Vukelja produzio ugovor!

Locked
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Vukelja produzio ugovor!

Post by Dejan »

Vukelja produžio sa "Vojvodinom"

fcvojvodina


Mladi reprezentativac SCG i napadač Vojvodine Ljubiša Vukelja produćio je u utorak ugovor sa Vojvodinom na još godinu dana.

21-godišnji Vukelja je, prema najavama iz Novog Sada, bio na meti nekoliko klubova (u prvom redu Verdera i Partizana), ali sada će zainteresovani morati da plate obeštećenje, pošto je Vukelji u junu isticao četvorogodišnji ugovor sa Vojvodinom.

Na ovaj način, ukoliko ode, Vukelja će pomoći da se popravi vrlo loša finansijska situacija u klubu:

“Mislim da je to najbolji način da se odužim klubu u kojem sam ponikao i proveo 10 godina, ali i svim navijačima Vojvodine“, rekao je Vukelja za „Sport“.

Svaka cast Vukelji i pored svega sto se desavalo oko ovog igraca bio je najbolji strealac ove sezone i nije ispao (ne)covek kao Marko Jovanovic koga smo mnogo duze trpeli u klubu :!: Sada samo kako ce ovi "nasi" iz uprave realizovati transver da li ce opet biti kao sa Stepijem... :roll:
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

ako je o uradio da bi se oduzio vojvodini i navijacima onda je to potez za primer!
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

O NEEEE!Jos jedna godina nerviranja i mucenja!Ugovor je produzio jer nema gde otici.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
vericab
Posts: 10
Joined: Sat Apr 15, 2006 4:58 pm

Post by vericab »

Ja mislim da je produzio ugovor da bi vosa dobila obestecenje. Posto ide na ep mladih i ako bude igrao i dao koji gol cena ce mu porasti pa ce na kraju svi biti zadovoljni.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Svi ste napali coveka kad je hteo da ode iz Vose,a sada ga opet napadate kad zeli da produzi ugovor i to kao najbolji strelac ekipe.Nista ne razumem,ali ajd.... Meni je drago sto je covek ostao,nije neki extra igrac,ali je za Marka i ostale nase napadace izmislio fudbal.Jos kada bi mu driblinzi bili manje providni,i duel igra bar 80% jaca :roll:
Image
User avatar
Turija
Posts: 10665
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

max wrote:ako je o uradio da bi se oduzio vojvodini i navijacima onda je to potez za primer!
Da, pod uslovom kada bi ga prodali, odmah, posle prvenstva u Nemačkoj.U slučaju da se to ne desi, izgubićemo i jedanaestu godinu s njim.I, ponovo se naći u istoj tački (začaranog) kruga.Deset godina ,,vernosti,, sasvim je dovoljno.Vreme je...Nadam se da će se sve završiti, onako kako priliči posle toliko godina.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
kinik
Posts: 211
Joined: Tue Apr 25, 2006 6:05 pm
Location: VOJVODINA

Post by kinik »

Ne znam kako maoze da vam bude drago sto je potpisao, po meni ne bi mogao da igra ni u pstinskoj ligi! Treba nam neko ko ZNA DA DA GOL :!:
1966...1989...201x
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Post by Djumi »

PEH NAPADAČA VOJVODINE

Fudbaler LJubiša Vukelja neće učestvovati na predstojećem Prvenstvu Evrope za mlade u Portugalu. Istina, postoje još minimalne šanse da epilog bude drugačiji, ali bi trebalo da se dogodi čudo.




Naime, povreda prepona napadača novosadske Vojvodine je takve prirode da Vukelja ne može da trenira punim intenzitetom, a mogućnost od pogoršanja je ogromna.
- Razgovarao sam sa selektorom Draganom Okukom i posle pregleda kod dr Borka Vukosava ustanovili smo da je povreda neugodna. Već sam se priključio saigračima iz Vojvodine u FC "Vujadin Boškov" - rekao je Vukelja.

Povreda, izostanak inostranog angažmana i na kraju brisanje sa spiska putnika za Portugal, ipak nisu dotukle Vukelju.
- Nije mi svejedno, ali šta da radim? Potrudiću se da što pre ozdravim, da trbušnjacima ojačam desnu preponu. Pošto sam se s predsednikom i direktorom dogovorio da produžim ugovor na godinu dana preostaje mi da se posvetim klupskim obavezama. Naravno, imamo džentlmenski dogovor da u slučaju povoljne ponude mogu ranije da promenim klupske boje. Ali, o tome je još rano da razmišljam. Sada mi je najvažnije da se oporavim - rekao je napadač Vojvodine.
S. S.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Duke
Posts: 236
Joined: Wed Jan 19, 2005 7:19 pm
Location: Podbara

Post by Duke »

Znači, ode i poslednja nada da ćemo ga prodati :cry: Ne preostaje nam ništa drugo nego da se psihički doooooobro pripremimo za predstojeću sezonu. Da imam kosu - opala bi mi, od njegovog fudbala...
You'll never walk alone!
Locked