Transferi
- severozapad
Re: Transferi
Vracanje Radoje bi bio pravi pogodak ne samo fudbalski nego i marketinski jer se vec spominje kao pojacanje crnih. Mislim da bi ih takva stvar prikucala u ovoj sezoni i da bi od pojacanja mogli da racunaju samo na ovu iz sudijske ekipe jer ne zaboravite redosled namirivanja slobodne sudijske procene - crveni-crni-pa svi ostali kako vec naidje.
Možda je Dinamo u nekom finansijskom kanalu. Računali su da će uraditi nešto u Evropi ali nisu, a ova dvojica smatraju da mogu da naprave pomak u karijeri u odnosu na gruzijsku ligu. Ako je tačno da prodajemo Ivanovića i Majstorovića i da ćemo doći do nekog novca, a da nam je dug gotovo nepostojeći onda me ništa ne bi iznenadilo. Mi nismo opterećeni brojem stranaca kao blizanci.
Meni je komično da ljudi misle da su nam dugovi nestali preko noći i da je novi klupski šljam uložio nekog dinara. Verujem da smo između 15 i 20 miliona u minusu, što je ekvivalent od bar jedno 75-100 miliona cigansko-grobarskih.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Bukvalno je izašao dokument u javnosti (Deep ga je ovde postavio) koji potvrđuje da dugujemo NULA dinara državni na ime poreza.
- Red Marquis
- Moderator
Rabba preteruje, jer za tolike dugove morali bi da smo i trošili neke pare na transfere i plate (a nismo), ali svestan si da postoje i dugovi koje klubovi imaju van dugova državi? Cigani isto imaju milione dugove, ali ti državni se lako obrišu. Ostanu neka druga potraživanja - duguje se igračima, drugim klubovima, agentima, dobavljačima, bankama...
Io odio Belgrado
a u nasem slucaju su tu i cuvene blank menice koje strateski isplivaju uvek kad previse poletimo pa nam treba malo skresati krila. A kakvi su nam prolazili kroz upravu zadnjih godina da ne kazem decenija nastancovalo se tih menica za nedajboze samo tako...Red Marquis wrote: ↑Mon Aug 01, 2022 3:02 pm Ostanu neka druga potraživanja - duguje se igračima, drugim klubovima, agentima, dobavljačima, bankama...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Znam da postoji, ali zar nije klub skoro izbacio zvaničan finansijski izveštaj? Dakle sve je javno i transparentno koliko može biti.Red Marquis wrote: ↑Mon Aug 01, 2022 3:02 pm
Rabba preteruje, jer za tolike dugove morali bi da smo i trošili neke pare na transfere i plate (a nismo), ali svestan si da postoje i dugovi koje klubovi imaju van dugova državi? Cigani isto imaju milione dugove, ali ti državni se lako obrišu. Ostanu neka druga potraživanja - duguje se igračima, drugim klubovima, agentima, dobavljačima, bankama...
Bili smo ukupno dužni oko 4,5 miliona jura na kraju prošle godine, po revizorskom izveštaju. To nije teško pokriti, prebiti, kad se želi i može (naslanjajući se na državno/stranačke predstavnike). Znam da je teško verovati, ali verovatno nismo nikom ništa dužni. Sad, ostaje pitanje tekuće likvidnosti.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Zbiljić je rekao pre 1,5 - 2 meseca da je dug oko 1,8 miliona evra.
- Red Marquis
- Moderator
-
Koliko oni imaju stranaca već? Verovatno će opet naturalizovati nekoga.
Mada mi ne bi bilo toliko žao da mi ne kupimo tog gruzina, jer mislim da nam ne treba levi bek. Đorđević je kapiten i igra odlično, a i Milanov je delovao vrlo dobro a uz to je i mlad i sigurno ima prostora za napredak. U budućnosti imamo i Bukinca tu. Više nam treba štoper ili vezni.
Mada mi ne bi bilo toliko žao da mi ne kupimo tog gruzina, jer mislim da nam ne treba levi bek. Đorđević je kapiten i igra odlično, a i Milanov je delovao vrlo dobro a uz to je i mlad i sigurno ima prostora za napredak. U budućnosti imamo i Bukinca tu. Više nam treba štoper ili vezni.
Svaki put kad neko pomene Bukinca štrecnem sePrezimenjakVojvodjanin123 wrote: ↑Mon Aug 01, 2022 3:58 pm Koliko oni imaju stranaca već? Verovatno će opet naturalizovati nekoga.
Zaista ljudi ne znam kako očekujete da su dugovi u nivou 5 miliona, pa pre 10ak godina se baratalo sa 7-8 milki. Izlazni transfer nismo od Kačara napravili. Godišnji troškovi su nam oko 1.5-2 miliona 10ak godina. Sponzora imamo tek od srbijagasa. Nek neko pogleda revizorski izveštaj, siguran sam da nije bilo 4.5m. Čak i da jeste, to je kinta do koje se moglo doći. Ostalo je u nekim menicama u koje niko nema uvid. Zaključak izveštaja je bio da je kontinuitet kluba veoma neizvesan. Nestalo kao rukom odnešeno? Možda malo sklonjeno samo pod tepih, dok ne odu ovi. A onda... Nek nam je u šta god da verujete u pomoći.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Zbiljić je rekao da su troškovi godišnje 4 miliona evra što znači da je i budžet porastao, a to se i vidi po igračima koji su došli jer niko nije došao da greje klupu već da odmah uskoči u prvih 11 i da pravi razliku.
Sampdorija angažovala Ivanovića
Omladinac Vojvodine u sredu stavlja potpis sa Italijanskim prvoligašem
Mihailo Ivanović 2004 godište, sutra odlazi u Đenovu da overi potpis sa Sampdorijom. Radi se o standardnom reprezentativcu Srbije. U minuloj sezoni u dresu omladinaca Vojvodine, blistao je na terenima širom Srbije. Ivanović je debitovao za prvi tim Stare Dame 23. maja protiv TSC u Novom Sadu. U četvrtak će Ivanović odraditi lekarske preglede, a prvom timu Sampdorije će se priključiti nakon toga. Za početak Ivanović će igrati za mladu ekipu Sampdorije koja se takmiči u Primaveri.
www.omladinskeligesrbije.rs
Omladinac Vojvodine u sredu stavlja potpis sa Italijanskim prvoligašem
Mihailo Ivanović 2004 godište, sutra odlazi u Đenovu da overi potpis sa Sampdorijom. Radi se o standardnom reprezentativcu Srbije. U minuloj sezoni u dresu omladinaca Vojvodine, blistao je na terenima širom Srbije. Ivanović je debitovao za prvi tim Stare Dame 23. maja protiv TSC u Novom Sadu. U četvrtak će Ivanović odraditi lekarske preglede, a prvom timu Sampdorije će se priključiti nakon toga. Za početak Ivanović će igrati za mladu ekipu Sampdorije koja se takmiči u Primaveri.
www.omladinskeligesrbije.rs