Novi trener Vojvodine?

mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Novi trener Vojvodine?

Post by mihailov »

Otvaram ovaj topik da bismo razmenili misljenje ko bi mogao biti dostojan naslednik Ivice Brzica.
Naravno,imamo mi svoje trenersko blago-Milana Djuricica i Zorana Grujica.Ja sam svakako za tu opciju,najvise bih voleo da trener bude osoba koja voli klub i koja bi dala poslednji atom snage da postigne cilj!
E sad,malo je verovatno da sad vec vodeci "trojac" napravi ovakav potez...
Petar Kurcubic je dosta cenjen sa moje strane,on bi bio(po meni)prihvatljiv trener Vojvodine.
Sve razmisljam ko bi od domacih strucnjaka mogao biti dobar,ali slabo mi ide...nema tu mnogo potencijala :?
Vukasinovic?Grof Bozovic?Milovan Rajevac :!: :?:
Napred Voso!
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

Ja bih na klupi Vojvodine voleo da vidim naseg bivseg trenera Djoku Hadzijevskog!
limanfkv
Posts: 2834
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Ja mislim da bi bilo fantasticno da na nasu klupu sednu Ridjosic i Rabrenovic,ali zajedno! Tako bi napravili jedan veliki BOOOOOM,iznenadili bi celu ligu, a potom, posto im niko ne odgovora,tako verovatno ne bi odgovarali ni sami sebi, i verovatno bi (nakon polusezone naravno!) oterali iz kluba!

Ako nemogu vec oni onda "proverene" nase beki i kosana!
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

limanfkv wrote:Ja mislim da bi bilo fantasticno da na nasu klupu sednu Ridjosic i Rabrenovic,ali zajedno! Tako bi napravili jedan veliki BOOOOOM,iznenadili bi celu ligu, a potom, posto im niko ne odgovora,tako verovatno ne bi odgovarali ni sami sebi, i verovatno bi (nakon polusezone naravno!) oterali iz kluba!

Ako nemogu vec oni onda "proverene" nase beki i kosana!
Odlican predlog za Kosana i Bekvalca!Ipak,moracu da se nadovezem,zaboravio si istaknutog trenera koji je trenutno,necete verovati,bez angazmana.Naime,rec je o velikom,neotkrivenom talentu,koji ce svoje umece pokazati na globalnom nivou-Bosku Djurovskom :!:
Debili :!:
Napred Voso!
User avatar
Jambo
Posts: 162
Joined: Tue Dec 13, 2005 6:04 pm
Location: Indjija

Re: Novi trener Vojvodine?

Post by Jambo »

mihailov wrote:Naravno,imamo mi svoje trenersko blago-Milana Djuricica i Zorana Grujica.Ja sam svakako za tu opciju,najvise bih voleo da trener bude osoba koja voli klub i koja bi dala poslednji atom snage da postigne cilj!
Butorovicu-THE END !!!
User avatar
Turija
Posts: 10668
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Sezona je završena i moj ,,bojkot Aktuelnosti“.Međutim, nekako predosećam da će dan kada počnem kompletan bojkot svih događanja, biti onaj kada se objavi ime novog trenera.Tada, verovatno, neću imati više šta da kažem.
Evo, zavesa na terenu je spuštena, činjenice su na stolu, ali ko još danas za njih mari?
Ipak, uprkos svemu (najbolje reći zdravom razumu), angažovaće se, već je potpuno predvidivo, prvenstveno poslušni trener.
Poznati ili nepoznati, nije mnogo bitno.Prvog ćemo predstaviti kao priznatog stručnjaka, što će javnost lakše svariti, a drugog kao mladog i perspektivnog, što će se ,,pravdati“ kao ulaganje u budućnost, tj praćenje savremenih trendova angažovanja mlade plejade novih trenera sa ogromnom energijom i motivacijom koju ta ,,mladost" (trenerska) nosi.Međutim, najbitnija stvar, pri izboru novog trenera Voše, će biti da mu ona – Vojvodina emotivno ne znači ništa.
Neće se ovaj put ponoviti ,,greška" sa Djumijem i Brzićem, pa i ona od pre 6 godina sa Pavkovićem. Na žalost nas navijača (posle 20 godina vedžbanja po Voši, to im se više neće ni u snu dogoditi).Dakle, čekamo sa mnogo strepnje, taj, vrlo bliski dan D (10 jun 2008), kada ćemo videti koliko smo, ovog leta, daleko od prosečnog evropskog fudbala.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8837
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Odbijam da uopste raspravljam o ovoj temi, koja se ponavlja iz godine u godinu.

Samo jedna seljacka ekipa menja trenere cesce nego sto direktor menja carape.

Sta nam rade dusmani, tuga jedna!
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

Radoye wrote:Odbijam da uopste raspravljam o ovoj temi, koja se ponavlja iz godine u godinu.
8)
lesa
Posts: 371
Joined: Thu Jun 15, 2006 2:01 am
Location: Novi Sad,Podbara
Contact:

Post by lesa »

ja mislim da odma mozemo da pocnemo i da licitiramo kad ce novi trener, ko god to bio, dobiti otkaz! drugo,trece,cetvrto kolo ili posle prvog kola kupa? ja pucam na cetvrto ili peto kolo. jel ima neko indigo da odma prepisem i za sezonu 09/10 :x tuga,cemer i jad...
...ti si nasa prva ljubav...
limanfkv
Posts: 2834
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Vojvodini ne trebaju dva predsednika
IVICA BRZIĆ OTVORIO DUŠU


Ivica Brzić juče je otvorio dušu pred novinarima. Sada već bivši trener Vojvodine, uz ogradu da ne smatra da je “vlasnik istine” već da iznosi istinu onakvu kakvom je on vidi i doživljava, vratio je film još u vreme odlaska ekipe u Medulin.

- Otišli smo na pripreme kada je predsednik bio Ratko Butorović, a po povratku nas je dočekao vd predsednika Mirko Dubroja. Od tada klub praktično ima dvojicu predsednika, a u detalje ne želim da ulazim. Znam da mi je gospodin Butorović u polusezoni rekao da je zadovoljan mojim radom, da se ne opterećujem prvim mestom, da forsiram mlade igrače i da stvaram tim i igru za novu sezonu. Mislim da sam taj cilj ispunio. Igrali smo lepo, ali posle prodaje četvorice najboljih igrača više nismo mogli da budemo tako ubedljivi. Ipak, uspeli smo da pet kola pre kraja obezbedimo treće mesto i igračima na tome čestitam. Dobijali smo priznanja sa strane, ali u samom klubu to je izostalo. Gospodin Dubroja tražio je prvo mesto. Lepo je biti ambiciozan, ali i ja sam uvek želeo da budem trener Real Madrida, koji me nikada nije pozvao – u dahu je rekao Brzić.

Razume ih

Ivica Brzić istakao je da se ne ljuti ni na pojedince.
- Nisam od onih vojvodinaša koji na stadion ne dolaze jer u klubu radi “ovaj ili onaj”. Ja volim pre svega FK Vojvodinu. Potpuno razumem i Cvetka Riđošića i Radisava Rabrenovića koji se sada nalaze u nekom bezvazdušnom prostoru. Neke poslove bi upravo oni trebalo da rade u klubu, a to im je, očigledno, onemogućeno.

Skaut ili trener

O budućim planovima Brzić je rekao:
- Vratiću se u Peru, jer od pre mesec i po dana imam poziv jednog kluba iz Lime koji sam već vodio. Bio je u teškoj situaciji, a kada me je zvao rekao sam da sam pod ugovorom s Vojvodinom. Videću da li se nešto promenilo.
Drugi posao je, izgleda, aktuelniji.
- Pošto sam veliki prijatelj s Milanom Mandarićem, bio sam skaut za Južnu Ameriku dok je vodio Portsmut. Sada ću to isto činiti i za Lester – poručio je Brzić.


Na kurotaznom ručku s vd predsednikom i dvojicom direktora, saopšteno mu je da saradnja neće biti nastavljena.
- O eventualnom nastavku sradanje uopšte nismo razgovarali. Rečeno mi je da je moja ostavka bila kovertirana još od poraza od Crvene zvezde, a da je ona sada samo praktično aktivirana. Vratiću se zato na taj poraz od 1:5. Tada su na sastanku posle utakmice pale teške reči. Za mene su to uvrede, jer mi niko do tada u karijeri nije rekao da sam trener-rekreativac, a tako su nazvani i moji saradnici iz stručnog štaba. Praktično, rečeno nam je da mi u klub dolazimo samo zbog toga da jedemo i da se kupamo, a da su igrači pustili Zvezdu da pobedi. Od mene je tada zatraženo da podnesem ostavku, što nisam prihvatio. Rekao sam da mi uruče otkaz, jer je to bilo njihovo pravo. Moj predlog nije prihvaćen, a ostavku sam ponudio kada smo i matematički obezbedili treće mesto. Tada mi je rečeno da ekipu moram da vodim do kraja prvanstva što sam i privatio. Zatim, nisam navikao da me neko pita zbog čega igrači imaju slobodan dan umesto da treniraju, da mi govori kako i koliko ekipa treba da trenira, pa ni da mi određuje ko i kada treba da igra. Ovo poslednje mi nije godilo, ali sam kao čovek kluba mogao da razumem da je u interesu da neko treba da igra jer ga gledaju menadžeri, pa od te prodaje interes ima i klub.

Prema Brzićevim rečima, do dogovora verovatno ne bi došlo ni da se razgovaralo o eventualnoj daljoj saradnji.
- Insistirao bih na tome da svega ovoga što sam naveo više ne sme da bude i verovatno to ne bi bilo prihvaćeno. Ali, da me javnost ne shvati pogrešno, ja se ni na koga ne ljutim, pogotovo ne na Vojvodinu. Naprotiv, i ubuduće ću, kada dođem u Novi Sad, dolaziti na tribinu kao vojvodinaš - emotivno, ali gospodski, kako mu i priliči, rekao je Ivica Brzić, uz napomenu da Vojvodina aktuelno stanje rukovođenja klubom treba da razreši što pre, jer ovako kako je sada ne vodi dobrom.

Sava Savić

NAŠA POSLA
Brziću za rođendan - otkaz!

Očigledno da je Evropa još daleko od nas. Na Starom kontinentu, u zemljama gde je fudbal više od igre, rođendan šefa stručnog štaba se ne zaboravlja. Juče je Ivica Brzić, dugogodišnji igrač, kapiten i u četiri navrata trener Vojvodine proslavio rođendan u krugu svojih prijatelja. Nije se žalio, ali je podsetio na vreme kada je fudbal igrao ili trenirao klubove u Austriji, Španiji ili Južnoj Americi, da jednostavno nije bilo moguće da se u klubu u kojem je tada bio ne sete njegovog rođendana.

Ironijom sudbine, Ivica Brzić, rođeni Novosađanin, legenda sportskog Novog Sada, na jučerašnji dan je dobio “čestitku” za svoj rođendan - uručen mu je otkaz za, po opštoj oceni ovdašnjih poklonika fudbala, izuzetan rezultat, plasman Voše u Kupu UFA. Eto, i to su naša posla i to je naša narav koju, naravno, predsednik FK Vojvodine Mirko Dubroja teško može da shvati. Prijatelji su za rođendan Ivici Brziću poželeli sreću i bolji posao. Nažalost, daleko od rodnog Novog Sada, jer posao nastavlja u dalekom Peruu.
J. T.


Dugo sam razmisljao da li ista da pisem.
Cudi me da je Brzic ovoliko odolevao ovoj stoci.Svaka mu cast.

STOKO SELJACKA iz uprave OVAKO se ne odnosi ni prema neprijatelju, a ne prema LEGENDI kluba u koji ste vi stigli sa VASIH planina da bi ucarili neki dinar.

FKV nije seljacki klub i nikada nece biti,a STOKU SELJACKU mozemo oterati!

JEDAN JE IVICA BRZIC!
UPRAVA NAPOLJE!
lesa
Posts: 371
Joined: Thu Jun 15, 2006 2:01 am
Location: Novi Sad,Podbara
Contact:

Post by lesa »

UPRAVA NAPOLJE :!: :!: :!:
...ti si nasa prva ljubav...
:)
Posts: 568
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:43 pm
Location: Na zapadu

Post by :) »

UPRAVA NAPOLJE :!: :!: :!:
Keva
Posts: 137
Joined: Sat Aug 11, 2007 1:24 pm

Post by Keva »

:) wrote:UPRAVA NAPOLJE :!: :!: :!:
ssnigd
Posts: 3365
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Meni preostaje samo da slozim sa svima vama: STOKO SELJACKA MARS NAPOLJE IZ NASEG KLUBA :!: :!: :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Keva wrote:
:) wrote:UPRAVA NAPOLJE :!: :!: :!:
Napred Voso!
Locked