MSL 2008/09

User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

MSL 2008/09

Post by Dejan »

Proširenje bez osnova!

TAČKA se stavlja u sredu, a na potezu je Izvršni odbor FS Srbije, koji bi trebalo da razmotri zahtev Zajednice prvoligaša da se u srpskoj eliti naredne sezone takmiči 16 klubova!
Članovi „fudbalske vlade“ (18 predstavnika), kojima mandat ističe posle izborne Skupštine 15. jula, verovatno će poslednji put sesti za sto, a imaće delikatan zadatak da možda i prekrše zakon, koji važi do juna 2009. kada bi i trebalo da bude dopunjena elita.
Ali, izgleda da prevladavaju uski klupski interesi, kako bi se „pomoglo“ Banatu, Smederevu ili Bežaniji, koji su na terenu „izvadili“ kartu za niži rang.
Međutim, naši fudbalski „moćnici“ bi trebalo da shvate da nema prekrajanja pre vremena i da se to ne radi u Engleskoj, Španiji, Italiji, Francuskoj... Trebalo bi da se pozabave činjenicom da su njihovi potezi doprineli praznim tribinama, da su mnoge ekipe okovane finansijskim problemima i da nemaju uslove za igranje na glavnoj sceni, a kamoli da daju garancije od 500.000 evra!
Partizan, Čukarički i OFK Beograd su bili izričiti da su protiv prekrajanja lige, a nedavno je i Crvena zvezda tražila da se poštuju ranije donete odluke i da eventualno proširenje nema nikakvog osnova.
Prilikom glasanja potrebna je prosta većina, a može da se desi da konačna odluka bude doneta posle dolaska novih čelnika u FS Srbije, bez obzira na to što se klubovima žuri i što najkasnije mesec dana pre početka nove sezone, po zakonu, moraju da budu poznate liste učesnika u svim rangovima takmičenja.
Prema najavama, borba za bodove u eliti trebalo bi da počne 9. ili 16. avgusta.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

U sredu odluka o broju učesnika MSL


Sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije održaće se u sredu od 12 časova u Beogradu. Očekuje se da će Izvršni odbor doneti zvaničnu odluku o sazivanju izborne sednice Skupštine FSS za 15. jul u Beogradu, a od važnijih tema izdvaja se i rasprava o proširenju Meridijan Superlige Srbije sa 12 na 16 klubova. Konferencija za novinare po završetku sednice Izvršnog odbora održaće se u 15 časova u prostorijama FSS na Terazijama.

Odluku će doneti prosta većina prisutnih, a u glasanju mora da učestvuje najmanje 11 članova IO.

Po dosadašnjim najavama Partizan, OFK Beograd i Čukarički oštro se protive proširenju, a sličan stav ima i Crvena zvezda, koja se zalaže za "dosledno poštovanje propisa".

Propisi kažu da se broj učesnika i promena sistema takmičenja mogu usvojiti najmanje godinu dana pred početak sezone, a do novog šampionata ostalo je mesec i po dana.

Argument pristalica promene je da "izvršni odbor jdini ima pravo izmene propisa, tako da bi bilo logično da ih on i napravi".
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

IO FSS: U MSL ostaje 12 klubova

Predsednik zajednice prvoligaša Srbije Dragan Bulić izjavio je da će to takmičenje i sledeće sezone brojati 12 klubova pošto je Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije odbio da ligu proširi. "Očekivana odluka. Zajednica prvoligaša je preglasana, što nije ništa novo. Vodili smo se isključivo sportskim motivima i želeli interesantnije takmičenje", rekao je Bulić novinarima posle sednice Izvršnog odbora FSS-a. On je izrazio nadu da će FSS promeniti stav po završetku izbora na svim nivoima u toj organizaciji.

Mondo;
Superliga sa 12 klubova, Skupština 15. jula

Smederevo, Banat, Bežanija defnitivno će naredne sezone igrati u Prvoj ligi Telekom Srbije.

Ekipe koje su na terenu izgubile mesto u elitnoj diviziji nadale su se da će ih za "zelenim stolom" pomilovati "Božja ruka", ali je Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije odlučio da Meridijan Superliga i naredne sezone ima 12 klubova.

Taj broj biće povećan na 16 tek od sezone 2009/2010, kao što je i bilo predviđeno ranijom odlukom.

Dakle, u novoj sezoni MSL igraće Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, Borac, Napredak Čukarički, OFK Beograd, Mladost iz Lučana, Hajduk iz Kule, i tri nova superligaša – ivanjički Javor, Jagodina, Rad.

Za odluku o tome da Superliga i dalje ima 12 klubova, glasalo je 15 od 16 prisutnih članova Izvršnog odbora FSS. Samo jedan je bio uzdržan, a za odbijanje predloga Zajednice superligaša Srbije o povećanju broja klubova, glasao je i sam predsednik Zajednice Dragan Aca Bulić(!?).

To je novinarima saopštio jedan od potpredsednika FSS Tomislav Karadžić, što je izazvalo nemalo čuđenje, s obzirom na to da je Aca Bulić neposredno posle sednice IO FSS rekao nešto sasvim drugo.

"Ovo je očekivana odluka, Zajednica je preglasana. Nismo ni očekivali da će nas podržati. Imali smo isključivo sportske motive da učinimo takmičenje interesantnijim. Ovako ostajemo bez mnogih fudbalskih centara, a ne verujem da je to u interesu srpskog fudbala. Nadam se da će nova fudbalska vlada preinačiti ovu odluku", izjavio je predsednik Zajednice superligaša Dragan Aca Bulić

Karadžić je na konferenciji za novinare rekao da niko ovom odlukom nije poražen, već se argumentovano došlo do toga da broj klubova ostane 12 još jednu sezonu. "Ocenili smo da je Superliga dobro završena, da je regularnost bila korektna...Ovaj brod kojim upravljamo vodimo u mirnu luku", rekao je Karadžić.

Znači, u sezoni 2008/09. biće 12 klubova u MSL, a 18 u Prvoj ligi Telekom Srbija. Nova sezona počinje 16. avgusta. Jesenji deo traje do 10. decembra (Superliga) i do 29. novembra (PLS). Prolećni deo u Superligi počinje 21. februara, a poslednje, 33. kolo igraće se 30. maja. Prolećni deo u PLS počinje 7. marta.

U Superligi će se i naredne sezone igrati 33 kola po trokružnom sistemu.

Od sezone 2009/10. prelazi se na povećanje klubova u Superligi sa 12 na 16. U Superligi će ostati prvih 11 timova iz sezone 2008/09. a ispada samo poslednjeplasirana ekipa. Iz PLS u Superligu ulazi pet prvoplasiranih timova. Iz PLS ispadaju dva poslednjeplasirana tima. U PLS ulazi šest klubova iz srpskih liga - po četiri proplasirane i još dve koje pobede u baražu.

Uz odluku o broju klubova u MSL naredne sezone, Izvršni odbor je "zakucao" i termin Izborne skupštine Fudbalskog saveza, a kao dan "D" određen je 15. jul u 12 časova u Privrednoj komori Srbije.

Novinarima je saopšteno i da će se 24. jula u Kovilovu okupiti olimpijski reprezentativci, koji će učestvovati na turniru na Olimpijskim igrama u Pekingu. U Kinu odlaze 27. jula.

Takođe, i naredne sezone pobednik nacionalnog Kupa, uz trofej, dobija i 80.000 evra od glavnog sponzora "Karlsberga".

(MONDO)
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Bez Mladosti, Smederevo se vraća?

Iako su u prethodnom šampionatu zauzeli sedmo mesto na tabeli Meridijan Superlige fudbaleri Mladosti iz Lučana najverovatnije će se sledeće sezone takmičiti u Srpskoj ligi, a upražnjeno mesto u MSL moglo bi da pripadne Smederevcima koji su u baražu ispali iz lige. Pominje se i mogućnost da 'brak' sa Lučancima sklopi i kragujevački Radnički, a u slučaju da ekipa Mladosti samo istupi iz lige odluku o 12. članu doneće Izvršni odbor FSS.

U utorak će se čelnici Mladosti sresti sa ljudima iz čačanskog Borca i razogovarati o mogućoj saradnji dva kluba. Ideja je da Mladost postane 'filijala' Borca koja će se takmičiti, za početak, u Srpskoj ligi, a da tokom leta Čačani pojačaju tim igračima Mladosti.

"Mladost sigurno ne može da egzistira u Meridijan Superligi. Male su šanse da se obezbede i minimalna sredstva za funkcionisanje. Imamo dve realne mogućnosti, prva je direktna selidba u Srpsku ligu a druga saradnja sa najdražim komšijama," rekao je predsednik UO kluba iz Lučana Vujadin Vasović za 'Sport'.

Prema Pravilniku o takmičenju FSS odluku o novom članu Meridijan Superlige doneo bi Izvršni odbor Fudbalskog saveza.

Najveće izgelde da zameni Lučance imala bi ekipa Smedereva, i zbog činjenice da je po plasmanu u prethodnom šampionatu bila uspešnija od Banata i Bežanije a i zbog toga što, nezvanično saznaje 'Sport', vlada mišljenje da bi ostanak Smederevaca bio "plus za domaći fudbal".

" O svemu će, ako bude potrebno, odlučivati nove fudbalske vlasti," rekao je generalni sekretar Zajednice klubova Superlige Miodrag Janković.

U FK Smederevo nema znavične reakcije na glasine iz Lučana.

"Treba da vidimo koliko istine ima u toj priči. Nismo imali zvaničnih kontakata sa Lučancima, o njihovim razgovorima sa ljudima iz kragujevačkog Radničkog sam informisan iz novina," rekao je za 'Sport' direktor Smedereva Goran Bogdanović.

Smederevci su već jednom ostali u najvišem rangu, tada im je status 'prepustio' Beograd sa Karaburme, a zanimljivo je da su ekipe iz Smedereva (tada Sartid) i Kragujevca (Radnički) već jednom vodile veliku borbu ko će u elitu, tada na fudbalskom terenu.

Jedanaest ostalih učesnika Meridijan Superlige su Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, Borac, Napredak, Čukarički, Hajduk, OFK Beograd, Javor, Jagodina i Rad
limanfkv
Posts: 2834
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Opet ja mozda sam dosadan,ali...ZABRANITI FUDBAL U SRBIJI NA 5 GODINA!
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Mladost iz Lučana napustila Superligu

Sreda, 2. jul 2008. 10:36

Sada je i zvanično: Mladost iz Lučana istupila je iz Superlige zbog teške finansijske situacije. Rukovodstvo kluba pre nekoliko dana demantovalo je da će doći do povlačenja iz elite, ali očigledno je da su problemi sa novcem bili nepremostivi ovog leta.

To, iako još nije potvrđeno, otvara vrata Superlige ekipi Smedereva, koja je u baražu za opstanak izgubila od Rada.

Klub iz Lučana oglasio se saopštenjem, koji je potpisao predsednik Skupštine Radič Milanković.

Između ostalog, u saopštenju piše:

"...Da FK Mladost iz Lučana zbog teške materijalno-finansijske situacije, kao i nemogućnosti da izvrši reviziju i deponovanje novčanih sredstava, istupi iz daljeg takmičenja u Meridian Superligi za takmičarsku 2008/2009. godinu.

Ovlašćuje se Upravni odbor FK Mladost da nastavi započete razgovore sa FK Borac iz Čačka, uključujući i kontakte sa potencijalnim saradnicima, radi iznalaženja tehničkih rešenja i najboljeg modaliteta za budući takmičarski status FK Mladost.

Ovlašćuje se UO da nakon obavljenih razgovora sa rukovodstvom i generalnim sponzorom FK Borac iz Čačka, uključujući i eventualna rešenja sa potencijalnim saradnicima, donese konačnu odluku o budućem statusu FK Mladost, zaključno sa 4. 7. 2008. godine, kada će iztdati i zvanično saopštenje za javnost", piše u saopštenju.

Do petka, 7. jula, kada UO Lučanaca mora da objavi rezultate pregovora sa čelnicima Borca, niko iz tog kluba ne sme da daje nikakve informacije za javnost, kada je u pitanju ova tematika.

Zamisao je da Mladost postane "mlađa sestra" čačanskog Borca, odnosno da mladi fudbaleri Borca igraju za Mladost iz Lučana.

"Preveliki zaloga je Superliga. Puna kapa je da Mladost nastavi bitisanje u Srpskoj ligi", ocenio je predsednik SO Lučani, Slobodan Jolović.

Njegova želja da Mladost 2008/2009 godine nastupi u Srpskoj ligi bi bila uslišena primenom propisa FSS, koji u članu 55, utvrđuju da "klub koji odustane od prvenstvenih takmičenja, bez obzira na do tada postignute rezultate u takmičenju, prelazi u dva ranga niži stepen takmičenja od ranga u kome je odustao od takmičenja ili u najniži stepen takmičenja, uz odgovarajuće odredbe Disciplinskog pravilnika".

To, međutim, nije bio slučaj prošle sezone kada je iz Superlige istupila Mladost iz Apatina. Taj tim je poslat samo jedan rang niže, u Telekom Prvu ligu Srbije, a kruševački Napredak izborio je status Superligaša, iako je Voždovac bio prvi klub ispod crte. Izvršni odbor FSS procenio je tada da je u interesu srpskog fudbala da Kruševljani uđu u elitu.

"Ukoliko odustane od takmičenja, Mladost ide jedan rang niže, tačnije u Prvu ligu", najavljuje generalni sekretar Zajednice Superligaša Miodrag Janković istu odluku kao prošlog leta.

"Postoji, međutim, mogućnost da se rukovodstvo kluba izjasni da nema finansijskih uslova i za to takmičenje. Oni će onda igrati u Srpskoj ligi", dodao je Janković.

Propisi određuju i kako se popunjavaju upražnjena mesta nečijim istupanjem iz lige.

"Pravo na to upražnjeno mesto ima prvi tim ispod crte, a koji ispunjava pravilnik o licenciranju, drugi uslov je da ima dobru finansijsku konstrukciju, treći sportski rezultat i četvrti da je to u interesu i za dobrobit srpskog fudbala", kažu pravila.

Nema sumnje da je to - Smederevo, klub koji je i pre osam godina sačuvao status prvoligaša odustajanjem Beograda sa Karaburme.

Ovakav razvoj situacije u Lučanima doveo je i do ostavke trenera i direktora tima Nenada Milovanovića.

"Svega mi je dosta, šta sam pretrpeo u prošloj sezoni, ne bih želeo nikome. Moram, pre svega, da vodim računa o zdravlju. A, da li ću ostati u klubu, u ovom času ne znam", izjavio je Milovanović, koji se povlači sa klupe tima.

Jedan od ljudi od kojeg u dobroj meri zavisi budućnost Mladosti je i glavni finansijer čačanskog Borca, Milenko Kostić Kole.

"Sam neću da odlučujem, ali sam spreman da pomognem. Imam i određene predloge. Ako sve bude kako treba, u Mladosti će igrati mladi igrači Borca, do 23 godine. Pored igrača, u Lučanima će biti i trener iz naših redova, što je po mom mišljenju veoma bitno. Borac neće dozvoliti da se Mladost ugasi, jer je to deo Borca", poručio je Kostić.

U Smederevu sa nestrpljenjem prate situaciju, ali su i dalje uzdržani.

"Još ne možemo da verujemo u tu vest i naravno radujemo se posle svega što se događalo prošle sezone. Po logici stvari, a valjda i propisima, nama pripada upražnjeno mesto. Ne samo da smo bili prvi ispod crte, već smo igrali i baraž sa popunu Superlige", kaže Goran Bogdanović, direktor Smedereva.

(MONDO)
limanfkv
Posts: 2834
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

cuo sam danas jedan onakoooo DOOOOOBAAAAAR vic:

SAMO CAK NORIS MOZE DA IZBACI SMEDEREVO IZ PRVE LIGE :lol: :lol: :lol:
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Petkoviću osam glasova prvoligaša
Prvu ligu Srbije na izbornoj Skupštini FSS zastupaće predstavnici 13 klubova: Banat, BSK iz Borče, Dinamo (V), Mladost (A), Hajduk (B), Bežanija, Voždovac, Mladost (L), Novi Sad, Kolubara, Inđija, ČSK i Metalac (GM).
- Od izabranih klubova najmanje osam glasaće za promene - rekao je Dragan Aca Bulić, predsednik Zajednice Superlige i zagovornik ideje da na mesto predsednika FSS dođe Ilija Petković.
Za novog predsednika Zajednice izabran je Miodrag Morača iz Novog Sada, koji je zamenio Vićentija Petrovića iz Srema.
limanfkv
Posts: 2834
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Dejan wrote:Za novog predsednika Zajednice izabran je Miodrag Morača iz Novog Sada, koji je zamenio Vićentija Petrovića iz Srema.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fantasticna izmena.
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

limanfkv wrote:
Dejan wrote:Za novog predsednika Zajednice izabran je Miodrag Morača iz Novog Sada, koji je zamenio Vićentija Petrovića iz Srema.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fantasticna izmena.
:mrgreen:
limanfkv
Posts: 2834
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Drago mi je kad posten svet uspe 8)
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Smederevo traži intervenciju Evrope! Petak, 18. jul 2008. 23:28


Fudbalski klub Smederevo ogorčen je i iznenadjen odlukom Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije (FSS) da Banat dobije mesto u Superligi naredne sezone i najavljuje da će ići do UEFA!

Povodom odluke IO FSS da upražnjeno mesto u Superligi (istupanje Mladosti iz Lučana) da zrenjaninskom Banatu, FK Smederevo je najavio da će se boriti svim pravnim sredstvima protiv te odluke, koju ocenjuje kao "nemoralnu" i kao "grubo kršenje svih fudbalskih propisa".

"Tražićemo vanrednu sednicu IO FSS", saopštio je klub sa Dunava i najavio i druge korake – podnošenje tužbe nadležnim organima UEFA, uz zahtev da bude izrečena privremena mera odlaganja početka prvenstva do konačne presude!

Takodje, Smederevo će tražiti i zaštitu matičnog regiona Zapadne Srbije, i apeluje na solidarnost ostalih klubova Superlige.

U saopštenju, uprava Smedereva izražava ogorčenje i zaprepašćenje odlukom organa FSS da da preimućstvo Banatu koji je proteklu sezonu završio na stepeniku ispod Smedereva.

Za razliku od Banata, ističe se u saopštenju, Smederevo ima sve organizacione i strukturalne uslove da igra u Superligi, a uz to jedan je od retkih srpskih klubova koji ima licencu UEFA i ispunjava evropske standarde.

(MONDO)
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

UEFA odbila žalbu Smedereva Sreda, 6. avgust 2008. 12:53


Evropska kuća fudbala (UEFA) odbila je žalbu Smedereva zbog odluke FSS da umesto Mladosti iz Lučana superligaški status zadrži Banat.

Marsel Benz, šef sportsko-pravih usluga UEFA, po nalogu predsednika Mišela Platinija poslao je dopis u FSS u kojem je Bojanu Bojkoviću, predstavniku Smedereva, naveo da je njihova žalba odbijena, preneo je "Sportski žurnal".

"UEFA ima poverenje u Fudbalski savez Srbije, koji je zadužen za rešavanje problema u kojem se našao klub Smederevo. O vašoj sudbini UEFA bi mogla da odlučuje samo u slučaju da ste izborili mesto na tabeli koje obezbeđuje takmičenje u nekom od evropskih kupova, a da vas FSS, iz bilo kog razloga, nije prijavio ili licencirao za izlazak na evro scenu", stoji između ostalog u saopštenju upućenom Smederevu, koje je upućeno preko FS Srbije.

U saopštenju još stoji da budući da je Smederevo ispalo iz Superlige, mora da se povinuje odlukama FSS, ma kakve one bile.

S obzirom na činjenicu da su Smederevci ranije najavili i izlazak na arbitražni sud u Srbiji, Benz je preuzeo obavezu da se raspita kod čelnika FSS o tome.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Superliga: Strelci spavali Utorak, 19. avgust 2008. 11:22


Strelci, gde ste!? Šest utakmica, samo pet golova! Rekordno loš učinak fudbalera 12 klubova koji igraju Superligu. Prvo kolo obeležilo je i to što je Zvezda prekinula niz utakimica bez poraza.

Najviše golova postignuto je u Novom Sadu - "čak" dva i oba u mreži Crvene zvezde. Golova nije bilo u Čačku (Borac - Čukarički) i u Beogradu (Rad - Javor).

Strelci su bili: Miodrag Pantelić i Danijel Aleksić (Vojvodina), Zoran Tošić (Partizan), Rodoljub Marjanović (OFK Beograd) i Aleksandar Jovanović (Hajduk Kula).

Partizan je promašio penal (tačnije Nenad Đorđević), a jedini crveni karton u 1. kolu treće prvenstvene sezone u Srbiji dobio je igrač Crvene zvezde Pavle Ninkov.

Inače, porazom u Novom Sadu, Crvena zvezda je nastavila jednu negativnu, ali je prekinula drugu pozitivnu tradiciju.

Naime, Zvezda je od 2001. godine samo jednom slavila (remi sa apatinskom Mladosti, Radničkim iz Niša, kulskim Hajdukom i Čukaričkim), a poražena je od Borca (0:1), Napretka (1:2) i Vojvodine (0:2).

Ovo je Crvenoj zvezdi prvi poraz posle 42 prvenstvene utakmice! Prethodni poraz Zvezda je pretrpela još 7. aprila 2007. godine protiv Bežanije i to na svom stadionu (1:3). Od tada su fudbaleri Crvene zvezde zabeležili 28 pobeda i 14 remija.

Ivanjički Javor je nastavio niz utakmica bez poraza. Celu prošlu sezonu u Prvoj ligi (druga liga), Ivanjičani su odigrali bez poraza, a to su nastavili i u 1. kolu Superlige, jer nisu poklekli na Banjici protiv Rada.

Šest utakmica 1. kola Superlige, gledalo je oko 20.000 ljudi, ali samo zato što je derbi u Novom Sadu posmatralo desetak hiljada, u Kruševcu je bilo oko 4.000, a u Humskoj oko 3.000 gledalaca.

Drugo kolo Superlige počinje već u petak, kada Partizan dočekuje Napredak. Ostali parovi su:

Banat - Crvena zvezda
Javor - Vojvodina
Čukarički - Rad
Hajduk - OFK Beograd
Jagodina - Borac (verovatno će biti odložen)

(MONDO)
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Superliga sa "rogovima" Cetvrtak, 25. septembar 2008. 16:21


Elitna srpska fudbalska liga ponovo će imati prefiks u nazivu. Od petka će se i zvanično zvati "Jelen Superliga".

Zajednica superligaša je potpisala ugovor o dvogodišnjoj saradnji sa Apatinskom pivarom.

Najviše zahvaljući predsedniku Miletu Tomiću i generalnom sekretaru Miodragu Žući Jankoviću, Zajednica je dobila do sada najprofitabilniji ugovor.

Saradnja uključuje i RTS, koji će i dalje imati pravo na prenose utakmica Superlige.

Ozvaničenje saradnje predviđeno je za petak u 11 sati.


ponovo RTS prenosi :roll:
Locked