Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
carlons
Posts: 182
Joined: Tue Sep 22, 2009 9:32 pm
Location: Detelinara

Post by carlons »

ice wrote: Ono što je ključno jeste to da sadašnjeg predsednika ne zameni neki njegov saradnik iz senke ili neko sličan njemu, uopšte bilo koji gazda tipa njega, Gajića, Kostića i sličnih.Ovo je za nauk svima nama da istorija (bar ovakva) ne sme da se ponavlja jer ko sa đavolom tikve sadi o glavu mu se obiju.
Kako to spreciti :?:
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Lko to možemo sprečiti, svi mi se za nešto pitamo.Ne smemo dozvoliti da se ponovi situacija kada je Butorović preuzimao klub da se zanemari glas i mišljenje bilo koga od nas.Znamo svi kako stoje stvari u ovoj zemlji i sigurno je da lako možemo da prepoznamo ko bi bio zlo i loše rešenje po našu Vošu.
Ali pre svega, dajte da na čelo kluba dovedemo pravog Vojvodinaša, nekog koga će zaista svaki neuspeh boleti i ko će se svojski truditi da Voši vrati stari sjaj.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
carlons
Posts: 182
Joined: Tue Sep 22, 2009 9:32 pm
Location: Detelinara

Post by carlons »

ice wrote:Lko to možemo sprečiti, svi mi se za nešto pitamo.Ne smemo dozvoliti da se ponovi situacija kada je Butorović preuzimao klub da se zanemari glas i mišljenje bilo koga od nas.Znamo svi kako stoje stvari u ovoj zemlji i sigurno je da lako možemo da prepoznamo ko bi bio zlo i loše rešenje po našu Vošu.
Ali pre svega, dajte da na čelo kluba dovedemo pravog Vojvodinaša, nekog koga će zaista svaki neuspeh boleti i ko će se svojski truditi da Voši vrati stari sjaj.
Svi mi znamo ko su pravi Vojvodinasi, ali takvi nece da prljaju ruke i ja ih razumem.
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Pa videćemo već, ako dođe do promena nakon kojih sigurno neće biti lako, svako ko bude u stanju da pomogne, a to ne bude želeo neće ni imati pravo da se nazove pravim Vojvodinašem.Opravdanja neće piti vodu.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3886
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Post by Red Marquis »

Nije valjda da ima ovde nekog ko misli da Bata ima nameru da ode sam? Nakon što je prebrinuo brige oko moguće privatizacije, njemu je kašika toliko duboko u medu da bi bio lud ako pusti nekog drugog da ima svoju prćiju a da je nije ni kupio...

ALi to je samo razlog više da se mi mrdnemo sa mrtve tačke.
Io odio Belgrado
prijatelj fudbala
Posts: 457
Joined: Thu Oct 15, 2009 10:28 am

Post by prijatelj fudbala »

severozapad wrote:
Od sledeće uprave samo ne želim da kradu jer eto to rade i oni, beš ti njih i njihove titule, zbog titula sigurno niko od nas nije krenuo da navija za Vošu. Lepše je kad se pobedjuje, naravno, ali još lepše je kad je to čisto, fudbalski.
Ovo je kljucno, mislim da ovo treba da bude osnovni zahtev novima, ako ikada dodju...
Junior
Posts: 788
Joined: Sun Apr 18, 2010 7:41 pm
Location: Novi Sad

Post by Junior »

User avatar
laki
Posts: 1974
Joined: Sun Dec 05, 2010 1:51 pm
Location: Podbara

Post by laki »

Cirkus. Kao sto rekoh, obraz kao traktorska guma.
Image
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Ništa, sami moramo preuzeti stvar u svoje ruke, valjda je to jasno.Dakle, mi smo na potezu.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
budababa
Posts: 4014
Joined: Wed Jan 19, 2005 9:51 pm
Location: Liman 3

Post by budababa »

B92 wrote:UO FK Vojvodina ne podnosi ostavku

Upravni odbor Fudbalskog kluba Vojvodina neće podneti ostavku posle poraza od Vaduca iz Lihtenštajna u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"Ostavku sigurno nećemo podneti jer ne znamo zbog čega bismo. Ne vidimo da jedna loša utakmica može da izazove tolike probleme. Svako može da ima loš dan u fudbalu", rekao je za agenciju Beta potpredsednik UO Vojvodine Dušan Pajević.

"Ostavku uprave kluba tražila je samo "grupica" navijača. Takve navijače želim da podsetim da je Vojvodina pre četiri godine bila pred ispadanjem iz lige i pred rasformiranjem. Vojvodina sada redovno izmiruje obaveze prema igračima", rekao je Pajević.

Pajović je demantovao napise da će predsednik kluba Ratko Butorović biti smenjen ili podneti ostavku, i rekao da bi u tom slučaju ceo Upravni odbor podneo ostavku.

Ratko Butorović koji nije prisustvovao sednici jer ga je suspendovao Fudbalski savez Srbije, rekao je da jedan poraz ne može da poremeti tako veliki klub kao što je Vojvodina i takođe demantovao spekulacije o ostavci.

"Vojvodini sam dao mnogo, ali ja sam u prvom redu biznismen. Meni je na prvom mestu moja porodica", rekao je Butorović.

Fudbaleri Vojvodine najavili su da će održati konferenciju za novinare na kojoj će govoriti kapiten Slobodan Medojević.
Biće interesantno šta igrači imaju da kažu, da li je ovo isforsirano pod pritiskom uprave ili je inicijativa samih igrača da se obrate javnosti? :?
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Grupica navijača, pa kako hohštaplere nije sramota da tako lažu ili možda imaju problema sa čulom sluha pa nisu čuli kako je 90 posto stadiona tražilo da oni odu?Ajde samo nas vređajte lopovi jedni, a ja ću njih da podsetim na njihove biografije i sve ono što su učinili da bi ovaj grad zavili u crno, kao i na to koliko je ovaj klub imao čist obraz i nije se provlačio po novinama zbog raznih afera, lopovluka i nameštaljki dok se oni i njihov prethodnik Kostić nisu pojavili.
Što se tiče igrača, ne sumnjam u to da su ucenjeni i da će reći kako imamo divnu upravu i da su oni za sve krivi, ali eto, mladost ludost i ima da nakantamo Radnički.A onda kada sa Radničkim odigramo na nulu ili jedva pobedimo 1:0, a već na sledećem gostovanju se po običaju okliznemo, problem će biti u lošem danu i zloj sreći.Sramite se svi odreda, što se mene tiče svaki od tih derana može momentalno da napusti klub na čelu sa prevrtljivim Makedoncem i menadžerskim Ilićem.
Svako ko sada stane iza uprave i pruži joj podršku će jasno pokazati ko je i šta je i šta mu je zapravo cilj.
A mi ovo ne možemo trpeti, ne ako nam je stalo do Voše.

Bagra nam se još i smeje u lice i naziva ovu bruku samo jednim običnim porazom.Stidite se hiljadu puta lopuže jedne!
Last edited by ice on Mon Jul 25, 2011 3:14 am, edited 1 time in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Ken mahniti
Posts: 310
Joined: Thu Jun 09, 2011 9:15 pm
Location: Salajka

Post by Ken mahniti »

Ne kazu dzabe da ljudskoj gluposti nema kraja,gospodin vrli podpredsednik je upravo to izneo...
LOS DAN...alo rodjaci!!!!
User avatar
Stexman
Posts: 2596
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Post by Stexman »

Ja ne mogu da verujem da nas nazivaju grupicom navijaca! Da bog da mu svako ponaosob iz te grupice... uh necu da pisem da me ne banuju zbog jednog govanca od coveka.
Slab dan! Ej bre, slab dan je kad odigras nereseno sa ovakvim protivnikom a imas prednost iz prvog meca! To je slab dan. Ali kad dobijes 3 gola kuci i ispadnes iz prvog kola kvalifikacija to se zove SRAMOTA!!! Ako je to vama iz uprave samo slab dan, to samo pokazuje koliko se razumete u fudbal, i samim tim pokazujete koja su vasi moguci uspesi u ovoj ligi.

Prosto je bezobrazno da niko od vas ne shvata ozbiljnost situacije u kojoj smo se nasli, i da ispod sminke kojom pokusavate da nam zamazete oci ne postoji nista sto pokazuje da smo malo veci klub od nekih nizerazrednih ekipa. Zadrzali smo 99% igraca od prosle sezone a ne mozemo da sastavimo 45 minuta ozbiljne igre protiv jednog Lihtenstajnskog kluba.

Vas treba da je sramota, sto umesto obraza imate toaletske daske, sto umesto ociju imate brojace kvota u kladionicama a u fudbal se razumete taman toliko da razlikujete stadion od bazena. Dok vas sve ne oteramo necemo se smiriti, pa makar bili i pred raspadanjem i igrali drugu ligu!
Jos jedna stvar koju ne shvatate je da: Nije vazno koju ligu igramo, vec kako je igramo!
aNS
Posts: 327
Joined: Sun Jun 28, 2009 2:00 pm

Post by aNS »

Наравно да ће играчи морати да покривају управу, када се сви боје да не прођу као Кизито или Кесић. Да они знају да ћемо ми сменити управу верујем да би већина била на нашој страни. Док ми не будемо нешто предузели и они ће ћутати.
:)
Posts: 568
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:43 pm
Location: Na zapadu

Post by :) »

Ja bih voleo da Vuk Mitosevic kaze sta ima, za njega jedino verujem da ne moze da slaze ili iznese sta mu se kaze umesto onoga sto mu je na srcu :!:
Post Reply