15. kolo: crvena zvezda-Vojvodina 0:2

Ishod meča:

Poll ended at Mon Dec 12, 2011 2:06 pm

Pobeda
38
62%
Remi
14
23%
Poraz
9
15%
 
Total votes: 61

FALCAO 09
Posts: 34
Joined: Tue Sep 27, 2011 9:38 pm

Re: 15. kolo: crvena zvezda-Vojvodina 0:2

Post by FALCAO 09 »

Велика победа на Маракани, свака част момцима овога пута у плавим дресовима! Једноставно имамо бољи тим од Звезде, посебно мислим на одбрану и везни ред, а по мени је Мербашвили доказао да је најбољи фудбалер у српском првенству! Ова утакмица је то доказала, као и колико и шта могу Трајковић и Мојсов кад хоће и морају! Стевановићу скидам капу за сналажљивост и луцидност код првог гола који смо дуго чекали и који је преокренуо текму, тј видело се тада да вероватно добијамо. Оба пута када смо играли на празној Мари добијали смо цигане лагано, ем добијали ем били доста бољи у свим аспектима!
Међутим, највећу срећу и задовољство ћу имати када моје дете буде могло слободно да шета СВОЈИМ градом, сваком улицом, сваким квартом, у дресу или мајици Воше и Фирме, без обзира да ли је то Ново Насеље, Детелинара, Телеп или Подбара! До тад срећа је само у тренутку, јер нове утакмице долазе и долазе...
User avatar
slanina
Posts: 809
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:04 am

Re: 15. kolo: crvena zvezda-Vojvodina 0:2

Post by slanina »

Mislim da bi definitivno trebali svi da se manu Supica,stvarno covek korektno brani napravio je glupost protiv Borca,branio je odlicno poslednjih nekoliko utakmica primio samo taj jedan gol u poslednjih 5-6 utakmica nikad se ne zna al zasad trba da bude na nsam golu po mom misljenju. :cheers:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Kamenica
Posts: 323
Joined: Tue Oct 20, 2009 9:24 pm
Location: Sremska Kamenica

Re: 15. kolo: crvena zvezda-Vojvodina 0:2

Post by Kamenica »

Eno me u plavom Vosinom duksu:) Sa bakljom u ruci.

Ovi dresovi plavi su nam srecni. Kakav ringispil Oumarua kod prvog gola. Bice valjda srece, pa da pobedimo Partizan na prolece na JNA. Da uzmemo i taj Kup konacno, da ostanemo dugo u Evropi. Karadjordje sad ispunjava sve uslove, ne moramo da se seljakamo.

FKV!
Dokle god je sirok Dunav,
dokle god je ravan Srem,
za mene je mirna Backa
ja odavde ne idem...

Dokle god na toj planeti,
kraljica si moja ti
za srecu mi treba malo,
malo tvoje ljubavi...
Locked