11. kolo: Rad-Vojvodina 1:1

A od Rada...

Poll ended at Sun Nov 04, 2012 10:45 am

...3 boda.
5
22%
...1 bod.
4
17%
...šipak.
14
61%
 
Total votes: 23

User avatar
budababa
Posts: 4008
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: 11. kolo: Rad-Vojvodina 1:1

Post by budababa »

Suma sumarum, deluje da smo bili za nijansu ozbiljnija ekipa od Rada, ali i dalje dovoljno loši da možemo reći da (opet) nismo zaslužili sva tri boda. Ono što mene šokira iz utakmice u utakmicu je ogroman broj grešaka u osnovnim elementima fudbalske igre, a tu prvenstveno mislim na primanje lopte i dodavanja. Ako ovi naši te bazične stvari nisu savladali k'o svet, kako onda da očekujemo da barem svaki drugi centaršut liči na nešto? Sastav tima je posebna priča, Supa i Katai i dalje troše svoj beskonačni kredit od strane upravnog odbora, Boske i Abu su takođe zreli da prave društvo rezervnim igračima, dok se Ađuru ispostavio kao jedini pravi potez juče jer beše naš najbolji pojedinac. Trener posle utakmice daje izjavu kako je zadovoljan, valjda time što smo u sedam prvenstvenih utakmica samo jednom poraženi (doduše, i samo jednom pobedili, ali to su nebitne sitnice). Mrka kapa, čudi me da sa ovakvom relizacijom i ovakvim rezultatima još stanujemo u gornjem delu tabele.

Ni ovima iz Novosti tek ništa nije jasno :mrgreen:

Image
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8840
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: 11. kolo: Rad-Vojvodina 1:1

Post by Radoye »

Znaci pobedili smo, ono sto smo gledali na Areni (ili uzivo, ko je imao prilike) mora da je bila neka alternativna stvarnost, paralelni svemir ili vec sta. :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
verni zapad
Posts: 45
Joined: Sun Jul 29, 2012 8:48 pm

Re: 11. kolo: Rad-Vojvodina 1:1

Post by verni zapad »

zapad wrote:Treba još više prostora ali prvenstveno godište 94 i uz ovih par igrača koji su 93 to treba da bude neki kostur za ovu sezonu. Igrači godišta 95 treba da odigraju do kraja ovu sezonu za omladince i onda sledeće sezone i njih priključiti prvom timu. Koliko god recimo mi hvalili Kiću daleko je on još od ozbiljnih partija u super ligi i borbe sa dosta iskusnijima. Sada će neko reći da treba u tim mečevima da stiče iskustvo, slažem se ali treba ići i nekim prirodnim redosledom, a mislim da niko od tih 95 nema još potrebne drskosti da nam donese neku prednost na terenu u prvenstvenim mečevima.
problem je u tome sto kada on uvede 3 omladinca ovi nazovi prvotimci ih ne kontaju,jednostavno ih guse,spori su....treba da uvede komplet sredinu i napad omladinci +abu,a odbrana da bude od iskusnijih sa povremenim ubacivanjem klinaca.....
User avatar
Neizlecivi
Posts: 1462
Joined: Fri Jul 20, 2012 3:18 am

Re: 11. kolo: Rad-Vojvodina 1:1

Post by Neizlecivi »

Po meni Abu zasluzuje da odmara koju tekmu. Susnjar bi nam sada tako legao, kao budali samar... Sramota me je kakvu ekipu imamo, sklopljenu od pravih gaftera onih, ne roma, nego seljacina i "cigana" u dusi. Svi su sise, sa casnim izuzecima. Katai je pajser i od mene ce do kraja zivota cuti mnogoooo,mnogooo pogrdnih reci. Nego mi zao sto skuleta ne igra, da imam makar neku zanimaciju kada dodjem da gledam, ne ovako, jos se necemu nadam. Kao da nikada necu prestati,valjda mi je zato i takav nick.
21000
Posts: 12
Joined: Mon Oct 29, 2012 11:40 pm
Location: Karadjordje

Re: 11. kolo: Rad-Vojvodina 1:1

Post by 21000 »

Protiv Rada mislim da smo dobro trcali i borili se,takodje mi se svidelo to sto se posle 1-1 nismo povukli nazad igrali smo na tri boda kao sto sa svakim treba da igramo!P.S.Protiv Pazaraca uz ovakvo trcanje ocekujem tri boda...
...Procice jos puno igraca i uprava kroz nas voljeni klub ali mi cemo uvek biti tu...Svi na Karadjordje...
Locked