Za g-dina Buturovica

Locked
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Za g-dina Buturovica

Post by van der iV a.k.a Totti »

Evo i mene posle duzeg vremena.Iskreno revoltiran sam igrom u poslednjih par kola(slobodno mogu reći i sezona) ali ovo sa CZ je kap koja je prelila veliku kriglu mog strpljenja i nadanja.Iskreno baš me briga hocemo li ostati u ligi ili ne,ja,a verujem i ostali pravi navijači Vojvodine ćemo uvek dolaziti da bodrimo naš voljeni klub.Sramota je da ti nazovi igraci imaju takav pristup igri i takav odnos prema nasem jedinom crveno-belom dresu,pa mi dodje da placem kad ih vidim kako igraju.Takvo vucaranje po terenu,takav kukavčluk i takvo neznanje su UŽASNI!
G.Buturoviću čitao sam vaš članak koji ste dali u Dnevniku i vidim svetlo na kraju vrlo dugog i vrlo mračnog tunela.Samo se nadam da ćete ispuniti vaše obećanje,jer nas jedino to može spasiti od jos n ovakvih sezona.
Ovaj topic pišem jer se nadam da ćete uvažiti mišljenje navijaca u celoj ovoj stvari.Zato bih hteo da kazem koga ne bih hteo da vidim ni blizu stadiona sledeće sezone:
1)Zorana Marića-smučila mi se njegova igra katanača(italijanski za bunker)koju igramo od kad je dosao.Pod njegovim rukovodstvom igrači ne da nisu napredovali,vec su nazadovali.Primeri za to su Dobrić i Pekarić,koji su odlično počeli sezonu,a sada su svako kolo se gori.On je doveden da podigne ekipu na viši nivo,a pitanje je hoćemo li opstati.Koga god drugog da dovedete teško da ćete pogrešiti.Sramota je tako kukavički voditi Vojvodinu,pogotovo što je on i bivši igač Vojvodine.
2)Damira Kahrimana-evo sad mogu otvoreno da kazem,a nadam se da je to sad svima jasno-DEČKO NEMA POJMA SA BRANJENJEM!Posle najboljeg golmana u državi-Saše Todića,on ne da nije ni blizu naslednika,pa ne bi mogao ni rukavice da mu nosi i da ga zagreva pred utakmicu.Svaki iole ozbiljniji šut je zavrsio u golu,ne hvata ništa,lopta mu stalno ispada iz ruku,rečju-katastrofa.Pa on,čim je čuo da Radaković dolazi,pobegao je glavom bez obzira iz tog Zemuna.
3)Bojana Krasića-dečko je zalutao u Vojvodinu,igra verovatno zbog brata,inače nije ni za onaj Tekstilac gde je pre igrao.
4)Petkovića-ime mu ne znam,ali znam da je promašio profesiju i da guši našeg Pavlovića i da treba da ode još pre Voždovca.
5)Marka Jovanovovića i Ljubiše Vukelje-iako poslednji nikako najmanje važni.Za njih vas molim da ako treba i doplatimo nesto tim slepcima što će da ih uzmu,pošto psihički ne bih izdržao jos jednu sezonu sa njima.To su "igrači" koji su jedni od najgorih špiceva u ligi.Svaki od njih je odigrao po 30-ak utakmica,a ZAJEDNO su dali 12 golova.
Ostatak uprave me ne interesuje,verujem u vaš izbor.Samo čvrsta i odlučna ruka može resiti sve ovo.Rešavajte ovu situaciju što pre,ako je moguće odmah po kraju prvenstva.Srećno!
Unapred zahvalan.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Podrzavam Buturovicev potez sto je oterao Kizita,mada Kiza nije kriv,ali jednostavno on nije Vosin igrac,i svejedno bi otisao.
Treba neko da uvede reda,da igraci jednostavno strahuju i onda ce biti i rezultata,jer se lepim ocigledno ne moze.Dakle,predsednik je na potezu.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Post by Djumi »

Svi Vi znate da sam ja doveo Kizita u Vosu pod uslovima koji nisu povoljni za klub ali to je u to vreme bio jedini nacin da on stigne.Ako je teranje Kizita zelja da se klub okrene svojim igracima i da svi igraci koji igraju u Vosi budu 100% igraci kluba onda podrzavam stav predsednika kluba.Ali to onda znaci da ce morati da odu i Djuric,Kahriman,Petkovic.
Ima tu jedna druga stvar o kojoj se mora voditi racuna a isto tako namece odredjene dileme a to je sta mi imamo od toga sto su nasi igraci 100% Vosini ako ih prodajemo agencijama.Poslednji primer je transfer Stepanova(ne aludiram na nikog).Sustina je da klub ima svoje ljude koji mogu da prodaju igrace i koji imaju ugled u Evropi da zakucaju na vrata svakog kluba.Ne mislim tu na jednog coveka,vec na tim ljudi koji hoce da radi za Vosu ali i da imaju i dobru stimulaciju.
Generalno imati 100% svoj tim je dobro ali ima nekada igraca koji su potrebni klubu ali su neciji igraci.Dilema je sta tada raditi?
Naj sveziji primer je Zigic u Zvezdi koji je 50% Calasanov igrac ali to ga ne sprecava da bude ljubimac navijaca sa severa.
Procitao sam na jednom od foruma da navodno vica ima uticaja na Kizita! Provereno znam da ga Kiza a i djuric ne zarezuju 2 %.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Locked