Koga za novog kapitena?

Turija

Post by Turija »

Slažem se i takođe mislim da je Pekarić pravi izbor.
Izuzev Mandića i ne vidim ozbiljnog konkurenta da zasluženo i odgovorno nosi traku.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jambo

Post by Jambo »

Glasam za Pekarica.
PRIJATELJ

Post by PRIJATELJ »

Iako je Pekaric moj omiljeni igrac u ovoj ekipi i kako cujem da je dobar i stabilan covek ne bi se slozio da on bude kapiten.Mislim da kapiten treba da bude neko ko ce bar dve tri sezone ostati u klubu i voditi novu mladu generaciju ka nekom uspehu.Posto je Pekaric sledeci za prodaju(ako odu Vukelja i M.J.) mislim da ne bi trebalo birati kapitena na kratko vreme.Ali dzaba mi pricamo i predlazemo,ako ne ode ove zime Vukelja ce biti kapiten.Pozdrav
limanfkv

Post by limanfkv »

Ja mislim da kapiten treba da bude neko od mladjih igraca odn. deca Vojvodine...Kacar,Vukobratovic,Pavlovic
Djumi

Post by Djumi »

O Pekaricu zaista mislim sve najbolje ali kapiten Vojvodine treba da bude Gojko Kacar.Poseduje pored fudbalskih kvaliteta i ljudske za tu ulogu a ostace u Vosi bar jos 2-3 godine.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Duke

Post by Duke »

Kapiten će biti MJ, ako ne ode naravno...
You'll never walk alone!
Stara Garda

Post by Stara Garda »

Kapiten treba da bude autoritet u ekipi,i mislim da je malo rano za promociju Kacara za kapitena.
Slazem se da ce novi kapiten biti MJ ili LJV,odnosno onaj koji ostane u Vojvodini(ako ostanu obojica,bice gusto :) )
Go west

Post by Go west »

Stara Garda wrote:Kapiten treba da bude autoritet u ekipi,i mislim da je malo rano za promociju Kacara za kapitena.
Slazem se da ce novi kapiten biti MJ ili LJV,odnosno onaj koji ostane u Vojvodini(ako ostanu obojica,bice gusto :) )
Kakve smo kurate sreće može i to da nam se desi :roll:
Palic Crew

Post by Palic Crew »

Novi kapiten je Pekaric, a zamena mu je Vukelja :!:
• Koliko?
• Dvadeset.
• Šta 20?
• A šta koliko?
Locked