Super Liga - sezona 2024/25

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Re: Super Liga - sezona 2018/19

Post by Radoye »

vdn slaninar wrote:Krali jedni ili drugi nama i ostalima je isto.Kad bude neko posteno osvojio prvenstvo onda cu podrzati predstavnika Srbije u Evropi.
:cheers: :lala:

Zato se meni dizao zeludac kad su nam cigani naprasno krenuli davati "podrsku" nakon onog finala kupa protiv crnih, kao oni su posteni, ne bi oni tako. Ista su :shit: i jedni i drugi i potpuno nam je svejedno koji od njih jase u sedlu jer nas (i ostale) potpuno isto kradu. A njima se shvatanje postenja i morala svodi na onu pricu o plemenu iz dzungle, kad ih pitaju sta je dobro i zlo, a oni kazu "zlo je kad komsijsko pleme dodje kod nas, pokrade nam sve, popali nam kuce i siluje zene, a dobro je kad mi to isto uradimo njima"!

Zato uvek kontra i distanca i prema jednima i prema drugima! :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Cane

Post by Cane »

Radoye wrote:
Cane wrote:Ne znam koliko pratite ovo što međusobno ovih dana izgovaraju Terzić i Vučelić, ali sve što su do sada rekli jedan za drugog je apsolutno tačno. Poznaju se oni vrlo dobro i bilo bi lepo da nastave u istom stilu, da se još više predstave u pravom svetlu. Eto predloga za nove učesnike nekog od reality programa, nema mnogo prljavijih i kriminalnijih likova od njih, bili bi sigurno "produktivni" i zabavni za gledanje, Kristijan je mala maca za ove bitange. Pink i Marić da hitno reaguju. :mrgreen:
Zasto mislis da ce to da donese bilo sta dobro? Radili su oni isto i ranije pogotovo za Toletovog mandata kad su crni jahali crvene, ratovali saopstenjima, vetrili javno prljav ves i gadjali se govnima pa vidi gde smo sad - sve isto samo sada crveni uzjasio crnog. Mi te gadosti svi vec jako dobro znamo i osecamo ih na svojoj kozi decenijama, a njihovi navijaci su svakako gluvi na kritike svoje strane i samo cuju ono kad se kritikuje onaj drugi i zdusno klimaju glavom. Da sada vaskrsnu najveci zlocinci i bitange u istoriji covecanstva i zasednu na celo crvenog i crnog blizanca njihovi navijaci bi ih slavili jer je to takav mentalni sklop operisan od svakog realnog sagledavanja situacije i kritickog razmisljanja, da im njihovi go**o serviraju u slast bi ga pojeli i hvalili da je ukusnije od torte. I dok oni tako u pozi 69 jedni drugima rade fellatio srpski fudbal sve brze i brze se sunovracuje u provaliju, no koga briga za to jer "b'ate 'si cuo kako su ih ovi nasi nakitili ahahaha beeee beeee muuuu"...
Jedino dobro je da se ovim sami demaskiraju do kraja i da se takvi moraju zgaditi svakom iole normalnom. U sopstvenoj su kaljuži i tako jasno pokazuju suštinu sopstvenog postojanja i delovanja, poslovnog, sportskog, ljudskog ...
E sad, što će i pored svega toga naravno biti dovoljan broj bolesnika koji će sve to doživeti na drugačiji način, to je već drugo pitanje. Ja bi se uvek obraćao ovima nepomućene svesti koji su u stanju da rasuđuju i izvlače zaključke, bez obzira da li su ovi drugi u većeni. A možda ipak i nisu, ma koliko to tako delovalo.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Najdalje sto to dopire kod tih blizanackih iole normalnih je do "uf znam da su nam lopovi u upravi i da namestamo, ali jebiga ONI su jos gori od nas, vidi sta oni rade". To je otprilike njihov maksimum. Jbg. :unnormal:
Turija

Post by Turija »

O cas se raspala odbrana Vozdovca ( kakvi jeftini golovi), a tako je izgledala cvrsta u Novom Sadu, zbog nase katastrofalne postavke igre i igraca.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote:O cas se raspala odbrana Vozdovca ( kakvi jeftini golovi), a tako je izgledala cvrsta u Novom Sadu, zbog nase katastrofalne postavke igre i igraca.
:mrgreen: Ma sve je to normalno!!! :mrgreen: :cheers:
Image
newnowapv

Post by newnowapv »

E, polako se formira pravo stanje na tabeli... Pa da vidimo gde smo i sta smo.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

newnowapv wrote:E, polako se formira pravo stanje na tabeli... Pa da vidimo gde smo i sta smo.
4-5, borba do zadnjeg kola za mesto koje vodi u Evropu.
ernesto

Post by ernesto »

churguzijanac wrote:
newnowapv wrote:E, polako se formira pravo stanje na tabeli... Pa da vidimo gde smo i sta smo.
4-5, borba do zadnjeg kola za mesto koje vodi u Evropu.
Ma mi smo sigurni na trecem mestu na kraju!
Cuka cetvrta,TSC peti....
Banujte me molim vas :beg:
Turija

Post by Turija »

TSC izgubio u Surdulici, ali Cukaricki gura.
Moramo mi zaustaviti Cukaricki u direktnom okrsaju.Nema drugog resenja.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
newnowapv

Post by newnowapv »

Konacno poraz TSC-a, ali zato Cuka igra lep fudbal. Bice zanimljivo sledece gostovanje...

*Bukvalno isti post iznad... :)
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Dobro Cuka jos ima da izgubi od galaktickih sampiona sile svemira, mi smo to vec odradili. Cak i nereseno s njima nas drzi iznad.
Dragojlo

Post by Dragojlo »

A mi kakve smo kurate sreće, baš će Čuka sad neočekivano i sad pa nikad više pobediti iste.. :frown:
ssnigd

Post by ssnigd »

Dragojlo wrote:A mi kakve smo kurate sreće, baš će Čuka sad neočekivano i sad pa nikad više pobediti iste.. :frown:
Neka ih pobede, pa to treba svi da zelimo valjda.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Душан

Post by Душан »

ssnigd wrote:
Dragojlo wrote:A mi kakve smo kurate sreće, baš će Čuka sad neočekivano i sad pa nikad više pobediti iste.. :frown:
Neka ih pobede, pa to treba svi da zelimo valjda.
Нема шансе да се то догоди.
Turija

Post by Turija »

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/u-f ... 06-10-2019" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako se stvari razvijaju, ako se odnos Grada, Pokrajine i Novosadjana prema Vosi ne popravi, lako ce No1 u Vojvodini postati TSC.
Rade strateski i operativno vrlo dobro i to ce brzo doneti zavidan rezultat.
Svaka cast kako se radi u B Topoli, a Novi Sad mora da se probudi iz letargije i nebrige.
Ne bi me zacudilo da B Topola uzme titulu pre Vose i postane fudbalski centar Vojvodine.
A, Novi Sad neka se duboko zamisli sta je (u)radio ovih 30 godina. :oops:
Post Reply