Ko ce na klupi docekati kraj sampionata?

Locked
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Ko ce na klupi docekati kraj sampionata?

Post by Dejan »

Ko će na klupi dočekati kraj šampionata

„Razmišljao sam da podnesem ostavku, jer nemam stomak da slušam kada mi navijači skandiraju da odem“, ispovedio se Vladimir Vermezović, trener Partizana, posle poraza od OFK Beograda. Milan Đuričić iz Vojvodine nije ni stigao da razmišlja o njoj jer je smenjen, dok je Zoran Đurđević u Obiliću svoja razmišljanja pretočio u delo. „Blic“ je oslušnuo raspoloženje javnosti na pitanje kakve su šanse trenera da dočekaju kraj šampionata, a parametri su bili: 1. autoritet trenera, 2. snaga tima, 3. ambicija kluba.

Branko Babić, trener OFK Beograda, je bezbedan uprkos eliminaciji iz Evrope, jer u domaćem šampionatu iz četiri kola ima 12 bodova. Lider sa Karaburme dobro je organizovan klub, tim je kvalitetan, a Babić tek očekuje da igrači potvrde talenat .

Šanse da ostane: 88%

Zemun je sa Miodragom Martaćem uspeo da se izdigne iznad finansijskih problema. Trenera Zemunaca ne opterećuju ambicije, trenutno su drugi na tabeli, ali primarni cilj je opstanak u ligi. Ima veliko poverenje u klubu, i tim koji može da ostvari željeni cilj.

Šanse da ostane: 90%

Vladimir Vermezović, trener Partizana, nosi veliko breme odgovornosti, jer crno-bele interesuju trofeji, a u odnosu na druge ekipe, ne računajući večitog rivala, ima neuporedivo bolji tim. Poraz od Petržalke bio je snažan udarac od kojeg se još nije povratio. Vermezović je u sličnoj situaciji bio i početkom prošle sezone, ali je u poslednjem momentu trgnuo ekipu.

Šanse da ostane: 48%

Zeta je posle tri pobede neočekivano lako poražena na Banjici, ali taj poraz, baš kao i onaj protiv Širokog na evrosceni ne bi trebalo da utiče na status trenera Dejana Vukićevića. Tim iz Golubovaca je podmlađen, biće ovo sezona afirmacije igrača, a Zeta i pored svega beleži solidne rezultate.

Šanse da ostane: 65%

Miodrag BoŽović ubeđen je da Borac ima ekipu koja će obezbediti opstanak u Superligi i svoj optimizam preneo je na igrače, koji su bili superiorni čak i protiv Crvene zvezde. Dobar je trener, koji ima borben tim, ali klub je prilično nestabilan.

Šanse da ostane: 59%

Smederevci hoće mnogo, mada su skloni promenljivim rezultatima, a trener Tomislav Sivić eksperimentima. „Oklopnici“ ne žele da se ponovi prošlosezonska borba za opstanak, tako da ga ne očekuje lak posao.

Šanse da ostane: 45%

Milan Đuričić prvi je platio ceh zbog loših rezultata Vojvodine. Težak posao očekuje i Zorana Marića, koji je vezao dve pobede. Novosađanima nije mesto među ekipama koje se bore za opstanak, ali ih sputava nestabilna situacija u klubu.

Šanse da ostane: 40%

Budućnost iz Banatskog Dvora ostala je bez ključnih igrača, pa od Radivoja Draškovića nije realno očekivati čuda. U klubu su svesni da borba za opstanak ima veoma neizvestan ishod.

Šanse da ostane: 67%

Trener Podgoričana Branislav Milačić rezultatima iz prošlog šampionata „kupio“ je sve u klubu. Start nije na zavidnom nivou, a ambicije Budućnosti su veće od borbe za opstanak. Revanš meč protiv Deportiva je ipak pokazao da Milačić ima solidan tim.

Šanse da ostane: 70%

Valter Zenga još ne može da uhvati ritam u Zvezdi. Lako je stigao do 1. kola kupa UEFA, ali crveno-beli posrću na domaćoj sceni. U timu ima nediscipline, Italijan se previše raspravlja sa kolegama i sudijama, i svaki eventualni naredni kiks doveo bi u pitanje status Zenge na „Marakani“.

Šanse da ostane: 45%

Mihajlo Ivanović, trener Voždovca, raspolaže dobrim igračima, a ambicije novog superligaša nisu prevelike, tako da je njegov prvenstveni cilj da klub zadrži u elitnoj konkurenciji.

Šanse da ostane: 55%

Rad će voditi borbu za opstanak, a tri poraza iz tri kola nisu obećavala mnogo. Trener Čedomir Đoinčević probudio je ekipu protiv Zete i, ukoliko izvede klub iz opasne zone, moći će da radi pod manjim pritiskom.

Šanse da ostane: 51%

Hajduk iz Kule veoma će teško ispuniti standarde koje Draguljub Bekvalac želi da postavi. On je najavljivao borbu za Evropu, ali uprava neće moći da isprati mogućnosti tima.

Šanse da ostane: 33%

Javor je svestan šta ga čeka pa bi eventualna smena trenera Radovana Ćurčića mogla da bude samo posledica podele odgovornosti.

Šanse da ostane: 40%

Obilić se rastao sa trenerom Zoranom Đurđevićem, novi je Nebojša Ličanin, koji sa skromnom ekipom mora da sačuva superligaški status.

Šanse da ostane: 50%

Upravi Jedinstva iz Bijelog Polja i pre početka sezone sve bilo je jasno - klub će se uz časnu borbu preseliti u niži rang. To neće moći da spreči ni trener Sava Kovačević.

Šanse da ostane: 70%
PRIJATELJ
Posts: 286
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:08 am
Location: svugde

Post by PRIJATELJ »

Normalno je da svaki normalan i moralan trener razmislja o ostavci posle losih rezultata,samo smo mi imali dete koje se popelo na krusku i nije htelo da sidje sa nje ni po cenu da se us.re od jela.Ali moramo ga razumeti,ta kruska je bila sad i nikad vise.Ali sta ga briga,uzeo je pare koje do sad a i sumnjam od sad da ce bilo gde uzeti,pise mu da je bio trener Vojvodine,polaze za profi licencu,za koju bi polagao limburga meseca da nije bilo ovog kluba.A sve to je zasluzio ,,IZVANREDNIM"rezultatima.Ziveo Filip Visnjic.
Duke
Posts: 236
Joined: Wed Jan 19, 2005 7:19 pm
Location: Podbara

Post by Duke »

Daj otkaci se coveka vise, zivota ti...
You'll never walk alone!
PRIJATELJ
Posts: 286
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:08 am
Location: svugde

Post by PRIJATELJ »

Duke,neznam za koga ovo vazi.Pa svi ga spominju u razlicitim kontekstima.Neko kroz tuzbalice,neko poskocice i posalice a neko pise istinu koja nekog vredja.Pozdrav.
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

Ako si ziv kriticar samo jednog coveka ne zaboravi da ce i on jednog dana otici,a koga ces onda kritikovati?Opet njega?
Ovo polako isplivava na povrsinu i iskazuje veliku mrznju.Nije bitno o kome se radi vec od koga potice.Mislim da je zaista neukusno.
ISUS
Posts: 68
Joined: Mon Aug 15, 2005 7:48 pm

Post by ISUS »

Red Firm wrote:Ovo polako isplivava na povrsinu i iskazuje veliku mrznju.Nije bitno o kome se radi vec od koga potice.Mislim da je zaista neukusno.
Gorane,gorane :oops:
Zabranili ste forum,ali nije prestalo da se pise!?
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

PRIJATELJ wrote:Normalno je da svaki normalan i moralan trener razmislja o ostavci posle losih rezultata,samo smo mi imali dete koje se popelo na krusku i nije htelo da sidje sa nje ni po cenu da se us.re od jela.Ali moramo ga razumeti,ta kruska je bila sad i nikad vise.Ali sta ga briga,uzeo je pare koje do sad a i sumnjam od sad da ce bilo gde uzeti,pise mu da je bio trener Vojvodine,polaze za profi licencu,za koju bi polagao limburga meseca da nije bilo ovog kluba.A sve to je zasluzio ,,IZVANREDNIM"rezultatima.Ziveo Filip Visnjic.
bilo bi normalno i ti da ostavis djumija po strani ali kako bi ti rekao popeo si se na krusku kao malo dete pa neces da sidjes.mislis li ti zaozbiljno da nam je novi trener doneo dve zadnje pobede?ako je to njegovo delo onda je bolji nego murinjo.
User avatar
021
Posts: 858
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Kad već spominješ profi licencu prijatelju,reci mi da li je istina da je Džimi jedini trener kod nas koji je ima položenu.Mislim da sam nešto slušao da je u Španiji dobio UEFA licencu,valjda je spominjao Šaula na SOS-u, nisam siguran.
ISUS
Posts: 68
Joined: Mon Aug 15, 2005 7:48 pm

Post by ISUS »

A Saula :?: Sta on ima zavrseno :?:
Zabranili ste forum,ali nije prestalo da se pise!?
PRIJATELJ
Posts: 286
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:08 am
Location: svugde

Post by PRIJATELJ »

Istina je da Dzimi ima UEFinu licencu stecenu u Spaniji i jedini je u klubu sa njom.Ali dzabe sve licence ovog sveta ako ne bude imao rezultate.Jedino sto po novom,na klupi prvoligasa od sledece godine nece moci da sedi trener bez licence.Ali kakvi su ovi nasi(mislim na Djoru)brzo ce biti degradirana licenca.Zivo me zanima da li ce neko pasti na polaganju.Sto se tice Saule,stvarno ne znam da li ima koji vid licence.Znam da bivsi reprezentativci moraju samo da se pojave i dobiju B licencu(mislim da je Sinisa doveo ovog kondicionog trenera iz Intera,bio mu prevodioc i da je dobio B licencu).Pozdrav
upss!
Posts: 32
Joined: Mon Jun 20, 2005 10:55 am
Location: u magnovenju

Post by upss! »

PRIJATELJ wrote:Zivo me zanima da li ce neko pasti na polaganju.
Ne znam zašto ali imam osećaj da ni tamo nećete ostaviti Đumija na miru
Locked