20. kolo: Jagodina-Vojvodina 0:1

Прогнозирајте исход меча

Летеће перје-сигурна победа
28
76%
Нерешено
9
24%
Потонућемо у јагодинском блату-пораз
0
No votes
 
Total votes: 37

User avatar
Telep
Posts: 202
Joined: Fri Jul 22, 2011 2:05 pm
Location: North Telep

Re: 20. kolo: Jagodina-Vojvodina 0:1

Post by Telep »

Pa dobro ovde ima i ljudi koji pamte vremena kad je Vojvodina igrala fudbal i zele opet tako nesto, a ima i onih mladjih koji su godinama cekali pobedu nad blizancima i otprilike nikad nisu videli da dominiramo neko vreme a kamoli celu sezonu... Ja sam jedan od ovih drugih, i licno sam veoma zadovoljan pobedom, mada istina igra je bila za zaborav..

Provukli smo se, i treba da nam je drago zbog 3 boda ali da igraci izvuku neke pouke iz ovoga..
Sremac, Sremac Špricer Boys!
User avatar
kej
Posts: 618
Joined: Sat Aug 08, 2009 10:58 am

Re: 20. kolo: Jagodina-Vojvodina 0:1

Post by kej »

Pljuvanje i mračenje nije ako se neko smori zbog evidentno loše igre i to ovde prokomentariše, bez obzira na rezultat i bez obzira da li komentariše sa tribine, iz fotelje, stolice, wc šolje.. Ja ne znam kakve veze ima koja je Jagodina na tabeli i koliko je puta pogodila okvir gola? Sve ekipe od četvrtog do četrnaestog mesta su sličnog kvaliteta, manite tu priču. BSK i Radnički(N) su trenutno bolje ekipe od Jagodine. Vojvodina ne mora po svaku cenu da igra odlično(niko se ne zaluđuje s tom idejom), ali ne mora baš toliko da bude zgrčena, nepovezana, bezidejna i bojažljiva protiv realno slabije ekipe.. Pa valjda svaki navijač Vojvodine želi da vidi bar trunku fudbala na njenoj utakmici. Ne treba toliko da se nervirate zbog kritika na račun igre, niko nema lošu nameru niti je osporio zalaganje igrača.. Pobeda je važna, ali igra mora biti bolja pred važne utakmice koje dolaze.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: 20. kolo: Jagodina-Vojvodina 0:1

Post by laki »

Ponosan! wrote:Treba da se divi svakom kvarenju busa, svakom cimanju zandara u putu, zabranjenom ulasku klinaca u bus i svakom kasnjenju na tekme da bi se gledao Stari Klub! Kad nas bude u tu Jagodinu otislo 10 buseva, onda nece moci niko da nas drnda.
Na finale kupa 2011. nas je otislo ne 10 buseva vec 50 buseva i ne da su nas drkali vec su nas drzali u nekoj sumi u busevima 5 min pre pocetka utakmice.

Ok, znaci ko ne ide na tekmu nema oci i ne moze da komentarise istu. Sad mi je to jasno, nikad nisam o tome razmisljao ali ok. Znas, Nikola, nas isto nikad nikad nisu drzali po busevima, maltretirali nas zandari, kasnili na tekmu i ulazili na poluvremenu pa cak i na drugom poluvremenu. Samo su vas juce drkali tako da mi ostali treba da cutimo.

Ja cu ipak da prokomentarisem, ako se ti neces ljutiti, i slicni tebi, da je igra bila na nezadovoljavajucem nivou, ali ne zameram momcima jer ekipa Jagodine nije ni malo naivna ekipa osim kad igra prijateljsku utakmicu sa partizanima kao sto je bilo pre koji vikend. Uzeli smo 3 boda sa veoma teskog gostovanja i ja sam prezadovoljan. Cenim veoma Vignjevicevu izjavu, tj recenicu u kojoj navodi da nismo igrali kako smo planirali. Znaci covek nije pricao kako je odlicno sto smo uzeli 3 boda vec je pre svega naveo da nije bio plan da igramo na kontre, sto znaci da cemo sigurno narednih dana raditi na ispravljanju gresaka sa ove utakmice.

PS: Ako nameravamo da ista konkretno uradimo na onom jbnom stadionu sledeceg vikenda, posle utakmice sa ofkom kod kuce, moracemo 7x vise da oznojimo gace i da imamo muda do poda a ne da onako panicno izbacijemo loptu i bunarimo Abua celo drugo poluvree. Ali otom potom. Drugi protivnik, druga taktika, druga postavka igre... Nadam se najboljem, ali definitivno su nam u nekoliko navrata juce nedostajala mnogo veca jaja. :cheers:
Image
Nikola
Posts: 848
Joined: Mon Jun 25, 2007 12:35 pm

Re: 20. kolo: Jagodina-Vojvodina 0:1

Post by Nikola »

Niste me dobro razumeli ili se ja nisam dobro izrazio. Nije sustina mojih upisa prozivanje navijaca iz fotelje, vec da se utisak stekne drugaciji kad gledas sve tekme na gostovanju, a drugaciji kad gledas svaku 10 na tv-u.
Klasicna utakmica na gostovanju protiv cvrste ekipe. Ako hocemo bolje i ubedljivije igre, moramo vise i jace podrzati ekipu. A ne da ih kritikujemo kao da su izgubili.
ПУШТАМ КИШУ!
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1466
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: 20. kolo: Jagodina-Vojvodina 0:1

Post by Neizlecivi »

Igra ko igra i sa jedne i sa druge strane ispod proseka... A sto se mene tice zadovoljni moremo biti! :)
E sada naravno da sve deluje lepse uzivo, al opet da dodam nesto u sta jako verujem! Kada bi nasi prenosi bili radjeni sa onoliko kamera i kvaliteta koliko se rade tipa prenosi premijer lige i nama bi fudbal izlgedao bolje makar za 30%! :mrgreen:

U sredu svi na Karadjordje!
User avatar
Stexman
Posts: 2566
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: 20. kolo: Jagodina-Vojvodina 0:1

Post by Stexman »

milancl wrote:Ne znam čemu nam služe reflektori i ne znam šta Igor Đurić radi na klupi.
:!:
Ja bih dodao jos jednu na neke izmene Vignjevica juce! Koja je logika ubacivati u igru igraca koji je na klupi zaradio karton,
a poznat je kao ne bas disciplinovan a pogotovo ne neki kvalitetan fudbaler koji bi mogao da napravi razliku po cenu dobijanja drugog zutog?
Ovo se odnosi na Runija.
Drugo, zasto vec ako ga menja redovno u 50-60 minutu, ne ostavi na klupi i neka igra samo drugo poluvreme sa malo jacim intezitetom.
Redovno nam igra pada u drugom poluvremenu i mislim da bi nam Vranjes vise znacio tada nego u prvoj polovini.

Katai mi sve vise i vise lici na Zorana Tosica a njega ne mogu da smislim. Ne podnosim soliste na terenu.
User avatar
Krle
Posts: 1365
Joined: Mon Jun 16, 2008 4:36 pm

Re: 20. kolo: Jagodina-Vojvodina 0:1

Post by Krle »

Bar je Runi, ako ništa, pokidao živce Vignjeviću, makar dva puta... Ja sam skoro pa oguglao...
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Locked