Slažem se i takođe mislim da je Pekarić pravi izbor.
Izuzev Mandića i ne vidim ozbiljnog konkurenta da zasluženo i odgovorno nosi traku.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Iako je Pekaric moj omiljeni igrac u ovoj ekipi i kako cujem da je dobar i stabilan covek ne bi se slozio da on bude kapiten.Mislim da kapiten treba da bude neko ko ce bar dve tri sezone ostati u klubu i voditi novu mladu generaciju ka nekom uspehu.Posto je Pekaric sledeci za prodaju(ako odu Vukelja i M.J.) mislim da ne bi trebalo birati kapitena na kratko vreme.Ali dzaba mi pricamo i predlazemo,ako ne ode ove zime Vukelja ce biti kapiten.Pozdrav
O Pekaricu zaista mislim sve najbolje ali kapiten Vojvodine treba da bude Gojko Kacar.Poseduje pored fudbalskih kvaliteta i ljudske za tu ulogu a ostace u Vosi bar jos 2-3 godine.
Kapiten treba da bude autoritet u ekipi,i mislim da je malo rano za promociju Kacara za kapitena.
Slazem se da ce novi kapiten biti MJ ili LJV,odnosno onaj koji ostane u Vojvodini(ako ostanu obojica,bice gusto )
Stara Garda wrote:Kapiten treba da bude autoritet u ekipi,i mislim da je malo rano za promociju Kacara za kapitena.
Slazem se da ce novi kapiten biti MJ ili LJV,odnosno onaj koji ostane u Vojvodini(ako ostanu obojica,bice gusto )