2. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1

Sudija svira kraj i mi se...

radujemo. Ostajemo konkurentni!!!
24
55%
češkamo. Da li smo mogli i više od boda!?
13
30%
češkamo. Sezona krenula u materinu.
7
16%
 
Total votes: 44

Nikola
Posts: 848
Joined: Mon Jun 25, 2007 12:35 pm

Re: 2. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1

Post by Nikola »

Ne mogu da verujem da donosite zakljucke na osnovu ostrascenih komentara izvestaca sa sos-a. Sasvim zasluzeno smo pobedili ekipu koja nas je demolirala pre nekoliko meseci, koja je bila maksimalno motivisana i predvodjena Kizom koji nas tim poznaje u dusu. Nastupali su mladi Nastic, Poletanovic, Deletic, Radoja itd. Ne znam ste vi ocekivali ili vas je zaneo start premijer lige. Malo vise realnosti i zrtvovanja za klub u koji se kunete bi vam vratio osecaj zadovoljstva posle celog plena iz Subotice.
ПУШТАМ КИШУ!
User avatar
zapad
Posts: 280
Joined: Tue Jun 19, 2012 7:00 pm

Re: 2. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1

Post by zapad »

Odavno nisam gledao borbeniju Vojvodinu. Svaki pojedinac je ostavio sebe na terenu, ali svaki. Diktirali smo ritam tokom svih 90 minuta i mi smo bili ti koji su igrali za razliku od domaćina. Spartak je imao samo jedan dobar šut u prvom poluvremenu kada je Supić uspešno intervenisao i to je sve od domaćina na ovoj utakmici. Mi smo imali u prvom poluvremenu stativu preko Abua i u drugom poluvremenu 2-3 mrtve šanse koje nismo realizovali. Sudjenje dosta navlačeno za domaćina i svirani neki prekršaji oko 16 metara koje je samo sudija Glodjović video. Sve u svemu sigurna igra našeg tima koji je u svakom momentu znao šta hoće.
User avatar
kej
Posts: 618
Joined: Sat Aug 08, 2009 10:58 am

Re: 2. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1

Post by kej »

Ajde neko ko je bio da bar opiše taj gol kad već ne možemo da ga vidimo. Kakva je bila akcija? Je l' ga Boske stavio šmekerski il' ga je usralo?
Edit: Izvinjavam se, sad sam tek video da je podbara postavio.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
User avatar
tulip
Posts: 633
Joined: Fri Jan 23, 2009 10:31 am
Location: tik uz VOŠU

Re: 2. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1

Post by tulip »

kej wrote:Ajde neko ko je bio da bar opiše taj gol kad već ne možemo da ga vidimo. Kakva je bila akcija? Je l' ga Boske stavio šmekerski il' ga je usralo?
Edit: Izvinjavam se, sad sam tek video da je podbara postavio.
Za mene je ovo baš šmekerski gol. Mislim da mu i Đoković zavidi kako je pasirao volej.
DAJ GOL!!!
User avatar
Boske87
Posts: 572
Joined: Mon Aug 29, 2011 4:49 pm

Re: 2. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1

Post by Boske87 »

Evo izveštaj i gol, na osnovu prilika jasno je da smo bili bolji. Abu se propisno osramotio. http://www.youtube.com/watch?v=yXtoLIvWSRA" onclick="window.open(this.href);return false;
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Re: 2. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1

Post by mihailov »

Ovogodišnji tim Vojvodine igra defanzivu na odličan način, ali ima veliki problem sa realizacijom. Do sada se pokazalo da ćemo imati mnogo veći problem kod kuće nego na strani...
Pobeda u Subotici je za svaku pohvalu, može se reći i da je došla neočekivano-posle raznih negativnih zbivanja koja su nas pogodila u poslednjih desetak dana. Čestitke igračima i treneru Zagorčiću, naročito zbog ubacivanja mlađih snaga u igru!
Raduje i činjenica da Moreira počinje da igra važnu ulogu, potrebna nam je njegova kreativnost ukoliko želimo ove sezone da odigramo značajniju ulogu u prvenstvu!
Napred Voso!
User avatar
Schteph_F89
Posts: 478
Joined: Sun Sep 25, 2011 2:17 pm

Re: 2. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1

Post by Schteph_F89 »

Nek admini prebace u odgovarajucu temu...
Veceras u 21.05 na Sos-u u emisiji Secanja-Vojvodina 88/89
User avatar
budababa
Posts: 4008
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: 2. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1

Post by budababa »

Najvažnije je da su osvojena tri boda i da je krenulo postepeno ubacivanje mladih igrača "u vatru". Evo i protokola sa utakmice:

http://www.fkspartakzlatiborvoda.com/protokol/759/

P.S. Zna li se koliko je teška povreda Supića?
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
User avatar
Turija
Posts: 10677
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: 2. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1

Post by Turija »

budababa wrote:Najvažnije je da su osvojena tri boda i da je krenulo postepeno ubacivanje mladih igrača "u vatru". Evo i protokola sa utakmice:

http://www.fkspartakzlatiborvoda.com/protokol/759/
Potpuno se slažem i zadovoljan sam imenima naših igrača koji su se našli u protokolu (fali još mladi Ivanić) :!:
Nadam se da ćemo istrajati na ispravnom putu oporavka i stvaranja nove šampionske seniorske ekipe Vojvodine.
Evo gledam večeras, na SOS kanalu, sećanja na našu šampionsku generaciju 88/89, gde se svi sagovornici slažu da je tada stvorena odlična ekipa (i atmosfera) sa nekoliko iskusnih igrača i kompatibilnom plejadom mladih talenata, pa su velikim radom, zalaganjem, kao i željom i verom u sebe uspeli izaći na sam vrh YU fudbala (pod izuzetno teškim okolnostima i pritisaka zbog političke situacije u zemlji) i gde se Uprava ništa nije mešala u rad na terenu.To je pravi put za koji Siniša kaže da želi da preslika i na našu Reprezentaciju.
I danas nije lako, ali uvek se može - ako znaš kako.Zašto onda, nešto već provereno, ne bi ponovili u Voši, naročito sada kada imamo izuzetnu mladu selekciju u vlastitom pogonu?
Last edited by Turija on Sun Aug 19, 2012 11:05 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Firmin mali
Posts: 181
Joined: Thu Jan 20, 2011 12:17 pm
Location: Vojvodina

Re: 2. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1

Post by Firmin mali »

budababa wrote:P.S. Zna li se koliko je teška povreda Supića?
Koliko sam ja upucen,on vuce tu neku povredu kolena jos od utakmice sa rapidom u Novom Sadu...pa ju je malo obnovio u prvom poluvremenu prilikom neke intervencije...mislim da nije ozbiljno.

A sad foto izvestaj :D :
Iz utakmice u utakmicu mene Poletanovic,i sad Nastic,Radoja,odusevljavaju,odlicno odradjen posao u omladinskoj skoli,pravi igraci
Image

"Fair play"
Image

Zakula dostojna zamena Supica
Image

Moreira svakom utakmicom sve bolji
Image

Nastic
Image

"Bosna duo" - sta god ko god pricao za njih od mene ce uvek imati podrsku,mogu mnogo
Image

Link za galeriju mozete naci : >> http://www.fkvojvodina.rs/2012/08/vojvo ... tografija/ <<

Bice lakse cim smo mi pobedili Spartak u gostima,odma to utice na psihu,plus Sremci uzeli crnima sve,radovci pobedili bodove,ima nade :cheers:

P.S. Na temi omladinci i kadeti pogledajte foto izvestaj sa danasnje utakmice protiv Radnickog sa Novog Beograda
WeAreTheFirm
Posts: 84
Joined: Tue Jan 17, 2012 11:51 pm

Re: 2. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1

Post by WeAreTheFirm »

Firmin mali wrote: Iz utakmice u utakmicu mene Poletanovic,i sad Nastic,Radoja,odusevljavaju,odlicno odradjen posao u omladinskoj skoli,pravi igraci
Ne bih da mračim, i ja puno očekujem od omladinaca, ali me uopšte nisu oduševili, Poletanović još tu i tamo (u Subotici je bio loš), ali je Nastić ispadao i na kraju napravio onaj start "a la Pavlović" i bio srećan što je prošao sa žutim kartonom, Radoja nije dobio dovoljnu minutažu da bi se stvorilo mišljenje.
Firmin mali wrote: Moreira svakom utakmicom sve bolji
Moreira bio najsigurniji na terenu, ove godine može biti najkorisniji u celom timu :)
Bilo da pomisliš da sve oko tebe je tama...
milancl
Posts: 468
Joined: Tue Aug 21, 2012 2:18 am

Re: 2. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1

Post by milancl »

Moje viđenje utakmice: Mislim da smo zasluženo pobedili. Ruku na srce, nije bila neka preterano lepa i lepršava igra. Imali smo više loptu u posedu ali nismo bili dovoljno konkretni. Abu u prvom poluvremenu pogađa stativu, a Supić brani jedan dobar šut sa distance. Dali smo gol iz lepe akcije. A Abu je u finišu promašio čist zicer što je moglo skupo da nas košta. srećom, onaj poslednji izmišljeni faul nije šutirao Torbica.
Spartak igrao totalni bunker što me je zapanjilo, i mislim da ćemo mi i ove sezone generalno imati velikih problema sa takvim ekipama. Ako ih načnemo na vreme privodimo to lagano kraju, u suprotnom dešava nam se nešto poput Smedereva.
Malo o igračima: Što se tiče Supića bio je odličan. On povredu već dugo vuče, i videćete koliko je Žakula dobar golman, verujte dobro ga poznajem. Vidim neki kritikuju malog Nastića, po meni je odlično odigrao, fali mu malo ofanzive ali doći će to sa utakmicama. Vule i Boske probijali, ali naročito u prvom poluvremenu nikako da centriraju kako treba. Jokić solidan (lično mi se ne sviđa njegov stil igre, nadajmo se da ću promeniti mišljenje), Đurić izvanredan. Grin i Marko solidni, Mo odličan, Bilbija borben, ali nekako imam utisak da non-stop vuče na levu nogu. Abu slab u odnosu na ono što smo navikli da pruža, ali i za moj utisak pomalo odsečen.
Ušao je i mali Radoja, tako da imamo lepu perspektivu ako zadržimo okosnicu tima i ove mlade igrače.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
User avatar
budababa
Posts: 4008
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Re: 2. kolo: Spartak-Vojvodina 0:1

Post by budababa »

milancl, dobrodošao na forum!

Firmin mali, hvala za slike i samo istraj u tome. Nadam se da ćemo jednog dana gledati tvoje fotografije u knjigama koje obeležavaju jubileje.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Locked