29. kolo: Borac-Vojvodina 0:2
Re: 29. kolo: Borac-Vojvodina, subota 17h
0-1, Boske!!!
0-2 Bojke!
- severozapad
Možda najbolja utakmica ovog proleća iako je prvih pola sata bila tuga. Moram nešto da primetim a to je da igramo mnogo brže kad Apija nije u igri. Kad jeste, on je ubedljivo najsigurniji i najbolji igrač na terenu ali ne znam zbog čega, kao da cela ekipa slabije trči.
Takođe, danas sam primetio ono što, pored mora drugih stvari, razlikuje našu ligu od nekih boljih. Je l` moguće da osim igrača koji preda loptu saigraču pa nastavi da trči, očekujući valjda dupli pas baš svaki put, svi ostali na terenu stoje i čekaju da oni budu uključeni u tu dam ti pa vrati igru. Nije samo Voša takva nego gomila timova u ligi, danas je samo valjda bilo najočiglednije jer se ponovilo u mali milion situacija.
Daleko je ovo od sjajnog ali epitet najbolje naše igre ovog proleća mislim da može da ponese u ne baš jakoj konkurenciji.
Ajde još i to zadnje kolo da se odigra pa da se vidi "šta će biti s` kućom".
UPRAVA NAPOLJE
Takođe, danas sam primetio ono što, pored mora drugih stvari, razlikuje našu ligu od nekih boljih. Je l` moguće da osim igrača koji preda loptu saigraču pa nastavi da trči, očekujući valjda dupli pas baš svaki put, svi ostali na terenu stoje i čekaju da oni budu uključeni u tu dam ti pa vrati igru. Nije samo Voša takva nego gomila timova u ligi, danas je samo valjda bilo najočiglednije jer se ponovilo u mali milion situacija.
Daleko je ovo od sjajnog ali epitet najbolje naše igre ovog proleća mislim da može da ponese u ne baš jakoj konkurenciji.
Ajde još i to zadnje kolo da se odigra pa da se vidi "šta će biti s` kućom".
UPRAVA NAPOLJE
Last edited by severozapad on Sun May 13, 2012 11:10 am, edited 1 time in total.
Re: 29. kolo: Borac-Vojvodina 0:2
Стеван Бена, минут ћутања, црни флор......
- madda fakka
Ja nisam gledao utakmicu ali sam video pregled sansi i golova na youtube. To sto sam video svaka nasa sansa i gol je isao preko Bosketa. Jel se mozda vratio u formu?
I Bog je Slaninar...
- KoKanidja
Јесте, вратио се. Одиграли су две намештене утакмице за редом и сад су сви опет у форми, нико им не смета на терену.
Prosto plesu na terenuKoKanidja wrote:Јесте, вратио се. Одиграли су две намештене утакмице за редом и сад су сви опет у форми, нико им не смета на терену.
Ma milina gledatilimanfkv wrote:Prosto plesu na terenuKoKanidja wrote:Јесте, вратио се. Одиграли су две намештене утакмице за редом и сад су сви опет у форми, нико им не смета на терену.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Da li sam samo ja primetio da Stevanovic ne zna da primi loptu grudima?
Vraca se neko u formu? Vi se šalite ili? Pobedili smo Borac koji ispada iz lige!
Vraca se neko u formu? Vi se šalite ili? Pobedili smo Borac koji ispada iz lige!
Ja sam bas to komentarisao i nisam mogao da verujem! Drugar i ja se smejali od muke!