11. kolo: Javor-Vojvodina 0:0

User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Re: 11. kolo: Javor-Vojvodina 0:0

Post by laki »

Ako nije problem da mi odgovori neko ko je bio na utakmici:
- Da li je Abu opet igrao krilo a Bojke i Brana napad?
- Da li je Biblija pipnuo loptu?
- Da li je Skulesija bio neprimetan kao i na prethodne dve utakmice?
- Da li je iko vredan pomena osim Supe? ( Jer ako nije, skinuo bih im 70% od mesecne plate, pa da vidim da li ce tako nesto da se ponovi! I treneru takodje bar pola mesecne plate.)

*Inace ona prica o tome, kako bi svi sledeci ugovori sa igracima i trenerom pogotovo trebali da se zasnivaju na tome da osnovica bude do 500e a na premijama da se zaradjuje i do 10x vise, mi je jako interesantna u poslednje vreme!
Image
ZmagoNS
Posts: 229
Joined: Tue Sep 01, 2009 7:02 pm

Re: 11. kolo: Javor-Vojvodina 0:0

Post by ZmagoNS »

laki wrote: *Inace ona prica o tome, kako bi svi sledeci ugovori sa igracima i trenerom pogotovo trebali da se zasnivaju na tome da osnovica bude do 500e a na premijama da se zaradjuje i do 10x vise, mi je jako interesantna u poslednje vreme!

Postoji samo jedan problem tu,na to treba i igrac da pristane! :wink:
Vuke
Posts: 495
Joined: Fri Mar 16, 2007 4:27 pm

Re: 11. kolo: Javor-Vojvodina 0:0

Post by Vuke »

Da li bi Vojvodina bila oslabljena da bilo ko od prvotimaca na to ne pristane? Da li bi u tom slucaju imali slabije rezultete od trenutnih, da li su oni u prilici da pronadju bolje uslove u Srbiji?


Svakom ko nije zadovoljan se zahvaliti, tu su nasa deca koja cekaju ko' zapete puske, a vece ugovore ostaviti samo Abubakaru, Trajkovicu i igracima koji ginu svaku utakmicu 90 minuta.

U skladu sa fudbalski razvojem i napredkom produzavati i podizati vrednost ugovora, a ostatak sredstava usmeriti u vrhunski rad sa mladjim kategorijama.

Da li trenutno Mojsov pruza bolje partije nego sto bi to cinili Karan, kovacevic Frimpong, Pavlovic od Nastica, Ilic od Melega, Adjuru od Novakovica i tako dalje.
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Re: 11. kolo: Javor-Vojvodina 0:0

Post by Владика »

Vuke wrote:Da li trenutno Mojsov pruza bolje partije nego sto bi to cinili Karan, kovacevic Frimpong, Pavlovic od Nastica, Ilic od Melega, Adjuru od Novakovica i tako dalje.
Узе ми реч из уста, сезона је отишла у пропаст, захвалити се свима којима можемо, лову усмерити у омладинску школу и нек деца играју.
Ферати је измислио фудбал за Билбију и Јао-а(само га ваља истрпети). Овај систем трошења пара у нерезонска појачања(Стојка, Ђурашковић, Н. Лазетић, Мијатовић, Плеч, Гвозденовић, Љубинковић, Адамс....) само води клуб у пропаст!
Шта се са нама дешава од тог 11. маја? Утакмице са црвени-близанцем и Вадузом одвеле су овај тим у стање клиничке смрти. Морају се подузети драстични потези и то хитно!
User avatar
churguzijanac
Posts: 2051
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: 11. kolo: Javor-Vojvodina 0:0

Post by churguzijanac »

Opet bez Ljubinkovića. Da li je bar bio na klupi?
Čovek praktično nije ni dobio šansu.

Smrdi mi ovde nešto. Biće da se opet nešto krije od javnosti...
____________________________
Zoran Rajkov
FK Vojvodina 1950-1962
User avatar
andi_fkv
Posts: 146
Joined: Thu Aug 18, 2011 11:54 pm
Location: Makedonija

Re: 11. kolo: Javor-Vojvodina 0:0

Post by andi_fkv »

Jos jedna losa utakmica. Ove sezone je i treco(cetvrto) mesto pod znakom pitanja
Једем лук и сланине навијач сам Војводине
User avatar
slanobarac
Posts: 3523
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: 11. kolo: Javor-Vojvodina 0:0

Post by slanobarac »

Шта се са нама дешава од тог 11. маја? Утакмице са црвени-близанцем и Вадузом одвеле су овај тим у стање клиничке смрти. Морају се подузети драстични потези и то хитно!
Nije u pitanju tim, mislim da nam je klub na aparatima. Ovaj tim je istrčao tog 11. maja na travu stadiona zvezde sem Supića, Bojovića i trenera Vukićevića. Ne može me niko ubediti da su zaboravili da igraju ili da su limitirani igrači a Kiza je znao da izvuče maksimum iz ekipe. Ima i toga ali to na današnje izdanje Vojvodine utiče u malom procentu.Sigurno da se moraju preduzeti drastični potezi (ako nije kasno) ali koji? Nije greh pogrešiti ( uostalom živi smo ljudi i svi grešimo) ali jeste ne ispravljati greške i zabadati glavu u pesak.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Locked