Turija wrote:
Takmičenje u Kupu bih iskoristio za uigravanje i afirmaciju igrača koji su, trenutno, u drugom planu i usmerio sve snage na Šampionsku Titulu.
I sa ,,rezervistima" ćemo daleko dogurati - polufinale ili finale i tek onda ,,(na)praviti račun(icu)", pred te završne utakmice.
Ovakvo razmisljanje nikada nece naici na moje odobravanje.
Strasno se iznerviram kada citam o kojekakvom taktiziranju,odmoru igraca i sl.
Pristalica sam toga da uvek igra najbolji tim i u prvenstvu i u kupu,pa dokle se dogura.Ranijih godina se klub odricao borbe u prvenstvu,koje smo cesto gubili vec u trecem kolu,a sve smo karte bacali na kup,takmicenje koje apsolutno nije merilo kvaliteta nijednog tima. Osvojen kup meni nista ne znaci,ali smatram da niti treba bilo koga od protivnika podcenjivati,niti treba bilo koga od igraca odmarati. Nasa takmicenja su na korak od amaterskog nivoa i zaista smatram da nas te "strategije" samo jos vise guraju u blato i mulj. Zanimljivo je kako sve te nase zvezdice koje su premorene od zestokog ritma koji je 3x godisnje subota-sreda-subota bez problema nastupaju u Italiji,Bundesligi,Engleskoj,Holandiji,Belgiji.... u svim mogucim terminima. Ustvari,nisu tu igraci nista krivi,krivi su nasi treneri filozofi. Brate,pusti najbolji tim neka istrci,neka igra fudbal,neka se nadigrava,pa ako je protivnik bolji,cestitajte ljudima uz iskren stisak ruke. Pa kod nas 80% igraca ne odigra vise od jedne sezone i tu hocemo da ukinemo ljudima povlasticu da ih gledaju.... da ih odmorimo,kao. Od cega bre????
Rezervisti neka se drze prijateljskih utakmica,neka se skupe pa svaki utorak igraju protiv prvih 11,nemam nista protiv,ali u zvanicnim mecevima,odmarati nekoga od igraca,za mene je apsolutno neprihvatljivo.Da se razumemo,ne trazim ni od koga da podrzava moj stav,ali ne bih ga menjao ni da mi garantuju osvajanje 5 narednih kupova ukoliko bi igrali rezervisti. Narod je zeljan fudbala,a ne taktiziranja i filozofije. Ova nasa ekipa je ludacki usla u sezonu i pustite ljude neka igraju,neka se nadigravaju....