Prelazni rok...
MILAN STEPANOV KARIJERU NASTAVLJA U TURSKOJ
Milan Stepanov definitivno karijeru nastavlja u Turskoj. Posle uspešno pređenih lekarskih pregleda, doskorašnji kapiten FK Vojvodina potpisao je četvorogodišnji ugovor s popularnim turskim klubom. Ova vest objavljena je i na klupskom sajtu Trabzonspora.
Turci su želeli mladog reprezentativca koji ih je zadivio pojavom i igrama, naročito u dresu s državnim grbom. Gotovo je sigurno da je presudnu ulogu odigrao trener turskog tima, nekadašnji centarfor reprezentacije Jugoslavije i mostarskog Veleža, Vahid Halilhoxić. Kao klasični napadač dobro je upoznao kvalitete direktnih suparnika i u Stepanovu je prepoznao upravo ono što nedostaje njegovom timu, pa da se ravnopravno upusti u koštac s najpopularnijim klubovima poput Bešiktaša, Galatasaraja i Fenerbahčea.
Ono što je za sada u magli, je visina transrfera. Spominje se suma od 450 hiljada do milion evra, a kome je od tog kolača koliko pripalo, verovatno nikada neće biti tačno obelodanjeno. Zadovoljna je Vojvodina, zadovoljan je Stepanov, zadovoljni su Turci, a zadovoljna je, bez sumnje, i menaxerska agencija "Mediaglobal" iz Barselone koja je posredovala u transferu preko istaknutog menadžera Zorana Stojadinovića.
- Svi smo odahnuli - izjavio je juče, očigledno presrećan Milanov otac Radica, koji je zajedno sa starijim sinom i suprugom iščekivao vesti iz Turske. - Ovih dana telefoni su nam neprestano zvonili. Samo iz Španije zvali su Milana četrdesetak puta pre nego što je otputovao. Milan je prošao lekarske kontrole, potpisao četvorogodišnji ugovor i mada je postojala šansa da na dva dana skokne do Novog Sada, pridružiće se saigračima u kampu u Antaliji.
Ekipu Trabzonspora danas očekuje kontrolni meč u Antaliji s belgijskim Genkom, ali je mala verovatnoća da će Milan Stepanov već danas osetiti draž igranja u bordo- svetloplavom dresu. S. S.
Milan Stepanov definitivno karijeru nastavlja u Turskoj. Posle uspešno pređenih lekarskih pregleda, doskorašnji kapiten FK Vojvodina potpisao je četvorogodišnji ugovor s popularnim turskim klubom. Ova vest objavljena je i na klupskom sajtu Trabzonspora.
Turci su želeli mladog reprezentativca koji ih je zadivio pojavom i igrama, naročito u dresu s državnim grbom. Gotovo je sigurno da je presudnu ulogu odigrao trener turskog tima, nekadašnji centarfor reprezentacije Jugoslavije i mostarskog Veleža, Vahid Halilhoxić. Kao klasični napadač dobro je upoznao kvalitete direktnih suparnika i u Stepanovu je prepoznao upravo ono što nedostaje njegovom timu, pa da se ravnopravno upusti u koštac s najpopularnijim klubovima poput Bešiktaša, Galatasaraja i Fenerbahčea.
Ono što je za sada u magli, je visina transrfera. Spominje se suma od 450 hiljada do milion evra, a kome je od tog kolača koliko pripalo, verovatno nikada neće biti tačno obelodanjeno. Zadovoljna je Vojvodina, zadovoljan je Stepanov, zadovoljni su Turci, a zadovoljna je, bez sumnje, i menaxerska agencija "Mediaglobal" iz Barselone koja je posredovala u transferu preko istaknutog menadžera Zorana Stojadinovića.
- Svi smo odahnuli - izjavio je juče, očigledno presrećan Milanov otac Radica, koji je zajedno sa starijim sinom i suprugom iščekivao vesti iz Turske. - Ovih dana telefoni su nam neprestano zvonili. Samo iz Španije zvali su Milana četrdesetak puta pre nego što je otputovao. Milan je prošao lekarske kontrole, potpisao četvorogodišnji ugovor i mada je postojala šansa da na dva dana skokne do Novog Sada, pridružiće se saigračima u kampu u Antaliji.
Ekipu Trabzonspora danas očekuje kontrolni meč u Antaliji s belgijskim Genkom, ali je mala verovatnoća da će Milan Stepanov već danas osetiti draž igranja u bordo- svetloplavom dresu. S. S.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
-
Sad se povecao broj bivsih igraca Vose u Turskoj na 3:
-Batak-Ankaraspor
-Bogdanovic-Genclerbirligi
-Stepanov-Trabzonspor
-Nije taj Trabzon ni tako los:
-6 puta sampion Turske (zadnji put 1984.)
-7 puta drugoplasirani (zadnji put prosle sezone,igrali kvalifikacije za Ligu sampiona)
-6 puta 3.
-12 puta igrali u finalu kupa,7 osvojenih kupova.
-trenutno su 8. u ligi(18 klubova)-sad ce Stepanov da im pomogne...
-Batak-Ankaraspor
-Bogdanovic-Genclerbirligi
-Stepanov-Trabzonspor
-Nije taj Trabzon ni tako los:
-6 puta sampion Turske (zadnji put 1984.)
-7 puta drugoplasirani (zadnji put prosle sezone,igrali kvalifikacije za Ligu sampiona)
-6 puta 3.
-12 puta igrali u finalu kupa,7 osvojenih kupova.
-trenutno su 8. u ligi(18 klubova)-sad ce Stepanov da im pomogne...
• Koliko?
• Dvadeset.
• Šta 20?
• A šta koliko?
• Dvadeset.
• Šta 20?
• A šta koliko?
-
-
Steta...On mi se na pocetku igranja jako svidjao,kasnije je dosta padao,mada opet mislim da nije toliko los da skoro nikad ne dobija sansu...Djumi wrote:U danasnjim novinama sam procitao da Branko Lazarevic napusta Vojvodinu nezadovoljan svojim statusom.Podsecam da je Lazarevic poslednju utakmicu odigrao u B.Dvoru.
I on je danas izjavio da ako ne ode u inostranstvo odlazi u Kulu ili Podgoricuogi wrote:Stvarno ne kontam, od 3 talentovana golmana, oni bi Pantica!? Eno citam da su Kula i Buducnost zainteresovani za Stojanovica..nama treba napadac, a mislim da je on 2 puta bolji od "TALENATA" sto imamo sada...
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
-
A jel nama treba napadac koji nije igrao 6 meseci nigde,i koji bi ovde bio plafon godinu dana,po meni ne treba.Nek ide gde hoce. Daj onda bolje nekog mladog napadaca pa nek stasava dve,tri godine,pa neka bude i Djurovic jer mi se cini da ce Jovanovic i Vukelja ostati bar do leta(verovatno sa onom opcijom produzenjem ugovora do 2007. kao Benko).
Kazes Djumi da Grlic nema kvalitet za Vosu,a koji kontinuitet branjenja ima Ristic u odnosu na Grlica?Da li je utakmica u Cacku merilo njegovog kvaliteta?Ok,branio je dobro ali nema utakmica,jer koliko znam da ni u Vojvodinu nije dosao sa mnogo utakmica,tj. dosao je kao anonimus,Grlic bar ima vise od godinu dana u kontinuitetu branjenja,znaci iskusniji je a koliko pratim Becej u III ligi je najmanje golova primio.
Kazes Djumi da Grlic nema kvalitet za Vosu,a koji kontinuitet branjenja ima Ristic u odnosu na Grlica?Da li je utakmica u Cacku merilo njegovog kvaliteta?Ok,branio je dobro ali nema utakmica,jer koliko znam da ni u Vojvodinu nije dosao sa mnogo utakmica,tj. dosao je kao anonimus,Grlic bar ima vise od godinu dana u kontinuitetu branjenja,znaci iskusniji je a koliko pratim Becej u III ligi je najmanje golova primio.
Moram priznati da mi je jako zao ovog igraca,jer sam ubedjen da je dosta kvalitetan.... E sad,mislim da se sa njim MNOOOOGO gresilo samim njegovim postavljenjem na pogresne pozicije.... koliko se secam protiv Cacka je igrao beka,i bio izgubljen na terenu.... kazem jos jednom,steta.... njegova sudbina me podseca na Poledicu.... igrac po mom ukusu,koji ce tek odlaskom pokazati kako smo opet pogresili u proceni njegovih igrackih kvaliteta.Djumi wrote:U danasnjim novinama sam procitao da Branko Lazarevic napusta Vojvodinu nezadovoljan svojim statusom.Podsecam da je Lazarevic poslednju utakmicu odigrao u B.Dvoru.
Sto se spica tice,ja bih doveo Igora Gluscevica....
PASPOORT Geboorteplaats Budva (Servie&Mont.)
Geboortedatum 30-03-1974
Positie aanvaller
Lengte 1,90 meter
Gewicht 84 kilogram
Contract tot 30-06-2006
Debuut Vitesse 13-08-2004
(Roda JC - Vitesse 2-3)
Interlands -
SEIZOEN CLUB WEDSTRIJDEN DOELPUNTEN
1992-1994 Mogren Budva 18 5
1994-1996 Vojvodina Novi Sad 46 7
1996-1998 Extremadura 57 26
1998-1999 Sevilla FC 30 6
1999-2000 Aris Saloniki 30 8
2000-2003 FC Utrecht 84 39
2003-2004 Sparta Praag 18 3
2004-2005 Vitesse 29 6
Totaal 312 meceva 100 golova
znam da mu je supruga iz NSa,da ima problema u Viteseu i da bi rado dosao da igra za Vosu.... ali djavola,kome je u interesu da dovede igraca koga treba platiti?Kod nas dolaze,ti koji treba da odrade drustveno koristan rad (Pantic),oni koji ne mogu ni kopacke obuci (Vladan Lukic),oni koje niko nece (Puaca) isl.....