Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Turija
Posts: 10719
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Transferi

Post by Turija »

gospodinFKV wrote:
Utopisto :mrgreen:

Ja sam misljenja da nam Spalevic vise ne treba, ako je tu Susnjar. Ako se povrede jedan od njih dvojice, lako se mozemo presaltati na 4-5-1, uvoditi Georgija u prvi tim polako i to je to.
Treba cuvati pare za leto, da se nadju zamene za Vuleta i Abua.
Utopija ili ne, ali bez toga ,,'leba nema" - trofeja (ako si utopijom proglasio boldovani tekst iz citata.Ne verujem ja da oni neće hteti, ali jednostavno moraju, ako hoće Kup).
Što se tiče ovog drugog, ostajem pri stavu da nam treba neki centralni igrač (špic, polušpic ili vezni) od iskustva, da bi predvodio omladinu na terenu.Utopija je očekivati da ,,klinci" to mogu sami i da će sada Šušnjar i Georgije Ilić da rešetaju mreže iskusnih protivničkih odbrana (i rešavaju važne utakmice).Treba nam igrač koji ne maši mnogo.Abu to nije.Za Šušnjara ne znam, ali još uvek nije rasni golgeter.Georgije je premlad i bez iskustva u duelima sa robusnim štoperima.Ako budemo promašivali mnogo šansi, demoralisće se (i izgubiti samopouzdanje) cela ekipa.
Na proleće moramo davati golove, kako nam se igra ne bi raspala, a krivica svalila na mlade talentovane igrače.Trener kao trener, ne verujem da je ni bolji ni gori od Ljupka, onda.Ako bude imao ekipu na terenu, biće dobar, ako ne bude biće loš.Kao i Ljupko - kad je imao dobru ekipu u Voši, i u zvezdi, bio je super, kad nije - bio je katastrofa.Tako to ide, iz suve drenovine ne mož' ni kap iscediti.
PS
samo da dodam u prilog nedavnu utakmicu sa Indeksom (0:0), gde smo stvorili šanse, pogađali prečku, stativu, golmana, ali nismo dali gol.Treba nam neko ko će dati prvi gol (iz prve ili druge šanse), a posle sve već ide daleko lakše i sigurnije.
Last edited by Turija on Sat Feb 02, 2013 9:13 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ljubomir1996
Posts: 291
Joined: Sat Sep 01, 2012 12:32 am

Re: Transferi

Post by Ljubomir1996 »

Resenje za organizaciju igre i put ka trofeju u kupu, Vladimir Torbica, najbolji organizator igre u ligi.
http://en.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Torbica" onclick="window.open(this.href);return false;
fare
Posts: 2806
Joined: Fri Apr 06, 2012 11:32 pm
Location: LALIC

Re: Transferi

Post by fare »

Uvek sa tobom wrote:
fare wrote:Sad sam docitao na sportske.net da je RUSTEMOVIC presao u ofk beograd ,jel to onaj momak sto je polomio nogu na pripremama i sto ga je trener(neznam tacno koji je bio ) najvise nahvalio ? Mislim da se zvao Edin , ako je on steta jer stvarno je bio dobar :frown:

Dino Rustemovic

Image
Jel to taj momak sto je nogu polomio ?
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Re: Transferi

Post by Grba_NS »

Georgije Ilic je nase blago, biser. Ima fenomenalan razvojni put, uvek je slovio za talenta, ali je ove godine u omladincima prosto eksplodirao. Fenomenalan osecaj za gol (konstantno je u pokretu), fenomenalne realizatorske sposobnosti (uvek izabere najjednostavnije i najbolje resenje u zavrsnici), dobro barata sa loptom (ima odlican laznjak koji vrlo cesto koristi), ma milina za oci kad gledas. Odavno nisam video igraca koji sa takvom lakocom postize golove. Isto tako bitno, decko je na zemlji, vaspitan i to mi uliva nadu da ce biti igrac koji ce nositi nasu ekipu (u skoroj buducnosti). On, Mijat i Sergej Milinkovic su iskocili u prvi plan ovu polusezonu u omladincima.

Ja sam apsolutno ZA Spalevica, bas zbog nase dece, da i oni uce i usavrsavaju se uz jednog tako iskusnog i kvalitetnog igraca.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Re: Transferi

Post by Dejan »

Раднички отпутовао у Анталију, Спалевић остао без објашњења
4 феб, 2013

Фудбалери Радничког 1923 отпутовали су јуче са београдског аеродрома „Никола Тесла“ у Анталију на припреме, а у авиону није било Дарка Спалевића.
Капитен и најбољи стрелац суперлигаша из Крагујевца није се у договорено време појавио на окупљању екипе. Бројни телефонски позиви завршени су неуспешно, јер је „претплатник недоступан”.
Према штурим информацијама из клуба, Спалевић је наводно морао и у болницу, незванично јер је оболео од коњуктивитиса, али јуче од искусног фудбалера нисмо могли да добијемо потврду ове вести.
Спалевић је крајем прошле године поднео захтев за раскид уговора са Радничким 1923. Арбитражна комисија Заједнице Супер лиге је разматрала случај, међутим, одлуку није донела.
Спалевић је у жалби пријавио да клуб није испунио обавезе, а чланови комисије затражили су од фудбалера да из ПИО фонда донесе доказ којим би то и потврдио.
Спалевић је до пре два дана професионално одрађивао обавезе, али јуче није отпутовао на припреме. Да ли је га је заиста болест спречила да крене пут Турске или су разлози друге природе показаће дани који долазе.
http://www.zurnal.rs/2013/02/04/radnick ... ent-382944" onclick="window.open(this.href);return false;
User avatar
novosadjanin
Posts: 1353
Joined: Mon Nov 13, 2006 12:30 pm
Location: CURVA OCCIDENTALE

Re: Transferi

Post by novosadjanin »

Ja se ipak nadam da mi nismo taj klub koji na ovaj nacin hoce da dovede Spalevica. (Iako mislim da bi nam igracki bio od koristi) Nadam se da je to Cukaricki kako se pominje u medijima i nadam se da nece uspeti u tome. Takodje, Radnickom zelim da izbore opstanak, a Cukarickom da ne uspeju da se plasiraju u JSL. Spalevic ima vazeci ugovor jos godinu i po i ovde se na kvarno pokusava njegovo dovodjenje bez obestecenja. Svi znamo kako smo se mi letos osecali kada je zvezda pokusala nama da otme Abua...
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: Transferi

Post by Helm »

Ja uopste nemam osecaj da je ista na kvarno. Ako postoje osnovi za raskid ugovora i ako on hoce da ga raskine, zasto bi bilo kvarno sa nase strane? Treba da se osecamo lose zato sto je klub koji ne ispunjava svoje ugovorne obaveze kaznjen? Ja se recimo uopste ne bih osecao lose da je Mojsov pronasao neki razlog za raskid ugovora i otisao u zvezdu ili partizan. Vise mi je zao coveka kojem se krse prava nego kluba koji ih krsi.
User avatar
zapad
Posts: 280
Joined: Tue Jun 19, 2012 7:00 pm

Re: Transferi

Post by zapad »

novosadjanin wrote:Ja se ipak nadam da mi nismo taj klub koji na ovaj nacin hoce da dovede Spalevica. (Iako mislim da bi nam igracki bio od koristi) Nadam se da je to Cukaricki kako se pominje u medijima i nadam se da nece uspeti u tome. Takodje, Radnickom zelim da izbore opstanak, a Cukarickom da ne uspeju da se plasiraju u JSL. Spalevic ima vazeci ugovor jos godinu i po i ovde se na kvarno pokusava njegovo dovodjenje bez obestecenja. Svi znamo kako smo se mi letos osecali kada je zvezda pokusala nama da otme Abua...
Šta je "kvarno" u slučaju Spalević? I nemoj da spominješ letošnja dešavanja oko Abubakara jer jedno sa drugim nemaju veze. Razmisli malo pre nego što nešto napišeš...
User avatar
Toto Riina
Posts: 722
Joined: Fri Sep 28, 2012 9:44 pm

Re: Transferi

Post by Toto Riina »

novosadjanin wrote:Ja se ipak nadam da mi nismo taj klub koji na ovaj nacin hoce da dovede Spalevica. (Iako mislim da bi nam igracki bio od koristi) Nadam se da je to Cukaricki kako se pominje u medijima i nadam se da nece uspeti u tome. Takodje, Radnickom zelim da izbore opstanak, a Cukarickom da ne uspeju da se plasiraju u JSL. Spalevic ima vazeci ugovor jos godinu i po i ovde se na kvarno pokusava njegovo dovodjenje bez obestecenja. Svi znamo kako smo se mi letos osecali kada je zvezda pokusala nama da otme Abua...
Čoveku 91 dan nisu uplatili platu, nakon tri meseca ima pravo da podnese zahtev za raskid ugovora! Objasni šta je tu kvarno i na osnovu čega staješ na stranu kluba koji ne ispunjava ugovorne obaveze prema igraču :?:

Ne znam koliko si upoznat i koliko pratiš situaciju, ako nisi suzdrži se teških reči. Sa Abubakarom je ispoštovana svaka stavka ugovora, tako da porediti to sa slučajem Spalevića ima veze koliko i Boškić sa farmom pilića na Pejićevim salašima.
User avatar
dapokalypto
Posts: 209
Joined: Mon Jul 14, 2008 10:49 am

Re: Transferi

Post by dapokalypto »

Toto Riina wrote:
novosadjanin wrote: koliko i Boškić sa farmom pilića na Pejićevim salašima.
:cheers: :cheers: :cheers:
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
User avatar
budababa
Posts: 4010
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: Transferi

Post by budababa »

Дневник wrote:Абу остаје или одлази

Пронела се вест да је један кинески прволигаш прихватио услове за куповину нападача Новосађана Абубакара Оумаруа. Кинески скаут пратио је утакмицу Војводина – Крила совјетов и био задовољан оним што је приказао камерунски фудбалер који је тада постигао два гола. Абубакар није ништа конкретније желео или умео да каже на ову тему, па преостаје да у току наредна два-три дана видимо колико у овој причи има истине.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Tony Starks
Posts: 821
Joined: Fri May 13, 2011 2:17 am

Re: Transferi

Post by Tony Starks »

Trener BSK-a kaže da se Jao "odjednom predomislio i da je sve manje nade da će postati njihov igrač":

http://www.zurnal.rs/2013/02/06/jao-se- ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
limanfkv
Posts: 2841
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Re: Transferi

Post by limanfkv »

Prema vikipediji Grin se nalazi u Aeku Larnaki na pozajmici (mozda je vec bila ova vest, ali mi je promakla)
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4819
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

http://www.fkvojvodina.rs/2013/02/vojvo ... -vranjesa/" onclick="window.open(this.href);return false; :?: :?: :?:



http://www.youtube.com/watch?v=RyFnXJY_62M" onclick="window.open(this.href);return false; Jos jednog cirkuzanta smo dobili :mrgreen:
1892
Posts: 1063
Joined: Fri Jan 28, 2005 3:34 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by 1892 »

gospodinFKV wrote:http://www.fkvojvodina.rs/2013/02/vojvo ... -vranjesa/ :?: :?: :?:



http://www.youtube.com/watch?v=RyFnXJY_62M" onclick="window.open(this.href);return false; Jos jednog cirkuzanta smo dobili :mrgreen:
O toj braći Vranješ iz Borca je ovde na forumu sto puta bilo reči, jedan je bio čak nešto kratko i u crvenom blizancu. Po postovima koji su pisani delovalo je da su dobri igrači i ljudi, ali opet i Bilbija je bio `veliki` talenat pa kod nas ništa nije pokazao.

Ps taj jutub komentar ti nije na mestu jer ako ćes tako suditi o igraču onda se za svakog moze naći kiks
Come on you Reds!
Post Reply