21. kolo: Vojvodina-Jagodina 0:0

Locked
Mare
Posts: 1030
Joined: Fri May 08, 2009 11:06 am
Location: Novi Sad

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by Mare »

kej wrote:
Nevernik wrote:Sta se to desilo na istoku posle utakmice?
Ništa, predesednik je došao sa svojim finim drugarima da se obračunava sa onima koji su ružno vikali.. Jedan momak je dobio i par udaraca. TUGA SRAMOTA JAD
Ne mogu da verujem, ukoliko je ovo istina, onda smo dotakli samo dno!
Ovo je katastrofa, ovo je gore od loše igre! O čemu mi pričamo dalje, ovo je dno dna, UPRAVA TUČE SVOJE NAVIJAČE!!!

Kakvi treneri, kakvi igrači i drugi bakrači! Pa koliko je trenera prošlo kroz Vošu u poslednjih par godina, a ko ih je sve dovodio?
Da li su trenerove želje bili da se prodaju Meda, Mereba, Ljubinković i Ilić, a dovedu Moreira i Api?
Ma sve ovo pada u senku, ako je istina da svoje navijače (simpatizere) postrojava uprava kluba sa svojim orangutanima.
User avatar
churguzijanac
Posts: 2065
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by churguzijanac »

Nema šemse da će Jaro da nam ode sam od sebe! Da tu ima karaktera otišao bi on odmah posle debakla od Metalca!
Jarane, ne laži više sebe!Ti Kupa videti nećeš! Mi bez tebe možda i hoćemo. Sa ovakvim vođenjem tima samo ćeš nabiti igračima kompleks da su lošiji nego što zaista jesu. Onda ih više neće ni bog otac (Kiza) povratiti. I zato Jaro k'o boga te molim idi. Dosta je.
_________________
Zdravko Rajkov
FK Vojvodina 1950-1962
shecky
Posts: 1410
Joined: Sun Aug 20, 2006 11:44 am

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by shecky »

Nisam hteo pisati ali nisam izdrzao...nmg da verujem vise jebo vas Kiza u dupe redom!! on da je COVEK ne bi nas napustio..a ako nas je napustio zbog namestaljke sa ciganima onda se ZNA ko je KRIV!
Kako za to tako i za prodaju veznog reda u sred sezone..tako i za ispadanje od Vaduza..
Jel ste zaboravili kako se Meda onako decacki naivno izvinjavao kao.. mi smo krivi ,uprava nema veze ,mi smo lose igrali...itd itd
A evo ovi sad isto to rade!
Igraci i ceo strucni stab su ucenjeni! Sta mislite zasto je Mereba toliko zeleo da ode? ..m? A na kraju sezone ce i Mo i Api kad budu skontali sta se sve ovde desava...
A vi jos uvek o treneru blebecete....
playmaker
Posts: 514
Joined: Sun Sep 18, 2011 1:31 am

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by playmaker »

Sada posle sve ove bruke kruze price gradom za jos vecu na istoku stadiona...

Neka napise nesto ko zna vise, kap je prelila casu! Ljudi sta nam to uradiste od kluba? Alooo?? :shock:
User avatar
borrissey
Posts: 1063
Joined: Fri Aug 26, 2011 9:25 pm
Location: ograda na Istoku

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by borrissey »

Ljudi, situacija je postala veoma ozbiljna i usijana. I odavno je prevazišla priče o lošem treneru i nemotivisanim igračima. Mislim da moramo ozbiljnijje da se pozabavimo spasavanjem voljenog kluba kako god znamo i umemo. moramo da zbijemo redove i da vidimo šta nam je činiti. Nisu loši rezultati problem, igrali smo mi i gore i gubili utakmice i od bednijih rivala, ali ovo više ne liči na FKV odavno...
playmaker
Posts: 514
Joined: Sun Sep 18, 2011 1:31 am

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by playmaker »

Evo neka se otvori nova tema neka se nesto radi ako preko ovoga predjemo onda treba i da se ugasimo jednom za svagda!

Citiram sa bratskog foruma, ja koliko sam cuo od ocevidaca takodje mogu samo da kazem da je bilo strasno, toliko! :frown:
Какво пребијање навијача!? Па Говорите шта је било!

Био сам читаву утакмицу на стадиону и након пуштања буке са разгласа изашао сам.

Па најбоље сад да треба ми навијачи Воше међусобно да се покољемо!? Шта направи од нас црногорски наркокартел. :roll:
Svi junaci ;) E moja Vošo...

Nije se niko od navijača međusobno tukao. Po onome što sam ja saznao, a molio bih one sa lica mesta da to ovde i potvrde, batine je od obezbeđenja predsednika Kluba dobio jedan od navijača koji je poput svih ostalih na stadionu, negodovanjem ispratio novu lošu partiju Voše. Osim njega, drugog navijača su tražili - Ajsa - Majsa, za koga su tvrdili da je na istočnoj tribini. U trenutku prebijanja momka, jedan policajac je izvadio pendrek i povikao da puste derana, da bi mu ovi uzvratili: "Beži, šta se ti mešaš". Deran je iskoristio potom priliku koja mu se ukazala i utekao sa mesta događaja. Zaista, radi boljeg upućivanja u situaciju, molio bih one koji su bili na licu mesta da kažu šta se desilo, ja sam ove podatke prikupio od nekih očevidaca.

Ono što mogu da pričam kao neko ko je dešavanja video svojim očima... video sam sina predsednika Kluba po završetku meča koji je preskočio zapadnu tribinu, potrčao preko terena ka istočnoj, ali su na dvadesetak metara od aut zastavice zaustavila dvojica članova obezbeđenja, a treći je mao kasnio za njima. Potom su ga uputili natrag na zapadnu tribinu. U tim trenucima predsednik Kluba se sa suspendovanim direktorom Milanom Čabrićem i još po nekim članovima svog obezbeđenja nalazio ispod istočne tribine na atletskoj stazi. Jasno se videla nervozna gestikulacija. Ono što ne znam, a što mogu opet da pričam iz druge ruke od nekih očevidaca, predsednik Kluba pojašnjavao nešto momcima iz Stare garde, koji su tom prilikom ćutali. Prenešene su mi i reči predsednika, da je dosta uložio u Klub, da ga voli i ako je potrebno da će sam otići. I za ovo bih molio da se jave očevici i da potvrde sve navode koje sam od njih prikupio. E sad ja vas sve pitam, je li iko ovako nešto zaslužio zarad svog mišljenja? Jel se ovako ophodi prema svojim navijačima? Jel to ona bezbednost koja se garanuje svima na stadionu? U šta se to pretvorio naš Klub? E tome smo doprineli svi mi koji se nismo dovoljno ili uopšte borili, jer ova sad situacija opasno preti da preraste u javni linč, ako već i nije. Svako prećutno prelaženje preko ovakvih događaja bi moglo da bude još pogubnije... S toga, neka svako od vas razmisli šta bi ćutanje u ovakvim situacijama moglo još da proizvede... ;)

Napomenuo bih još da me svaki put sve više i više uveseljavaju oni redari kod glavnog ulaza stadiona. Prođe već sedam meseci od kako mi zabranjuju ulazak na atletsku stazu u svojstvu fotoreportera, ali svaki put iz principa pokušavam da uđem. Danas su me obavestili da mi Markuš, direktor stadiona i Čabrić ne dozoljavaju da obavljam fotoreporteski posao sa terena. Kada sam redara podsetio da je Čabrić suspendovan, usledio je odgovor:
-On jeste suspendovan, ali...
- Ali šta? Ali, radi?
- Ali ne radi.


E u "to" se danas pretvorio naš Klub. Neka mu je sa srećom...

:klovn:

P.S. Video sam jednog momka, koji je zamolio člana Skupštine da pozove čoveka sa razglasa i da traži od njega da ugasi pesmu koja je puštena odmah po završetku meča, a koja je nadjačala reakciju navijača sa tribina. Ovaj se uz smešak nije ni pomerio s mesta.
User avatar
UNIT8
Posts: 100
Joined: Thu Mar 25, 2010 11:01 pm
Location: Novi Sad

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by UNIT8 »

Ovo nije prebijanje jednog momka,ovo je pisanje po svima nama. Treba da nas je sve do jednog sramota sto smo dozvolili da nam se klub pretvori u ovo sto se pretvorio. Niko ne moze da me ubedi da je ovaj incident danas slucajan i da niko nije mogao da zamisli da se ovako nesto moze desiti. Bilo je pitanje dana kada ce neki "slobodni umetnik" dobiti preko usta. Ne znam kako vi gledate na sve ovo ali poraz od Vaduza je mala maca za ovo sto se desilo danas. Mi navijaci Vojvodine mozemo da se smatramo cime god hocemo ali danas smo mogli da se uverimo za sta nas smatraju oni koji nas vode i oni koji im cuvaju ledja.
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by Grba_NS »

Bio sam na istoku kada se desio pomenuti dogadjaj. Sve se desilo doslovce kao sto pise u tom postu koji je preneo playmaker. Ono sto je mene zaprepastilo u celoj toj situaciji jeste SRAMNA, KUKAVICKA, LjIGAVA reakcija kera pandurskog, koji gleda kako obezbedjenje predsednika kluba tuce navijace (istog tog kluba). Nije me toliko iznenadila rekcija predsednika i obezbedjenja (to je i za ocekivati), ali da covek (mada pitanje koliko je on zapravo covek) kojem je posao ocuvanje javnog reda i mira, gleda kako drugog coveka samaraju/pesnice i da tim povodom nista ne cini, sramotno, i za njega i za drzavu Srbiju. Pazite, oni tuku coveka, a pandur izvadi pendrek na sta mu obezbedjenje predsednika kaze "ajde mrs, ne mesaj se", a on kukavac pusti go**o u gace i pomeri se?! Ovo nije napad na jednog navijaca sa istoka, ovo je napad na sve (nas) navijace Vojvodine, oslovljavali oni sebe sa Firma, Stara Garda ili kako god, ovo je samar/pesnica u lice svima nama, a potom i drzavi Srbiji ciju "ruku" predstavlja ta usrana pizda u uniformi (izvinjavam se na izrazu). Danas se mogao desiti linc, a oni (policija) ne bi reagovali, zarad licne sigurnosti. Trebam li da postavljam pitanje sta bi bilo da mu je tako "kulturno" odbrusio neki obicni navijac/covek?! Mislim da svi znamo, nagledali smo se i naslusali raznoraznih boraca za prava policajaca (koji su u tim situacijama bili veoma grlati), a ono sto je tuzno je da nas "obicne" ljude nema ko da zastiti (ocigledno) od tiranije ovakvih ljudi. Sramota, sramota, sramota, treba svaki, ali doslovce svaki navijac/simpatizer Vojvodine do daljnjeg da bojkotuje i zaobilazi Karadjordje i sve utakmice Vojvodine. Ovo je nevidjen skandal!!!

Dovidjenja Karadjordje i Vojvodino!!!
PRIJATELJ
Posts: 286
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:08 am
Location: svugde

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by PRIJATELJ »

Pre nekoliko godina sam prestao pisati na forumu(jer sam bio ispljuvan zbog price o radnom mestu ,,placeni navijac" i bio ispljuvan zbog izjave da ovo nije vise onaj klub za koji sam navijao!Eto svecano da kazem da je ovo bilo moja poslednja poseta zapadu stadiona Vojvodine!Dok kod ovaj pajac bude vedrio i oblacio u nasem klubu,moja noga nece krociti na stadion!Slicno nesto smo doziveli kad nam je Rajo Bozovic sve sa obezbedjenjem i pistoljem skakao preko glava na zapadu,preskako ogradu i bratski se izljubio pred svlacionicom sa danasnjim predsejednikom!Rekli smo tada,ta pusti derane,dosli sa brda pa vole preskakati tarabe.Ali avaj doslo veme da ,,nasi" tuku nase!E bracela za to nece vise kupovati kartu!Mislio sam se oprostiti na utakmici sa nekim Realom,Milanom...al ne vredi!Jagodina mi presudila!Pozdrav za sve iskrene navijace Vojvodine! p.s.Ja i dalje obozavam Atletiko iz Bilbao i mogu vam reci da nam stvarno dobro ide!!!!!!!!!!Ko razume shvatice!!!!!!!
playmaker
Posts: 514
Joined: Sun Sep 18, 2011 1:31 am

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by playmaker »

glumite grupu a na stadionu vas trista sa sve decom.Stava nigde,na istoku vas Bata postrojava.Sta vi glumite i koga lazete osim sami sebe.
Komentar jednog od blizanaca sa 021 sajta. Ziva istina, treba da se zapitamo sta smo to dozvolili.
Ovo je gore nego druga liga! Katai pije po gradu, Smiljanic se drogira a uprava tuce navijace, na severu sve deca...

Nemam reci ljudi ovo je dno! :frown:
User avatar
Nevernik
Posts: 520
Joined: Tue Sep 22, 2009 11:06 pm

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by Nevernik »

Bojkot stadiona i kluba ce bas potresti vlast.
To je jedna od najgorih karakteristika vojvodjanskog mentaliteta.
Uvek bojkot nikad akcija.
Akcent
Posts: 376
Joined: Fri Mar 25, 2011 2:02 pm
Location: Srpska Atina

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by Akcent »

Izasao sam sa stadiona kad smo se mi sa severa na*ebali keve igracima, tako da ne znam sta se desavalo na istoku. Ali ako je ovo sto citam tacno, so long stadione, vojvodino, igraci, kurte murte i ostalo! Treba da strepimo za svoje zivote na tim usranim tribinama, ako smo dosli da podrzimo usrane igrace sa usranim trenerom na celu i ako posle jos jedne usrane partije istih iskazemo nezadovoljstvo?
Jos ja pruzam podrsku igracima posle usranih partija, Boze moj, pa nasi smo? E pa znas sta? zabole me .i. vise, a stadion me vise videti nece.

Napred Borac, Borac Banjaluka!
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
Drina
Posts: 358
Joined: Thu Jul 14, 2011 8:16 pm

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by Drina »

njaks wrote:Sto se lepo svi ne skupite pa dodjete na sever i objasnite toj deci kako i sta treba.Ovako moraju sve sami jel su svi stariji ''navijaci'' na zapadu ili na istoku...dodjite na sever pa kada stvarno budemo jaka i ozbiljna ekipa mozda mozemo i ovom pajacu da se najabemo keve, ovako kenjanjem po forumima necete nista postici.
Pa vecina ozbiljnijih ekipa je blisko povezana sa predsednikom ;)
playmaker
Posts: 514
Joined: Sun Sep 18, 2011 1:31 am

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by playmaker »

Drina wrote:
njaks wrote:Sto se lepo svi ne skupite pa dodjete na sever i objasnite toj deci kako i sta treba.Ovako moraju sve sami jel su svi stariji ''navijaci'' na zapadu ili na istoku...dodjite na sever pa kada stvarno budemo jaka i ozbiljna ekipa mozda mozemo i ovom pajacu da se najabemo keve, ovako kenjanjem po forumima necete nista postici.
Pa vecina ozbiljnijih ekipa je blisko povezana sa predsednikom ;)
Upravo sam i ja sada ovo hteo da pitam, da li se njaks ti salis sa nama ili sta? :?
User avatar
Mg
Posts: 179
Joined: Sun Nov 28, 2010 5:57 pm
Location: Novi Sad, Klisa

Re: 21. kolo: Vojvodina-Jagodina, subota 15h

Post by Mg »

Jednom prilikom sam rekao da je Apija samo dobar markentski potez "uprave". Nemogu da nadjem, pojeo sam G#VNO.
ps: Nece me oterati sa Karadjordja!
"I BOJE SE, jer si totalno drugačiji od SVIH, jer si ti stalna opasnost za NJIH, nešto si novo, a ne znaju ŠTA!"
Locked