29. kolo: Borac-Vojvodina 1:0 (sluzbeno 0:3)

User avatar
budababa
Posts: 4013
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

29. kolo: Borac-Vojvodina 1:0 (sluzbeno 0:3)

Post by budababa »

Mada vecina forumasa verovatno vise razmislja o prvomajskom prazniku i djakonijama kojima ce podupreti svoje trbusne zidove, ne bi bio red da zaboravimo sta nas ocekuje dan posle. U subotu od 17h (molio bi da se ova informacija jos proveri) Vojvodina gostuje u Cacku, pa je tim povodom odrzana konferencija za novinare u SC "Vujadin Boskov". Trener Zoran Maric i prvotimac Dusan Tadic odgovarali su na (malobrojna) pitanja novinara, a od onoga sto je izreceno moze se izvuci sledece bitno: Vojvodina ide na pobedu, a Igor Djuric (ako ne bude ponovo nekih obrta) bice u kombinaciji za subotnji mec. Svi igraci su zdravi, ukljucujuci i Pantelica i Grozdanoskog (nemamo jedino informaciju za Brku), a pravo da nastupi nema jedino Vukajlovic, koji je kaznjen sa utakmicom neigranja. Sta poruciti sem - momci srecno u subotu i umereno u petak!

Image
Last edited by budababa on Wed Nov 18, 2009 10:42 am, edited 3 times in total.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2683
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Post by Grof Žekula »

Ispravka za BUDABABU-majstor Pantelić sigurno NEĆE igrati jer ima,čak šta više,ozbiljniju povredu kolena,tj njegov oporavak,posle onog sudara sa golmanom Banata,NE IDE PO PLANU (tako izjaviše u klubu).
User avatar
budababa
Posts: 4013
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

grof zekula wrote:Ispravka za BUDABABU-majstor Pantelić sigurno NEĆE igrati jer ima,čak šta više,ozbiljniju povredu kolena,tj njegov oporavak,posle onog sudara sa golmanom Banata,NE IDE PO PLANU (tako izjaviše u klubu).
Pardon sa moje strane... :oops: Sta reci, mora da sam u tom trenutku blenuo u koleginicu sa Panonije ili mnozio dva sedmocifrena broja u glavi :?
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Gradjanski List wrote:U subotu, u Čačku, za trenera Novosađana Zorana Marića moglo bi se reći da će okrenuti pun krug. Prilikom povratka u Vojvodinu debitovao je upravo na stadionu kraj Morave, gde su crveno-beli prokockali pobedu na samom kraju, kada su dopustili izjednačenje u 85. minutu, pa je ostalo upisano da je Boban Stojanović anulirao prednost koju je gostima doneo Dragan Mrđa.

– Čačani igraju vrlo čvrsto na svom terenu, u šta su nas i tada uverili, i siguran sam da nas ista takva utakmica očekuje i ovog puta. Zasad mogu da računam na sve igrače, sem, naravno, na Željka Brkića, koji je već duže vreme van stroja, kao i na Vladimira Vukajlovića, suspendovanog zbog isključenja u prošlom kolu – objašnjava šef stručnog štaba Zoran Marić.

Aleksandar Kesić, koji se ustalio pred mrežom Novosađana, govori kako je ubeđen da će njegova ekipa uspeti da zabeleži pobedu:

– Svakako bi nam bilo mnogo lakše da smo jesenas dobili Borac, pošto bi nas sastav naših domaćina tada sigurno više respektovao. Kod Čačana se sve vrti oko veterana Bobana Dmitrovića, s tim što u fazi odbrane moramo posebno voditi računa o izuzetno darovitom Darku Lazoviću, sigurno jednom od naših najbržih fudbalera. Međutim, sigurno je da skoro sve zavisi od našeg raspoloženja, od toga kakav će nam biti pristup. Ukoliko budemo odigrali disciplinovano, verujem da ne bismo morali brinuti za krajnji ishod meča.
Izveštaj sa konferencije postavljen je na sajtu.
User avatar
Milan
Posts: 4189
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Pohvale na trudu za odlazak na konferenciju, a kritike za nepostavljena pitanja... :wink:
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

fkvojvodina.com wrote:Pre samo godina dana duel ovih timova završio se pobedom Vojvodine od 5-0. Bio je to raskošni, barokni fudbal, koji je mogao da oduševi svakog ljubitelja fudbalske igre.
U prvom ovosezonskom duelu,koji je odigran u Novom Sadu, Staru Damu srpskog fudbala predvodio je Gaga Radojičić. Gol odluke postigao je Danijel Aleksić a meč će ostati upamćen po tome što smo na terenu mogli da vidimo Aleksića(od početka) i Medojevića(kao zamenu).

Drugi duel odigran je 14 marta. Vojvodina,predvođena Zoranom Marićem, zamalo je stigla da trijumfa. Poveli smo u 80. minutu golom Mrđe ali po ko zna koji put, pala je koncetracija tima u samom finišu meča i Borac je stigao do remija. Interesantan podatak je da je glavni delilac pravde Karadžić na ovom meču pokazao čak deset žutih i ni jedan crveni karton.

Dueli ova dva tima su po pravilu neizvesni tako da slobodno možemo očekivati troznak u subotu. Očigleno je da pod Marićem lakše igramo u gostima protiv timova koji pokušaju da nas napadaju?

Konferencija za štampu, SC "Vujadin Boškov".

Na dan 29.04.2009.
Trajanje - skoro 8 minuta.
Pred utakmicu 29. kola Jelen super lige.
FK Borac Čačak - FK Vojvodina (subota 02. 05. 2009. u 17h).
Prisutni - trener Zoran Marić i igrač Dušan Tadić.

Sastav-100% u timu neće biti Vukajlovića (crveni karton protiv Javora) i Pantelića (povreda kolena čini se ozbiljnijom nego što se u prvi mah činilo), za sastav ponovo konkurišu Đurić (valjda se opametio), Stjepanović (zalečio povredu zadnje lože), Grozdanovski (počeo da trenira i "mora" u vatru, jer je samo mesec dana do kraja prvenstva, iako se šefu struke to čini preuranjenim), za Brkića NEMA informacija.

Još će se dva dana trenirati u NS, pa se konačnih 18 NE ZNA, tj. konačna odluka "pada" nakon ta dva dana!

Marić je istakao da se moramo pokazati u najboljem svetlu, da moramo ići na pobedu, jer su nam ambicije visoke! "Plaši" se kvaliteta terena u Čačku, a u igri najveću pažnju moramo usmeriti na Stevanovića i Grkajca!

Tadić očekuje zanimljivu i tešku utakmicu. Istakao je da teret za FKV ne treba da predstavlja činjenica da igramo u gostima i iskoristio je priliku da pozove navijače da ispune stadion u srcu Šumadije. Čini mu se, da je u prethodnoj utakmici, kada je na istom terenu bilo 1:1, pobeda trebala da pripadne našem timu i da su domaćini nezasluženo stigli do boda! Dodao je da FKV znatno bolje igra od kad je Marić trener (citiram "BRZO, LEPO i EFIKASNO") i da mu je potpuno svejedno da li u formaciji igra na levom ili desnom krilu, jer svaka od tih pozicija ima svoje prednosti - ako je levo bolje je za centaršut, a ako je desno, onda može da gradi poziciju ili za šut ili za prodor ka golu!

DA I TO VIDIMO!!! Nadam se već u subotu!
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Уочи меча са Чачанима, Ф.К. Војводина посетио је чика Толе Караџић.-видео http://www.fss.org.yu/vest.jsp?articleId=1349
Тада је челник ФСС јавно признао да смо оштећени у мечу са партизаном
Posetu Vojvodini Tomislav Karadžić je iskoristio da se osvrne i najoš neke fudbalske aktuelnosti, još kako važne.
- Mislim da se mi kao vođstvo FSS možemo pohvaliti da smo u proteklih godinu dana uradili dosta. Naravno, mnogo nam znači što reprezentacija postiže dobre rezultate u kvalifikacijama. Na drugoj strani, ostaje obaveza da se i dalje uporno borimo za regularnost takmičenja. Znam i da Vojvodina u vezi s tim ima neke primedbe, još uvek je u svežem sećanju da je ovaj klub pre petnaestak dana doživeo nepravdu jer su mu poništena dva regularna gola. Pozabavićemo se time, hoćemo da vidimo da li se radi o slučaju ili nameri. Nije potrebno da se pomaže nekome ko ima nedostižnu prednost i da to onda ide na uštrb drugoga koji se pošteno bori. Ako nije tendenciozno, razumećemo, sudije imaju pravo na grešku, međutim, ako je nešto drugo u pitanju posledice će biti radikalne.

Ваљда ћемо сутра имати фер суђење у Чачку?
chinaman
Posts: 247
Joined: Mon Dec 08, 2008 6:04 am

Post by chinaman »

Tom coveku ne verujem nista. Rec je o osobi najgorih ljudskih, moralnih i strucnih kvaliteta. Pogledajte u kakvom je stanju vojvodjanski fudbal pa ce vam sve biti jasno. Doticni sudija mora da se odstrani iz fudbala najmanje na dve godine zato sto je vec pljackao druge timove.
Takodje, Partizanu moraju biti oduzeti bodovi iz tog meca. Kada se to sve dogodi onda cu mozda poceti da mu verujem nesto.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Ljdi u crnom ce biti;

Code: Select all

Борац : Војводина 2. мај 2009, 17:00 
Главни судија: Караџић Милан

Помоћни судија 1: Милетић Горан

Помоћни судија 2: Гороњић Милош

Четврти судија: Марушић Светислав

Посматрач: Шијаковић Небојша

Делегат: Ристановић Јосип
 
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

fkvojvodina.com wrote:Interesantan podatak je da je glavni delilac pravde Karadžić na ovom meču pokazao čak deset žutih i ni jedan crveni karton.
Dejan wrote:Ljdi u crnom ce biti;

Борац : Војводина 2. мај 2009, 17:00
Главни судија: Караџић Милан

Помоћни судија 1: Милетић Горан

Помоћни судија 2: Гороњић Милош

Четврти судија: Марушић Светислав

Посматрач: Шијаковић Небојша

Делегат: Ристановић Јосип
Kaртонијада у најави? 8)
User avatar
Milan
Posts: 4189
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Opet sjajne izmene Marića. Gubimo 1:0 i on na 5 minuta pred kraj uvodi Tumbasevića umesto Trivunovića...
POŠTO OBRAZ ???!!!
chinaman
Posts: 247
Joined: Mon Dec 08, 2008 6:04 am

Post by chinaman »

Jos jedno razocarenje, srecom su remizirali i cigani i javor pa smo i dalje drugi na tabeli, ako je to ikakva uteha. Koliko sam cuo na radiju imali smo vise inicijative u drugom poluvremenu, a Dmitrovic nam je skinuo dve lopte sa gol linije.
ssnigd
Posts: 3390
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Ipak dobijamo jer je Borac u igru ubacio Grkajca a ovaj nije bio u protokolu , bar tako javljaju preko radio prenosa :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ako je ovo nomalno onda ja ne znam :oops:
Mozdai jeste slucajno(ne namerno) ali da je smesno i zalosno JESTE.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
SlobaNN
Posts: 273
Joined: Fri Nov 14, 2008 12:02 am

Post by SlobaNN »

Utakmicu cemo verovatno dobiti administrativnim (ili kako se vec kaze) rezultatom od 3:0, jer je u ekipi Borca usao u igru igrac koji nije u protokolu za ovu utakmicu. To samo ima u nasoj ligi :D
chinaman
Posts: 247
Joined: Mon Dec 08, 2008 6:04 am

Post by chinaman »

Najsmesnije je sto je sudiji i delegatu trebalo 20 minuta da to utvrde. Ako treba ovaj meca da dobijemo za "zelenim stolom" svaka nam cast...
Locked