Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
kej

Post by kej »

Nema sta, za sada bar znamo- smekerica je..
http://www.youtube.com/watch?v=YHs2cI7gHw0
Go go Abdulah! :lol:
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Stexman

Post by Stexman »

Minja wrote: Ne gresi dusu prema Celiku. To je jedan od najautenticnijih klubova stare Jugoslavije. Oni su bili uvek pri dnu zato sto je Zenica malecka i jos je skroz radnicka/siromasna, a sa druge strane, koji klub te lige je imao bolju, bolje reci VERNIJU publiku. To nije bilo vruce gostovanje, to je oduvek bilo pakleno gostovanje. Bilo nekad...
Ma to sto je Zenica bila pakleno gostovanje(cega se nesto i ne secam da sam bio ikad) to nema veze sa cinjenicom da je jesu uvek bili pri dnu. Klub kao takav ne moze imati nekog strucnjaka koji bi mogao da bude pomocnik Kizi a kamoli njegov naslednik.
A realno mene zanima samo publika na nasem stadionu i ni jedna vise!

Jednom sam napisao na bratskom forumu(dok je ovaj bio zakljucan), ponovicu!

Da uprava dovede Antica, pa cak i Gvardiolu. Ne moze ih oprati od onog sto su uradili u nedelju i ponedeljak i vreme je da se pozdravimo!!!
Mare

Post by Mare »

Povodom špekulacija da je novi kandidat za našu klupu, oglasio se i Nikolić sa biranim rečima o našem klubu.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=516098
četvrtak 2.06.2011 | 08:45
Nikolić: "Vojvodina svakome izazov"
Izvor: B92, zurnal.rs
Jedan od kandidata za upražnjeno mesto prvog trenera Vojvodine je doskorašnji trener Rada Marko Nikolić.

On je u izjavi za ‘Žurnal’ rekao da je mesto prvog trenera Vojvodine izazov za svakoga ko se bavi tim poslom.

“Iako se radi samo o medijskom interesovanju, jer do sada nisam imao kontakte sa klupskim zvaničnicima, svakako da mi imponuje što se moje ime dovodi u vezu sa Vojvodinom, simbolom Novog Sada i Pokrajine.”

“Vojvodina spada u vrh srpskog fudbala, tako da za svakog trenera rad u toj sredini predstavlja veliki izazov. Privlači me i moguća borba za trofeje, ali bih osećao ogromno zadovoljstvo da radim sa najtalentovanijim mladim igračima u našoj zemlji, kao što su Medojević, Katai, Mitošević, Stevanović…”, rekao je Nikolić koji je u sedam mečeva sa Vojvodinom zabeležio pet pobeda, remi i poraz.
Vuke

Post by Vuke »

Batine muke - treneri traže novac, obećavaju samo rad...
02. jun 2011. | 11:35 | Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal
Pošalji komentar Komentari (0) Predsednik Vojvodine ima problem, nijedan trener ne želi da rizikuje i da svoja primanja veže za rezultat. Zbog toga će se čekati na odluku...

Vojvodina želi da dogovor sa novim trenerom veže za rezultat.

Titula vredi 300 000 evra, kup 200 000, plasman u LE takođe 300 000.

Međutim, malo trenera to prihvata.

"Oni obećavaju samo rad, a ne žele da rizikuju. Trijumf u kupu je realna mogućnost jer do finala treba pobediti samo Zvezdu ili Partizan. Ni LE nije neverovatna mogućnost, zar treba da se plašimo timova iz Austrije i Albanije", pita se predsednik Vojvodine, Bata Butorović.

Naime, on bi da veliki novac veže za rezultat.

"Umesto toga, treneri obećavaju samo rad, idu na sigurno. Oni ne bi da rizikuju, a šta je sa nama. Zbog čega da dajemo novac? Za treće mesto? Pa, to se podrazumeva", jada se prvi čovek Novosađana.

Između ostalog, zbog toga i ne žuri sa odlukom, dok ne nađe pravog kandidata...

Predlazem da Bata objedini funkcije, pa da dosadasnju funkciju trenera iz senke pretvori u zvanicnu!

U ovom trenutku, upravi ne mogu da oprostim sto su oterali i ponizili gospodina Milinkovica[sadanji prvi pik za trenera Borca BL], jedino resenje prihvatam u vidi dovodjenja Marka Nikolica!

Bekije, Kosane i ostale kafanske ljude samo sto dalje od naseg kluba!

edit Po pricama koje kruze gradom, za sada su najozbiljniji kandidati Marko Nikolic i Ljubisa Tumbakovic!
Buca

Post by Buca »

http://www.sportal.rs/news.php?id=52097
Milinković: Ne idem u Borac

Bivši trener novosadske Vojvodine Zoran Milinković u medijima se spominje kao novi trener banjalučkog Borca. Milinković, koji je nekada igrao za Borac, kaže da za sada nije bilo kontakta.

- Posle odlaska iz Vojvodine uzeo sam vreme da se odmorim, jer mi je to najpotrebnije, a gde ću nastaviti karijeru zaista ne znam, jer su naši putevi nepredvidivi. Nisam razgovarao ni sa kim iz Borca i samo želim dobro da se odmorim. O novom angažmanu uopšte ne razmišljam, niti želim pošto-poto da jurim novi posao. Sve će doći u svoje vreme-rekao je Milinković za Glas Srpske.

Proteklu sezonu u Vojvodini Milinković je ocenio uspešnom, a o razlozima odlaska nije želeo da govori.
Veliki gospodin, čistog obraza! Razumem da pod emotivnim nabojem je lako izreći neke reči u nadi će se naći razumevanje od istomišljenika, ali o Treneru Milinkoviću možemo pričati samo najbolje! Bez obzira da li su rezultati plod sreće ili nečega drugog, Milinković je odneo pobedu za sve nas!
Željko Brkić jedan je od nas!!!
kowalski

Post by kowalski »

Mare wrote:Povodom špekulacija da je novi kandidat za našu klupu, oglasio se i Nikolić sa biranim rečima o našem klubu.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=516098
četvrtak 2.06.2011 | 08:45
Nikolić: "Vojvodina svakome izazov"
Izvor: B92, zurnal.rs
Jedan od kandidata za upražnjeno mesto prvog trenera Vojvodine je doskorašnji trener Rada Marko Nikolić.

On je u izjavi za ‘Žurnal’ rekao da je mesto prvog trenera Vojvodine izazov za svakoga ko se bavi tim poslom.

“Iako se radi samo o medijskom interesovanju, jer do sada nisam imao kontakte sa klupskim zvaničnicima, svakako da mi imponuje što se moje ime dovodi u vezu sa Vojvodinom, simbolom Novog Sada i Pokrajine.”

“Vojvodina spada u vrh srpskog fudbala, tako da za svakog trenera rad u toj sredini predstavlja veliki izazov. Privlači me i moguća borba za trofeje, ali bih osećao ogromno zadovoljstvo da radim sa najtalentovanijim mladim igračima u našoj zemlji, kao što su Medojević, Katai, Mitošević, Stevanović…”, rekao je Nikolić koji je u sedam mečeva sa Vojvodinom zabeležio pet pobeda, remi i poraz.
Stvaranju "medijskog interesovanja" svakako je doprineo i nas forum, cini mi se :) Ne znam njegove ljudske kvalitete, ali covek zaista deluje korektno (bar po ponasanju na klupi), i sa te strane bi verovatno bio dobar izbor za Staru Damu, a pride je vodio tim sa puno mladih igraca, slican nasem. Licno ne vidim koji drugi trener iz Srbije bi u ovom momentu mogao nastaviti Zoranovim koracima, osim eventualno Nikolica.

Sve koji su vec pokusali (mahom neuspesno) u poslednjih 10-15 godina nesto znacajno da donesu klubu, ne treba uzimati u razmatranje. Tu pre svega mislim na vec pomenutu kafansku ekipu i slicne njima.
Image
uporan

Post by uporan »

O gospodinu Nikoliću mislim da naš prijatelj "friend" zna dosta i ako hoće mogao bi to da podeli sa nama.
UH!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Vuke wrote:edit Po pricama koje kruze gradom, za sada su najozbiljniji kandidati Marko Nikolic i Ljubisa Tumbakovic!
Uh... ovaj ima moju podrsku,mada mislim da od toga nema nista
Image
TomaNS

Post by TomaNS »

Voja wrote:
Vuke wrote:edit Po pricama koje kruze gradom, za sada su najozbiljniji kandidati Marko Nikolic i Ljubisa Tumbakovic!
Ljubomir Ristevski!
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Akcent

Post by Akcent »

Ristevski iz Spartaka po meni najbolji pik, pa Nikolic...
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
ice

Post by ice »

TomaNS wrote:
Voja wrote:
Ljubomir Ristevski!
Zaboga ne, zašto da Spartaku otimamo trenera, a mlad je on, nije ni premazan i nažalost naš predsednik bi ga "pojeo".Nije kadar da se uhvati u koštac sa onim što ga čeka ovde.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
etxeberria

Post by etxeberria »

Govedarica!
sam svoj najveci neprijatelj
severozapad

Post by severozapad »

Miloš Zemljanac
slanobarac

Post by slanobarac »

Ajde da malo uozbiljimo stvar i prekinemo licitiranja. Dok se ne reši problem sa upravom, svi ostali topic-i bi trebalo pod ključ. Šta tu Janko, Marko i ko zna ko? Svejedno je , dok je ova uprava.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Amos

Post by Amos »

Post Reply