Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Turija
Posts: 10738
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Transferi

Post by Turija »

Casual wrote:Ukoliko bi Apija zaista potpisao za nas u narednim danima, mislim da bi dosta dobili i na povecanju posete na nasem stadionu :idea:
Covek, u kakvoj god da je trenutnoj fizickoj spremi, fudbal sigurno nije zaboravio da igra. Pa makar u pocetku igrao po poluvreme menjajuci Vuka ili Ljubinkovica, dobicemo mnoooogo sa njim. Dolazice i neki novi ljudi na stadion, vratice se uspavani slaninari, sto je po meni dosta bitno jer ce se stvoriti dobra atmosfera i svi preduslovi za dobre rezultate i osvajanje kupa.
Videcemo sta ce se desiti do kraja, ali nadam se pozitivnom ishodu...
Slažem se.
Apija bi bio pravi magnet za gledaoce (ne samo u Novom Sadu) - daleko veći od Moreire.Ja, lično, bih voleo da on dođe u NS, bez obzira na formu (jer, oporavljali su se kod nas kojekavi poluigrači, tako da Apija, čak i da brusi formu do Finala Kupa, bio bi vrh u JSL).
Što se tiče Bogavca, mislim da bi on sigurno ostao Novom Sadu (bez obzira na sve izjave i priče u medijima), samo da je Brana otišao iz Voše.Ovako, ako treba da biram između Brane i Bogavca, onda sam apsolutno za Branu :) (ipak je Brana naš Sremac, i sigurno mu je više stalo do Voše, a na kraju, bolji je od Bogavca).Ne mora da bude ni loše, to što je Brana ostao, jer on i Kataji mogu lepo da funkcionišu; svakom po poluvreme na utakmici može biti vrlo efektno i produktivno za Vošu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8876
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: Transferi

Post by Radoye »

Turija wrote:Ovako, ako treba da biram između Brane i Bogavca, onda sam apsolutno za Branu :) (ipak je Brana naš Sremac, i sigurno mu je više stalo do Voše, a na kraju, bolji je od Bogavca).Ne mora da bude ni loše, to što je Brana ostao, jer on i Kataji mogu lepo da funkcionišu; svakom po poluvreme na utakmici može biti vrlo efektno i produktivno za Vošu.
:!:
Opet mudro zbori gos'n Turija! :cheers:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
ristoo7
Posts: 398
Joined: Tue Mar 09, 2010 7:39 pm
Location: Banana drzava

Re: Transferi

Post by ristoo7 »

Turija wrote:
Casual wrote:Covek, u kakvoj god da je trenutnoj fizickoj spremi, fudbal sigurno nije zaboravio da igra.
Ne mora da bude ni loše, to što je Brana ostao, jer on i Kataji mogu lepo da funkcionišu; svakom po poluvreme na utakmici može biti vrlo efektno i produktivno za Vošu.
И ја се слажем. :D
Што се тиче трансфера у наредном периоду, мислим да ће требати више улагања(уложити неке паре), ако је то уопште могуће, пошто имам осећај да ће проћи више времена до новог Качара, Бркића, Медојевића, Катаија, Митошевића итд. после овог сукоба бате и менаџера.
User avatar
vosa do groba
Posts: 375
Joined: Thu Dec 15, 2011 10:09 pm

Re: Transferi

Post by vosa do groba »

Apijin kvalitet ni ne treba dovoditi u pitanje,bice bar 3 koplja iznad svih igraca u ligi u kakvoj god da je formi.Isto tako mislim i sto se tice njegove snage.Nije mu potrebna ne znam kolika snaga za ovu nasu smesnu ligu,ako je mogao u Blackburnu da prodje,nama ce biti odlican :wink:
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Minja
Administrator
Posts: 1906
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Re: Transferi

Post by Minja »

Gledajte danas TV (RTS ili SOS). Vojvodina postaje IN. Dobrodosao Apija :cheers:
Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Re: Transferi

Post by Stara Garda »

Crni Steva je sleteo i vec je na putu za Novi Sad.

Na aerodromu je vec dao izjavu Aci Stojanovicu za RTS
User avatar
postman
Posts: 260
Joined: Sun Aug 16, 2009 8:24 pm
Location: Klisa

Re: Transferi

Post by postman »

Uf,ovo ne valja ! Kao nekog balavca opet me 'vata euforija.Kadgod se to desavalo nista nismo uradili.Valjda ce sad biti drugacije. :cheers:
soderstorm
Posts: 450
Joined: Wed Aug 26, 2009 1:33 am

Re: Transferi

Post by soderstorm »

Neznam zašto se neko pali da je on taj koji je tri koplja bolji od svih u našoj ligi. Zar na početku nije rečeno da su prva dva meste rezervisana za BG dvojac a da se svi ostali samo popunjavaju ostale poziciji. Prvenstvo i teoreski je rezevisano jer takođe je pomenuto da BG dvojaca igra prijateljske utakmice. Znači on je dovden za osvajanje Kupa. Da Evropu ne pominjem jer zar bi dolazio kod nas da je još koliko dobar za istu a ni njegov prethodnik koji je došao se nije pokazao kao kalibar za Evropu. Kup je jedina šansa gde mi nešto možemo da uradimo ali da li je nama dovoljan ovaj dvojac da to uradi, Kataiji je već bio tu. Da li bi nama i Lionel Mesi pomogao u onoj sitaciji krađe na pravdi boga. Marketinški potez ili ne dovođenje njega će biti hit dok ne počnu kiksevi ili dok u Evropi ne naletimo na nekog ko više trči. I opet u krug i tako stalno. Zar treba da se pomirimo da ćemo bukvalno svakih 6 meseci praviti novi tim kakav je to plan.
User avatar
postman
Posts: 260
Joined: Sun Aug 16, 2009 8:24 pm
Location: Klisa

Re: Transferi

Post by postman »

Prihvatam svako tudje misljenje ali me bas nervira konstantno mracenje nekih (sta nekih,skoro svih) ucesnika foruma.Ostavite bar neku nadu da moze biti bolje.Slazem se da je Apija "macka u dzaku" ali ta "macka" mogla bi biti i " pantera".Ipak je on najvece ime od svih stranaca koji su igrali u ovoj nasoj "Jako S*anje Ligi"
User avatar
Krle
Posts: 1365
Joined: Mon Jun 16, 2008 4:36 pm

Re: Transferi

Post by Krle »

AKo Apija potpiše, naši klinci će imati uz koga (+Moreira i Ljubinković) da uče i steknu nešto što ne bi mogli nikako i nigde za tako kratko vreme. MIslim da je sad ovo naš Rubikon. Da li ćemo ga preći i postati zaista ozbiljan klub, treba sačekati i videti. Trese me pozitivna trema ko pred finale kupa.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
User avatar
Turija
Posts: 10738
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Transferi

Post by Turija »

Ako Apija potpiše, biće to prvi veliki markentiški iskorak FK Vojvodine u poslednje 2 decenije.Zdušno navijam da Steva ostane u Novom Sadu :yesss:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3863
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: Transferi

Post by Red Marquis »

soderstorm wrote:Neznam zašto se neko pali da je on taj koji je tri koplja bolji od svih u našoj ligi. Zar na početku nije rečeno da su prva dva meste rezervisana za BG dvojac a da se svi ostali samo popunjavaju ostale poziciji. Prvenstvo i teoreski je rezevisano jer takođe je pomenuto da BG dvojaca igra prijateljske utakmice. Znači on je dovden za osvajanje Kupa. Da Evropu ne pominjem jer zar bi dolazio kod nas da je još koliko dobar za istu a ni njegov prethodnik koji je došao se nije pokazao kao kalibar za Evropu. Kup je jedina šansa gde mi nešto možemo da uradimo ali da li je nama dovoljan ovaj dvojac da to uradi, Kataiji je već bio tu. Da li bi nama i Lionel Mesi pomogao u onoj sitaciji krađe na pravdi boga. Marketinški potez ili ne dovođenje njega će biti hit dok ne počnu kiksevi ili dok u Evropi ne naletimo na nekog ko više trči. I opet u krug i tako stalno. Zar treba da se pomirimo da ćemo bukvalno svakih 6 meseci praviti novi tim kakav je to plan.
Pa naravno da je doveden zarad Kupa. Zarad čega će drugog? Evrope? Pa Olimpik iz Bakua je najjači tim koji smo izbacili još od Bastije. Tamo bolje ni da se ne pojavljujemo više. Apija samo da ne bude povređen, njegova forma me uopšte ne brine, napraviće razliku to je sigurno. Ja ga jedva čekam! Došao ne došao, voleo bih da smo ipak doveli i neke mlade igrače iz naše lige, poput cigana sad, od kojih bi stvarali tim u budućnosti, ovako u junu naš čeka barem 5-6 odlazaka iz prve postave, a o zamenama ćemo tek tad.

p.s.Nadam se samo da Apiju nije izdeprimirao na aerodromu onaj manični depresivac Aca Stojanović pa da je već požalio što je i došao :mrgreen:
Io odio Belgrado
Helm
Posts: 2101
Joined: Fri Aug 26, 2011 2:22 pm

Re: Transferi

Post by Helm »

Znaci zaista je stigao! :D
Noc cu provesti u uverenju da ne bi prosao testove u Blekburnu da mu nesto fali, ali ce slavlje sacekati potvrdu dr Vukosava!
Imam neki osecaj da ce Doktoru da se zapali telefon sutra! :D
User avatar
Schteph_F89
Posts: 478
Joined: Sun Sep 25, 2011 2:17 pm

Re: Transferi

Post by Schteph_F89 »

Danas smo bili na Tv-u a da to nije bila najkraca moguca vest u fus noti.Jest da su isle prvo vesti o :shit: ,ali je lepo videti grb Vose u pozadini i da cika prica o nama i dolasku Apije...Eto tu vec vidim + ,a jos da prodje lekarski...uf...Doci u kafic kod mene 'u selu' i lokalni pripadnici 'onih' bojazljivo mi saopstavaju da cemo dovesti i Apiju...he,he-neprocenjivo!
Minja
Administrator
Posts: 1906
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Re: Transferi

Post by Minja »

Image
Apia u Novom Sadu :cheers:
Post Reply