14. kolo: Vojvodina-Borac 3:1

Locked

Prognoza utakmice

Poll ended at Sat Dec 03, 2011 12:33 pm

Pobeda Vojvodine
41
100%
Remi
0
No votes
Pobeda gostiju
0
No votes
 
Total votes: 41

User avatar
Turija
Posts: 10668
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: 14. kolo: Vojvodina-Borac 3:1

Post by Turija »

I ja sam na strani predhodnih diskusija (Markiza, plejmejkera, ssnigd, mihajlova), tj ja sam za zvižduke kada oni šalju poruku igraču koji se ne zalaže, treneru koji ga drži u ekipi, i upravi koja se pravi nemušta - zbog toga.
Naravno da je Brana daleko bolji momak od gore pomenutih i učinjena mu je medveđa usluga time što nije preseljen na klupu, onda kada je bio potpuno van forme, pa je navukao gnev velikog broja navijača Vojvodine (kao i Supić, a kao što će i Škuletić na proleće, kako napisa Novosađanin).Brana se trudi daleko više i daleko pozitivniji je lik, zato ga ja i ne kritikujem puno, samo baš kad mora(m).
Što se tiče besplatnog ulaza (na poslednjoj jesenjoj utakmici u NS) takođe se slažem da je dobar potez, najviše zbog mnoge dovedene dece na utakmicu Vojvodine, a i ponekog našeg starijeg navijača, koji nema finansijske mogućnosti da plati ulaz, pa neka bar 2 puta godišnje dobije priliku da vidi na delu svoj omiljeni klub.
Zvižduk i aplauz su sastavni deo svake javne predstave i jedini instrument publike da izrazi svoje mišljenje (i osećanje) o prikazanom učinku aktera (a za naplaćene joj ulaznice).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked