http://www.dnevnik.rs/sport/moreira-nis ... s-trenerom" onclick="window.open(this.href);return false;Управо у дуелу с Борцем направили сте потез који је узбуркао јавност. Приликом измене играча, уместо да се рукујете с Бојовићем који улази на терен уместо вас, отрчали сте директно у свлачионицу. То је наишло на осуде, а нас занима ваше образложење о томе шта се догодило?
- Могу да разумем интересовање јавности, јер смо сви желели да победимо. Моја реакција била је узрокована тиме што нисам био срећан због измене. Једино што могу јесте да се извинем Бојкету (Милану Бојовићу) што се нисам руковао с њим. После смо нас двојица разговарали и он ме је разумео. Била је то јако важна утакмица и за клуб и за мене и био сам исфрустриран одлуком тренера Вукићевића.
Очекујете ли да ће вас руководство клуба казнити због тога што се догодило?
- Не видим због чега бих био кажњен. Зар због тога што сам желео да играм?
На конференцији за медије када је одлазио из Војводине, Дејан Вукићевић вас је апострофирао као једног од највећих криваца за пролећна посртања црвено-белих и, чак, рекао да за вас не би било више места у екипи када би он остао тренер. Какав је био ваш међусобни однос?
- Искрено, увек желим да имам добар однос са саиграчима и тренером. Једемо исти хлеб, заједно смо на терену и међусобно се допуњујемо. Изненађен сам тиме што је бивши тренер изјавио о мени, јер никакав проблем с њим нисам имао. Он изгледа са мном јесте. То говори о карактеру тог човека, јер ми никада ништа није рекао и мислио сам да имамо добар однос. Човек сам који има карактер и увек у лице свакоме кажем оно што мислим и зато сам изненађен његовим речима.
Odnos članova kluba prema Voši
- Tony Starks
Re: Odnos članova kluba prema Voši
- Grof Žekula
- Administrator
Večernje novosti wrote:Supić: Nigde ne idem, super mi je u Vojvodini
Uvrede navijača u meču sa BSK, golman Vojvodine Nemanja Supić je izdržao i kako kaže, uspeo da brani i pod takvim pritiskom.
- Najbitnije je da smo osvojili tri boda i da idemo ka Evropi - ističe Supić. - Navijači kada plate kartu imaju sva prava i tu nema šta da se kaže.
Supić je sa još trojicom saigrača nedavno, posle ispadanja iz Kupa u polufinalu i debakla u Subotici, bio suspendovan. Odlazak je bio na pomolu...
- Ne razmišljam o odlasku jer mi je u Vojvodini super. Uprava me je maksimalno ispoštovala, imam ugovor još godinu dana i samo reči hvale za Vojvodinu, pa ne vidim zašto ne bih ostao –rekao je Supić.
Čudi me da se nije udostojio da se JAVNO IZVINI (navijačima/simpatizerima/ljubiteljima fudbala...) i time sam doprinese smirivanju "strasti".021 wrote:Supić: "Pojedini navijači Vojvodine su prostaci"
Skoro čitavo drugo poluvreme na utakmici protiv BSK Borče u Novom Sadu, navijači Vojvodine vređali su golmana svog tima Nemanju Supića.
U trenutku kada su igrači izlazili na teren, firmaši su razvili parolu "Supiću, đ…e, marš iz kluba", nezadovoljni odnosom koji golman Vojvodine ima prema njima, ali i pojedinim njegovim partijama u dosadašnjem toku sezone. Međutim, iskusni čuvar mreže tvrdi da se ne obazire na to.
"Ne dotiče me. Izdržao sam sve i nisam reagovao. Meni je važno da imam podršku rukovodstva, stručnog štaba i saigrača. Dok je tako, nastaviću da radim svoj posao najbolje što mogu", kaže Supić za Sportski žurnal.
Loš odnos između njega i navijača kulminirao je posle poraza od 5:1 u Subotici, kada je Supić ušao u verbalni sukob sa pristalicama Vojvodine. "Neko sa tribina mi je uputio ogavnu psovku i ja sam uzvratio. Opsovao sam nekulturnog pojedinca, a ne, kao što je možda pogrešno shvaćeno, sve navijače. Istinske navijače cenim i poštujem, a prostacima uzvraćam onim što zaslužuju", navodi Supić.
Tokom utakmice protiv BSK Borče, firmaši su skandirali i ime Supićevog prethodnika na golu Vojvodine Željka Brkića i pevali pesmu svom heroju "Jedan je Brka kapiten".
Posle svega što se moglo čuti na "Karađorđu" u subotu, lično sam očekivao da će Supa da se izvini koliko u nedelju...
Od tog, kanda, nema ništa!
- gospodinFKV
Razumeo bih da nas izvlaci cele sezone, da izgara na terenu, pa da sebi dozvoli tako neki ispad...
Ali da on bude OPRAVDANO meta kritika vecim delom sezone, i da misli da moze da se svadja sa navijacima, to je smesno.
Navijaci blizanaca se sprdaju s njim, nikad vecu rupu nisam video na golu u svojih deceniju i nesto, koliko idem na utakmice...
Babalj i Canovic su bogovi kaznenog prostora za njega...
I zbog toga sto se nije izvinio navijacima, treba ga svaku utakmicu prozivati! To *** nista bolje i nije zasluzilo, kad covek nije...
Ali da on bude OPRAVDANO meta kritika vecim delom sezone, i da misli da moze da se svadja sa navijacima, to je smesno.
Navijaci blizanaca se sprdaju s njim, nikad vecu rupu nisam video na golu u svojih deceniju i nesto, koliko idem na utakmice...
Babalj i Canovic su bogovi kaznenog prostora za njega...
I zbog toga sto se nije izvinio navijacima, treba ga svaku utakmicu prozivati! To *** nista bolje i nije zasluzilo, kad covek nije...
U inboxu sam dobio odgovor od Tome, "100% autenticna...".http://www.novinenovosadske.rs/igraci-v ... uju-firmu/TomaNS, posto si ti potpisao tekst, da li je Vule bas tim recima sve to izjavio direktno tebi?-To je naša logična i opravdana reakcija na uvrede koje smo dobijali kada su rezultati i forma bili nešto slabiji…U trenucima kada nam je trebala podrška i pomoć, dobijali smo uvrede, prekore i pogrdna skandiranja kao što su “Skinite dresove” ili “P…ice”… Lako je biti uz klub kada je sve dobro, kada se nižu pobede, ali ako vam je zaista Vojvodina život, onda ne smete okrenuti leđa i pljunuti u lice onima koj iza taj klub izgaraju iz srca, čim kola krenu nizbrdo. Mi takav odnos ne prihvatamo – kaže Vulićević za naš portal i dodaje da “grupu onih koji vređaju bez razloga i pokrića ne treba poistovećivati sa pojmom navijača Vojvodine”.
-Ja i dalje tvrdim da imamo najbolju i najodaniju publiku na svetu, ali je problem što su “pogrešni” postali glasniji od onih koji su ti iskreno i koji znaju šta ovaj klub predstavlja – ističe Vulićević.
To nisu moje reci. Izvuceno je iz konteksa,sa namerom. Ako ja posle 3god moram da dokazujem kakav sam covek... Mozete da mi kazete da ne znam da centriram,da nisam brz... Ali da nemam obraz. Ne mogu da kazem da mi je ispadanje od borca teze palo nego vama,ali verujte da mi je bilo tesko. Mada stojim iza toga da ste trebali da nam date podrsku,da nas pogurate kada nam je bilo tesko. P.S. U danasnjem zurnalu su moje reci - Vulicevic
Tomo, nemoj vise da pises gluposti. Necu ovde da pricam za koga navijas samo cu reci da to nije nasa Vojvodina.
Last edited by Drina on Thu May 24, 2012 10:48 am, edited 1 time in total.
Drina, veruj kome i cemu god hoces...
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
-
Ako se ispostavi da si lagao u tekstu bićeš trajno banovan, ja ti se kunem
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
Uf,uf, uplasih se... Hocemo verovati na Vuletovo "majke mi" ili Rabrenovo "svega mi"?
Meni ni iz dzepa ni u dzep, ni plus ni minus - ako je neko o Vojvodini pisao ono sto je ISTINA, a kolege ne vide, ne zele ili ne smeju da vide (vise ova dva, nego prvo), onda sam to ja...
Ako time nisam zasluzio kredibilitet, onda je mozda i vreme za trajni ban.
Meni ni iz dzepa ni u dzep, ni plus ni minus - ako je neko o Vojvodini pisao ono sto je ISTINA, a kolege ne vide, ne zele ili ne smeju da vide (vise ova dva, nego prvo), onda sam to ja...
Ako time nisam zasluzio kredibilitet, onda je mozda i vreme za trajni ban.
Не видим коју би ТомаНС имао користи од тога да лаже и да пише нешто што је нeистинито. Јел већа ''бомба'' написати да играчи бојкотују навијаче од тога да их нисмо подржали? Ја верујем да су то његове речи, јер се подударају са делима. Дакле, то је моје мишљење, не намећем га. Немогуће је толико изменити текст да буде толико другачији од тога што је Вуле ''мајке ми'' рекао. Доста ми их је свију. СВИ МАРШ ИЗ МОЈЕ ВОЈВОДИНЕ!!!
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Tu verovatno misliš na one tekstove o dogovorenim tučama Firme i Koride u Bloku i sličnim glupostima. Treba li da ovde vadimo miks tvojih postova o predsedniku kluba, gde ga i hvališ i (kao) kudiš, pa čovek ne zna više koji je tvoj stav. U jednom delu citata se slažem: tekstovi su ti ni plus, ni minus, već - obična nula. Najgore je kad ti uvale posao koji ne voliš, da pišeš o klubu za koji ne navijaš.TomaNS wrote:Meni ni iz dzepa ni u dzep, ni plus ni minus - ako je neko o Vojvodini pisao ono sto je ISTINA, a kolege ne vide, ne zele ili ne smeju da vide (vise ova dva, nego prvo), onda sam to ja...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Firma i Korida se u Bloku jesu tukli, sto nije tema za ovaj forum...
Sto se tice Bate, moj posao nije ni da kudim ni da hvalim po stavu i misljenju - vec da prenosim objektivnu sliku...kada je radio kako treba, hvalio sam ga, kada nije, kudio sam... i tako ce uvek biti.
Ja nisam, KAO NOVINAR, kao neke od kolega, Batin dupelizac po defaultu, ali NISAM NI DUSMAN, jer je to IN.
A, ti racunaj da je Vule u stvari objasnio kako je on bas krenuo prema severu i poveo drugare, ali ga je Sunce puklo u glavu, pa se dovukao samo do Zapada...I racunaj da sam ja najveci neprijatelj ovog kluba, jer ako je tako - onda klub nema problema! A on je iznad svega i svih...Ili, mozda i nije iznat sitnih interesa nekih koji "sigurno" navijaju za njega (ovde ne mislim na Firmu)?
Sto se tice Bate, moj posao nije ni da kudim ni da hvalim po stavu i misljenju - vec da prenosim objektivnu sliku...kada je radio kako treba, hvalio sam ga, kada nije, kudio sam... i tako ce uvek biti.
Ja nisam, KAO NOVINAR, kao neke od kolega, Batin dupelizac po defaultu, ali NISAM NI DUSMAN, jer je to IN.
A, ti racunaj da je Vule u stvari objasnio kako je on bas krenuo prema severu i poveo drugare, ali ga je Sunce puklo u glavu, pa se dovukao samo do Zapada...I racunaj da sam ja najveci neprijatelj ovog kluba, jer ako je tako - onda klub nema problema! A on je iznad svega i svih...Ili, mozda i nije iznat sitnih interesa nekih koji "sigurno" navijaju za njega (ovde ne mislim na Firmu)?
Ne poznajem Tomu ali ne shvatam zašto bi visio i pisao na forumu ako ne voli Vojvodinu. Kao cilj mu je da plasira laži i unese razdor među navijače . Mislim da je to gomila gluposti i da naša paranoja nema granica. Što se tiče teksta o Vuletu sve mu verujem. Slavlje naših igrača pored zapada nakon utakmice delovalo je više prkosno i drsko (srednjak Trajkovića?) nego što su istinski slavili sa navijačima. Moramo da shvatimo da većinu našeg tima čine neobrazovani polufudbaleri i nabeđene zvezdice. Oni su glavni krivci za dešavanja ove sezone a ne navijači i izostanak ,,prave,, podrške
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakle, po ko zna koji put čitam ovde da forumaš TomaNS ne navija za Vojvodinu. I ništa mi nije jasno. Za koga navija dečko?
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Kako ja znam covek je deklarisani grobar sto ima ovde negde na forumu davnih dana dok je pisao za neki sajt(nalik sportskoj centrali) sto je ugasen,nek me ispravi neko ako gresim.
- Red Marquis
- Moderator
Gde je ta izjava koju je Drina postavio, to poricanje od strane Vulićevića iz Ružnala? Ne vidim to nigde na njihovom sajtu...
Io odio Belgrado
Moraću da prilegnem.slanina wrote:Kako ja znam covek je deklarisani grobar sto ima ovde negde na forumu davnih dana dok je pisao za neki sajt(nalik sportskoj centrali) sto je ugasen,nek me ispravi neko ako gresim.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!