ovim putem bih zeleo da apelujem na sve u klubu, da se Panta mora oprostiti od fudbala kako to dolikuje jednom majstoru. Sramota je sta su uradili ovom coveku, poslednja utakmica, a on nije usao ni na 5 minuta. STIDI SE DZIMI!!! Mora se organizovati neka revijalna utakmica, pa makar i protiv tog sela iz kog Panta potice!
Znam da je dosta ljudi na tribini i dalje u dilemi oko Pantine navijacke orijentacije, a mnogi mu nikada nece oprostiti sto je nosio dres mrskog beogradskog kluba. Osetilo se to i na Banjici prilikom skandiranja njegovog imena, hteo to neko da prizna ili ne. Izdvojio bih clanak iz "Sporta", bez namere da ikome menjam misljenje o Panti i da ulazim u procenu motiva i nivoa iskrenosti njegove izjave. Ocenite sami.

Sport wrote:Sa terena u fotelju

IZ prvog pogona - u fotelju. Miodrag Pantelić je, na kraju sezone, podvukao crtu pod 17 godina dugu igračku karijeru, protkanu uspesima, a ostaće zapamćeni njegovi čuveni driblinzi „ulevo“ kao i činjenica, da je u njegovim nogama, lopta bila sigurna kao u banci. Pantelić će, svakako, ostati u fudbalu, u Vojvodini, klubu u kojem je ponikao, gde ga čeka mesto sportskog direktora.

- Dosta je bilo, sada predstoje novi izazovi - kaže Pantelić. - Imam 36 godina, 17 godina sam non-stop na terenu, došlo je do zasićenja, a fudbalu mogu da pružim još kao „vojnik mog kluba“. Jer, dogovor je da preuzmem neku od funkcija, najverovatnije ulogu sportskog direktora. Drago mi je da smo osvojili titulu vicešampiona i što se sa trofejom opraštam od profesionalnog igranja.

Pantelić je igrao u Novom Sadu do 1990. godine, kao najmlađi u generaciji sa: Bajčetićem, Orlovićem, Dunđerskim..., 1992. se vratio u Vojvodinu, gde je 1994. poneo epitet najboljeg, u anketi „Novosti“ - „Kapiteni biraju igrača godine“, kao i titulu „Sportista Vojvodine“. U dresu Crvene zvezde osvojio je dva kupa, u Bugarskoj u Levskom, dve titule šampiona i kup, u Kini u Dalijenu, dve šampionske titule, kup i superkup ... Igrao je u svim selekcijama naše reprezentacije, a za A tim, pet mečeva sa Miloševićem, Stojkovićem, Jugovićem ...

- Imao sam zanimljivu karijeru, a najlepše mi je, ipak, bilo u mojoj Vojvodini. Svakako, ostaće urezan meč kada sam u Zvezdinom dresu 1996. učestvovao u pobedi nad Kajzerslauternom od 4:0, pobedi Vojvodine nad Partizanom 1994. - 4:3... Dobro sam se slagao sa napadačima Samardžićem, Ivanovim, a najbolje su me čuvali Bata Mirković i Goran Đorović - priča Pantelić i najavljuje da će Vojvodina sa mnoštvom talenata u narednoj sezoni nastaviti sa uspesima.

PORODICA

PANTELIĆ je poznat i po tome što je veoma privržen porodici, supruzi Radmili, s kojom je od 1992, i ima ćerku Milicu i sinove Stefana i Luku.
- Ključ uspeha upravo leži u srećnoj porodici, koja je uvek bila uz mene. Supruga i deca su mi davali podršku i snagu, a najteže su padala razdvajanja, kada sam igrao u Kini - kaže Pantelić.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
chinaman
Posts: 247
Joined: Mon Dec 08, 2008 6:04 am

Post by chinaman »

Sve najbolje u nastavku karijere u tvojoj i nasoj Vosi.
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Nema,veze,Panta je novi sportski direktor,vidjacemo mi njega jos dugo.Covek je ekstra,i mnogo mu dugujemo,a verujem da ce napraviti puno dobrih poteza u korist naseg kluba.Za to sto se nije oprostio kako valja,mozemo da "zahvalimo" strucnjaku Dzimiju,jer je on to licno zakuvao,ljut sto vise nece biti sef strucnog staba.Dzimi,samo nam se ti vise ne vracaj,bices dobrodosao u klub,ali kao trener,ne hvala.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Krle
Posts: 1365
Joined: Mon Jun 16, 2008 4:36 pm

Post by Krle »

Bati Pantelicu zelim uspesnu karijeru u nasem i njegovom klubu. Ne razumem zasto sumnja, kad Bata nikad nije krio da je Vojvodina njegov klub. Hvala mu za sve, a nadam se da cemo imati uskoro prilike da prisustvujemo njegovim driblinzima i van terena.
Brane
Posts: 517
Joined: Wed Jan 26, 2005 5:18 am
Location: Otava, Kanada

Post by Brane »

Krle wrote:Bati Pantelicu zelim uspesnu karijeru u nasem i njegovom klubu. Ne razumem zasto sumnja, kad Bata nikad nije krio da je Vojvodina njegov klub. Hvala mu za sve, a nadam se da cemo imati uskoro prilike da prisustvujemo njegovim driblinzima i van terena.
Pa recimo da se ja secam da je rekao da je oduvek navijao za cigane onomad kad je presao kod njih.
Al' ajde, mladost, ludost.
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Mislim da vest da ce Panta biti novi sportski direktor zasluzuje vise komentara.Sta mislite kako ce se snaci?
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Buca
Posts: 753
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:50 pm

Post by Buca »

Bolje da mi sacekamo potpis i promociju :wink:
Željko Brkić jedan je od nas!!!
User avatar
Alan Ford
Posts: 397
Joined: Fri Oct 24, 2008 6:13 pm
Location: Novi Sad - Vojvodina

Post by Alan Ford »

Brane wrote: Pa recimo da se ja secam da je rekao da je oduvek navijao za cigane onomad kad je presao kod njih.
Al' ajde, mladost, ludost.
I ja se secam, dok je igrao za Vosu (pre nego sto je presao u cz) imao je privezak sa grbom cz (video sam na strandu).
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Ma Panta je u to vreme bio zaista blesav i svakakve je gluposti pravio,uglavnom van terena.Ne mislim da je bas bio iskreni navijac Zvezde,ali tada kada nismo osvojili titulu 95-te zavladala je neka zla krv u klubu i navijaci su bili besni.S obzirom na njegovog strica,logicno je da je u poznijim godinama Panta shvatio gde treba da mu pripada srce.
Eh kakva su to bila vremena,tada smo bili nezadovoljni sa svime osim titulom,a jaca je bila konkurencija,a sada smo zadovoljni i sa trecim mestom,a drugo slavimo kao osvojenu ligu sampiona.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Pade mi na pamet da bi bila odlicna ideja dovesti Pantu ovde na forum da odgovara na pitanja.Tada bi mnoga pitanja dobila i svoje odgovore.Moze li se to izvesti nekako?
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8837
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

ice wrote:Pade mi na pamet da bi bila odlicna ideja dovesti Pantu ovde na forum da odgovara na pitanja.Tada bi mnoga pitanja dobila i svoje odgovore.Moze li se to izvesti nekako?
Bilo bi odlicno da postoji neko kao sto je onomad bio Djumi ko je zvanican u klubu a da je spreman (i da je hrabar) da dodje medju navijace i da sa njima kontaktira svakodnevno. Mozda to sto se moze ovde cuti nije svaki put bas prijatno ali je 100% iz dobrih namera. Ako bi Panta kao jedan mlad i moderan covek bio spreman na tako nesto to bi bilo zaista sjajno.

(Pozdrav NASEM TRENERU Djumiju i nadam se da ce nam se ponovo redovnije pridruziti.)
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Radoye wrote: (Pozdrav NASEM TRENERU Djumiju i nadam se da ce nam se ponovo redovnije pridruziti.)
Image
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Нема потребе да се улепшавају ствари. Панта је крајем осамдесетих и почетком деведесетих био ватрени циган. Тада је у моја маленкост тренирала у клубу и сви ми који смо стварно волели Војводину, са гађењем смо гледали на стрикиног мезимца. Међутим, стрикин мезимац је постао најбољи играч СР Југославије. На врхунацу каријере одбија понуду,тада моћне, Парме и прелази у петокраку. Због тога смо га пре 4,5 година овде прогласили за најомраженијег играча Ф.К. ВОјводине.
Панта повратник је нека сасвим друга личност. Сада му се пружа шанса да на делу исправи грехе из прошлости.
Post Reply