Ovo za golmana se uopšte ne slažem. Po meni ni jedan gol nije njegova krivica.Turija wrote:Kao sto je i Supic najbolji. Je l' tako Vojo?
Kad dobije gol iz peterca, posle kornera, nije ni mogao braniti. Kad udje u sut, kao zabac i pogodi ga lopta, onda je napravio cudo, a kad ne uspe, onda se nije ni moglo odbraniti.
Svi golovi sto je dobio na SP, mogli su se braniti. Jedino Karasi je rekao da nije dobro intervenisao kod primljenih golova.
Kako to da je Stojkovic najbolji u Srbiji, a niko ga nece u inostranstvu ili ako ode tamo, bude rezerva? Nemaju stranci pojma. Kako to da drugi golmani iz Srbije imaju ino karijere, a najbolji nema?
Bas cudno da ne prepoznaju najboljeg i to vise od decenije.
Mnogo je vrhunskih igraca koji se nisu proslavili u Rusiji, ali nisu odigrali lose, samo su ljudi ocekivali cuda od njih. Sergej je samo jedan od njih. Zaboravljaju da je ovo Svetsko Prvenstvo i da na njemu ucestvuju najbolji svetski igraci i da medju najboljima ne mozes da pravis svojom igrom na terenu ,,malu decu" takvim igracima i ekipama. U pitanju su nijanse, raspolozenje, sportska sreca, veci trud i motiv... a i taktika.
Nemojmo sad i mi ovde naci dezurnog krivca za: neka visi Pedro.
Niko nije podbacio, ali nismo mogli vise iz dosta razloga.
Napolju ne igra zbog temperamenta, ali ne znam kojeg sad imamo da je manje loš.
Po meni je na prvom mestu kriv selektor.