Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Vuke
Posts: 495
Joined: Fri Mar 16, 2007 4:27 pm

Post by Vuke »

ice wrote:Polako Vuke, smiri se malo, čemu takav dramatičan ton, znam da je vrućina, ali eto uvek možeš malo drugačije sve to da sročiš, opusti se malo. :wink:
Ma naravno da tebe može da zanima šta ti srce ište, pa da li je neko ovde spomenuo tebe ili bilo koga drugog, mislim da sam post napisao u moje ime i to naglasio?
Svako ima pravo na neki svoj stav i mišljenje, pa nije valjda ovaj forum kao sednica CK SKJ?

Da ti Vuke nisi neki novi admin ili moderator na ovom forumu pa tako direktno izdaješ komande?Ili je to navika iz nekih drugih situacija? ;)

Što se tiče čuvenog karantina, e ne ide to tako dragi moj Vuke, uvek mora da bude nečega što će tebe i druge malo da kopka.Ako želiš da saznaš, javi mi se na PM, mada iskren da budem pomalo si me razočarao jer nisi shvatio, poprilično je jasno, iako nije direktno istaknuto.
@Ice zelim da znas da veoma cenim tvoj doprinos ovom forumu. Ali tema ovog dela je "Transferi"! Postoji tema o upravi i slicne teme! Tamo napisi tvoj stav, misljenja i mozemo diskotovati o tom. Cak se u mnogim stvarima tvoj stav poklapa sa mojim.

Dobro znam na sta aludiras u vezi "karantina", ali to mozes da pises u drugoj temi! Nemoj da pricas o necemu, pa da ostanes nedorecen. Imas staru pricu kada pitaju decka da li si jeb**, on kaze malo jesam, malo nisam :lol:

PS. Neodoljivo me podsecas na Igora Miklju kada zeli da izvali neki fazon, mnogo ti vise lezi stil pisanja posle nekih dogadjaja kada se iznerviran :wink: Ovde se moje pisanje zavrsava, ako zelis mozes mi se obratiti preko PM.
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

OK Vuke, obično i ne pišem u ovoj temi, pre neki dan sam i editovao, odnosno izbrisao jedan svoj post, poštujem svakako želju ostalih da pričaju o dolascima igrača tako da ne brini, neću više ništa ostavljati, mislim da su ljudi ionako shvatili suštinu. :wink:
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Image
Gary McCabe( visok 173cm) rodjen 1.8.1988. godine u Dablinu.

Kompletan igrac, sa kakvo lakocom igra, poseduje odlican sut i centarsut! Takodje i odlican pregled igre i u duelima...

Vrednost citave ekipe Samrok Roversa se procenjuje na 2 miliona, a McCeba na 50 000 Evra. Po nekim informacijama ugovor mu istice na kraju ove godine! Svakako da vredi pratiti ovog igraca.

do sada je nastupao za: Bray Wanderers, Shelbourne, Sligo Rovers i Shamrock Rovers.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/gary- ... eler_68180.

http://en.wikipedia.org/wiki/Gary_McCabe

http://www.youtube.com/watch?v=jz_qw_0hG8U
vojvodina jedna jedina
Posts: 1260
Joined: Fri Jan 01, 2010 11:56 pm

Post by vojvodina jedna jedina »

Dobar igrac samo mislim da to nije tip igraca kakav je nama potreban.

A i cisto sumnjam da bi jedan Irac dosao u Srbiju da igra fudbal,svi oni kada prerastu ligu svoje zemlje odlaze u Skotsku ili u Englesku(bar u drugi ili treci rang) gde je privikavanje na novu sredinu nije potrebno...
User avatar
Avangarda
Posts: 337
Joined: Tue Feb 13, 2007 1:57 am
Location: Sremska Mitrovica

Post by Avangarda »

Oдличан играч! Био би права замена за Катаија и освежење на крилу!

Само што нико није луд да са острва дође овамо, пре ће завршити каријеру и радити тамо као конобар (за већу и редовнију плату од 90% овдашњих фудбалера) него што ће доћи овамо... :lol:
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
User avatar
dapokalypto
Posts: 209
Joined: Mon Jul 14, 2008 10:49 am

Post by dapokalypto »

JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
Vuke
Posts: 495
Joined: Fri Mar 16, 2007 4:27 pm

Post by Vuke »

Paklen igrac, Gery Mcabe! Ako mu je vrednost stvarno toliko vredi ga dovesti i ponuditi pristojne uslove i platu.

Znam da igraci kao retko napustaju ostrvo, ali i to se u poslednjih nekoliko godina polako menja(kada je CSK Sofia dovela najperspektivnijeg Irskog napadaca iz Celtica). Sada se vec i u mnogim slabijim Evropskim ligama mogu pronaci igraci sa ostrva. Mislim da je daleko teze nasim fudbalerima da se priviknu na njihov stil igre, nego njima na nas. U Srbiji se skoro duplo manje efektivno igra, nego kod njih. Mnogo manje duela, trcanja, sprinteva itd. Mislim da bi jedan ovakav igrac bio pravo osvezenje. Pored sjajnog suta i centarsuta(kakav u nasoj ekipi nema ni jedan) veoma je prodoran i cak netipicno za ostrvljanje dobro zna da iznudi faul!

Najveci problem za FK Vojvodinu, njenog sportskog direktora je sto ne postoji skaut sluzba! Ni jedan stranac nije pracen, pa doveden, vec sve ide preko ponuda menadzera(cak u nasem slucaju svi stranci su prvo bili u nekom domacem klubu). U ovom trenutku klub nije u stanju da posalje ponudu za odredjenog stranog igraca. Trziste je toliko veliko i za relativno malo para se moze dovesti za nasu ligu vrhunski kvalitetni igraci!

Najupecatljiviji primer kada je Ivica Brzic za Dnevnik izjavio kako ima da preporuci nekoliko odlicnih igraca Vojvodini, a u klubu se niko ne javlja.

Dok se to ne promeni, necemo imati kvalitetne strance, trenutno u Srbiji samo nkp prati strane igrace!
User avatar
Friend
Posts: 664
Joined: Wed Sep 20, 2006 12:18 am

Post by Friend »

Milović ponovo u Javoru?Da li smo nešto propustili?
simicpk
Posts: 425
Joined: Thu Jun 11, 2009 2:07 pm

Post by simicpk »

Jel Milovic na pozajmici u Javoru, il potpisao ugovor?
Dobar je Eliomar iz Javora.
ФКВ
User avatar
ristoo7
Posts: 398
Joined: Tue Mar 09, 2010 7:39 pm
Location: Banana drzava

Post by ristoo7 »

По сајту "http://www.transfermarkt.de" ово су наши приходи по сезонама од трансфера.

2011/2012 2.900.000
2010/2011 1.700.000
2009/2010 3.490.000
2008/2009 675.000
2007/2008 7.825.000
---------------------------
16.590.000

Где су те паре? И ми тражимо неког богатог бају да води клуб, за наше услове ово нису лоше паре. Мислим да би клуб могао нормално да ради и са упола мање пара. И даље не могу да схватим како смо тако лако пустили Кесића...
User avatar
Krle
Posts: 1365
Joined: Mon Jun 16, 2008 4:36 pm

Post by Krle »

Nekad je neko rekao, da mu već ime ne spominjem, da je klubu godišnje potrebno milion ojra za plate igračima, radnicima i troškove. Ajd, nek bude i dva, da se sva halavština namiri.
Znači, od tih para bismo lagano bili mirni do 2016. godine. A nismo.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
lazarr
Posts: 820
Joined: Wed Oct 20, 2010 10:01 am

Post by lazarr »

Ne malo sam bio iznenadjen kada sam video da je u Proleter sa Slane bare presao kapiten kadetske reprezentacije Srbije Uros Radakovic.
Ko je pratio kadetsko prvenstvo Evrope odrzano kod nas, sigurno ga je zapazio. To je onaj visoki, mrsavi, plavi, ubedljivo najbolji igrac nase ekipe. Bio je do pre mesec dana kapiten u czv i tada je zbog nekih nesuglasica sa upravom suspendovan i prosto oteran iz kluba. Cudi me da je bas Proleter uspeo da ga dovede. Posto nam je sada tu pred nosom, valjalo bi pratiti tog igraca i eventualno dovesti. Jeste da trenutno jos nije zreo za ozbiljne prvoligaske utakmice ali je veliki talenat i u bliskoj buducnosti veliki potencijal, cak i na reprezentativnom nivou.
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Odlican igrac, uz Jesica na mene ostavio najveci utisak iz te ekipe.
lazarr
Posts: 820
Joined: Wed Oct 20, 2010 10:01 am

Post by lazarr »

Jeste, mali Jesic je odlican ali ga nisam spominjao jer je vec negde preko. Cini mi se u Kelnu. Uros je pravi biser vec sa 17 godina. Sa zvezdom se rastao na ruzan nacin i kada bi ga doveli sigurno bi imao velik motiv protiv njih, kao i protiv nkp jer realno navija za czv.
Posto su se nasi iz uprave vec dokazali da prate ovaj forum (najvise kada ih pljujemo), ocekujem da i sada ponesto procitaju i zagrizu. Znam da ne vole puno da plate, ali zar igrac od 17 godina probija nas budzet? Uostalom ima i drugih nacina. Uvek moze da se za nekog vrednog igraca iz nasih filijala ponudi 2-3 momka koji nisu i prvom planu na pozajmicu i spoji lepo i korisno.
User avatar
djape_ns
Posts: 385
Joined: Sat Dec 13, 2008 6:34 pm
Location: Novi Sad

Post by djape_ns »

Gledao sam i ja tog malog Urosa, bice ubica od igraca... Morali bi ga dovesti, ako je izvodljivo. Mali Boban Dmitrovic :)
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Post Reply